bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ciddi manada sorup öğrenmek istiyorsaniz ( akım mıdır nedir diye sormussunuz ona istindn diyorum) özelden yazabilirim size isterseniz ama burda konuyu meşgul etmek istemem.
Ama ünlem işaretinin manasını çözemedim.

İşte ülkemde istiyorum ki her doktor sorudugm soruya cevap versin ...benim tıbbi bilgim yok benim anlayacağım şekilde cevap versin ne yazikki boyle doktor çok az ama var.

En son takibimi uapan doktorumdan bu yüzden çok memnunum ..ne zaman xhanim size bişey sorabilirmiyim desem buyrun deyip dinliyor beni ...

İlacıni reçetesini verdim deyip savusturmuyor...

Bir çok hastane gezdim çocuklarım için kendim için gezmedigim poliklinik kalmadı sayılır

İnsanı dinleyen çok az malesef :/

Oğlum 11 yaşında bizde başka rahatsızlığı gereği istenilen tetkikleri yaptirilirken öğrendik malesef

Venöz yetmezlik başka nerelerde olur bilmiyorum ama oğlumun sağ bacak kasik bölgesinde ..ogreneli 2 yıl oldu buyunce varıs çorabı giyer şimdilik ayakta fazla kalmasın dendi sadece. ..

Ben hemen her doktordan cevap alirim aile hekimi de dahil
Sadece son denk geldiğim poliklinik doktoru soru sorulsun istemiyordu benden sonraki hastayı da herkes cok soru soruyor diye azarlamis biraz ben doktorum dedigimi yap sus modunda despot bir kızdı (cok genc biriydi).

Ben akut faranjit hastasıyım bulunduğum şehirde çoğu kişinin tanıdığı yaşlı bir KBB uzmanı vardı maalesef koronadan vefat etti çok üzüldüm gerçekten çok iyi bir Dr teşhisi koyup odasında ilaç hazırlayıp tedavi edebilen bir doktordu öle reçeteye antibiyotik yazan doktorlardan değildi Allah rahmet eylesin
Evet çok çok az öyle doktorlar

Nedense ben genç doktorlardan daha çok memnunum tabi bu doktora göre değişiyordur ama ..genç doktorlar daha anlaşılır ve daha dinleyici gibi geliyor

Geçen bir doktor beni tersleyip dinlemedi bir sonraki kontrolümde ise sanki bana tatlı tatlı mesleğini anlatiyormis gibi muamele gördüm doktora soracağım soruları unuttum saskinliktan

Bende de sağ bacak diz kapağı arkası
Çocuk olduğu için büyük ihtimalle düzelir
Dr bana bir yıl ilaç kullanımından sonra yaş genç olduğu için gerileme olabilir dedi bakalım neler olacak hayırlısı

Aynen onu da demişlerdi çocuk daha geçer dediler derecesi nasıl oluyor biliyormusiniz bizimki 3. Derece

Kusura bakmayın bu mesajlarda hep atladim, size de çok geçmiş olsun.

Ben hep doç proflarla.sohbet ettiğim ve soru sordugumda sanki öğrencilerine/evladına anlatıyor gibi aciklama yaptiklari icin genc hanimin despot hali beni gerdi asiyi sordum olmanizi tavsiye ederiz dedi ama sorularimi cevapsız bıraktı sadece ol dedi

Eğer özel muayene olursanız cvp veriyorlar zaten :) ben hep devlet hastanelerinde muayene olabildim malesef sadece oğlum için prof a muayene olduk ..o da nasıl bir şanstır ki anabilim dali başkanıymis hem bayağı ilgilendi dediğiniz gibi sohbet şeklinde geçti muayene

Dün hastaneye gittim yeğenim için üstüm baya inceydi soğuk aldım bugün çok kötüyüm burun akıntı geniz akıntı gözlerde ağrı sulanma nefes darlığı öksürük alerjimde var mevsimsel (alerjik rinit ) ama aceba kovidmi oldum demekdende kendimi alamıyorum bikaç gün daha sürerse test veririm bu belirtilerle kovid olan varmı ?

Komşumun söylediğine göre ilk belirtiler gribe çok benziyormus giribin biraz siddetlisi diye tarif etti tabi ama herkes te de aynı olmiyor

Aynen onu da demişlerdi çocuk daha geçer dediler derecesi nasıl oluyor biliyormusiniz bizimki 3. Derece
Derecesini bilmiyorum ama çok ağrı yapıyor gece kramp giriyor zıplayarak uyandırıyordu
Doppler ultrason çekildi derece demedi ama ameliyatlik suanlik değil bir yıl ilaç kullanımdan sonra bakacaz dedi
Şuan ilac kullanali bir buçuk ayı geçti eskisi gibi ağrı kalmadı ama uzun süre ayakta kaldığımda ağrı oluyor
33 yaşındayım Dr bana bile genç yaşın ilacla hastalık yavaşlar dedi sizin cocugunuz inşallah hiç kalmaz hasar

İnşallah canım benim oğlumun genetik başka rahatsızlığı oldugi için ince eleyip sık dokudular belki de oyizden çok onemsedim derecesini de ben raporda okudum anladığım kadarıyla :)

Ben hiç ozele.gitmedim üniversite hastanesinde benim gittigim poliklinik ve basindaki adam prof. Simdilerde hoca cok gelmiyor docent bir hanim var o da cok yardimci ama bana en son gittigimde yeni doktorlardan biri denk geldi işte

Ben hiç ozele.gitmedim üniversite hastanesinde benim gittigim poliklinik ve basindaki adam prof. Simdilerde hoca cok gelmiyor docent bir hanim var o da cok yardimci ama bana en son gittigimde yeni doktorlardan biri denk geldi işte
Anladım üniversite hastanelerinde hepsinde farklı sanırım ben hep öğrencilere denk geldim

Bir de şey var.
Kendiniz için olmasa da çevrenizdekiler için aşı olmalısınız lafları.
İnsanı insana kırdırmaya çalışmanın ilk adımı bence.
Olmayanları katil gözüyle göstermek.

İnşallah canım benim oğlumun genetik başka rahatsızlığı oldugi için ince eleyip sık dokudular belki de oyizden çok onemsedim derecesini de ben raporda okudum anladığım kadarıyla :)
Haklısınız bana rapor falan vermediler zaten özel olsa alabilirdim sanırım ama devlete gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…