Bence çıkardı. Ben de geçirdimMerhaba.
Bugün karantinadaki 10. günümüz. Eşim yarın iş başı yapacak. Testi yaptığı günden beri odasından sadece lavabo veya banyo ihtiyacı için çıkıyor. O da çift maskeyle.
Ben ve kızlarımda bir belirti olmadı. Şu 10 gün içinde bulaşmış olabileceğini düşünmüyorum. Aynı evin içinde 10 gündür adamın yüzünü bile görmedik ama öncesinde bulaşmış olsaydı ortaya çıkar mıydı? Her gün acaba bugün belirti gösterir miyim diye düşüne düşüne bir hal oldum.
10 gün içinde bulaşmıştır bulaştıysa. Ya bulaşmadı ya da belirtisiz atlattınız bence. Eşiniz de 10 gün bitirmiş, bundan sonra bulaşıcılığı da kalmamıştır. Korkmayın, benim arkadaşımın da eşi oldu, aynı evde aynı banyo wc kullandılar. Kızına da kendisine de bulaşmadı. Test de yaptırdı kendisi negatif çıktı. Ki bilmeden aynı sofrayı, aynı odayı da paylaşmışlar. Yine de bulaşmadı.Merhaba.
Bugün karantinadaki 10. günümüz. Eşim yarın iş başı yapacak. Testi yaptığı günden beri odasından sadece lavabo veya banyo ihtiyacı için çıkıyor. O da çift maskeyle.
Ben ve kızlarımda bir belirti olmadı. Şu 10 gün içinde bulaşmış olabileceğini düşünmüyorum. Aynı evin içinde 10 gündür adamın yüzünü bile görmedik ama öncesinde bulaşmış olsaydı ortaya çıkar mıydı? Her gün acaba bugün belirti gösterir miyim diye düşüne düşüne bir hal oldum.
Belirtileri yoğun kemik ağrıları. Özellikle sırt ve kalça. Ateş. Hafif öksürük. Yorgunluk, halsizlik. Tat ve koku kaybı. Ağrıları ve ateşi yok ama diğer belirtiler az da olsa var hala. Size de geçmiş olsun.Bence çıkardı. Ben de geçirdim
Belirti vermemesi mümkün değil gibi ...
Çocuklar hariç tabi
Eşindeki belirtiler neler , tam toparlandı mı ki işe başlayacak ? Çok yordu beni Çünkü ...
Çok değişik bir hastalık. Bir senedir kendimizi koruduk kolladık. Sonunda eşimi de buldu. Ben de antikor testi yaptırmayı düşünüyorum.10 gün içinde bulaşmıştır bulaştıysa. Ya bulaşmadı ya da belirtisiz atlattınız bence. Eşiniz de 10 gün bitirmiş, bundan sonra bulaşıcılığı da kalmamıştır. Korkmayın, benim arkadaşımın da eşi oldu, aynı evde aynı banyo wc kullandılar. Kızına da kendisine de bulaşmadı. Test de yaptırdı kendisi negatif çıktı. Ki bilmeden aynı sofrayı, aynı odayı da paylaşmışlar. Yine de bulaşmadı.
nereden bulaştığını biliyor musunuz peki? Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşir eşiniz.Çok değişik bir hastalık. Bir senedir kendimizi koruduk kolladık. Sonunda eşimi de buldu. Ben de antikor testi yaptırmayı düşünüyorum.
Bu bobrek agrisini ilacla alakali mi soyluyorsunuz?Sırttaki ağrı virüsün akciğer tutulumunu kalçada ki ağrı da böbreklerin çöküşünü gösteriyor. Böbreklerin ağrısı bir süre sonra kalçaya vuruyor. Ciğerler toparlanıyor ama böbrekler maalesef.
Verilen ilacın hiç bir halta iyi geldiğini de düşünmüyorum. Çalıntı tezler ile doçent, profesör olanların faturasını ödüyoruz...
Bu benim fikrim, katılır veya katılmazsınız.
Bildiğim kadarıyla belirtilerden 5 gün sonra en yoğun bulaştırıcılık. Eğer bulaşsaydı şimdiye kadar sizin de belirtiniz olurdu.Merhaba.
Bu bobrek agrisini ilacla alakali mi soyluyorsunuz?
Covid belirtisi olarak da bobrek agrisi duydum da.
Bu bobrek agrisini ilacla alakali mi soyluyorsunuz?
Covid belirtisi olarak da bobrek agrisi duydum da.
Ateşi kaç oldu en yüksekBelirtileri yoğun kemik ağrıları. Özellikle sırt ve kalça. Ateş. Hafif öksürük. Yorgunluk, halsizlik. Tat ve koku kaybı. Ağrıları ve ateşi yok ama diğer belirtiler az da olsa var hala. Size de geçmiş olsun.
Kronik polikistik bobrek rahatsizligim var.Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise tetikledigini arastirdigim kadarı ile net söylüyor ve iddia ediyorum.
Konu komşudan duyduklarimla değil yaşadıklarımı yazıyorum.
Ne güzel bence 10 günde belirti verirdi diye düşünüyorum.Merhaba.
Covid gecirmedim. Ancak Allah korusun gecirirsem bu ilaci kullanamayacagimi hep soyluyorum. Gunluk 16 tane ayni ilactan almak korkunç geliyor.Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise tetikledigini arastirdigim kadarı ile net söylüyor ve iddia ediyorum.
Konu komşudan duyduklarimla değil yaşadıklarımı yazıyorum.
Toplanti yarin degil mi? Bence cok gec kalindi. Acikcasi bir beklentim yok. Suana kadar kiönlemlerin(?) sonuclari ortada.Merhaba
Ramazan ayi icin onlem beklentiniz nedir?
Aciklanmasi icin cok gec olmadimi?
Cok gecmis olsun.Kronik polikistik bobrek rahatsizligim var.
Su sureci sag saglim atlatirsam ki cigerlere inmis durumda benim gidip bobrek fonksiyonlarima baktiracagim.
Kazen Sizin cigerler ne kadar surede topladi? Ne tedavisi gordunuz? Bana su anda kortizon uygulaniyor.5.gunumdeyim .Ara ara goguste agri devam ediyor.
Toplanti yarin degil mi? Bence cok gec kalindi. Acikcasi bir beklentim yok. Suana kadar kiönlemlerin(?) sonuclari ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?