- 8 Nisan 2017
- 57.297
- 307.661
- 698
Hangi poliklinik yapıyor takibinizi endokrin mi ?Bitkisel seyler yasak bana, hatta bu donemde gida takviyesi/ekstra vitamin alabilir miyim diye sordum hayir dedi doktorum.
Kulaktan dolma bilgi değil ben her zaman kızım hasta olduğunda eşim ve ben nöbetleşiriz ateşi için lütfen bir daha alıntı yapmayın ne yaptığımı biliyorum benBen biliyorum ama siz bilim deyip havale vs. Kendinizi korkutmuşsunuz ondan size sordum.kulaktan dolma bilgilerle bilim olmuyor ne yazık ki.
Kemik erimesi teşhisi nasıl konuldu sizdeki sıkıntı ne idi bende kortizon çok kullandimda ondan soruyorumGeçmiş olsun bende de kemik erimesi var şuan tedavi görüyorum inşallah şifa olur sizede ...ilaçlarınızı kullanirken doktorunuza da danışarak bitkisel yöntemleri de deneyin derim ...
Normalde bir alerjiniz var mı?Bende çok kullandım kortizon tüp Bebek tedavilerinde ve ürtiker tedavisinde maalesef
Aşı alerjik reaksiyon gösterrimi bilmem
Hayir nefroloji ama daha benim gittigim yer için doktor kendisi randevu veriyor, sistemden almıyorumHangi poliklinik yapıyor takibinizi endokrin mi ?
Çok fazla ilac kullandım zamanında sonrasında ürtiker oldum hastanede serum aldım kortizon Dr aspirin acı ve antibiyotik kullanamazsin dedi ama ben hepsini yeri geldi kullandım tekrarlamadi zaten şuan aspirin kullaniyorum ve ömür boyuNormalde bir alerjiniz var mı?
Benim alerjik bir bünyem var hatta bugün kullandigim parfüm yarin alerji yapabilir :) o derece dengesiz. Hatta ilac alerjim de var, bazi tip ilaçlara onu da reaksiyon gösterince anladim. Ama asi olduktan sonra hic bir sey yasamadim.
Ben iltihaplı romatizma hastasıyımKemik erimesi teşhisi nasıl konuldu sizdeki sıkıntı ne idi bende kortizon çok kullandimda ondan soruyorum
Çok geçmiş olsun benimde sırt ağrım var ama boyun fıtığına yoruyorumBen iltihaplı romatizma hastasıyım
Sırt ağrılarım vardı son 4-5 senedir ama sağolsun hiç bişey yapılmadan kas gevseticilerle oyalanmis oldum ....
İltihaplı romatizma hastası olduğumu söylememe rağmen sırtta mr röntgen vs cekilmedo hep kas agirsi diye düşünüldü sanırım ...
En son gittigim fizik tedavi uzmanı artık kamburlugun başladığını söyledi röntgen sonucuna göre
Sonra romatolojiye yonlendirildim ...romatoloji tüm tetkik ve tahlilleri istedi benden tüm eklemlerim röntgen çekildi ...
Kalça bel mr istendi kemik ölçümü yapıldı ..
Kemik ölçümü kötü çıkmış ve d vitamini yok gibi bisey dedi doktorum
3 aydır D3 ve kemik erimesi için ilaç kullaniyorim hafta da bir
Doktorunuzla konuşun o sekilde asi olmaniz gerekiyorsa olunÇok fazla ilac kullandım zamanında sonrasında ürtiker oldum hastanede serum aldım kortizon Dr aspirin acı ve antibiyotik kullanamazsin dedi ama ben hepsini yeri geldi kullandım tekrarlamadi zaten şuan aspirin kullaniyorum ve ömür boyu
Urtikeri üç sefer yaşadım ne hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama ben kullandığım hormon ilaçlarına bağlıyorum
Astım alerjik var parfüm kolonya kullanamıyorum zamanında bu sebepten kortizonlu astım ilacı kullandim
Bende de olabilir romatoloji ileri tetkik yapamadı ama vucudumda geçmeyen bir enfeksiyon/iltihap durumu var d vitamini gecen sene pandemi oncesi 14tu kemik erimesi siddeti de baya 65 70 yaşındaki birininki gibiBen iltihaplı romatizma hastasıyım
Sırt ağrılarım vardı son 4-5 senedir ama sağolsun hiç bişey yapılmadan kas gevseticilerle oyalanmis oldum ....
İltihaplı romatizma hastası olduğumu söylememe rağmen sırtta mr röntgen vs cekilmedo hep kas agirsi diye düşünüldü sanırım ...
En son gittigim fizik tedavi uzmanı artık kamburlugun başladığını söyledi röntgen sonucuna göre
Sonra romatolojiye yonlendirildim ...romatoloji tüm tetkik ve tahlilleri istedi benden tüm eklemlerim röntgen çekildi ...
Kalça bel mr istendi kemik ölçümü yapıldı ..
Kemik ölçümü kötü çıkmış ve d vitamini yok gibi bisey dedi doktorum
3 aydır D3 ve kemik erimesi için ilaç kullaniyorim hafta da bir
Bizim bir arkadasa (benim gibi ameliyat olan bir arkadas) aşı sonrasi düşük dozda aspirin vermisler pihtilasma ihtimaline karsi önlem amacliÇok geçmiş olsun benimde sırt ağrım var ama boyun fıtığına yoruyorum
Venöz yetmezlik var bende pıhtılaşma var kanımda aşı pıhtılaşma yaparmi onuda düşünüyorum kafam karışık yani korona olursam viruste aynı etkiyi yapıyor aslında iki ucu kirli değnek yani
Çok geçmiş olsin ihmal etmeyin gidin doktora artık kemik erimesi gençlerde de var malesef ben 30 yaşındayım komşum 38 yaşında o da sırt ağrıları ile öğrendi kemik erimesini :/Çok geçmiş olsun benimde sırt ağrım var ama boyun fıtığına yoruyorum
Venöz yetmezlik var bende pıhtılaşma var kanımda aşı pıhtılaşma yaparmi onuda düşünüyorum kafam karışık yani korona olursam viruste aynı etkiyi yapıyor aslında iki ucu kirli değnek yani
Sizde 14 mus ben yanlış hatırlamıyorsam 3 çıkmıştıDoktorunuzla konuşun o sekilde asi olmaniz gerekiyorsa olun
Urtiker cildin verdigi bir tepki zaten
Cogunlukla stres ve üzüntü durumlarinda nuksediyor babaannemde vardi
Benim.de cildim hassas tabii urtiker kadar ileri degil ama arada kabarir kızarır :)
Bende de olabilir romatoloji ileri tetkik yapamadı ama vucudumda geçmeyen bir enfeksiyon/iltihap durumu var d vitamini gecen sene pandemi oncesi 14tu kemik erimesi siddeti de baya 65 70 yaşındaki birininki gibi
Doktor verdi zaten aspirini genetik pıhtılaşma bozukluğu var bende o sebepten üç düşüğüm varBizim bir arkadasa (benim gibi ameliyat olan bir arkadas) aşı sonrasi düşük dozda aspirin vermisler pihtilasma ihtimaline karsi önlem amacli
Doktorunuza sorarak ilerleyin derim
İnsanların korkutulmasına karşıyım hanımefendi.öyle bir yazmışsınız ki havale geçirir diye.hiç bilmeyen insanı titretirKulaktan dolma bilgi değil ben her zaman kızım hasta olduğunda eşim ve ben nöbetleşiriz ateşi için lütfen bir daha alıntı yapmayın ne yaptığımı biliyorum ben
Ilacin adını bilmiyorum ama annemde de varis var o da ilac kullaniyor arada aspirin de kullanıyordu ben artik kendimin ve ailemin doktoru gibi oldum :)Doktor verdi zaten aspirini genetik pıhtılaşma bozukluğu var bende o sebepten üç düşüğüm var
Ben aspirin kullanmiyordum taki bacağım agriyip bir ay önce kalp damar doktoruna gidene kadar Dr coraspin kullanmam gerektiğini söyledi ve doxium verdi venöz yetmezlik varmış kullandığım hormon ilaçları yan etkileri yüzünden
Yaşım 33Çok geçmiş olsin ihmal etmeyin gidin doktora artık kemik erimesi gençlerde de var malesef ben 30 yaşındayım komşum 38 yaşında o da sırt ağrıları ile öğrendi kemik erimesini :/
Sizde 14 mus ben yanlış hatırlamıyorsam 3 çıkmıştı
Bana kemik erimesi ile ilgili herhangi bilgi verilmedi sadece kemik erimesi var dedi doktorum
Bol bol kemik suyu içiyorum gunesleniyorum
10 yıllık pasaport almistim ne hevesle 7 yılım kaldı gidemedim bir yere ama nasip her şey. Sağlığım daha önemli benim için umarım herkes hakkında hayırlısı olur bu gidişatZorunlu olmaz ama zorunda kalırız yurtdışı yasağı kamu kurumlarina giriş bankalar belki AVM ler aşı kartı olmayanları almayacaklar bence
Coraspin daha yüksek degilmi aspirindenIlacin adını bilmiyorum ama annemde de varis var o da ilac kullaniyor arada aspirin de kullanıyordu ben artik kendimin ve ailemin doktoru gibi oldum :)
Coraspin/aspirin ayni etken madde zaten sadece mg degeri degisiyor.
Venöz yetmezlik oğlum da var ama şuan yaşı kucik olduğu ve sorun olmadığı için sadece uzun süre ayakta kalmamasını söylediler ..Doktor verdi zaten aspirini genetik pıhtılaşma bozukluğu var bende o sebepten üç düşüğüm var
Ben aspirin kullanmiyordum taki bacağım agriyip bir ay önce kalp damar doktoruna gidene kadar Dr coraspin kullanmam gerektiğini söyledi ve doxium verdi venöz yetmezlik varmış kullandığım hormon ilaçları yan etkileri yüzünden
Ben kolay kolay hastaneye gitmezdim gripleri bitki çayı ile evde atlatırdimYaşım 33
işte bu tür hastalık sanki hep yaslilarda görülür gibi ama dediğiniz gibi maalesef otuzlara kadar indi bazı hastalıklar
Geçmişte çok fazla doktora gittigim ve ilaç kullandığım için artık doktor yüzü görmek istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum ama tabi bazı zorunlu ağrılar mecbur doktora götürüyor beni
Coraspin ve Aspirin icerik olarak aynıCoraspin daha yüksek degilmi aspirinden
Bazan diyorumki korona olursam sadece coraspin kanımın pıhtılaşmasına engel olabilir mi yoksa ignemi yapmam lazım
Gerçekten bazı doktorlar yada kapıya gelen sağlıkçılar çok umrunda olmuyorsunuz hani bir söz vardır ya kendi kendinin doktoru olacaksın
Kım benim sorumu cevaplarki belki başından savar evet iç yada içme yada iğne vur der ama ben istediğim cevabı alamayabilirim
Çok geçmiş olsun aspirin kullanıyormu oğlunuz ay kaç yaşındaki daha bu hastalık var ben kendime uzulurken yaşım genç diye çok üzüldüm oğlunuza Allah şifa versin inşallah doktor bu hastalık 50 yaş üzerinde görürüz siz çok gencsiniz demiştiVenöz yetmezlik oğlum da var ama şuan yaşı kucik olduğu ve sorun olmadığı için sadece uzun süre ayakta kalmamasını söylediler ..
Ben kolay kolay hastaneye gitmezdim gripleri bitki çayı ile evde atlatırdim
Hastane kaydı olarak doğum kontrollerim vardı son 3 senedir haddi hesabı yok hastane kayıtlarınınrabbim daha beterini yasatmasin aratmasın ama ugratmasin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?