bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Halamin eşi 2 dozu da oldu, emekli hekim yasi 64-65 bir sorun olmadi. Mide kanseri geçmişi var, midesi alınmıştı seneler önce ama aşı ilgili birşey olmadi.

Benimde cevremde asi olanlar var çok şükür bişey olmadi . Ananemde oldu 2 dozunda da bi sıkıntı olmadı. Ama insan kararsız kaliyo yine de. Tv de asi olup koronaya yakalanıp yoğun bakımda olan 2 kişinin olduğunu görmüştüm m . Yeterince etkili değil sanırım . Insan ne yapcağını bilemiyo.

evet kendi şimdiye kadar istemedi karışmadım ben de. şimdi bir arkadaşı hemşire emeklisi onla konuşunca ikna olmuş olcam dedi. eğer ben de göreve başlarsam öğretmenim henüz branşım başlamadı büyük risk olcam. eğer bir şey olursa da yaptırmadım derim. inşallah komplo teorileri doğru değildir. çevremde çok olan var. haklısınız nasip kısmet. bugüne kadar bütün aşılarımızı da olduk. sonuçta aynı yöntemle üretiliyor.

evet inşallah sorun olmadan atlatırız rahatlattığınız için teşekkür ederim.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, altın gibi parıldayan bir düğün çiçeği, bahçemizde açan yılın ilk gülünü ve bir minik kır çiçeği ile bahçemizi ziyaret eden kedilerimizden Güzel Mimi'yi gönderiyorum, sevgilerimle

Herkese merhaba, gecen hafta pazar gununden beri temasli durumundan karantinadayiz coluk combalak. Hic birimizde hic bir belirti yok. Normalde sali gunu is basi yapacagiz ve cocuklari da okula gonderecegiz. Esimle yarin pcr yaptiralim diyoruz, herhalde bunca gun gectikten sonra hatali negatif gelme durumu yoktur, degil mi?

Hatali negatif sansi her zaman var gebelik testleri mantigi ayni
Ama hem esiniz hem.siz yaptirin test ikisi de negatif ise yanilma payi cok dusuk olur
Gecmis olsun

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hasta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, bir yabani ar çiçeği, yer mineleri ve kırmızı sardunya çiçeği ile kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar
Korona olmadım ama olurum korkusu çok fazla herkes gibi bende kan pıhtılaşmasi var aspirin ve bacağımda venöz yetmezlik olduğu için başka ilaç daha kullanıyorum
Maalesef bu virüs kan pıhtılaşmasi yaptığı için bendede pıhtılaşma olduğu için korkuyorum sizce korona olursam Allah korusun aspirin yetermi yani vücuduma extra korona pıhtılaşma yapmaz demi

Birde bu verilen favikovir ilacı hakkında ne düşünüyorsunuz yakınımda hiçbir kronik hastalık olmadığı halde ciğerlerine yapışmış virüs ve kalp krizi geçirmiş vefat etti sizce bu ilaç masummu

Sizi anlıyorum çok büyük stres altındasınız. Hepimiz öyleyiz psikolojik olarak mahvolduk. Ama çok şu an olmadan bunları kafasınızda büyütüp canınızı sıkmayın. Sağlık sektöründen değilim. Ama tanıdığım olan kişiler kullandı ilaçları. Kullanmayanlar da ağırlaşıp yoğun bakımlık olan oldu. inşallah yakalanmadan geçer bu salgın. Ne yapsak bilemiyoruz. Sürekli bir belirsizlik. Bir de bunlara üzülüp stres yapmayın yok yere.

Çok haklısınız cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kaygilanmamak elde değil inşallah hastalanmadan biter bu salgin

Hatali negatif sansi her zaman var gebelik testleri mantigi ayni
Ama hem esiniz hem.siz yaptirin test ikisi de negatif ise yanilma payi cok dusuk olur
Gecmis olsun
Esim bugun test yaptirdi. Negatif. Ben yarin yaptiracagim ama bu gece oglum ateslendi hafiften.. 5 yasinda, farkettim mahsunlastigini.. yanaklat kizardi, gozler bayildi hafiften.. uyuyor simdi 37.7 olctum atesini.. son derece tedirginim su an.

Esim bugun test yaptirdi. Negatif. Ben yarin yaptiracagim ama bu gece oglum ateslendi hafiften.. 5 yasinda, farkettim mahsunlastigini.. yanaklat kizardi, gozler bayildi hafiften.. uyuyor simdi 37.7 olctum atesini.. son derece tedirginim su an.
Cok gecmis olsu benim 1 yasindayken gecirdi oglumda suan 15 aylik 2 gun ateslendi doktoruna bi yazin o yonlendirir ama hafif atlatiyorlar cocuklar korona ise de korkmayin

Gülcüm Gözdenin bu resmini sosyal medyada paylaşabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…