- 9 Ocak 2021
- 94
- -17
- 3
- 25
Bu mesaja cevap verilemez diyorOk ben attim
Başınız sağolsun, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun annenizin. Öyle düşünmeyin, evli olmanız daha iyi aklı sizde kalmamıştır. Benim annem mesela kız kardeşim bekar, aklı hep onda onu düşünür.Canım @notdefteri2_
Allah'ım razı olsun kardeşim güzel düşüncelerin için.
Ağlatma nolur beni...
Ben öyle hayırlı evlat değilim yemin ederim, sadece onun yanında olmak istedim.
Acaba evlenerek hata mı yaptım da onu yalnız bıraktım diye kendimi sorguluyorum devamlı. Bekar olsaydım haftada 3 gün değil her gün onunla kalırdım.
Başınız sağ olsun Laale, Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun...Canım arkadaşlarım...
Her derdimde ve mutluluğumda buraya geldim yıllardır.
Yine geldim işte.
11 Ağustosta hastaneye yatırdık, 55 gün sonra eve çıkardık.
11 Ocak'ta gömdük...
Bu kadar dayanabildi anneciğim...
5 ay dayanabildi anneciğim...
Yattığı yer incitmesin,nurlar içinde uyusun inşallah.
çok teşekkür ederim.Başınız sağolsun, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun annenizin. Öyle düşünmeyin, evli olmanız daha iyi aklı sizde kalmamıştır. Benim annem mesela kız kardeşim bekar, aklı hep onda onu düşünür.
Çok teşekkür ederim.Başınız sağ olsun Laale, Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun...
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.Laale şimdi okudum başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. allah cennette kavuştursun sizleri
başınız sağolsunCanım arkadaşlarım...
Yine geldim işte.
11 Ocak'ta gömdük...
çok teşekkür ederim.başınız sağolsun
Merhaba annenizin mekani cennet olsun insallah.Evet evet benim de anneciğimin ailesi yoktu.
Hepimizin yuvası huzurlu olsun.
Anneciğim de yattığı yerde dinlensin inşallah diye dua ediyorum, çok yoruldu çünkü.
Çok teşekkür ediyorum desteğin için kardeşim...
Amin inşallah.Merhaba annenizin mekani cennet olsun insallah.
Sizlerede sabır versin.
Sanirim annenizde annem gibi kanser hastasiydi.
Annemde kanser hastasi metastaz disinda 3 ayri kanser turune yakalanmis bir kadin.
Suan durumu oldukca kotu zor yuruyor maalesef.
Siz atlatabildiniz mi biraz olsun?
Geceleri filan uyuyabiliyor musunuz?
Yani acisi hafifleyecek gibi mi?
Ben dusundukce delirecek gibi oluyorum da.
Sagolun keske hep boyle kalsa bile diyorum bu defa da bencillik bu diyorum ben ona bakmaya raziyim gece gunduz fark etmez sadece birakip gitmese beni ara sira uyandiginda yasemin dee yeter sanki.Amin inşallah.
Allahım razı olsun inşallah.
Allahım sizin annenize ve tüm hastalara güç kuvvet versin inşallah.
Gece uykum benim eskiden beri azdır, yanlış yorum yapmayayım şimdi.
Hangi acı sonsuza kadar sürer ki? Rabbim elbet alışma duygusunu verecektir. Şu anda hep arayasım, kalkıp gidesim geliyor...
Canım... Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Çok üzücü... Dilerim rahatca dinlenir. Yattığı yer nur, mekânı cennet olsun. Sabirlar dilerim.Canım arkadaşlarım...
Yine geldim işte.
11 Ocak'ta gömdük...
Kendi yaptiklari aşıyı kullanmamışlar diye söyledi haberde, şaşırdım.Ben de onu merak ediyorum
Çinliler mi?Kendi yaptiklari aşıyı kullanmamışlar diye söyledi haberde, şaşırdım.
Ben de öyle düşünüyorum,kolay kolay kimseye güvenmez ve dışardan etkisini bilmedikleri bişey ülkelerine sokmaz onlarKendi yaptiklari aşıyı kullanmamışlar diye söyledi haberde, şaşırdım.
İsrail.Çinliler mi?
İsrail aşı üretmişti galiba ama haberde kendi aşılarını kullanmadiklarini söyledi.Ben de öyle düşünüyorum,kolay kolay kimseye güvenmez ve dışardan etkisini bilmedikleri bişey ülkelerine sokmaz onlar
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.Canım... Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Çok üzücü... Dilerim rahatca dinlenir. Yattığı yer nur, mekânı cennet olsun. Sabirlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?