- 5 Mayıs 2013
- 33.889
- 41.499
- 798
Test çok kısa sürüyor ama evet rahatsız edici bi durum. İnşallah hiç gerek kalmaz6.kez negatif gelsin insallah.
Hic test yaptirmadim ama cok korkunc geliyor testi bile.
Ben bogazim kurcalansa muhtemelen kusarimTest çok kısa sürüyor ama evet rahatsız edici bi durum. İnşallah hiç gerek kalmaz
Bende de o durum varBen bogazim kurcalansa muhtemelen kusarimBir de zaten kusma fobim var. O yuzden Allah mecbur bırakmasın diyorum.
Merhaba bende annem ve babam için düşünüyorum da herhangi bir yan etkisi oldu mu , benim ikisinde de tansiyon var korkuyorumBir haftadır düşünmekten dişlerim döküldüAllah yardımcınız olsun çok zor karar. Ben çin aşısına karar verdim anneme, dün yaptırdık. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
çok geçmiş olsunKardeşim oldu 1 inci dozunu sinovac çok şükür iyi bi yan etki olmadı hafif kolum sizlıyo dedi okadar Allah şifalar versin
Benim de annemde tansiyon var, o yüzden de korktum açıkçası. Annemde sadece halsizlik oldu, tansiyonunu ölçtük küçüğü 8 den 9 a çıkmıştı sadece. O da korkudan olabilir. Onun dışında yan etki olmadı.Merhaba bende annem ve babam için düşünüyorum da herhangi bir yan etkisi oldu mu , benim ikisinde de tansiyon var korkuyorum
2. dozun üzerinden ne kadar geçmişti. Ben de şimdi celal bayar üniversitesinin araştırmasını okudum. Yüzde 95 etkili diyorlar. Yanlış haber mi bunlar yaaBir akrabamız 2 doz sinovac aşısı oldu. Fakat covid kaptı. Şuan nefes darlığı şikayetiyle hastanede yatıyor. Yeme içme yok, çok bitkin konuşamıyor bile. Yaşı da var zaten. Yoğun bakıma almadılar şuan için ama ilerisi ne olur bilmiyoruz.
Benim arkadaşım ve babası bel ağrısı ile geçirdi covidi.Kızlar bir arkadaşımın esini saglik ocagi sadece beli agriyor diye teste yollamis. Sadece o belirti ile test yapıyorlar mi ki? Bir de bel ağrısı bir belirti mi? Sirt agrisi diye duymuştum ama beli duymadım hic.
Insallah negatiftir.
Aynen o cubukta bile kusacak gibi oluyorum ben. Pcr testini 6 kere kusmadan verebildiniz mi peki asil merak ettiğimBende de o durum varmuayenede çubukla bile baktıramam asla en nefret ettiğim şeydir varın siz düşünün Pcr testi manzaramı
Yaa. Ben sirt agrisi oluyor diye duymustum ama bel agrisini ilk kez duydum.Benim arkadaşım ve babası bel ağrısı ile geçirdi covidi.
Öğürmeye başlayınca testi alan görevli bi kaçıyor zatenAynen o cubukta bile kusacak gibi oluyorum ben. Pcr testini 6 kere kusmadan verebildiniz mi peki asil merak ettiğim
Offf oluyor yani öğürme. En korktuğumÖğürmeye başlayınca testi alan görevli bi kaçıyor zatensonrası yine beyin delimi
75 yaşında, aşıyı olalı bir ayı geçti. Dişçiye gitmiş orada kapmış sanırım. Eşi de covid oldu hatta ama o hafif atlattı. Aşıya da güvenmiyorum ben artık. Aşı olanlar da covid olabilir ama hafif atlatır demişlerdi ama görünen o ki pek bir etkisi yok malesef:/2. dozun üzerinden ne kadar geçmişti. Ben de şimdi celal bayar üniversitesinin araştırmasını okudum. Yüzde 95 etkili diyorlar. Yanlış haber mi bunlar yaa((( kaç yaşında akrabanız?
Ben de kovid geçirdim kasım ayında. İlk bel böbrek ağrısıyla başladı öyle burnum falan akmadı. 3 gün çok kötü böbrek ağrısı yaşadım baş ağrısı burun tıkanıklığı bacak ağrısı oldu vücudu gezen bir ağrıydı.Allah kimseye yaşatmasın sonra koku tat kaybı oldu.1 ayda ancak geri geldiYaa. Ben sirt agrisi oluyor diye duymustum ama bel agrisini ilk kez duydum.
Cok gecmis olsun. Ozellikle tat koku kaybi delirme sebebi.Ben de kovid geçirdim kasım ayında. İlk bel böbrek ağrısıyla başladı öyle burnum falan akmadı. 3 gün çok kötü böbrek ağrısı yaşadım baş ağrısı burun tıkanıklığı bacak ağrısı oldu vücudu gezen bir ağrıydı.Allah kimseye yaşatmasın sonra koku tat kaybı oldu.1 ayda ancak geri geldi
Hadi ya boğazdan mı oluyor test .Benim burnumun köküne kadar soktular .Boğaz olsa kesin kusardım bende .Burunda sadece sonrası ağrı oluyor o da dayanılmaycak bir şey değil.Ben bogazim kurcalansa muhtemelen kusarimBir de zaten kusma fobim var. O yuzden Allah mecbur bırakmasın diyorum.
Tşkler mesela o zaman kulaklarım bile kapanmıştı şimdi sabahları hala kapalı uyanıyorum çok fazla saç dökülmesi falan oluyor. Ne olursa olsun yakalanmamaya çalışın. Ne aşı varsa vurulunCok gecmis olsun. Ozellikle tat koku kaybi delirme sebebi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?