- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Ben bir kere korona geçirdim Ekimde, o zaman da aynı ağrılarım devam ediyor gibiydi hatta kesin negatif çıkacak diye gidip pcr testi verdim.Geçmiş olsun.Ağrılar koronadan olsaydı belki farkederdi.Diğer hastalığınız ne,ağrı yapıyor ki?
Evet malesef... Ablanıza da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun.Fibromiyalji ablamda da var.Lupus ağrı yapıyor mu?
Teşekkürler cevapladığınız için evet haklısınız Allah kimseye yaşatmasın bu illet hastalığıYani yumurtalıkları etkildeğini duymuştum. Kolay değil sonuçta hastalığın yanında büyük bir de strese girdiniz. Sonuçta stres de etkili. Bir doktorunuza danışın daha da gecikirse.
Cok geçmiş olsun. Insallah negatif gelir sonucunuz. Bizi de bilgilendirinBen bir kere korona geçirdim Ekimde, o zaman da aynı ağrılarım devam ediyor gibiydi hatta kesin negatif çıkacak diye gidip pcr testi verdim.
8yıldır fibromiyalji hastasıyım. Bu sene ilk defa romatolojiye gittim, yapılan testlerden sonra lupus tedavisi başlandı. Çok ağrılarım oluyor zaten devamlı. Lupustan mı, fibromiyaljiden mi, covidden mi anlamam mümkün olmamıştı. Özellikle ilk pozitif çıktığımda hiç anlamamıştım yani. İlerleyen günlerde ateş, öksürük, ishal vs eklenince tüm semptomlar çıkmış oldu.
Bağışıklık baskılayıcı da kullanıyorum, Ocakta bir ay hap içtim, bu ay da aylık iğne oldum. Öksürük olunca o yüzden tereddüt ettim. Gittim verdim testi bugün, inşallah negatif çıkar da boşuna korkmuşum derim..
Ben de yumurtaliklari etkiliyor diye duymustum. Doktora görünün bence.Covid sonrası adet geçikmesi yaşayan varmı
Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun. Insallah negatif gelir sonucunuz. Bizi de bilgilendirin
Demekki aşı vurunsakta söylenti olan kısırlık olabiliyorBen de yumurtaliklari etkiliyor diye duymustum. Doktora görünün bence.
çok geçmiş olsun. zeytin yaptağı çayı içsin mutlaka. bizim tanıdıklarda tat koku ancak öyle geldi. Onun dışında D3K2 vitamini kullandılar hep. C vitamini takviyesi aldılar. Bir de satürasyon cihazı ile oksijen seviyesini ölçsün mutlaka. Forumda da sık sık yazdılar 95 altı olmasın diye. Kemik suyu çorba, kivide çok c vitamini var, pancar, bunları yiyebiliyorlarsa yesinler. Stres olmamaya çalışın pek çok kişi atlattı. Anneciğinizde atlatcak inşallah. Bu durumda gidemezsiniz ki zaten. Rabbim yardımcınız olsun ve şifa olsun.Arkadaşlar annem corona olmuş kendisi 2 kez kanser atlattı ustune seker hastası.Internetten araştırıp nasıl beslenmesi gerektiğine dair bir seyler soyledim ama bilen bana bu bu iyi geldi diyenler yazabilir mi ?
Birde ne olur dualarınıza ekler misiniz bir sey olmasın aklim çıkacak duramıyorum evde.Gitsem bir evde yardım etsem ya corona olsam bir işe yaramayacağım hem çok uzaktalar ne yapacağımı şaşırdım. Alt komşusu coronaymiş kimseyle görüştükleri gittikleride yok tek kapabilecekleri yer alt komşu.Komşunun karısı olmus kendi minibüs şoförü calismaya devam etmis.
Bir çaydanlık sıcak suya bir yemek kaşığı kekik koyup demleyip içsinArkadaşlar annem corona olmuş kendisi 2 kez kanser atlattı ustune seker hastası.Internetten araştırıp nasıl beslenmesi gerektiğine dair bir seyler soyledim ama bilen bana bu bu iyi geldi diyenler yazabilir mi ?
Birde ne olur dualarınıza ekler misiniz bir sey olmasın aklim çıkacak duramıyorum evde.Gitsem bir evde yardım etsem ya corona olsam bir işe yaramayacağım hem çok uzaktalar ne yapacağımı şaşırdım. Alt komşusu coronaymiş kimseyle görüştükleri gittikleride yok tek kapabilecekleri yer alt komşu.Komşunun karısı olmus kendi minibüs şoförü calismaya devam etmis.
850 gramlık balın içerisine 50 ml lik propolis,zencefil,zerdeçal,tarçın.Hergün 1-2 tatlı kaşığı yiyorum ben.Arkadaşlar annem corona olmuş kendisi 2 kez kanser atlattı ustune seker hastası.Internetten araştırıp nasıl beslenmesi gerektiğine dair bir seyler soyledim ama bilen bana bu bu iyi geldi diyenler yazabilir mi ?
Testim negatif geldi, çok şükür. Çok teşekkür ederim hepinizeCok geçmiş olsun. Insallah negatif gelir sonucunuz. Bizi de bilgilendirin
Çok sevindimTestim negatif geldi, çok şükür. Çok teşekkür ederim hepinize
Cok sevindim cok gecmis olsunTestim negatif geldi, çok şükür. Çok teşekkür ederim hepinize
Ole ole oleTestim negatif geldi, çok şükür. Çok teşekkür ederim hepinize
Ole ole ole
Allahım acil şifalar versin inşallahArkadaşlar annem corona olmuş kendisi 2 kez kanser atlattı ustune seker hastası.Internetten araştırıp nasıl beslenmesi gerektiğine dair bir seyler soyledim ama bilen bana bu bu iyi geldi diyenler yazabilir mi ?
Ben de aşı konusunda tereddütlüydüm ama covid i geçiren erkeklerde sperm sayılarında düşüş gözlendi, kadınlarda sorun çıktığını şimdi okudum. O zaman ölü virüsü (aşı) almak, covid geçirmekten iyidir diye düşünüyorum. Aşı sırası gelene kadar olmazsak tabi, sınıflar kalabalık, çok soğuk cam açamadık bugün. Çocuklar maskeyi sapan yapmışlardı bugün. Bir vurulsaydık aşıları..Demekki aşı vurunsakta söylenti olan kısırlık olabiliyor
Covit olsakta yumurtalıkları etkileyebiliyor kaçış yok yani yinede aşıdan yanayım tabiki sinovac ama tabi yinede yerli aşıyı beklemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?