bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba.
Bugün karantinadaki 10. günümüz. Eşim yarın iş başı yapacak. Testi yaptığı günden beri odasından sadece lavabo veya banyo ihtiyacı için çıkıyor. O da çift maskeyle.
Ben ve kızlarımda bir belirti olmadı. Şu 10 gün içinde bulaşmış olabileceğini düşünmüyorum. Aynı evin içinde 10 gündür adamın yüzünü bile görmedik ama öncesinde bulaşmış olsaydı ortaya çıkar mıydı? Her gün acaba bugün belirti gösterir miyim diye düşüne düşüne bir hal oldum.

Bence çıkardı. Ben de geçirdim
Belirti vermemesi mümkün değil gibi ...
Çocuklar hariç tabi
Eşindeki belirtiler neler , tam toparlandı mı ki işe başlayacak ? Çok yordu beni Çünkü ...

10 gün içinde bulaşmıştır bulaştıysa. Ya bulaşmadı ya da belirtisiz atlattınız bence. Eşiniz de 10 gün bitirmiş, bundan sonra bulaşıcılığı da kalmamıştır. Korkmayın, benim arkadaşımın da eşi oldu, aynı evde aynı banyo wc kullandılar. Kızına da kendisine de bulaşmadı. Test de yaptırdı kendisi negatif çıktı. Ki bilmeden aynı sofrayı, aynı odayı da paylaşmışlar. Yine de bulaşmadı.

Bence çıkardı. Ben de geçirdim
Belirti vermemesi mümkün değil gibi ...
Çocuklar hariç tabi
Eşindeki belirtiler neler , tam toparlandı mı ki işe başlayacak ? Çok yordu beni Çünkü ...
Belirtileri yoğun kemik ağrıları. Özellikle sırt ve kalça. Ateş. Hafif öksürük. Yorgunluk, halsizlik. Tat ve koku kaybı. Ağrıları ve ateşi yok ama diğer belirtiler az da olsa var hala. Size de geçmiş olsun.

Çok değişik bir hastalık. Bir senedir kendimizi koruduk kolladık. Sonunda eşimi de buldu. Ben de antikor testi yaptırmayı düşünüyorum.

Sırttaki ağrı virüsün akciğer tutulumunu kalçada ki ağrı da böbreklerin çöküşünü gösteriyor. Böbreklerin ağrısı bir süre sonra kalçaya vuruyor. Ciğerler toparlanıyor ama böbrekler maalesef.

Verilen ilacın hiç bir halta iyi geldiğini de düşünmüyorum. Çalıntı tezler ile doçent, profesör olanların faturasını ödüyoruz...

Bu benim fikrim, katılır veya katılmazsınız.

Merhaba, 7. Testimi verdim akşamdan beri kar yağıyordu. Aşırı soğuk, sıra beklerken dondum resmen. Ordan oraya yolladılar. Giderken ayağım kaydı düştüm. Kalça kemiğim ağrıyor oturamıyorum başıma gelmeyen kalmadı bu Pcr testlerinden dolayı. Çalışmıyor olsam asla evden çıkmam ve test için de böyle yıpratmam kendimi, başkalarıyla temasa girdiğim için test yaptırıyorum bulaşı olmasın diye testi de öyle uyduruk şekilde aldı ki velev ki pozitifim o sürüntü çubuğuna bulaşması imkansız. Ağzıma burnuma azıcık değdirdi resmen. O yüzden kesinlikle test negatif çıkacaktır. Bakalım görelim neler olacak..

Bu bobrek agrisini ilacla alakali mi soyluyorsunuz?
Covid belirtisi olarak da bobrek agrisi duydum da.

Bildiğim kadarıyla belirtilerden 5 gün sonra en yoğun bulaştırıcılık. Eğer bulaşsaydı şimdiye kadar sizin de belirtiniz olurdu.

Ilacin prospektüsünü okumalı insanlar. Yan etkilerini okumalı ve bilmeliler.

Aşağıda AID tarafından yayınlanan yazı;

- Gebelik kategorisi C
- Karaciğer ve böbrek yetmezliği durumunda doz ayarlaması gerekebilir.
- Diyabet veya hipoglisemisi olan hastalarda dikkatli olunmalı
- Retinopati ve makülopatisi olan hastalarda kullanılmamalıdır
- Hidroksiklorokin veya kinin duyarlılığı, glukoz-6-fosfat dehidrogenaz eksikliği, psöriazis ve hidroksiklorokin ile alevlenebilen porfiria kutena tarda durumunda dikkatli kullanılmalıdır.
- Nörolojik hastalık, hematolojik hastalık veya kalp hastalığı olanlarda dikkatli kullanılmalıdır
- Kalıtımsal galaktoz intoleransı veya glikoz-galaktoz malabsorbsiyon olan hastalarda kullanılmamalıdır.

İlaç-ilaç etkileşimleri: Azitromisin, simetidin, insülin, antidiyabetik ilaçlar-insülin, siklosporin, moksifloksasin, rifampisin, antiepileptik ilaçlar, antiaritmik ilaçlar, rifampisin ve niasin vb pek çok ilaçla etkileşimi olabilir.

Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise tetikledigini arastirdigim kadarı ile net söylüyor ve iddia ediyorum.

Konu komşudan duyduklarimla değil yaşadıklarımı yazıyorum.

Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise tetikledigini arastirdigim kadarı ile net söylüyor ve iddia ediyorum.

Kronik polikistik bobrek rahatsizligim var.
Su sureci sag saglim atlatirsam ki cigerlere inmis durumda benim gidip bobrek fonksiyonlarima baktiracagim.

Kazen Sizin cigerler ne kadar surede topladi? Ne tedavisi gordunuz? Bana su anda kortizon uygulaniyor.5.gunumdeyim .Ara ara goguste agri devam ediyor.

Ne güzel bence 10 günde belirti verirdi diye düşünüyorum.

Merhaba
Ramazan ayi icin onlem beklentiniz nedir?
Aciklanmasi icin cok gec olmadimi?

Covid gecirmedim. Ancak Allah korusun gecirirsem bu ilaci kullanamayacagimi hep soyluyorum. Gunluk 16 tane ayni ilactan almak korkunç geliyor.

Cok gecmis olsun.

Toplanti yarin degil mi? Bence cok gec kalindi. Acikcasi bir beklentim yok. Suana kadar kiönlemlerin(?) sonuclari ortada.

Evet yarin
23 nisan ve 1 mayisinda gelmesi, cok net kararlarin olacagini dusundurmuyor
Ama bir ifade var " Tum Turkiyeyi Ramazan Ayinda genel dinlenmeye alacagiz" gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…