bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba
Ramazan ayi icin onlem beklentiniz nedir?
Aciklanmasi icin cok gec olmadimi?
Hiç bie beklentim yok
Toplanti yarin degil mi? Bence cok gec kalindi. Acikcasi bir beklentim yok. Suana kadar kiönlemlerin(?) sonuclari ortada.
Haftalardır tam kapanma tam kapanma.Kapatacak olan kapatır.Açıklar.Ramazan giriyor diye yarın market vs ne kadar kalabalık olacak kimbilir.Tabiki geç kalındı.İnsanımızda da kabahat.Normal hayat gibi gezme vs devam ediyorlar

Son düzenleme:
Insanların vicdani sorumluluğu yok ki, pozitf çıkanlar başkalarının hes koduyla geziyor. Bu nasıl bir vicdansizlik eve bağlamak, başlarına polis dikmek mi gerekiyor. Nasil bunu yapabiliyorlar kendilerine bişey olmuyor demek ayakta atlatiyor ama ya anlayamayanlar. Anlayamıyorum tam kapanma olsa ne olacak hic bayramda hadi yendien başlasın cümbüş , nasil birşey aklim almıyor.

Ciğer ağrıları yaklaşık 5 ay sonra kısmen bitti. Hic bir ya da benim bildiğim hiç bir böbrek rahatsızlığım yokken covid sonrası böbrek ile bel ağrısı arasında bir ağrı var ve 6 aydır bu ağrılar bitmedi.

Dediğim gibi bunlar sadece benim yaşadığım gözlem. Daha 3 gün önce bir arkadaşım covid pozitif açıkladı iyiyim evde tedavi olacağım dedi 2 gün sonra ölüm haberini aldık.

Sanırım psikolojik olarak bende bu ölüm haberleri ile karamsarlık başladı.

Assos'ta bizim köyde vaka sıfır iken son 1 haftada vaka sayısı 2 oldu. Köyde 2 vaka demek o köy bitti demek...

Ne bileyim işte böyle boktan bur durum. İmkanı olan Çin aşısını mutlaka olmalı diye düşünüyorum

Geçmiş olsun peki korona ilacı kullanmayınız sanırım kullanmadığıniz halde mi ağrılarınız beş ay sürdü

Geçmiş olsun peki korona ilacı kullanmayınız sanırım kullanmadığıniz halde mi ağrılarınız beş ay sürdü

İlacı kullandığım için böbreklerimde sorun oluştuğunu düşünüyorum. Çok bilgili arkadaşlar var onlar bu ilacın mucize olduğunu düşünüyor onlardan daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz.

Nefes aldikca batma ve baskı hissi var bende arad kuru oksurukle.Tabi su anda henuz 11.gunum.Carsamba kontrol belki tekrardan kortizon tedavisini uzatma ya da antibiyotik tedavisi baslar.
Bobreklerim su anda 2.plana attim zaten.Su gogsu bir toparlayayim toparlanirsa bobreklerim icin tekrardan giderim.Ihmal etmeyin siz de.24 saat idrar toplama vs mutlaka yaptirim bir nefrologa gidin.

Abim 1 sene once bobrek nakli oldu.Yani bobrek bizde kalitsal hastalik.Ilaclari almadan doktoruna sordugumda bobreklerde cozunmedigini soylemis kullanabilir demis doktoru.Ne kadar dogru bilmiyorum.Kimde ne etki edecegi bilinmiyor.

Kanser hastasıyım ve yarın aşı randevum var hala biraz cekimserim. Özellikle rutin kontrolüm için en geç bir hafta sonra ilaçlı bilgisayarlı tomografi cekilmem gerekiyor akciğer ve boyun. Aşı olursam ve ilaçlı tomografide alacağım ilaçlar vs sıkıntı olurmu diye endişeliyim belki saçma ama hala düşünüyorum. Bilgisi olan varmıdır acaba

Çin aşısını oldum ama son günlerde iki dozu da olup, vefat eden insanları duydukça aşıdan da ümidim kesiliyor iyice karamsar oldum (

Teyzem korona oldu bugün 20. Gün yanliz yaşıyor arabası yok toplu taşıma araçlarına binmek istemedi çünkü pozitif olduğundan emin
Aile hekimi eve teste gelemedik lerini kendisinin gideceğini söylemiş teyzem gidemedi evde atlatmış bizede söylemedi binasında 9 daire karantinadaymis büyük ihtimalle asansörden bulaştığını söylüyor bize söylemedi çünkü gidersek bizde asansör den falan kapariz diye korkmuş bugün 20. Günü dün haberim oldu ilaç icmemis şuan nefesinde daralma var telefon da konuşurken hissediyorum oksurukden konuşmasına ara vermek zorunda kalıyor ve belinin agridigini söyledi tam orta kemik
Bilemedim riske atmış biraz kendini hem bize soylemeyerek hemde tabi doktor kontrolünde olmamayisi
Kendisi 49 yaşında bildiğim kronik hastalığı yok
Eşi vefat etti yanliz yaşıyor
İnşallah düzelir öksürüğü

Kardeşim üç ay önce kovit oldu şuan hiçbir ağrısı yok
Kayınvalidem kayinbabam geçirdiler hepside ilac kulladi şuan terleme dışında bir şikayetleri yok sanırım kişiden kişiye farklılık gösteriyor ilacın yan etkileri

Biz babamda yaşadık bunu radyoterapi aldıktan sonra 3 ay içinde aşı olamayacagimiz ifade edildi sizde tam tersi kişisel fikrim mutlaka doktorunuza danışın. Fakat siz tomografi cektirecekmissiniz sorun olacağını sanmıyorum.

Çin aşısını oldum ama son günlerde iki dozu da olup, vefat eden insanları duydukça aşıdan da ümidim kesiliyor iyice karamsar oldum (

Bu tür haberler çok yakınlarınızdan gelmedi ise lütfen dikkate almayın.

Düzelir düzelir merak etmeyin. Sizleri iyi korumuş 20. Gün merak etmeyin sıkıntılı dönem bitmiş. Öksürük zamanla geçecek. Size şöyle bir örnek vereyim bende 49 yaşındayım ve korona sonrası konuşurken yoruluyorum.

Dediğim gibi belki ilacın değil virüsün etkisi bendeki.

6 ayda bir ilaçlı akciğer tomografisi çektiriyorum, aldığım ilaçları hiç sormadılar bile. Sorun olacağını düşünmüyorum, siz yine de doktorunuza sorun

Evet yarin
23 nisan ve 1 mayisinda gelmesi, cok net kararlarin olacagini dusundurmuyor
Ama bir ifade var " Tum Turkiyeyi Ramazan Ayinda genel dinlenmeye alacagiz" gibi
Aynen. Simdiye coktan kapatmaliydi. Daha dogrusu hic acmamaliydi.
Sorma abla. Bugun mecburen su almaya gittim. Ana baba günü. Marketler haftaici bu kadar kalabalik degil. Yasakta cikmak icin gidiyorlar sanirim.

Aynen. Simdiye coktan kapatmaliydi. Daha dogrusu hic acmamaliydi.

Sorma abla. Bugun mecburen su almaya gittim. Ana baba günü. Marketler haftaici bu kadar kalabalik degil. Yasakta cikmak icin gidiyorlar sanirim.

Ama o cumlenin tek anlami var ve o konusmalar kontrollu yapiliyor

Markete bende cikiyorum
7 24 isyerindeyim
Haftasonuda cikmazsam kaslarim bitiyor mahvoluyorum kilitleniyorum Tabiki kalabaliga dalmiyorum ama benim icin yuruyus sart

Arkadaşlar merhaba. Antikor testi yaptıran var mı? Ben 2 gündür hafif öksürüğüm olduğu için ve ameliyat olacağım için pcr ve antikor testi yaptırdım. Pcr hala çıkmadı ama antikor testinde igm 1,18 igg 0 çıktı. Bu ne anlama geliyor

Merhabalar esim ve ben kovid testimiz pozitif çıktı 4 gün önce biz ilaç kullanmadık esimin ilaçları 2. Gün sonra geldi ama benim ilaçlarım gelmedi not alındığı söylendi daha da arkasını aramadim ilk 2 gun aradim . kendim de sonradan kullanmak istemedim ağır haplar oldugu icin .
Esimin öksürüğü artmaya basladı iyice suan kullansamı esim bilmiyorum sonradan kullanınız varmı böyle. Esim ayakta atlatabilirim diye dusundu hap kullanmaya gerek kalmadan ama kötülesiyor simdi kullansa gec kalmismidir varmı aranizda sonradan kullanan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…