bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hadi ya boğazdan mı oluyor test .Benim burnumun köküne kadar soktular .Boğaz olsa kesin kusardım bende .Burunda sadece sonrası ağrı oluyor o da dayanılmaycak bir şey değil.
Pcr testinde hem bogaz hem burundan alınıyor sürüntü diye biliyorum. Sizin neden sadece burundan aldilar ki?

Tşkler mesela o zaman kulaklarım bile kapanmıştı şimdi sabahları hala kapalı uyanıyorum çok fazla saç dökülmesi falan oluyor. Ne olursa olsun yakalanmamaya çalışın. Ne aşı varsa vurulun
Yakalanmamak icin ekstra caba sarfediyorum tabi ama aşı konusunda pek vurdurma taraftari degilim ben.

2. dozun üzerinden ne kadar geçmişti. Ben de şimdi celal bayar üniversitesinin araştırmasını okudum. Yüzde 95 etkili diyorlar. Yanlış haber mi bunlar yaa ((( kaç yaşında akrabanız?
Yüzde 95 olması imkansız, brezilyada yapılan faz 3 e göre yüzde 50 koruyuculuk sağlıyor. Ölüm olarak yüksektir. Ayrica tr de faz 3 çalışmasında vardi bizim ülkede acikladi ama faz 3 e katilan sayisina bağlı orantida yüzdelik artar. Twitter takip ediyor musunuz bilmiyorum bu yüzden bazi proflar seffaf açıklanmadı sinovac diyorlar. Yani bilemiyoruz artik sans isi belkide hic bilmiyorum

ben ve eşimde covid olduk, 7. günümüzdeyiz biz de. ilk başlarda bende ciddi öksürük, halsizlik ve baş ağrısı oldu. sonra azaldı, şimdi de yorgunluk/halsizlik hali devam ediyor, ara ara nefes almada sorun yaşıyoruz. aradıklarında söyledik ama sanki koşmuşsunuz da nefes nefese kalmışsınız gibi olunca tekrar arayın dediler. inşallah bir sorun çıkmadan, evimizdeki karantinayla atlatırız.

Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun Allah korusun.

Ya sanki beni beklemişler gibi bugün bir sürü bilgi akıyor önüme. Düne kadar hangi aşıyı vurdursam anneme diye herkeslere sordum, araştırdım. Dün aşı oldu, bugün bütün kanallarda iki aşıyı karşılaştırıyorlar, farklı yorumlar okuyorum. İnşallah pişman olmam seçimimden

Kovit olanlara geçmiş olsun. Umarım kolayca atlatırsınız.

Eşimin de sırası geldi biontech mi Çin aşısı mı olacak karar veremedi bir türlü. Alerjisi, kronik rahatsızlığı yok. Ben biontech diyorum. O Çin aşısı mı olsam ya da hiç mi olmasam kararsızlığında

Ben olmicam. Ama olmak zorunda olsam Sinovac olurdum. Daha guvenilir geliyor.

O da bir şekilde iyileşirsem hiç mi olmasam diyor. Bakalım ne yaparsa. Bende hakkı ölmesin istiyorum
Ben aşı taraftarıyım, kendim de oldum. Covid geçirme riski daha kötü. Hafif geçeceğinin garantisi yok. Pıhtı atma olaylarını da çok duyar oldum çevremden. Şöyle düşünün dün 8 aylık hamileyken canlı yayında aşı vurduran doktor doğum yaptı. Bebeği sapasağlam ve antikorlu doğmuş. Ona bile hamileyken bir şey yapmadıysa aşı, bize de bir şey yapmaz düşüncesindeyim. İkinci doz sıramı korkuyla bekliyorum, o zamana kadar covid kapmam umarım

Sakin aklınıza bunu getirmeyin lütfen. Tabi durumu ne olur bilmem ama amcam suanda cok hafif sayrediyor kendinde bir halsizlik vs yok ayrica baska kuzenimde oldu yaşı genc o ateşli ve halsiz. Ayrica sinonac bazi kişilerde antikoor üretmiyormus bu sanirim vücutla alakali , onlar 3. Dozu olursa iyi dedi. Antikor testine baktirmak lazım. Amcamin tomografide ciğeri temiz cıktı koahi var. Hastalik belirtisi cumartesi baslamisti pazar test verdi yani 4 gün oldu diyebiliriz. Şükür değişmezse kendi birsey hissetmiyor.

Allahım acil şifalar versin inşallah

Günaydın hanımlar öncelikle hasta olan herkese geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza dönersiniz. Benim umudum gittikçe azalıyor aşı dediler umutlanmıştım azalma olur vs. ama tam tersi gittikçe artıyor dışarıda kimse dikkat etmiyor. Çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, toplu taşıma kullanıyorum, kalabalık ortamlarda çift maske takıyorum ama şunu anladım ki korona bitse de nefes ile ilgili sıkıntı yaşayacağım. Gün içinde sürekli maske takıyorum artık gerçekten dışarıda rahat nefes almak istiyorum ama çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…