evet kendi şimdiye kadar istemedi karışmadım ben de. şimdi bir arkadaşı hemşire emeklisi onla konuşunca ikna olmuş olcam dedi. eğer ben de göreve başlarsam öğretmenim henüz branşım başlamadı büyük risk olcam. eğer bir şey olursa da yaptırmadım derim. inşallah komplo teorileri doğru değildir. çevremde çok olan var. haklısınız nasip kısmet. bugüne kadar bütün aşılarımızı da olduk. sonuçta aynı yöntemle üretiliyor.Sıkıntı olacağına dair bilgi yok yani çok büyük bir oran sıkıntı yaşamadı
Biz şöyle düşünüyoruz aşı var dura geldi olabilir
Bu aşamada aşı olmaz ve hasta olursa tüh aşı olsaydım düşüncesi dahi kişiyi yıpratır aşı olduğunda elimden geleni yaptım bağışıklığım da var der ve daha rahat geçirir süreci stres çok olumsuz etkiliyor vücudu
Bir diğer ihtimal o karar vermiş bu aşamada sizin karşı çıkmanız da yarınlarda hasta olduğunda yahut allah korusun daha kötü bir ihtimalde sizde ömür boyu geçmeyecek bir yara açar
olsaydı aşısını bunlar olmazdı dersiniz
Kaderci değilimdir ama tüm dünyada olan bir hastalıkta aşı varsa olmam demem ben tedbirimi almak zorundayım
Bu demek değil ki izolasyonu bıraksın diğer tedbirleri hiçe saysın o tedbirleri de alsın şu anda aşı var onu da olsun
Genetiğimiz değişecek kısır kalacağız iddiaları bu aşı için geçerli değil de olsa bile bence belirli bir yaş üstünde sorun değil, annemiz zaten bu yaştan sonra çocuk sahibi olmayacak
evet inşallah sorun olmadan atlatırız rahatlattığınız için teşekkür ederim.Benimde cevremde asi olanlar var çok şükür bişey olmadi . Ananemde oldu 2 dozunda da bi sıkıntı olmadı. Ama insan kararsız kaliyo yine de. Tv de asi olup koronaya yakalanıp yoğun bakımda olan 2 kişinin olduğunu görmüştüm m . Yeterince etkili değil sanırım . Insan ne yapcağını bilemiyo.
çok teşekkür ederim. inşallah iyi olur şifa olur.Halamin eşi 2 dozu da oldu, emekli hekim yasi 64-65 bir sorun olmadi. Mide kanseri geçmişi var, midesi alınmıştı seneler önce ama aşı ilgili birşey olmadi.
evet kendi istiyor hayırlısı Allahtan.Anneniz kesin kararliysa bence mudahil olmayin. Kendi karar versin. Bunun Allah korusun vicdani boyutu var.
Geçmiş olsun.Bir an öldü olarak algıladım.Yüreğim hop ettiOldu arkadaşkar annem. Teşekkürler beni rahatlattığınız için.
Allah korusunGeçmiş olsun.Bir an öldü olarak algıladım.Yüreğim hop etti
Herkese merhaba, gecen hafta pazar gununden beri temasli durumundan karantinadayiz coluk combalak. Hic birimizde hic bir belirti yok. Normalde sali gunu is basi yapacagiz ve cocuklari da okula gonderecegiz. Esimle yarin pcr yaptiralim diyoruz, herhalde bunca gun gectikten sonra hatali negatif gelme durumu yoktur, degil mi?
Sizi anlıyorum çok büyük stres altındasınız. Hepimiz öyleyiz psikolojik olarak mahvolduk. Ama çok şu an olmadan bunları kafasınızda büyütüp canınızı sıkmayın. Sağlık sektöründen değilim. Ama tanıdığım olan kişiler kullandı ilaçları. Kullanmayanlar da ağırlaşıp yoğun bakımlık olan olduMerhaba arkadaşlar
Korona olmadım ama olurum korkusu çok fazla herkes gibi bende kan pıhtılaşmasi var aspirin ve bacağımda venöz yetmezlik olduğu için başka ilaç daha kullanıyorum
Maalesef bu virüs kan pıhtılaşmasi yaptığı için bendede pıhtılaşma olduğu için korkuyorum sizce korona olursam Allah korusun aspirin yetermi yani vücuduma extra korona pıhtılaşma yapmaz demi
Çok haklısınız cevap verdiğiniz için teşekkür ederimSizi anlıyorum çok büyük stres altındasınız. Hepimiz öyleyiz psikolojik olarak mahvolduk. Ama çok şu an olmadan bunları kafasınızda büyütüp canınızı sıkmayın. Sağlık sektöründen değilim. Ama tanıdığım olan kişiler kullandı ilaçları. Kullanmayanlar da ağırlaşıp yoğun bakımlık olan oldu. inşallah yakalanmadan geçer bu salgın. Ne yapsak bilemiyoruz. Sürekli bir belirsizlik. Bir de bunlara üzülüp stres yapmayın yok yere.
Esim bugun test yaptirdi. Negatif. Ben yarin yaptiracagim ama bu gece oglum ateslendi hafiften.. 5 yasinda, farkettim mahsunlastigini.. yanaklat kizardi, gozler bayildi hafiften.. uyuyor simdi 37.7 olctum atesini.. son derece tedirginim su an.Hatali negatif sansi her zaman var gebelik testleri mantigi ayni
Ama hem esiniz hem.siz yaptirin test ikisi de negatif ise yanilma payi cok dusuk olur
Gecmis olsun
Cok gecmis olsu benim 1 yasindayken gecirdi oglumda suan 15 aylik 2 gun ateslendi doktoruna bi yazin o yonlendirir ama hafif atlatiyorlar cocuklar korona ise de korkmayinEsim bugun test yaptirdi. Negatif. Ben yarin yaptiracagim ama bu gece oglum ateslendi hafiften.. 5 yasinda, farkettim mahsunlastigini.. yanaklat kizardi, gozler bayildi hafiften.. uyuyor simdi 37.7 olctum atesini.. son derece tedirginim su an.
Gülcüm Gözdenin bu resmini sosyal medyada paylaşabilir miyimGünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar, aşı olan yaşlılarımıza sağlıklı ömürler diliyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bir gün doğumu, alaca mor renkte bir yer minesi, kırmızı ve pembe sardunya çiçekleri gönderiyorum. kedim Gözde de saklandığı yerden sizlere günaydın diyor. Sevgiler
Eki Görüntüle 2798672 Eki Görüntüle 2798673 Eki Görüntüle 2798674 Eki Görüntüle 2798675 Eki Görüntüle 2798676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?