Ciddi manada sorup öğrenmek istiyorsaniz ( akım mıdır nedir diye sormussunuz ona istindn diyorum) özelden yazabilirim size isterseniz ama burda konuyu meşgul etmek istemem.Ne desem boş sözcüklerimi boşa tüketmemem gerektiği kanaatindeyim aşı karşıtı insanlar umarım çoğalmazlar dileğim bu yeni bir furya mıdır akım mıdır nedir aşı karşıtı zihniyet!!!
İşte ülkemde istiyorum ki her doktor sorudugm soruya cevap versin ...benim tıbbi bilgim yok benim anlayacağım şekilde cevap versin ne yazikki boyle doktor çok az ama var.Coraspin daha yüksek degilmi aspirinden
Bazan diyorumki korona olursam sadece coraspin kanımın pıhtılaşmasına engel olabilir mi yoksa ignemi yapmam lazım
Gerçekten bazı doktorlar yada kapıya gelen sağlıkçılar çok umrunda olmuyorsunuz hani bir söz vardır ya kendi kendinin doktoru olacaksın
Kım benim sorumu cevaplarki belki başından savar evet iç yada içme yada iğne vur der ama ben istediğim cevabı alamayabilirim
Oğlum 11 yaşında bizde başka rahatsızlığı gereği istenilen tetkikleri yaptirilirken öğrendik malesefÇok geçmiş olsun aspirin kullanıyormu oğlunuz ay kaç yaşındaki daha bu hastalık var ben kendime uzulurken yaşım genç diye çok üzüldüm oğlunuza Allah şifa versin inşallah doktor bu hastalık 50 yaş üzerinde görürüz siz çok gencsiniz demişti
Ben hemen her doktordan cevap alirim aile hekimi de dahilİşte ülkemde istiyorum ki her doktor sorudugm soruya cevap versin ...benim tıbbi bilgim yok benim anlayacağım şekilde cevap versin ne yazikki boyle doktor çok az ama var.
En son takibimi uapan doktorumdan bu yüzden çok memnunum ..ne zaman xhanim size bişey sorabilirmiyim desem buyrun deyip dinliyor beni ...
İlacıni reçetesini verdim deyip savusturmuyor...
Bir çok hastane gezdim çocuklarım için kendim için gezmedigim poliklinik kalmadı sayılır
İnsanı dinleyen çok az malesef :/
Ben akut faranjit hastasıyım bulunduğum şehirde çoğu kişinin tanıdığı yaşlı bir KBB uzmanı vardı maalesef koronadan vefat etti çok üzüldüm gerçekten çok iyi bir Dr teşhisi koyup odasında ilaç hazırlayıp tedavi edebilen bir doktordu öle reçeteye antibiyotik yazan doktorlardan değildi Allah rahmet eylesinİşte ülkemde istiyorum ki her doktor sorudugm soruya cevap versin ...benim tıbbi bilgim yok benim anlayacağım şekilde cevap versin ne yazikki boyle doktor çok az ama var.
En son takibimi uapan doktorumdan bu yüzden çok memnunum ..ne zaman xhanim size bişey sorabilirmiyim desem buyrun deyip dinliyor beni ...
İlacıni reçetesini verdim deyip savusturmuyor...
Bir çok hastane gezdim çocuklarım için kendim için gezmedigim poliklinik kalmadı sayılır
İnsanı dinleyen çok az malesef :/
Nedense ben genç doktorlardan daha çok memnunum tabi bu doktora göre değişiyordur ama ..genç doktorlar daha anlaşılır ve daha dinleyici gibi geliyorBen hemen her doktordan cevap alirim aile hekimi de dahil
Sadece son denk geldiğim poliklinik doktoru soru sorulsun istemiyordu benden sonraki hastayı da herkes cok soru soruyor diye azarlamis biraz ben doktorum dedigimi yap sus modunda despot bir kızdı (cok genc biriydi).
Bende de sağ bacak diz kapağı arkasıOğlum 11 yaşında bizde başka rahatsızlığı gereği istenilen tetkikleri yaptirilirken öğrendik malesef
Venöz yetmezlik başka nerelerde olur bilmiyorum ama oğlumun sağ bacak kasik bölgesinde ..ogreneli 2 yıl oldu buyunce varıs çorabı giyer şimdilik ayakta fazla kalmasın dendi sadece. ..
Aynen onu da demişlerdi çocuk daha geçer dediler derecesi nasıl oluyor biliyormusiniz bizimki 3. DereceBende de sağ bacak diz kapağı arkası
Çocuk olduğu için büyük ihtimalle düzelir
Dr bana bir yıl ilaç kullanımından sonra yaş genç olduğu için gerileme olabilir dedi bakalım neler olacak hayırlısı
Kusura bakmayın bu mesajlarda hep atladim, size de çok geçmiş olsun.Anladım ranitidini biliyorum kullanmis da olabilirim tam hatırlamıyorum kullandim mi kullanmadim mi, görünce mide ilaci dedim :)
Ben de hastanelerde dura dura öğrendim bir de bir ara ilaclara takmistim ben eczacı olacağım diyordum, hatta ilaclarin prospektuslerini okumayi cok severdim :)
Tabii ki aşi olmamak sizin tercihiniz ama bu gidisle toplum bagisikligi kazanilmadikca hastalıktan kurtulamayiz diye düşünüyorum kaldi ki ben 13 aydir evde hapis hayati yaşıyorum artik hersey duzelse de ben de "normal" hayatıma geri dönsem diyorum.
Ben hep doç proflarla.sohbet ettiğim ve soru sordugumda sanki öğrencilerine/evladına anlatıyor gibi aciklama yaptiklari icin genc hanimin despot hali beni gerdi asiyi sordum olmanizi tavsiye ederiz dedi ama sorularimi cevapsız bıraktı sadece ol dediNedense ben genç doktorlardan daha çok memnunum tabi bu doktora göre değişiyordur ama ..genç doktorlar daha anlaşılır ve daha dinleyici gibi geliyor
Geçen bir doktor beni tersleyip dinlemedi bir sonraki kontrolümde ise sanki bana tatlı tatlı mesleğini anlatiyormis gibi muamele gördüm doktora soracağım soruları unuttum saskinliktan
Eğer özel muayene olursanız cvp veriyorlar zaten :) ben hep devlet hastanelerinde muayene olabildim malesef sadece oğlum için prof a muayene olduk ..o da nasıl bir şanstır ki anabilim dali başkanıymis hem bayağı ilgilendi dediğiniz gibi sohbet şeklinde geçti muayeneBen hep doç proflarla.sohbet ettiğim ve soru sordugumda sanki öğrencilerine/evladına anlatıyor gibi aciklama yaptiklari icin genc hanimin despot hali beni gerdi asiyi sordum olmanizi tavsiye ederiz dedi ama sorularimi cevapsız bıraktı sadece ol dedi
Komşumun söylediğine göre ilk belirtiler gribe çok benziyormus giribin biraz siddetlisi diye tarif etti tabi ama herkes te de aynı olmiyorDün hastaneye gittim yeğenim için üstüm baya inceydi soğuk aldım bugün çok kötüyüm burun akıntı geniz akıntı gözlerde ağrı sulanma nefes darlığı öksürük alerjimde var mevsimsel (alerjik rinit ) ama aceba kovidmi oldum demekdende kendimi alamıyorum bikaç gün daha sürerse test veririm bu belirtilerle kovid olan varmı ?
Derecesini bilmiyorum ama çok ağrı yapıyor gece kramp giriyor zıplayarak uyandırıyorduAynen onu da demişlerdi çocuk daha geçer dediler derecesi nasıl oluyor biliyormusiniz bizimki 3. Derece
İnşallah canım benim oğlumun genetik başka rahatsızlığı oldugi için ince eleyip sık dokudular belki de oyizden çok onemsedim derecesini de ben raporda okudum anladığım kadarıyla :)Derecesini bilmiyorum ama çok ağrı yapıyor gece kramp giriyor zıplayarak uyandırıyordu
Doppler ultrason çekildi derece demedi ama ameliyatlik suanlik değil bir yıl ilaç kullanımdan sonra bakacaz dedi
Şuan ilac kullanali bir buçuk ayı geçti eskisi gibi ağrı kalmadı ama uzun süre ayakta kaldığımda ağrı oluyor
33 yaşındayım Dr bana bile genç yaşın ilacla hastalık yavaşlar dedi sizin cocugunuz inşallah hiç kalmaz hasar
İnşAllah değilimdir bakalım teşekkür ederimKomşumun söylediğine göre ilk belirtiler gribe çok benziyormus giribin biraz siddetlisi diye tarif etti tabi ama herkes te de aynı olmiyor
Ben hiç ozele.gitmedim üniversite hastanesinde benim gittigim poliklinik ve basindaki adam prof. Simdilerde hoca cok gelmiyor docent bir hanim var o da cok yardimci ama bana en son gittigimde yeni doktorlardan biri denk geldi işteEğer özel muayene olursanız cvp veriyorlar zaten :) ben hep devlet hastanelerinde muayene olabildim malesef sadece oğlum için prof a muayene olduk ..o da nasıl bir şanstır ki anabilim dali başkanıymis hem bayağı ilgilendi dediğiniz gibi sohbet şeklinde geçti muayene
Anladım üniversite hastanelerinde hepsinde farklı sanırım ben hep öğrencilere denk geldimBen hiç ozele.gitmedim üniversite hastanesinde benim gittigim poliklinik ve basindaki adam prof. Simdilerde hoca cok gelmiyor docent bir hanim var o da cok yardimci ama bana en son gittigimde yeni doktorlardan biri denk geldi işte
Bir de şey var.Neden kimse vakti zamanında domuz gribi aşısı yaptırmadı.ozaman sosyal medya yaygın değildi insanları bu kadar korkutamadılar.
Şimdi 7/24 heryerde aşı propagandası yapılıyor.
Mehmet ceyhan bile aşıyla biten bir virüs yok salgın mutasyonla bitiyor diyor.daha sonra kalkmış aşıyı savunuyor.ne dediği bilinmeyen insanlara güvenip neden olayım ki?
Ayrıca bu aşıyı yaptırdık bitti diye bir şey yok.her sene vurulmak gerekiyormuş.paşa paşa olurum covidimi ölümden korksak dünyaya gelmezdik:)
Haklısınız bana rapor falan vermediler zaten özel olsa alabilirdim sanırım ama devlete gittimİnşallah canım benim oğlumun genetik başka rahatsızlığı oldugi için ince eleyip sık dokudular belki de oyizden çok onemsedim derecesini de ben raporda okudum anladığım kadarıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?