bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ayakkabıları eve almamak hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.

Zencefili demlediğim çaya1 kaşık ve diğer yemeklere baharay olarak atayım diyorum bende

Olabilir.
Ben çok severim zencefil zaten.
Şu ara daha sık kullanmak iyi olur.
İnşallah biter gider hemen.

Bizim toplum hastalığımız bipolar diyorum dinletemiyorum bakın; uçlarda yaşıyoruz. Kendimden biliyorum, hiç garipsemiyorum. Toplum ruh sağlığı olarak kitlesel bipolarız, ortamız nadir. :)) Bir sosyo bilimci, uzmanlar filan incelemeli bence bizi toplum olarak, acayip ilginciz ve bunu kötü manada söylemiyorum.

Hiç güvenmiyorum onlara, herşey beklenir k Suud yönetiminden

Benim de 5-6 tane mesajımı beğenmemiş üst üste oturup emek verilmiş beğenmemek için, emeğe saygıdan ekstra birşey demek istemiyorum ben

Benim de 5-6 tane mesajımı beğenmemiş üst üste oturup emek verilmiş beğenmemek için, emeğe saygıdan ekstra birşey demek istemiyorum ben
Aaa ben de sadece bana yapıyor diye, kendimi özel sanmıştım, bana da 10-15 tane çalışmış. Demek başkalarına da yapıyormuş. Hafif bir kalbim kırıldı şuan.

Tee cumartesi günü yazdığım "ülkemizdeki vakadan mi bahsediyorsunuz" mesajıma begenmedim bastı az önce. Dur artık dur. Ben 1 kere basmisim galiba ay bulsam da geri alsam

Mune lütfen @otur SIFIR in alakasız yerli yersiz beğenmedim basmasına bir son vermesini söyler misiniz? Sürekli bildirim geliyor. VE gerçekten işe yarar şekilde olsa ses etmeyeceğim de alakasız şeyler için olunca işte..

Son düzenleme:
Eşime yufka ekmeği aldırdım buzluğa attım ve iki kova da unum var. Şuan çok yayilmadığı icin çekinmiyorum ekmek alıyoruz ama ilerde kimin eli değdi bilmediğimiz ekmeği yemek istemem muhtemelen. Yufka ekmeğini size da tavsiye ederim buzlukta çok fazla yer de kaplamıyor.

Aaa ben de sadece bana yapıyor diye, kendimi özel sanmıştım, bana da 10-15 tane çalışmış. Demek başkalarına da yapıyormuş. Hafif bir kalbim kırıldı şuan.
10-15 mi, kendimden daha fazla beğenmedim alınmasına katlanamam açıkçası, her konuda en iyisi olmak isterim dur bakalım geriye doğru gittikçe beğenmedim ifadelerimi artırabilir, bekleyip görelim,hala umudum var

Biz de aldık çok severim. Sık sık markete gitmemek için. ve yufka ekmeği diyorsa kesin hemsehrimdir dedim

Hala devam ediyor. Ha gayret, 25 bin küsur daha yaparsa beni sıfırlar.
Neyse ben kendi haline bırakıyorum, deli sanırım.

Bir de kutlama yapmışlar. Avrupa'da insanlar ölüyorken neyi kutluyosun utan biraz senin yüzünden başımıza bu geldi. Hastalığı ilk duyuran doktoru tehdit edip zorla özür dilettiler o doktor da öldü. İlk başlarda Çin e üzülüyordum şimdi sinir oluyorum

Günaydınlar, inşallah daha güzel günlere günaydın deriz.
Çıkmadığımdan merak ediyorum AVM'ler falan ne durumda? Hala şuursuz şuursuz mağaza gezen var mı?
5 gündür dışarı adım atmadım ama bugün çocukları bi çıkarmak istiyorum. Temiz hava alıp dönelim. O ara avm otoparkına şöyle bir bakayım ben de merak ediyorum:)

Kazen

Yukarıdaki uyarıyı düzenler misiniz?
Hasta hissediyorsak değil
Zorunlu bir durum olmadikca evden çıkmayacağız.
Allah yardımcıları olsun
Inşallah bir an önce yoluna girer her sey
Allah başımızdan eksik etmesin hic birini..

@otur SIFIR
Her şeyi anladım da, hadi diğerlerinde fikir vardı vs.
Bunların nesini beğenmedin

Oooo kulübe hoşgeldiniz siz de
Sayamadım ama 10+ da ben de var.
Mune bence önemli değil ama çocuk gibi bu ne allah aşkına, elinin altında buton var diye basmak zorunda hissetmiş kendini.
Kırmızıyı sevdiyse demek

Konyalıyım siz?. Aslında biz şebit ekmeği diyoruz ☺ Yufka ekmeģi daha bilindik bir ifade gibi geldi o yüzden kullandım. Hemşeri değilsekte ikimiz de Türkiyeliyiz o da olur

O ekmeği yeni yapmış olup sıcacık tereyağına basacaksın, içine çökelek, biraz da çıtır yufka elinde ufalayıp saracaksın. Ohhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…