Kendinizi riske atmayın derim kardesimde dört gün bilmeden evde hastalandı ateşler içinde yandı dört gün sonra tat alma duygusu gidince test yaptırdı pozitif çıktı önceki gün öksürük başladı nefes darligi ile test yaptırdığı gün 12 saat sonra ilacı getirdiler kullandı iki gün daha sürdü öksürüğü geçtiMerhabalar esim ve ben kovid testimiz pozitif çıktı 4 gün önce biz ilaç kullanmadık esimin ilaçları 2. Gün sonra geldi ama benim ilaçlarım gelmedi not alındığı söylendi daha da arkasını aramadim ilk 2 gun aradim . kendim de sonradan kullanmak istemedim ağır haplar oldugu icin .
Esimin öksürüğü artmaya basladı iyice suan kullansamı esim bilmiyorum sonradan kullanınız varmı böyle. Esim ayakta atlatabilirim diye dusundu hap kullanmaya gerek kalmadan ama kötülesiyor simdi kullansa gec kalmismidir varmı aranizda sonradan kullanan .
Antiviral olani alin diyorlar ama diğerini içmeyin diyorlar dün yine okudum. Suanda kendi ailemde olanlar var antivirali gun de 8 tane olanı içiyorlar.Merhabalar esim ve ben kovid testimiz pozitif çıktı 4 gün önce biz ilaç kullanmadık esimin ilaçları 2. Gün sonra geldi ama benim ilaçlarım gelmedi not alındığı söylendi daha da arkasını aramadim ilk 2 gun aradim . kendim de sonradan kullanmak istemedim ağır haplar oldugu icin .
Esimin öksürüğü artmaya basladı iyice suan kullansamı esim bilmiyorum sonradan kullanınız varmı böyle. Esim ayakta atlatabilirim diye dusundu hap kullanmaya gerek kalmadan ama kötülesiyor simdi kullansa gec kalmismidir varmı aranizda sonradan kullanan .
İnşallah hepsi iyileşir. Kuzeninize çok üzüldümBu arada geçen hafta pazar amcam test yaptırdı pozitf cikti demiştim, koah hastası yaşi 70 , iki doz aşı olmuştu, ikinci dozu hastalıktan 15 gün önceydi burada yazmıştım. Amcam şuanda iyi sadece burun akintisi oldu ,grip gibi sesi oldu bikac gün, tomografi cekildi cigeri temizdi şuanda hala böyle devam ediyor. Yalniz bu arada yine halalarım ,kuzenlerim oldu. Yine aşılı halam 65 yas üstü oda bugün 6 güne girecek oda amcamla ayni belirtileri yaşadı bilmiyorum iki gün daha beklersek belki daha net olur ağrısı olmadi. Başka bir halam Bugün pozitf cikti henuz biseyi yok. Diğer halam 10 gün oldu aşılı değil ama ağrıları oldu ve hala devam ediyor başka nefes darlığı vs olmadi. Yalniz kuzenim sigara bile icmemis hayatta o hastanede yatiyor genc yaşi, insallah oda atlatacak inaniyoruz. Şuanda maalesef aileden 8 kisi oldu iki kisi negatife döndü. Diğerleri kimi basinda kimi sonunda karantinanin insallah hepsi iyi olur.
Çok geçmiş olsunBu arada geçen hafta pazar amcam test yaptırdı pozitf cikti demiştim, koah hastası yaşi 70 , iki doz aşı olmuştu, ikinci dozu hastalıktan 15 gün önceydi burada yazmıştım. Amcam şuanda iyi sadece burun akintisi oldu ,grip gibi sesi oldu bikac gün, tomografi cekildi cigeri temizdi şuanda hala böyle devam ediyor. Yalniz bu arada yine halalarım ,kuzenlerim oldu. Yine aşılı halam 65 yas üstü oda bugün 6 güne girecek oda amcamla ayni belirtileri yaşadı bilmiyorum iki gün daha beklersek belki daha net olur ağrısı olmadi. Başka bir halam Bugün pozitf cikti henuz biseyi yok. Diğer halam 10 gün oldu aşılı değil ama ağrıları oldu ve hala devam ediyor başka nefes darlığı vs olmadi. Yalniz kuzenim sigara bile icmemis hayatta o hastanede yatiyor genc yaşi, insallah oda atlatacak inaniyoruz. Şuanda maalesef aileden 8 kisi oldu iki kisi negatife döndü. Diğerleri kimi basinda kimi sonunda karantinanin insallah hepsi iyi olur.
Kullandi büyük ihtimal, ilk başında da ateşlemişti zaten , ben de necmettin hocayi merak ediyordum ama kimin yazıldığını unutmuştum sevindim. Yalniz halam ateslenmis parol alinca inmiş insallah dediğim gibi en azindan 7 günü gecirirse böyle iyi olur diye düşünüyorum. Sağlıkçi kuzenim sey demişti kritik eşik 7 ve 8. Gün biz 7 gün iyi olup sonradan ağırlaşan tablolar gördük dedi. Insallah atlatsın hepsi o kadar zor ki hepsini ayri ayri merak ediyoruz.Çok geçmiş olsun
Sanırım sinovac oldular geçenlerde de demiştim Necmettin Nursaçan hoca şuan durumu iyi 79 yaşında ve asiliydi birkaç gün tedbir amaçlı hastanede yattı ve çıktı bir hafta oluyor
Hafif atlatilmasini sağlıyor aşı bu tür haberleri duydukça umudum artıyor
Kuzeniniz ilaç kullandimi amtiviral
Genc canim 40 yasinda henüz, insallah çarçabuk sağ salim atlatıp evine döner.İnşallah hepsi iyileşir. Kuzeninize çok üzüldüm( yaşı genç mi? İnşallah aşı yaşlılarımıza etki ediyordur, hepsi böyle atlatırlar.
Klorokin evet o şekilde, favipiravir in karaciğer enzimlerimi yükseltilebiliyormus kisa süreli. Onu hala veriyorlarmis o baya ağırmış kalbi yoruyormuş. Tabi o da baska hastalık icin onu kullanan insanlar var onlara iyi geliyordur.Usttekinin yan etkisi çok fazlaymış ama favipiravir in ciddi yan etkileri yok sanirim
Arkadaşım 34 yaşında hiçbir hastalığı yok neden favikovir yerine klorokin veriyorlarki deney yapmak icinmi ya ama kardeşime verilen favikovir ilacı kafam karıştı inanın yani Allah korusun hasta olursam bende kullanmam büyük ihtimalle klorokin diğerini isterimKlorokin evet o şekilde, favipiravir in karaciğer enzimlerimi yükseltilebiliyormus kisa süreli. Onu hala veriyorlarmis o baya ağırmış kalbi yoruyormuş. Tabi o da baska hastalık icin onu kullanan insanlar var onlara iyi geliyordur.
Geçmiş olsunEşimde korona pozitif. Bugün 6. Günümüze girdik. Ama eşim cok öksürüyor. Ilk belirti de öksürükle başlamıştı. Ilaci da kullandı bitti. Ama azalacağına artıyor sanki. Uyurken falan hiç öksürüğü yok ama telefonla konuşurken yada normal konuşurken çok öksürüyor. Göğüs sırt ağrısı yok. Sağlık ekibide hafta sonu olunca sanırım bir daha aramadı. Korona geçirenler sizce bu öksürük durumu normal mi. Hastaneye götürmeye ikna etmelimiyim.
Geçmiş olsun
Sanki gıcık mi oluyor boğazı oksurmekten tahriş mi oldu acaba ki konuşurken öksürüyor diyorsunuz
Tabi sağlık ekibi bilir ama nefes darligi olursa sıkıntı oluyormuş
Kardesimde üç gün oksurdu hatta telefonla konuşurken abla kapatalım konuştukca öksürük artıyor demişti
Siz yinede yarın arayın
Korkmayın inşallah sıkıntısı yoktur nefes darligi olmadığı sürece inşallah atlatırAynı kardeşiniz gibi konuştukça öksürüğü artıyor. Konusmadiginda sıkıntı yok gibi bizde anlamadık
Allahım acil şifalar versin inşallahEşimde korona pozitif. Bugün 6. Günümüze girdik. Ama eşim cok öksürüyor. Ilk belirti de öksürükle başlamıştı. Ilaci da kullandı bitti. Ama azalacağına artıyor sanki. Uyurken falan hiç öksürüğü yok ama telefonla konuşurken yada normal konuşurken çok öksürüyor. Göğüs sırt ağrısı yok. Sağlık ekibide hafta sonu olunca sanırım bir daha aramadı. Korona geçirenler sizce bu öksürük durumu normal mi. Hastaneye götürmeye ikna etmelimiyim.
Allahım acil şifalar versin inşallahMerhabalar esim ve ben kovid testimiz pozitif çıktı 4 gün önce biz ilaç kullanmadık esimin ilaçları 2. Gün sonra geldi ama benim ilaçlarım gelmedi not alındığı söylendi daha da arkasını aramadim ilk 2 gun aradim . kendim de sonradan kullanmak istemedim ağır haplar oldugu icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?