- 23 Ocak 2016
- 35.353
- 51.214
- 598
Ne oldu canım geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir gönlünün rahatlamasına sevindimçok teşekkür ederim. inşallah iyi olur şifa olur.
aşı oldu canım annem. Şükür bir sıkıntı yok. Teşekkürler ilgin içinNe oldu canım geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir gönlünün rahatlamasına sevindim
Sorma inceliğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında bunu pek arzu etmiyorum. Kedilerimi ve fotograflarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu oluyorum, elbette kendiniz için ekran görüntüsü vb alabilirsiniz ama sosyal medyada paylaşılmasını şahsen istemem. (forumun kuralları nedir bu konuda onu bilmiyorum). Bu elbette sizin insiyatifinizde, sormaya da bilirdiniz. Nezaketiniz ve inceliğiniz için çok teşekkür ediyorum.Gülcüm Gözdenin bu resmini sosyal medyada paylaşabilir miyim
Rica ederim Gülcüm tamam kendi galerimde bakmak için aldım teşekkür ederimSorma inceliğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında bunu pek arzu etmiyorum. Kedilerimi ve fotograflarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu oluyorum, elbette kendiniz için ekran görüntüsü vb alabilirsiniz ama sosyal medyada paylaşılmasını şahsen istemem. (forumun kuralları nedir bu konuda onu bilmiyorum). Bu elbette sizin insiyatifinizde, sormaya da bilirdiniz. Nezaketiniz ve inceliğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Aa sevindim canım anneme de olmasını söylüyorum ama olmayacağını söyledi saygı duyarım. Rica ederim canım sen nasıl oldun biraz daha dışarı çıkıyor musun nasılsın?aşı oldu canım annem. Şükür bir sıkıntı yok. Teşekkürler ilgin için
Arkadaşlar aranızda 2.kere covid pozitif çıkan oldu mu?
Ben aralikta oldum gecen ay yine oldum sanip test olmustum.ama hem184 hem test yapan yer cok dusuk bir ihtimal bu kadar kisa surede demisti zaten negatifti.. 6 ay falan sanirim olma olasiligo cok dusukmusArkadaşlar aranızda 2.kere covid pozitif çıkan oldu mu?
Çok şükür değilmişsiniz. Biz geçireli 4ay doldu. Boğazım ağrıyor bugün, dün de çok öksürüyordum. Biraz panik oldum, devam ederse bugün test yaptıracağımBen aralikta oldum gecen ay yine oldum sanip test olmustum.ama hem184 hem test yapan yer cok dusuk bir ihtimal bu kadar kisa surede demisti zaten negatifti.. 6 ay falan sanirim olma olasiligo cok dusukmus
Aşı içeriğinde maymun böbrek sıvısı falan var deniyor ne kadar doğru ki aklımda deli sorular
Annem babam kayinvidemler yaptıracak sıralarını bekliyorlarinşallah doğru değildir. annem de oldu.
Yaptirin iciniz rahatlasin benimde asiri eklem agrim vardi yine oldum diye kosa kosa teste gittim ama.idrar yollari iltihabi imisÇok şükür değilmişsiniz. Biz geçireli 4ay doldu. Boğazım ağrıyor bugün, dün de çok öksürüyordum. Biraz panik oldum, devam ederse bugün test yaptıracağım
İyi yapmışsınız yine de gitmekleYaptirin iciniz rahatlasin benimde asiri eklem agrim vardi yine oldum diye kosa kosa teste gittim ama.idrar yollari iltihabi imisinsan paranoyak oluyor
Gidin bir devlet hastanesinde yaptirin madem aklinizda kalmasin. Rahat edersiniz.İyi yapmışsınız yine de gitmekle
Ben bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum şimdi başka bir hastalığım yüzünden. Son günlerim hastaneye git gel geçti biraz. Kapmış olabilir miyim tekrar diye endişeleniyorum. Ağrılar bende hep var hastalığımdan dolayı, o yüzden farkını anlayamıyorum
Yani yumurtalıkları etkildeğini duymuştum. Kolay değil sonuçta hastalığın yanında büyük bir de strese girdiniz. Sonuçta stres de etkili. Bir doktorunuza danışın daha da gecikirse.Covid sonrası adet geçikmesi yaşayan varmı
Özel sigortamız var, özelde direkt yapıyorlar testi. Ateş de yok aslında ama bugün gideceğim inşallah. Boğazım da ağrıyor bugün, farenjit olmuş gibiyim daha çokGidin bir devlet hastanesinde yaptirin madem aklinizda kalmasin. Rahat edersiniz.
Ama bence degilsinizdir cunku gecirenlerin cogunda antikor olusuyor ve kapmak cok zorlasiyor 2.yi oyle demislerdi bana
Yada once 184 u arayin isterseniz durumu anlatin
Geçmiş olsun.Ağrılar koronadan olsaydı belki farkederdi.Diğer hastalığınız ne,ağrı yapıyor ki?Özel sigortamız var, özelde direkt yapıyorlar testi. Ateş de yok aslında ama bugün gideceğim inşallah. Boğazım da ağrıyor bugün, farenjit olmuş gibiyim daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?