Bittabiki,herbi zaman ediyorum ben.Geçmiş olsun:)Çok teşekkür ederim
Sabah test yaptırdım, yalnız test sistemi o kadar kötü ki korona olmayan bile o bekleme sırasında kesin kapar virüsü...
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğim ve benim için..
Bu hastalık varmı yokmu.Hangi anlama geliyorŞimdi baktım plt 232 yazıyor
Gayet normal ama aspirin kullanırken mi verdiniz acaba testi eğer değilse normalŞimdi baktım plt 232 yazıyor
Arkadaşlar test sonucum pozitif çıkmış yıkıldım..
Geçmiş olsun.Kolay atlatın inşArkadaşlar test sonucum pozitif çıkmış yıkıldım..
6 aylık hamileyim..Geçmiş olsun
Çok moralinizi bozmayın
Yiyip içmeye çalışın bebek küçükse emiyorsa o da mümkün oldukça emmeye devam etsin
Fiziksel olarak yorulmamaya çalışın
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Çok moralinizi bozmayın
Yiyip içmeye çalışın bebek küçükse emiyorsa o da mümkün oldukça emmeye devam etsin
Fiziksel olarak yorulmamaya çalışın
Çok geçmiş olsun
Annem şeker hastası tansiyon hatta 3 gün haftada diyalize giriyo sinovac 2 dozuda oldu hiçbir sorun olmadı şükürKızlar Tansiyon ve şeker gibi hastalıkları olan 56 yaşındaki bireylere biontech mi yoksa sinovac mı öneriliyor daha önce hiç bunla ilgili bir şey duydunuz mu veya okudunuz mu?
Allah şifalar versin dualarımız sizinleBunlar bebeğe
Dua ederiz üzülmeyin
Ya bu sıra neden herkese açilmiyorda aşi olmayanlar olsun diye ısrar ediliyor?ver herkese olmak isteyen olsun olmak istemeyen olmasın hayret bişey ya ayrıca OGRETMENLER AŞILANSIN ARTIK!Bir senedir bu denetleme neden yapılmadı akıl alır gibi değil.
Ya bu sıra neden herkese açilmiyorda aşi olmayanlar olsun diye ısrar ediliyor?ver herkese olmak isteyen olsun olmak istemeyen olmasın hayret bişey ya ayrıca OGRETMENLER AŞILANSIN ARTIK!
Tm vaka da yüksek ama virüs öldürücülüğünümü arttırdı acaba19 Nisan 2021 341 vefat
Ölü sayıları artıyor,vaka sayıları yerinde sayıyor aşağı yukarı.Açıklamaların doğruluğundan emin değilim ben.Hatta vefat sayılarıda aynı şekilde.Bir ara dendiki vefatlarda vefat ettiği anda pozitif olmalı.Yani hasta negatif olacak ama koronadan ciğerleri bitecek,vefat sayısına dahil edilmeyecek(Yukarı komşunun babası bu şekilde vefat etti.Ve normal defnedildi.Bir tanıdık kalbi durdu koronoyken kalp durmasından vefat etti)Tm vaka da yüksek ama virüs öldürücülüğünümü arttırdı acaba
Haklısınız arkadaşımın babası korona oldu ciğerlerine indi hastanede bir hafta sonra vefat etti ölüm raporunda bulaşıcı hastalık yoktur yazmışlar ve normal defnedildiÖlü sayıları artıyor,vaka sayıları yerinde sayıyor aşağı yukarı.Açıklamaların doğruluğundan emin değilim ben.Hatta vefat sayılarıda aynı şekilde.Bir ara dendiki vefatlarda vefat ettiği andapozitif olmalı.Yani hasta negatif olacak ama koronadan ciğerleri bitecek,vefat sayısına dahil edilmeyecek(Yukarı komşunun babası bu şekilde vefat etti.Ve normal defnedildi.Bir tanıdık kalbi durdu koronoyken kalp durmasından vefat etti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?