bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok geçmiş olsun umarım yapğılacak olan testte negatif çıkar.

Geçmiş olsun inşaAllah mevsimseldir havalardandır

İnşallah öyledir teşekkür ederim.. süreç aşırı yıpratıcı olsada kurtulsam diyordum olunca da kurtuluş yok..
Öyle psikolojimizi alt üst ediyor. Bazen işteyken nefes alamayacakmış gibi oluyorum birden boğazıma ağrı giriyor akşam çıkışta ya da evde hiçbir şeyim yok çok yıpratıcı gerçekten.

Benim çocuğum olsa bende göndermezdim sanırım.Benim gibi düşünen birileri var demek

Yaptır ya belli olmuyor kac gündür yengem negatif çıkıyordu, pozitf oldu artik ama inşallah olmasin size

Yaptır ya belli olmuyor kac gündür yengem negatif çıkıyordu, pozitf oldu artik ama inşallah olmasin size
Evet maalesef öyle çok vaka duyuyorum bende başta iyi olup 7 gün sonra pozitif çıkanlar oldu bizim okulda da.. yarına bu boğaz ağrısı devam ederse mutlaka test vereceğim. Halsizliği regl öncesi döneme bağlasam yine de tedirgin oluyorum

Eşim de bugün biontech aşısı ilk doz oldu. Şimdilik bir yan etki olmadı. Hafif kol ağrısı var sadece.

Benimki de birinci sınıf.
Gondermiyorum ben de.
Online hakkıyla alınıyor mu ki?
Haftada birgün online eğitim ile ne öğrenilir ne de öğretilir?
Arada bir de velilere ilgilenin bunlar birinci sınıf daha diye de mesaj at görev tamam (mı yani?).

Ya artik kabul ettik haftada bir gün onlinei, ben öğretmen okulda her ders sonrasi yaptıklarını atıyor hemen yaptırıyorum ama okulda olmadığı için zaman kavramını oturtamadık cok uzun sürüyor okulda öyle olmazdı.

Ben ve eşim inaktif aşıdan yanayız yerli tercihimiz ama şu aklıma takılıyor

Yerli aşı insanlara vurulmaya başlayıp yaş olarak bize gelene kadar zannedersem 2021 sonunu bulur zannediyorum

Sinovac aşısı neredeyse bir yıldır insanlara uygulanmış aşı olacak yan etkisi şudur budur ortaya çıkar "en azından"

Ama yerli aşı bir yıl farkla insanlara yeni uygulanmaya başlayacak acaba yerli aşı kararımızı sinovac ile degistirsekmi şuan aklımda deli sorular sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Çocuklar bağını koparmasin diye haftada beş gün online yapanlar da var.
İki sınıf arasında da daglar kadar fark var yani.
Benim tepkim ona aslında.
Hem taşın altına eline koymuyor hem de sınıflardan geriyiz çocuklara siz yaptırın diyor.
Ebadan baktırın diyor.
Birinci sınıf çocuğunu ebaya oturtamiyorsun ki kendi ogretmeni olunca ancak ikna oluyor çünkü.
Onda bile dikkatini tam toparlayamiyor.
Sınıftan baglansa en azından okulda yapılanları görür anında yaptirirdik.

Gecen hafta cuma sinifa 3 kişi gelmiş öğretmen sinfitan bağlanmaya çalıştı ama olmadi okulda net hic çekmiyor, telinden neti denedi olmadi. Ya ebadan baktirma olmuyor. Ben birinci dönem okulistikten gösteriyordum. Ama bu dönem soru bankasi aldim , 1tane hafif sevye aldim onu bitirdi şimdi daha zor aldim onu yapıyor. Tabiki okula gitmemesi her açidan kötü ama durum ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…