bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
1 senedir sakındık korunduk ve bizi de buldu.Esim okuldan getirdi ogrencilerinden.18 aylik ikiz bebeklerim,ben ,kv hepimiz.Bugun 7.gunum halsizligim azaldi ama kuru oksuruk gogsumde aci ve agriya sebep oluyor.Randevu aldim goguse.Umarim cok tutulma olmamistir gogsumde.

Cok üzüldüm okullar gerçekten bulasin fazla olduğu yerler. Ev ici bulas gibi düşünün benim ailemden akrabalarımdan şuanda cok fazla kisi oldu ayni ev icinde bulunduklarından. Inşallah sizinde çoğu gitmiş atlatırsınız çarçabuk sağlıkla ,kalici bisey olmaz

Geçen hafta korona olduğu halde okula gelen gereksiz bir öğretmen yüzünden temasli çıktım Allah'tan hiç yakinlaşmamistim o kişiyle. Evet sağlık çok önemli evet günde yüzlerce can kaybı oluyor ancak bunun yanında uzaktan eğitim adı altında verilemeyen eğitimle bir nesli kaybetmek üzere değiliz ,kaybettik.Cocuklar inanılmaz solgun mutsuz hayattan umutsuz yaşam enerjileri yok.Bir an önce ogretmenler aşılanmali ve okullar açılmalı ne demek futbolcular öğretmenlerden önce aşilanacak ?!Eğitimdeki bu çöküşü ve çocuklardaki hem psikolojik hem eğitim hem de öğretim anlamındaki bu boşluğu ilerleyen zamanlarda hem evde veliler olarak hem de okulda öğretmenler olarak çok net bir şekilde göreceğiz ve inanın toparlamak çok çok zor olacak .

Ayrıca vaka sayısı belirtilen sayının çok çok üzerinde. Antepte iğne atsan yere düşmüyor insanlar maskesiz geziyor. Urfanin da sarı olduğuna bakmayın millet test yaptırmıyor ayakta atlatiyor yani güneydoğu hastalık açısından beter durumda .

ÖĞRETMENLER BIR AN ÖNCE AŞILANMALI.
okullarda ödenek yok hergün müdür para istiyor velilerden.çocuklar da maske mesafe kuralına uyan çok çok az.bu şartlarda sadece öğretmenler aşılanınca ben niye göndereyim çocuğumu okula?taşıyıcı olarak gayette bize taşıyabilir virüsü.

İşte önce neneler dedeler yerine kamu kurumunda çalışanlar ve öğrenciler aşilanmaliydi o zaman u kadar yayılma olmazdı.

İşte önce neneler dedeler yerine kamu kurumunda çalışanlar ve öğrenciler aşilanmaliydi o zaman u kadar yayılma olmazdı.
haklısınız.eşim idari izinli mart sonundan beri.önce o da aşılanmalıydı ki iş kaybı olmasın devletin.bir de benim gibi okul çağında çocuğu olan kronik hastalar ve öğretmenler aşılanmalıydı.çocuğu okula gönderemedim üzülmedim mi buna hem de nasıl üzüldüm.sınıfın en iyisi çocuk neredeyse öğlene dek uyuyor dersleri geriledi.ben eğitimli veli olduğum halde gerilemesine mani olamadım.ya diğer çocuklar ne olacak?

Maalesef yapabileceğimiz bir şey yok uzaktan eğitimle olacak bir şey değil çocuklar bir şekilde yolunu buluyor dinlememek için. Okulları açmadan aşı konusu çözülmeliydi ki eğitim devam etsin. Ne kadar dikkat etseler bile bulaş oranı okullarda daha yüksektir. Artan vaka sayılarına rağmen kapatmadılar. Kardeşimde okula gidiyor uzaktan dinleyemiyorum diye ama gelin görünki hocaları muhtemelen bulaşma korkusundan doğru düzgün ders anlatmıyormuş. Giden çocuklar, öğretmenler herkes mağdur bu konuda

ÖĞRETMENLER BIR AN ÖNCE AŞILANMALI.
Asilanacak ogretmen bulabilirlerse tabi.
Hayir ,bir de kendi icimizde de var yuzyuze devam etsin israrinda olanlaril.Okulda her gun 1 - 2 ogretmen pozitif gelmiyor.10 gun belki benim gibi 15 gun yoklar.Bu mu acaba egitim ogretimden anladiklari ? 15 gun ogretmen evinde surunsun.Sonra oyna devam.

Günaydın sevgili dostlarım. Uzun bir kafa karışıklığı sonrasında yine aranıza döndüm. Artık kafa karışıklığım sonlandı. Önümüzdeki salı günü Allah kısmet ederse, 2 günde 14 saat yol katederek kayın ailemin yanına gideceğiz. iki hafta yanlarında kalacağız. Sonra döneceğiz. Eşimle bir yılı aşkın bir süredir direndik, onu korumak için bir sene faunusta yaşattım, çevreden soyutladım... ama buraya kadarmış. Ben elimden geldiğince yine hergün buradan sizlere günaydın fotoları atmaya devam edeceğim. Sizler iyi ki varsınız...
Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, sarı mimoza çiçekleri, üzerinde şeftali çiçeği olan bir bahar dalı, lavanta çiçekleri ve sizi unutmadığımı ifade etmek için mavi mavi minicik bir unutma beni çiçeği gönderiyorum. Bahçe kedimiz Helva da sizlere günaydın diyor. Sevgiler

Günaydınlar dikkatli gidin sık sık ta mola verin yolda..

Oğlum 1. Sınıf ben göndermiyorum , sınıft bir kac kişi, herkes göndermezse online eğitime geçeriz belki dedi ama sinfita 5 -6kisi kabul etmedi. Çocukların sosyalleşmesi lazim dediler. Grupta öğretmen olan bir velide ,ben okula gidiyorum benim icin cok guzel değişiklik bunaldık evde , çocuğumda devam edecek dedi. Zaten kimse gelmese bile online yapılmasi yasakmış. Biz 1. Sinfita sosyallik ve okula uyum süreci dışında, ders anlamında sıkıntı yaşamadık.

Kimsenin gitmemesini okul kabul etmiyor. Sene başında biz sınıfça karar almıştık gitmeyecektik ama müdür o zamanda öğretmeninizi filyasyona veririm dedi. Şimdilerde yarısı gidiyor yarısı evde

Kimsenin gitmemesini okul kabul etmiyor. Sene başında biz sınıfça karar almıştık gitmeyecektik ama müdür o zamanda öğretmeninizi filyasyona veririm dedi. Şimdilerde yarısı gidiyor yarısı evde
Evet öyleymiş peki aileye bırakıyor karari ,tüm sinif gitmezse neden online gecis yapilmiyor cok değişik.
Yalniz onlineni hakkiyla alamayan cocuklar var. Evinde tek telefon, 2 -3 kardeş cok zor. Her iki sekilde de olmuyor ama öğretmenlerinde pozitf haberleri geliyor. Vakalar patladı gitti

Merhaba yine ben sabah bi boğaz ağrısı ile uyandım. Hafta sonundan beri de halsizlik zaten vardı, salı günü verdiğim Pcr testi negatif çıkmıştı. Bugün çok acayip, az önce öğrencim varken fenalaştım ateş bastı terledim baya bi. Elim ayağım titremeye başladı. Sabah kahvaltıyı çok sağlam yapmıştım halbuki. Yemeğe indim ama hala boğaz ağrısı var. Yemeyi yedim düzelmedi durum. Çok sıkıldım cidden bu durumdan. Böyle devam edersem yarın için tekrar test isteyecek okul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…