- 5 Mayıs 2013
- 33.890
- 41.504
- 798
Vaka olmayan ile yasak koymak dogru degil ama o zaman kapilarini kapatacak o kadar basit. Bu sekilde mavi illerin de kirmiziya donmesi işten değil.Evet orası muamma ama vaka olmayan bir şehire yasak koymak da ne kadar doğru bakalım zaman gösterecek işleyiş nasıl olacak ama dün ki duyduklarımıza göre Bursa için söylüyorum yasak yakındır yasaklar gelince piyasa kötü gelecek ay devlet işverenlere desteğini çekiyor çalışanlar çıkarılmaya başlanacak çevremde duymaya da başladım
Aynen Güneydoğu Anadolu komple mavi neden çünkü dışarıdan doğru dürüst gelen yokVaka olmayan ile yasak koymak dogru degil ama o zaman kapilarini kapatacak o kadar basit. Bu sekilde mavi illerin de kirmiziya donmesi işten değil.
Bence ondan değil. Oradakilerin hepsi yazin gecirdi cunku :)Aynen Güneydoğu Anadolu komple mavi neden çünkü dışarıdan doğru dürüst gelen yok
Eger yanlis bilmiyorsam suan burada 60 65 yas arasi asilaniyor. Oyle duydum. Ama 73 yasindaki komsum hala olmadi randevusuna 2 hafta varmis. Anlamadım.60 yaş üstü aşılama başladı mı hanımlar?
Vaka sayıları %50 olan iller turuncu oluyormuş bursa zaten %49.70mis sarı oldu yani bir günde turuncu olmasının sebebi buBir günde nasıl hemen turuncu oldu? Bu hayıra alamet değil. Çok erken geçildi normalleşmeye. Daha insanlar aşı olmadı. Aşı olanları ise hala evde tutuyorlar, saat 13.00'den 14.00e çıkmış izinleri.
Tabii ki normal değil bir günde ne ara bulaştı belirti verdi test yaptılar da hasta oldular. Bu korku pompalamaktan başka birşey değil doğru da değil. Hemen turuncu olmuş İstanbul kırmızı olmuş ne zaman oldu bunlar?Bir günde nasıl hemen turuncu oldu? Bu hayıra alamet değil. Çok erken geçildi normalleşmeye. Daha insanlar aşı olmadı. Aşı olanları ise hala evde tutuyorlar, saat 13.00'den 14.00e çıkmış izinleri.
Bir rivayet soğukdan çıkamadıkları için vaka azAynen Güneydoğu Anadolu komple mavi neden çünkü dışarıdan doğru dürüst gelen yok
Kayınpederim yarın 2.dozunu olacak ilk dozu olalı 1 ay oluyorEger yanlis bilmiyorsam suan burada 60 65 yas arasi asilaniyor. Oyle duydum. Ama 73 yasindaki komsum hala olmadi randevusuna 2 hafta varmis. Anlamadım.
Ondan da olabilirBence ondan değil. Oradakilerin hepsi yazin gecirdi cunku :)
Esim guneydogulu ve biz yazin gitmek zorunda kaldik bazi şeylerden dolayi. O zaman hesteki harita komple kirmiziydi mavi alan yoktu.
Belki de randevu almakta gec kaldilar bilemiyorum ki.Kayınpederim yarın 2.dozunu olacak ilk dozu olalı 1 ay oluyor
Evet randevu almakta gecikmiş olabilirler kayınpederim ilk randevusunu hemen aldı 2.ye alayım dedi 1 hafta sonraya verdiler randevuyu yarın olacak bakalımBelki de randevu almakta gec kaldilar bilemiyorum ki.
Çin aşısından yuz felci olan duydum ama kalp krizi hic duymadim.Aşının kalp krizine yol açtığı söyleniyor bilgisi olan aşı yaptıran varmı arkadaşlar
Amcam (68 yasinda) asidan sonra kolunun ağrıdığını söylemiş. Ama ne kadar surdu bilmiyorum.Anneannem yaklaşık 2 hafta önce aşı oldu ve 2 haftadır sürekli bir yerleri ağrıyor, çevrenizde aşıdan sonra 65 yaş üstü olup bu şikayeti olan oldu mu aile hekimine sorduk olabilir öyle dedi ama biz hiç tatmin olmadık
Biz ailecek korona geçirdik vücudumuzun farklı noktalarında eklemlerde ağrılar olmuştu ve başka belirtimiz yoktu ama o daha önce geçirmedi tarifine göre o tarz ağrılar oluyormuş.. korona olma ihtimali var mıdır telaşlandıkAmcam (68 yasinda) asidan sonra kolunun ağrıdığını söylemiş. Ama ne kadar surdu bilmiyorum.
Kol agriai normalndiye biliyorum. Ama anneannenizin neresi ağrıyor?
Ha o sekilde mi? Simdi asi zaten inaktif korona virusu iceriyor. O yuzden asidan sonra korona belirtileri gorulebiliyormus. Ama 2 hafta surer mi bilemedim.Biz ailecek korona geçirdik vücudumuzun farklı noktalarında eklemlerde ağrılar olmuştu ve başka belirtimiz yoktu ama o daha önce geçirmedi tarifine göre o tarz ağrılar oluyormuş.. korona olma ihtimali var mıdır telaşlandık
Yarın tahlil yapılacak umarım temiz çıkar.. Cevabınız için teşekkürlerHa o sekilde mi? Simdi asi zaten inaktif korona virusu iceriyor. O yuzden asidan sonra korona belirtileri gorulebiliyormus. Ama 2 hafta surer mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?