- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Olan polise jandarmaya olurValla bizimkiler kırar geçer katı önlemi
Ayakkabıları eve almamak hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.
Zencefili demlediğim çaya1 kaşık ve diğer yemeklere baharay olarak atayım diyorum bende
Ben anlamıyorum biz toplum olarak temiz miyiz pis miyiz.
Titizlik delisi anneler var, her gün ev temizleyen, eve gireni çamaşır suyuna basan... Diğer yandan bakıyorsun umumi tuvaletlere girilmiyor leş gibi, metro otobüs vs ter kokusu içinde, sokaklarda çöpler, yerlerde balgamlar, biri gider çocuğuna parktaki çimenlere tuvaletini yaptırır, adamlar gider duvar kenarına işer.
Bir gözünle bakınca temizlikten ışıldayıp arap sabunu kokuyoruz, diğer gözünle bakınca bildiğin leş. Ben anlamıyorum valla neyiz
Hiç güvenmiyorum onlara, herşey beklenir k Suud yönetimindenSuudi Arabistan dışarıya karşı çok ketum bir ülke. Bence resmi kayıtlardan çok daha fazla vakaya sahipler ve söylemiyorlar. Eşim uzun süre orada yaşadı bu şekilde olduğunu düşünüyor. Şuan bizde kayıtlı 3 vaka bile sırf umrecilerden, belki çok daha fazlası var. 238 olması ve hiç ölüm olmaması mantığa aykırı gibi
Benim de 5-6 tane mesajımı beğenmemiş üst üsteEvet kesin der
Keyfi yere beğenmedim basmak da yasak aslında. Benim de paylaştığım bilgiyi beğenmemiş kişisel hiçbir şey yok.Çok üzülmüş keşke basmasaydim ve hatırlamıyorum da hangi mesajına bastım ki
Aaa ben de sadece bana yapıyor diye, kendimi özel sanmıştım, bana da 10-15 tane çalışmış. Demek başkalarına da yapıyormuş. Hafif bir kalbim kırıldı şuan.Benim de 5-6 tane mesajımı beğenmemiş üst üsteoturup emek verilmiş beğenmemek için, emeğe saygıdan ekstra birşey demek istemiyorum ben
Tee cumartesi günü yazdığım "ülkemizdeki vakadan mi bahsediyorsunuz" mesajıma begenmedim bastı az önce. Dur artık dur. Ben 1 kere basmisim galiba ay bulsam da geri alsamBenim de 5-6 tane mesajımı beğenmemiş üst üsteoturup emek verilmiş beğenmemek için, emeğe saygıdan ekstra birşey demek istemiyorum ben
10-15 mi, kendimden daha fazla beğenmedim alınmasına katlanamam açıkçası, her konuda en iyisi olmak isterimAaa ben de sadece bana yapıyor diye, kendimi özel sanmıştım, bana da 10-15 tane çalışmış. Demek başkalarına da yapıyormuş. Hafif bir kalbim kırıldı şuan.
Biz de aldık çok severim. Sık sık markete gitmemek için. ve yufka ekmeği diyorsa kesin hemsehrimdir dedimEşime yufka ekmeği aldırdım buzluğa attım ve iki kova da unum var. Şuan çok yayilmadığı icin çekinmiyorum ekmek alıyoruz ama ilerde kimin eli değdi bilmediğimiz ekmeği yemek istemem muhtemelen. Yufka ekmeğini size da tavsiye ederim buzlukta çok fazla yer de kaplamıyor.
Hala devam ediyor. Ha gayret, 25 bin küsur daha yaparsa beni sıfırlar.10-15 mi, kendimden daha fazla beğenmedim alınmasına katlanamam açıkçası, her konuda en iyisi olmak isterimdur bakalım geriye doğru gittikçe beğenmedim ifadelerimi artırabilir, bekleyip görelim,hala umudum var
Bir de kutlama yapmışlar. Avrupa'da insanlar ölüyorken neyi kutluyosun utan biraz senin yüzünden başımıza bu geldi. Hastalığı ilk duyuran doktoru tehdit edip zorla özür dilettiler o doktor da öldü. İlk başlarda Çin e üzülüyordum şimdi sinir oluyorumÇin ulusal saglik komitesi: Çin ilk defa supheli vaka bildirmedi, artik yurt disindan gelen vakalarin onlenmesi yonunde calismalara odaklanacagiz..
dunyaya yaydiniz onleyin simdi.. valla yuzsuzluk had safhada..onlar iyilestikce bizler buralarda kotu durumlara girdik.. cok sinir oluyorum bu haberlere
5 gündür dışarı adım atmadım ama bugün çocukları bi çıkarmak istiyorum. Temiz hava alıp dönelim. O ara avm otoparkına şöyle bir bakayım ben de merak ediyorum:)Günaydınlar, inşallah daha güzel günlere günaydın deriz.
Çıkmadığımdan merak ediyorum AVM'ler falan ne durumda? Hala şuursuz şuursuz mağaza gezen var mı?
Kazen
Yukarıdaki uyarıyı düzenler misiniz?
Hasta hissediyorsak değil
Zorunlu bir durum olmadikca evden çıkmayacağız.
Allah yardımcıları olsun
Inşallah bir an önce yoluna girer her sey
Allah başımızdan eksik etmesin hic birini..
Benim de 5-6 tane mesajımı beğenmemiş üst üsteoturup emek verilmiş beğenmemek için, emeğe saygıdan ekstra birşey demek istemiyorum ben
Aaa ben de sadece bana yapıyor diye, kendimi özel sanmıştım, bana da 10-15 tane çalışmış. Demek başkalarına da yapıyormuş. Hafif bir kalbim kırıldı şuan.
10-15 mi, kendimden daha fazla beğenmedim alınmasına katlanamam açıkçası, her konuda en iyisi olmak isterimdur bakalım geriye doğru gittikçe beğenmedim ifadelerimi artırabilir, bekleyip görelim,hala umudum var
Hala devam ediyor. Ha gayret, 25 bin küsur daha yaparsa beni sıfırlar.
Neyse ben kendi haline bırakıyorum, deli sanırım.
Merhaba,Oooo kulübe hoşgeldiniz siz de
Sayamadım ama 10+ da ben de var.
Konyalıyım siz?. Aslında biz şebit ekmeği diyoruzBiz de aldık çok severim. Sık sık markete gitmemek için. ve yufka ekmeği diyorsa kesin hemsehrimdir dedim
Konyalıyım siz?. Aslında biz şebit ekmeği diyoruz ☺ Yufka ekmeģi daha bilindik bir ifade gibi geldi o yüzden kullandım. Hemşeri değilsekte ikimiz de Türkiyeliyiz o da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?