bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar, ve yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve sabır diliyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunda bulutlu ve yağmurlu gökyüzü manzarasını, daha önce görüntülediğim mor begonvil çiçekleri, lila rengi mine çiçekleri ve limon yasemin çiçekleri gönderiyorum. Kedim Gözde de hepinize güzel bir gün diliyor, sevgiler

Hayir asi olmayacagim dedim, ama is yerinde bir ben olmadim Ilk etap da. Bugun de patron aradi 18inde olabilirsin diye. Tamam dedim kapadim teli.
Ama hala pek niyetim yok?

Topicde aktif olanlar ne dusunuyorsunuz?
Kronik astimim var ama kontrol altinda. Saglik calisaniyim ama 1 vaka cikti tum pandemi doneminde is yerinde. O kiside zaten 10gun ise gelmemisti

Ben kronik hasta normal vatandaş olarak sıram gelince aşı olmayı düşünüyorum.

Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok. Buna rağmen kendi sağlığımı, hemde toplum sağlığını düşündüğüm için sıram geldiğinde aşımı olacağım.

Merhaba sevgili dostlarım, bilgisayarımı yavaşlatan bir arıza nedeniyle fotoğraf paylaşmakta geciktim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah yapraklarını dökmüş dalların arasından doğan güneşi, bir mor begonvil çiçeği, üzerine küçük bir arı konmuş beyaz Afrika papatyaları, bir limon yasemin çiçeği ve bir sinek kuşu güvesi gönderiyorum. Kanat çırpma hızı saniyede 70i bulan bu güvenin normalde kanatlarını bir cep telefonu kamerasıyla görüntülemek imkansızdır. Kedim Tarçın bu güveyi balkonda yakalamış ve sersemletmiş. Bu sayede güzel kanatlarını görüntüleyebildim; ama merak etmeyin Tarçını hemen uzaklaştırdım, bu güzel yaratık da bir süre sonra kendine gelince uçup gitti. Bu arada kedim Tarçın da sizlere iyi günler diliyor. Sevgiler

Hanımlar aranızda pazarlama dersini almış olan var mı? Çok acil bir şey danışmam gerek

Şimdi gördüm başınız sağ olsun

Sizin gibi iyi çocuklar yetiştirmiş olduğuna göre çok da iyi bir insanmış

Elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Evde, hastanede yanında kalmaya çalıştım. Övünmek için demiyorum tüm kardeşler çabaladık az çok. Rabbim bu kadar çizmiş hayat yolunu demek... Sizin de anneciğiniz ve tüm kayıplar nurlar içinde uyusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…