He Allahım.Çocuk işde.İşin ciddiyetinin farkında değillerÇocuklar maskeyi sapan yapmışlardı bugün. Bir vurulsaydık aşıları..
Belirtileriniz devam etti mi aralıklı olarakBen aralikta oldum gecen ay yine oldum sanip test olmustum.ama hem184 hem test yapan yer cok dusuk bir ihtimal bu kadar kisa surede demisti zaten negatifti.. 6 ay falan sanirim olma olasiligo cok dusukmus
Aşı olamadık. Bir yıldan fazla annemizi babamızı göremedik.Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleriyle ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, ''30 bin doz koronavirüs aşısını Bosna Hersek'e göndereceğiz'' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır'la 8 yıl sonra ilk diplomatik temasın ardından "Mısır halkı bizimle...www.mynet.com
Ben de aşı konusunda tereddütlüydüm ama covid i geçiren erkeklerde sperm sayılarında düşüş gözlendi, kadınlarda sorun çıktığını şimdi okudum. O zaman ölü virüsü (aşı) almak, covid geçirmekten iyidir diye düşünüyorum. Aşı sırası gelene kadar olmazsak tabi, sınıflar kalabalık, çok soğuk cam açamadık bugün. Çocuklar maskeyi sapan yapmışlardı bugün. Bir vurulsaydık aşıları..
Tam olarak nasıl atlattinizbelirtilerim baslayali 1 hafta oldu iki gunum cok cok agir gecti. hala da tam iyilesebilmis degilim. halsizlik, bel - bacak agrisi, oksuruk, hafif nefes darligim devam ediyor. basim cok dumanli ve surekli uyuyorum. hic koku almiyorum. sarimsak sogan falan gram kokmuyor. koku olmayinca lezzetleri de algilayamiyorum.
ne zaman gecer bu hastalik acaba ? cok yoruldum
Hayir sükürBelirtileriniz devam etti mi aralıklı olarak
yavas yavas gecti gitti iste kendiliginden.Tam olarak nasıl atlattiniz
Ben ilk kez duydum. Arastirmak lazim.Covid ve türevlerine karşı koruyucu olduğu söylenen ve bakanlık onaylarına kadar var olan Blocker Yaka Kartı ürünü kullanan var mı?
hamilelik sürecinde diğer hastalıklara karşı da koruyuculuğu varmış
Sizin aileniz almanyadaydi heralde aşı oldular mı? Babam 2 gün önce oldu ama anneme çıkmadı.Ben ilk kez duydum. Arastirmak lazim.
Evet Almanyadalar. Asi olmadilar. Olmayi düşünmüyorlar. Sizikliler de Almanyada mi?Sizin aileniz almanyadaydi heralde aşı oldular mı? Babam 2 gün önce oldu ama anneme çıkmadı.
Bizim komşunun bir süre ağrıları geçmediAtlattıktan sonra belirti gören oldu mu acaba??
Saolun kaç yaşlarında acaba ağır mı hafif mı atlatmisBizim komşunun bir süre ağrıları geçmedi
Hastaneye yatmadan atlattılar.35 yaş cıvarılarSaolun kaç yaşlarında acaba ağır mı hafif mı atlatmis
Benim gibiymişHastaneye yatmadan atlattılar.35 yaş cıvarılar
Yok benimkiler Avusturya da. Olmayacaktı ama babam riskli gruptaymis doktoruna yazi gitmiş, annem olmadi zaten diyene kadar olmayabilir. Yalnız aşı pasaportu olacak diyorlar. Babamda tereddütteydi ama oldu.Evet Almanyadalar. Asi olmadilar. Olmayi düşünmüyorlar. Sizikliler de Almanyada mi?
Çok saolunGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?