bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Başınız sağolsun, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun annenizin. Öyle düşünmeyin, evli olmanız daha iyi aklı sizde kalmamıştır. Benim annem mesela kız kardeşim bekar, aklı hep onda onu düşünür.

Başınız sağ olsun Laale, Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun...

çok teşekkür ederim.
Allah'ım razı olsun inşallah.

başınız sağolsun

Merhaba annenizin mekani cennet olsun insallah.
Sizlerede sabır versin.
Sanirim annenizde annem gibi kanser hastasiydi.
Annemde kanser hastasi metastaz disinda 3 ayri kanser turune yakalanmis bir kadin.
Suan durumu oldukca kotu zor yuruyor maalesef.
Siz atlatabildiniz mi biraz olsun?
Geceleri filan uyuyabiliyor musunuz?
Yani acisi hafifleyecek gibi mi?
Ben dusundukce delirecek gibi oluyorum da.

Amin inşallah.
Allahım razı olsun inşallah.
Allahım sizin annenize ve tüm hastalara güç kuvvet versin inşallah.
Gece uykum benim eskiden beri azdır, yanlış yorum yapmayayım şimdi.
Hangi acı sonsuza kadar sürer ki? Rabbim elbet alışma duygusunu verecektir. Şu anda hep arayasım, kalkıp gidesim geliyor...

Sagolun keske hep boyle kalsa bile diyorum bu defa da bencillik bu diyorum ben ona bakmaya raziyim gece gunduz fark etmez sadece birakip gitmese beni ara sira uyandiginda yasemin dee yeter sanki.

Günaydın sevgili dostlarım. Neredeyse öğlen ama bu sabah uyuya kaldım; çok değişik rüyalar görerek uyandım, hayırdır inşallah. Bugün hava yine bulutlu ve çok soğuk, dolayısıyla bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün, iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere yaz sonu görüntülediğim bir gün doğumunu, turuncu mine çiçekleri, bir yasemin çiçeği, yağmur sonrası gezintiye çıkmış bir salyangoz ve nazlı beyaz sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim Gözde de, benim gibi uykulu gözlerle, sizlere iyi hafta sonları diliyor, sevgiler

Canım... Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Çok üzücü... Dilerim rahatca dinlenir. Yattığı yer nur, mekânı cennet olsun. Sabirlar dilerim.

Ben de öyle düşünüyorum,kolay kolay kimseye güvenmez ve dışardan etkisini bilmedikleri bişey ülkelerine sokmaz onlar
İsrail aşı üretmişti galiba ama haberde kendi aşılarını kullanmadiklarini söyledi.

Canım... Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Çok üzücü... Dilerim rahatca dinlenir. Yattığı yer nur, mekânı cennet olsun. Sabirlar dilerim.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.
Amin Allahım razı olsun inşallah.
Tüm kayıplarımız nurlar içinde uyusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…