bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu önümüzdeki hafta Renoda yine iş yok ne olacak böyle Yarabbim daha yeni 10 günlük duraksama sonrası işe gittiler 1 hafta çalıştılar şimdi yine 1 hafta daha ara Nisan ayının bir kısmında da çalışılmayacağı söz konusu
11 senedir evliyim eşimle bu fabrikanın böyle üretime ara verdiğini görmedim o kadar üzgünüm ki anlatamam

Gülcüm Gözdenin bu resmini sosyal medyada paylaşabilir miyim
Sorma inceliğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında bunu pek arzu etmiyorum. Kedilerimi ve fotograflarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu oluyorum, elbette kendiniz için ekran görüntüsü vb alabilirsiniz ama sosyal medyada paylaşılmasını şahsen istemem. (forumun kuralları nedir bu konuda onu bilmiyorum). Bu elbette sizin insiyatifinizde, sormaya da bilirdiniz. Nezaketiniz ve inceliğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Rica ederim Gülcüm tamam kendi galerimde bakmak için aldım teşekkür ederim elbette sormadan asla paylaşmam bu benim için çok değerlidir kendi sosyal medya hesabımda paylaştığım resimleri de başkalarının izinsiz kullanmasına müsaade etmediğim için yabancı kişiler yoktur şahsi hesabımda

Ben aralikta oldum gecen ay yine oldum sanip test olmustum.ama hem184 hem test yapan yer cok dusuk bir ihtimal bu kadar kisa surede demisti zaten negatifti.. 6 ay falan sanirim olma olasiligo cok dusukmus
Çok şükür değilmişsiniz. Biz geçireli 4ay doldu. Boğazım ağrıyor bugün, dün de çok öksürüyordum. Biraz panik oldum, devam ederse bugün test yaptıracağım

Çok şükür değilmişsiniz. Biz geçireli 4ay doldu. Boğazım ağrıyor bugün, dün de çok öksürüyordum. Biraz panik oldum, devam ederse bugün test yaptıracağım
Yaptirin iciniz rahatlasin benimde asiri eklem agrim vardi yine oldum diye kosa kosa teste gittim ama.idrar yollari iltihabi imis insan paranoyak oluyor

Yaptirin iciniz rahatlasin benimde asiri eklem agrim vardi yine oldum diye kosa kosa teste gittim ama.idrar yollari iltihabi imis insan paranoyak oluyor
İyi yapmışsınız yine de gitmekle

Ben bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum şimdi başka bir hastalığım yüzünden. Son günlerim hastaneye git gel geçti biraz. Kapmış olabilir miyim tekrar diye endişeleniyorum. Ağrılar bende hep var hastalığımdan dolayı, o yüzden farkını anlayamıyorum

Gidin bir devlet hastanesinde yaptirin madem aklinizda kalmasin. Rahat edersiniz.
Ama bence degilsinizdir cunku gecirenlerin cogunda antikor olusuyor ve kapmak cok zorlasiyor 2.yi oyle demislerdi bana
Yada once 184 u arayin isterseniz durumu anlatin

Gidin bir devlet hastanesinde yaptirin madem aklinizda kalmasin. Rahat edersiniz.
Ama bence degilsinizdir cunku gecirenlerin cogunda antikor olusuyor ve kapmak cok zorlasiyor 2.yi oyle demislerdi bana
Yada once 184 u arayin isterseniz durumu anlatin
Özel sigortamız var, özelde direkt yapıyorlar testi. Ateş de yok aslında ama bugün gideceğim inşallah. Boğazım da ağrıyor bugün, farenjit olmuş gibiyim daha çok

Özel sigortamız var, özelde direkt yapıyorlar testi. Ateş de yok aslında ama bugün gideceğim inşallah. Boğazım da ağrıyor bugün, farenjit olmuş gibiyim daha çok
Geçmiş olsun.Ağrılar koronadan olsaydı belki farkederdi.Diğer hastalığınız ne,ağrı yapıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…