bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende koku halüsinasyonu denilen durum başladı.
Ortada soğan yok, benim burnum kavrulmuş soğan kokusu alıyor.
Kolonya dökülmüş mendil tutuyorum burnuma.

Gözünüz aydın olsun test negatif çıkmış çok sevindim...

Geçmiş olsun kişiden kişiye değişiyor sanırım benim ailemde ilacı aldığında ayağa kaldırıyordu ilacın etkisi gitmeye başlayınca yatağa dusuruyordu

Gecmis olsun. Sevindim negatif olmaniza

derin sularda cok geçmiş olsun.siz eğitimciydiniz sanirim okuldan mi aldınız,
Eşime okulundaki bir meslektaşından geçti.
Bana da eşimden.
Öğretmenlerimizden birine öğrencisinden geçti.
Ondan diğer anasınıfı öğretmeni derken şu anda
3 sınıfım karantinada.
Tek tesellim pozitif öğrencimiz yok.
Temaslı durumunda evde izolasyondalar.

Sevindim en azindan öğrencilerden aileler yayılma olmadi. Siz de en kisa zamanda atlatırsınız. Çoğu gitmiş zaten insallah iyi olur tüm hastalar

Merhaba. Herkese geçmiş olsun. Benim bir sorum olacaktı. 2 gündür hafif grip belirtileri yaşıyordum boğaz tahrişi ve halsizlik gibi. Bugün test verdim sonuç pozitif. Fakat daha e nabıza yansımadı. Belirtiler böyle kalır mı yoksa ağırlaşma ihtimali var mı?

Ağırlaşma ihtimali var elbette, çok dikkat edin. Sağlık görevlilerinin tavsiyelerine uyum. Bol sıvı ve c vitamini almaya özen gösterin. Çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun kişiden kişiye değişiyor sanırım benim ailemde ilacı aldığında ayağa kaldırıyordu ilacın etkisi gitmeye başlayınca yatağa dusuruyordu
Allah şifa versin herkese inşAllah bian önce bitsin gitsin bu illet

Yeni onlemler aciklandi mi abla? Toplanti yarin olacak diye hatırlıyorum.
Yok açıklanmadı da açıklanacak önlemler 16sından sonra
2. linkde 16 sından sonra

Yeni onlemler aciklandi mi abla? Toplanti yarin olacak diye hatırlıyorum.
Artık önlemlerden de önlemlere uyulmasından da ümidimi kestim.
Ctesi günü iki ayrı ilçede iki hastaneye gittik.
Sözde sokağa çıkma kısıtlaması vardı.
Bir Allahın kulu da bizi çevirip nereye? Diye sormadı.
Sokaklardaki insanları, çocukları hiç gündeme bile getirmeyeyim.
Çivisi çıkmış bu işin, şansa yaşıyoruz.

Bugun bizim sokakta cocuk sesi eksik olmadi. En az 6 7 cocuk bagir cagir oynadilar.
4 yasinda oglum var ben de bilirim cikarmayi ama cikarmiyorum. Bu insanlara da artik hakkimi helal etmiyorum. Ruh sagligimiz bozuldu.

Ümit yok.Türkiye de değil,dünyada böyle.Birde protesto ediyorlar.Kendi kendimizi sakınmakdan başka çaremiz yok

Babam 58 yaşında ama kronik hastalığı olduğu için aşı hakkı gelmiş 21 nisana randevu aldık sinovac aşısı yaptıracak
Yaşı gelmeden vurunacagi için babam acaba anneme eş den dolayı yaparlarmi bilmem annemde astım hastası rapor reçete kullandığı spreyi götürecek yanında eğer vururlarsa annemde olacak inşallah

Umarım bugün artık doğru düzgün önemler gelmeye başlar çivisi çıktı çünkü. Görümcemin kayınpederi kv filan dün pozitif çıkmış. Görümcemler de en son Perşembe görüşmüşler . Şuan temaslı karantinasında olmaları lazım . Fakat tabiki isim vermemişler kocası şuan işe gidiyor kızı da okula . Gönderme çocuğu delirdin mi dedim diyor ki haftada 1 gün gidiyor zaten . Kendimi kesesim geldi artık yaa bu iş bitmez bu cahillikle bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…