bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar bir arkadaşımın esini saglik ocagi sadece beli agriyor diye teste yollamis. Sadece o belirti ile test yapıyorlar mi ki? Bir de bel ağrısı bir belirti mi? Sirt agrisi diye duymuştum ama beli duymadım hic.
Insallah negatiftir.

Merhaba bende annem ve babam için düşünüyorum da herhangi bir yan etkisi oldu mu , benim ikisinde de tansiyon var korkuyorum

Merhaba bende annem ve babam için düşünüyorum da herhangi bir yan etkisi oldu mu , benim ikisinde de tansiyon var korkuyorum
Benim de annemde tansiyon var, o yüzden de korktum açıkçası. Annemde sadece halsizlik oldu, tansiyonunu ölçtük küçüğü 8 den 9 a çıkmıştı sadece. O da korkudan olabilir. Onun dışında yan etki olmadı.

2. dozun üzerinden ne kadar geçmişti. Ben de şimdi celal bayar üniversitesinin araştırmasını okudum. Yüzde 95 etkili diyorlar. Yanlış haber mi bunlar yaa ((( kaç yaşında akrabanız?

Benim arkadaşım ve babası bel ağrısı ile geçirdi covidi.

Yaklaşık 1 ay kadar önce kayınvalidem ve kayınpederim ikinci doz aşılarına 1 hafta kalan pozitif oldular. İkisinin de kronik rahatsızlıkları var. Bir hafta - 10 gün kadar evde tedavi gördüler. Ancak ikisinde de nefes darlığı başlayınca hastaneye yatırmak gerekti. Devlet hastanelerinde yer bulamadık, özele yatırdık ikisini de. 1 hafta yattılar.. İkisi de 8'er kilo vermiş olarak çıktılar. Çok şükür yoğun bakım durumları olmadı. Ancak doktorları 2-3 gün daha geç yatış yapılsaydı yoğun bakıma almak zorunda kalacaktık dedi. İkisini de kurtaran oksijen seviyelerinin düşmemesi oldu. Mevcut tablolarına bakınca oksijen seviyeleri şaşırtıcı derecede iyiydi, doktor bunu düzenli spor yapmalarına bağladı.

2. dozun üzerinden ne kadar geçmişti. Ben de şimdi celal bayar üniversitesinin araştırmasını okudum. Yüzde 95 etkili diyorlar. Yanlış haber mi bunlar yaa ((( kaç yaşında akrabanız?
75 yaşında, aşıyı olalı bir ayı geçti. Dişçiye gitmiş orada kapmış sanırım. Eşi de covid oldu hatta ama o hafif atlattı. Aşıya da güvenmiyorum ben artık. Aşı olanlar da covid olabilir ama hafif atlatır demişlerdi ama görünen o ki pek bir etkisi yok malesef:/

Yaa. Ben sirt agrisi oluyor diye duymustum ama bel agrisini ilk kez duydum.
Ben de kovid geçirdim kasım ayında. İlk bel böbrek ağrısıyla başladı öyle burnum falan akmadı. 3 gün çok kötü böbrek ağrısı yaşadım baş ağrısı burun tıkanıklığı bacak ağrısı oldu vücudu gezen bir ağrıydı.Allah kimseye yaşatmasın sonra koku tat kaybı oldu.1 ayda ancak geri geldi

Cok gecmis olsun. Ozellikle tat koku kaybi delirme sebebi.

Ben bogazim kurcalansa muhtemelen kusarim Bir de zaten kusma fobim var. O yuzden Allah mecbur bırakmasın diyorum.
Hadi ya boğazdan mı oluyor test .Benim burnumun köküne kadar soktular .Boğaz olsa kesin kusardım bende .Burunda sadece sonrası ağrı oluyor o da dayanılmaycak bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…