- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Daha da iyi olacaksın zamanla.Şükür... Sağolasın. İyiyim...
Kalkıp gidiverecek gibiyim...
Başınız sağolsun Allah sizlere sabır versinamin inşallah.
Allah'ım razı olsun inşallah.
Anladim cok cok sabır dilerimTeşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah.
Yok değil.
Anneciğimin akciğer ve karaciğer metastazı vardı. Buradaki arkadaşlarla hep konuşuyorduk, o yüzden paylaşmak istedim.
inşallah canım benim.Daha da iyi olacaksın zamanla.
çok teşekkür ederim.Başınız sağolsun Allah sizlere sabır versin
çok teşekkür ediyorum.Anladim cok cok sabır dilerim
İyi olacağız hepimiz canımcım.inşallah canım benim.
Hep beraber iyi olalım inşallah.
Ben kronik hasta normal vatandaş olarak sıram gelince aşı olmayı düşünüyorum.Hayir asi olmayacagim dedim, ama is yerinde bir ben olmadim Ilk etap da. Bugun de patron aradi 18inde olabilirsin diye. Tamam dedim kapadim teli.
Ama hala pek niyetim yok?
Topicde aktif olanlar ne dusunuyorsunuz?
Kronik astimim var ama kontrol altinda. Saglik calisaniyim ama 1 vaka cikti tum pandemi doneminde is yerinde. O kiside zaten 10gun ise gelmemisti
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok. Buna rağmen kendi sağlığımı, hemde toplum sağlığını düşündüğüm için sıram geldiğinde aşımı olacağım.Hayir asi olmayacagim dedim, ama is yerinde bir ben olmadim Ilk etap da. Bugun de patron aradi 18inde olabilirsin diye. Tamam dedim kapadim teli.
Ama hala pek niyetim yok?
Topicde aktif olanlar ne dusunuyorsunuz?
Kronik astimim var ama kontrol altinda. Saglik calisaniyim ama 1 vaka cikti tum pandemi doneminde is yerinde. O kiside zaten 10gun ise gelmemisti
Bir bilgim yok maalesef.Hanımlar aranızda pazarlama dersini almış olan var mı? Çok acil bir şey danışmam gerek
Bir bilgim yok maalesef.
Kolay gelsin.
Siz yazın bence gören bilen yazar.Teşekkür ederim malum online eğitim. Hocalar canlı ders yapmıyorlar sonra anlamadığımız yerden sorumlu oluyoruzAllah yardımcımız olsun.
Evet bence de pazarlama dersi almış birisi mutlaka çıkar diye düşünüyorumSiz yazın bence gören bilen yazar.
Lojistik mezunuyum ben aldim ama mezun olali oldu tabiiHanımlar aranızda pazarlama dersini almış olan var mı? Çok acil bir şey danışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?