- 26 Mayıs 2018
- 8.219
- 38.852
- 548
- 51
Gözünüz aydın olsun test negatif çıkmış çok sevindim...Evet, negatif çıktı şükür. Umarım bi daha test vermek durumunda kalmam ama imkansız gibi. Teşekkür ederim merak edip ilgilendiğiniz içindiliyorum yakalanan yakalanacak olan herkes hafif atlatsın, bir an önce kurtulalım şu illetten..
Geçmiş olsun kişiden kişiye değişiyor sanırım benim ailemde ilacı aldığında ayağa kaldırıyordu ilacın etkisi gitmeye başlayınca yatağa dusuruyorduBugün pozitif olan bir arkadaşla görüştüm günde 16 ,8*8 ilaç vermişler eşi ben içmem demiş kendide bir gün 16 içmiş ama 2 gğn yatakdan kalkamamış 2 dozu içmemiş daha iyiyim ilaç beni daha kötü yaptı dedi
Gecmis olsun. Sevindim negatif olmanizaEvet, negatif çıktı şükür. Umarım bi daha test vermek durumunda kalmam ama imkansız gibi. Teşekkür ederim merak edip ilgilendiğiniz içindiliyorum yakalanan yakalanacak olan herkes hafif atlatsın, bir an önce kurtulalım şu illetten..
Eşime okulundaki bir meslektaşından geçti.derin sularda cok geçmiş olsun.siz eğitimciydiniz sanirim okuldan mi aldınız,
Sevindim en azindan öğrencilerden aileler yayılma olmadi. Siz de en kisa zamanda atlatırsınız. Çoğu gitmiş zaten insallah iyi olur tüm hastalarEşime okulundaki bir meslektaşından geçti.
Bana da eşimden.
Öğretmenlerimizden birine öğrencisinden geçti.
Ondan diğer anasınıfı öğretmeni derken şu anda
3 sınıfım karantinada.
Tek tesellim pozitif öğrencimiz yok.
Temaslı durumunda evde izolasyondalar.
Ağırlaşma ihtimali var elbette, çok dikkat edin. Sağlık görevlilerinin tavsiyelerine uyum. Bol sıvı ve c vitamini almaya özen gösterin. Çok geçmiş olsun..Merhaba. Herkese geçmiş olsun. Benim bir sorum olacaktı. 2 gündür hafif grip belirtileri yaşıyordum boğaz tahrişi ve halsizlik gibi. Bugün test verdim sonuç pozitif. Fakat daha e nabıza yansımadı. Belirtiler böyle kalır mı yoksa ağırlaşma ihtimali var mı?
Geçmiş olsun kişiden kişiye değişiyor sanırım benim ailemde ilacı aldığında ayağa kaldırıyordu ilacın etkisi gitmeye başlayınca yatağa dusuruyordu
Allah şifa versin herkese inşAllah bian önce bitsin gitsin bu illetGeçmiş olsun kişiden kişiye değişiyor sanırım benim ailemde ilacı aldığında ayağa kaldırıyordu ilacın etkisi gitmeye başlayınca yatağa dusuruyordu
Yeni onlemler aciklandi mi abla? Toplanti yarin olacak diye hatırlıyorum.Hastalara geçmiş olsun.Yeni önlemler 16 sında başlayacakmış sanırım
Yok açıklanmadı da açıklanacak önlemler 16sından sonraYeni onlemler aciklandi mi abla? Toplanti yarin olacak diye hatırlıyorum.
Artık önlemlerden de önlemlere uyulmasından da ümidimi kestim.Yeni onlemler aciklandi mi abla? Toplanti yarin olacak diye hatırlıyorum.
Bugun bizim sokakta cocuk sesi eksik olmadi. En az 6 7 cocuk bagir cagir oynadilar.Artık önlemlerden de önlemlere uyulmasından da ümidimi kestim.
Ctesi günü iki ayrı ilçede iki hastaneye gittik.
Sözde sokağa çıkma kısıtlaması vardı.
Bir Allahın kulu da bizi çevirip nereye? Diye sormadı.
Sokaklardaki insanları, çocukları hiç gündeme bile getirmeyeyim.
Çivisi çıkmış bu işin, şansa yaşıyoruz.
Ümit yok.Türkiye de değil,dünyada böyle.Birde protesto ediyorlar.Kendi kendimizi sakınmakdan başka çaremiz yokArtık önlemlerden de önlemlere uyulmasından da ümidimi kestim.
Ctesi günü iki ayrı ilçede iki hastaneye gittik.
Sözde sokağa çıkma kısıtlaması vardı.
Bir Allahın kulu da bizi çevirip nereye? Diye sormadı.
Sokaklardaki insanları, çocukları hiç gündeme bile getirmeyeyim.
Çivisi çıkmış bu işin, şansa yaşıyoruz.
Eşime okulundaki bir meslektaşından geçti.
Bana da eşimden.
Öğretmenlerimizden birine öğrencisinden geçti.
Ondan diğer anasınıfı öğretmeni derken şu anda
3 sınıfım karantinada.
Tek tesellim pozitif öğrencimiz yok.
Temaslı durumunda evde izolasyondalar.
Nasilsiniz eşiniz nasıl olduAynı kardeşiniz gibi konuştukça öksürüğü artıyor. Konusmadiginda sıkıntı yok gibi bizde anlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?