Oyy yaa geçmiş olsunInsallah negatif gelir. Benim kuzenim temasliydi hemen test yaptırdi negatif geldi 3 gün sonra ateşlendi , dün test yaptirdi pozitif. Ev içi bulaş olduğundan cok yayıldı 1 kişi asıl hasta 4 kişiye bulaştı .insallh sizinki mevsimseldir. Siz test yaptırırkende heralde bu belirtirler vardi
Haklısnız inşallah böyle birşey olmaz. Gerçketen vicdanen bir yük, hastalık ayri bu ayri yoruyor.Oyy yaa geçmiş olsuntest verdiğim zaman halsizlik vardı sadece, Perşembe sabahından beri boğaz ağrısı var.. bilmiyorum çok ağır bir tablo yok bende ama yine de varsa ve başkasına bulaşır korkusu beni bitiriyor
Gitseniz iyi olur teste.Geçmiş olsunMerhaba, bugün üçüncü gün, hala boğaz ağrısı var. Halsizlik de devam. Eşim hala mevsimsel olduğunu düşünüp götürmedi teste. Yarın gidip pazartesi işe rahat gitmek istiyorum. Ara ara öksürük oluyor kuru kuru, uzun devam etmiyor.
Teşekkür ederim eşimi ikna ettim yarın gideceğim. Gıcık var gibi boğazımda geniz akıntısı da başladı. Bakalım yarın akşama belli olmuş olur inşallahGitseniz iyi olur teste.Geçmiş olsun
Insallah tekrar negatifi görürsünüz. Testi devlette mi yaptırıyorsunuz?Teşekkür ederim eşimi ikna ettim yarın gideceğim. Gıcık var gibi boğazımda geniz akıntısı da başladı. Bakalım yarın akşama belli olmuş olur inşallah
Sağlık ocağı nda veriyordum hep ama yarın açık olmayacak devlet hastanesi ne gideceğim mecbur.Insallah tekrar negatifi görürsünüz. Testi devlette mi yaptırıyorsunuz?
Bi tanıdığım sağlık sektöründen hemde 3 ay içinde kovid olup böbreklerini kaybetti yeni böbrek nakli oldu şuan istirahatte aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali şaşırdık kaldık olası durumda !!!Dünyada hiç bir ilaç kutusundan çıkartılıp 8 tanesi bir seferde hastaya verilir mi bilmiyorum? Madem 8 tanesi bir seferde verilmesi uygun bu ilacı yapan karışım reçetesini ona göre yapmadı? Yani 1 hap yutup 8 haplık karışımı alamazmıydık?
Covid hastalarının böbreklerinin içine sıçtınız...
Televizyonlarda kanal kanal gezip reklamınızı, pr çalışmanızı yapacağınıza biraz bilimsel çalışmalar yapsaydınız. Tv kanallarından gezmekten ne ara fırsat buldunuzda bilimsel araştırmalar yaptınız?
Bizde sizi ayakta alkışladık, sizi alkışlayan ellerime yazıklar olsun.
İşini hakkı ile yapan sağlık çalışanlarını tenzih ederim sadece onların önünde saygıyla eğilirim, ayakta alkışlarım.
Verdikleri ilacı kullandimiBi tanıdığım sağlık sektöründen hemde 3 ay içinde kovid olup böbreklerini kaybetti yeni böbrek nakli oldu şuan istirahatte aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali şaşırdık kaldık olası durumda !!!
Yani ? Ben anlamadım ne demek istediğiniziVucudumdaki iltihap için günde 4000 mg lik sabah 2000 akşam 2000 olmak üzere tedavi gördüm
Ki favipiravir antiviral bir ilaç
Saglik ocaklari covid testi yapiyor muSağlık ocağı nda veriyordum hep ama yarın açık olmayacak devlet hastanesi ne gideceğim mecbur.
Arkadaş favipiravir in günlük 16 ilacın mg i fazla olduğunu soyledideYani ? Ben anlamadım ne demek istediğinizi
Ben de kullandım favipiravir ...
Hem de hastanede yattım , iki ay önce
Şuan ciğerlerim çok ağrıyor antibiyotik verdi doktor
Evet kullanmışVerdikleri ilacı kullandimi
Hepsi değil, sizin bağlı olduğunuz ASM yapmıyorsa yapan ASM için doktorunuz sevk yazıyor. Hemen gidip yapan bi ASM de yaptırabiliyorsunuz. Bu sabah daha hafif bir boğaz ağrısı ile uyandım aslındaSaglik ocaklari covid testi yapiyor muIlk kez duydum. Benim kayitli oldugum yapmiyor da.
Klorokin artık verilmiyor. Pandemi başında etkili olacağı genel görüşü olduğu için veriliyordu bir film (bi 6ay öncesinde biz hastalandığımızda da verilmişti) ama uzun zamandır bunun etkisiz olduğuna dair sonuçlar alınıyor. Yine de istisna olup plaquenil verilen hasta var mıdır bilmiyorum. 10gün içmekten korkulacak bir durum yok ama, ömür boyu içen insanları düşününce... Yalnızca covid19a karşı etkisiz.Peki covid olanlara favipiravir dışında klorokin veriliyor mu ona biçok doktor zararlı diyor.
Tıp doktoru musunuz?Dünyada hiç bir ilaç kutusundan çıkartılıp 8 tanesi bir seferde hastaya verilir mi bilmiyorum? Madem 8 tanesi bir seferde verilmesi uygun bu ilacı yapan karışım reçetesini ona göre yapmadı? Yani 1 hap yutup 8 haplık karışımı alamazmıydık?
Covid hastalarının böbreklerinin içine sıçtınız...
Televizyonlarda kanal kanal gezip reklamınızı, pr çalışmanızı yapacağınıza biraz bilimsel çalışmalar yapsaydınız. Tv kanallarından gezmekten ne ara fırsat buldunuzda bilimsel araştırmalar yaptınız?
Bizde sizi ayakta alkışladık, sizi alkışlayan ellerime yazıklar olsun.
İşini hakkı ile yapan sağlık çalışanlarını tenzih ederim sadece onların önünde saygıyla eğilirim, ayakta alkışlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?