Cok üzüldüm okullar gerçekten bulasin fazla olduğu yerler. Ev ici bulas gibi düşünün benim ailemden akrabalarımdan şuanda cok fazla kisi oldu ayni ev icinde bulunduklarından. Inşallah sizinde çoğu gitmiş atlatırsınız çarçabuk sağlıkla ,kalici bisey olmaz1 senedir sakındık korunduk ve bizi de buldu.Esim okuldan getirdi ogrencilerinden.18 aylik ikiz bebeklerim,ben ,kv hepimiz.Bugun 7.gunum halsizligim azaldi ama kuru oksuruk gogsumde aci ve agriya sebep oluyor.Randevu aldim goguse.Umarim cok tutulma olmamistir gogsumde.
okullarda ödenek yok hergün müdür para istiyor velilerden.çocuklar da maske mesafe kuralına uyan çok çok az.bu şartlarda sadece öğretmenler aşılanınca ben niye göndereyim çocuğumu okula?taşıyıcı olarak gayette bize taşıyabilir virüsü.ÖĞRETMENLER BIR AN ÖNCE AŞILANMALI.
İşte önce neneler dedeler yerine kamu kurumunda çalışanlar ve öğrenciler aşilanmaliydi o zaman u kadar yayılma olmazdı.okullarda ödenek yok hergün müdür para istiyor velilerden.çocuklar da maske mesafe kuralına uyan çok çok az.bu şartlarda sadece öğretmenler aşılanınca ben niye göndereyim çocuğumu okula?taşıyıcı olarak gayette bize taşıyabilir virüsü.
haklısınız.eşim idari izinli mart sonundan beri.önce o da aşılanmalıydı ki iş kaybı olmasın devletin.bir de benim gibi okul çağında çocuğu olan kronik hastalar ve öğretmenler aşılanmalıydı.çocuğu okula gönderemedim üzülmedim mi buna hem de nasıl üzüldüm.sınıfın en iyisi çocuk neredeyse öğlene dek uyuyor dersleri geriledi.ben eğitimli veli olduğum halde gerilemesine mani olamadım.ya diğer çocuklar ne olacak?İşte önce neneler dedeler yerine kamu kurumunda çalışanlar ve öğrenciler aşilanmaliydi o zaman u kadar yayılma olmazdı.
Maalesef yapabileceğimiz bir şey yok uzaktan eğitimle olacak bir şey değil çocuklar bir şekilde yolunu buluyor dinlememek için. Okulları açmadan aşı konusu çözülmeliydi ki eğitim devam etsin. Ne kadar dikkat etseler bile bulaş oranı okullarda daha yüksektir. Artan vaka sayılarına rağmen kapatmadılar. Kardeşimde okula gidiyor uzaktan dinleyemiyorum diye ama gelin görünki hocaları muhtemelen bulaşma korkusundan doğru düzgün ders anlatmıyormuş. Giden çocuklar, öğretmenler herkes mağdur bu konudahaklısınız.eşim idari izinli mart sonundan beri.önce o da aşılanmalıydı ki iş kaybı olmasın devletin.bir de benim gibi okul çağında çocuğu olan kronik hastalar ve öğretmenler aşılanmalıydı.çocuğu okula gönderemedim üzülmedim mi buna hem de nasıl üzüldüm.sınıfın en iyisi çocuk neredeyse öğlene dek uyuyor dersleri geriledi.ben eğitimli veli olduğum halde gerilemesine mani olamadım.ya diğer çocuklar ne olacak?
Asilanacak ogretmen bulabilirlerse tabi.ÖĞRETMENLER BIR AN ÖNCE AŞILANMALI.
Günaydınlar dikkatli gidin sık sık ta mola verin yolda..Günaydın sevgili dostlarım. Uzun bir kafa karışıklığı sonrasında yine aranıza döndüm. Artık kafa karışıklığım sonlandı. Önümüzdeki salı günü Allah kısmet ederse, 2 günde 14 saat yol katederek kayın ailemin yanına gideceğiz. iki hafta yanlarında kalacağız. Sonra döneceğiz. Eşimle bir yılı aşkın bir süredir direndik, onu korumak için bir sene faunusta yaşattım, çevreden soyutladım... ama buraya kadarmış. Ben elimden geldiğince yine hergün buradan sizlere günaydın fotoları atmaya devam edeceğim. Sizler iyi ki varsınız...
Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, sarı mimoza çiçekleri, üzerinde şeftali çiçeği olan bir bahar dalı, lavanta çiçekleri ve sizi unutmadığımı ifade etmek için mavi mavi minicik bir unutma beni çiçeği gönderiyorum. Bahçe kedimiz Helva da sizlere günaydın diyor. Sevgiler
Eki Görüntüle 2820081 Eki Görüntüle 2820082 Eki Görüntüle 2820084 Eki Görüntüle 2820085 Eki Görüntüle 2820087 Eki Görüntüle 2820088
Oğlum 1. Sınıf ben göndermiyorum , sınıft bir kac kişi, herkes göndermezse online eğitime geçeriz belki dedi ama sinfita 5 -6kisi kabul etmedi. Çocukların sosyalleşmesi lazim dediler. Grupta öğretmen olan bir velide ,ben okula gidiyorum benim icin cok guzel değişiklik bunaldık evde , çocuğumda devam edecek dedi. Zaten kimse gelmese bile online yapılmasi yasakmış. Biz 1. Sinfita sosyallik ve okula uyum süreci dışında, ders anlamında sıkıntı yaşamadık.Asilanacak ogretmen bulabilirlerse tabi.
Hayir ,bir de kendi icimizde de var yuzyuze devam etsin israrinda olanlaril.Okulda her gun 1 - 2 ogretmen pozitif gelmiyor.10 gun belki benim gibi 15 gun yoklar.Bu mu acaba egitim ogretimden anladiklari ? 15 gun ogretmen evinde surunsun.Sonra oyna devam.
Kimsenin gitmemesini okul kabul etmiyor. Sene başında biz sınıfça karar almıştık gitmeyecektik ama müdür o zamanda öğretmeninizi filyasyona veririm dedi. Şimdilerde yarısı gidiyor yarısı evdeOğlum 1. Sınıf ben göndermiyorum , sınıft bir kac kişi, herkes göndermezse online eğitime geçeriz belki dedi ama sinfita 5 -6kisi kabul etmedi. Çocukların sosyalleşmesi lazim dediler. Grupta öğretmen olan bir velide ,ben okula gidiyorum benim icin cok guzel değişiklik bunaldık evde , çocuğumda devam edecek dedi. Zaten kimse gelmese bile online yapılmasi yasakmış. Biz 1. Sinfita sosyallik ve okula uyum süreci dışında, ders anlamında sıkıntı yaşamadık.
Evet öyleymiş peki aileye bırakıyor karari ,tüm sinif gitmezse neden online gecis yapilmiyor cok değişik.Kimsenin gitmemesini okul kabul etmiyor. Sene başında biz sınıfça karar almıştık gitmeyecektik ama müdür o zamanda öğretmeninizi filyasyona veririm dedi. Şimdilerde yarısı gidiyor yarısı evde
Annem de olmadı 2 dozda daBugün ilk aşımı olacağım bakalım yan etkilwri filan olacakmı acaba.
Benimde pazartesi aşı randevum var. Hangi aşıyi olacaksinizBugün ilk aşımı olacağım bakalım yan etkilwri filan olacakmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?