bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haklısınız bana rapor falan vermediler zaten özel olsa alabilirdim sanırım ama devlete gittim
Yok ben devlette aldım raporu şöyle veriyorlar eğer isteyen bir doktora götürecekseniz çıktısını veriyorlar ama aynı hastanede doppler isteyen doktora gönderiyorlar zaten bilgiyi o yüzden rapor verilmiyor elinize ama isterseniz verirler

Öylemi söylediğiniz iyi oldu bir sonraki gittiğimde yine çekilecek büyük ihtimalle o zaman isterim sonucu teşekkür ederim ben vermezler zannediyordum

Öylemi söylediğiniz iyi oldu bir sonraki gittiğimde yine çekilecek büyük ihtimalle o zaman isterim sonucu teşekkür ederim ben vermezler zannediyordum
Mesela diyelim ki x hastanede herhangi ultrason mr vs çekildi y hastaneye giderken onu da götürmek adına alabilirsiniz yani

Bir de şey var.
Kendiniz için olmasa da çevrenizdekiler için aşı olmalısınız lafları.
İnsanı insana kırdırmaya çalışmanın ilk adımı bence.
Olmayanları katil gözüyle göstermek.
Elbette kendim için değilse bile başkaları için vurulmalıyım.
Ben iyileşsem bile benim yüzümden biri Allah korusun ölürse ben ne olurum?
Bu vicdan azabıyla yaşanır mı?

Domuz gribi aşısı oldunuz mu mesela?

Ya sizin yüzünüzden biri öldüyse?
Domuz gribi başladığı zaman maske takıldığını ve bu kadar önlem alındığını ve insanların evlerinde kaldıklarını hatırlamıyorum.
Ha yine de merak ediyorsanız söyliyim gerekseydi vurulurdum.
Evet.havale geçirince ne oluyor?
Böyle bi soru soran birine cevap vermekle hata etmişim. Yazmamışım farzedin.

Bir de şey var.
Kendiniz için olmasa da çevrenizdekiler için aşı olmalısınız lafları.
İnsanı insana kırdırmaya çalışmanın ilk adımı bence.
Olmayanları katil gözüyle göstermek.
Peki size bir soru
Toplumun çoğu aşı olmak istemiyor diyelim
Asi.olmadik, kimse maskesine hijyenine de dikkat etmiyor
Peki toplum bağışıklıgi kendi kendine nasil.saglanacak?
Ben 13 aydir evden elzem.sebepler harici cikmayan bir kronik hastayim ve dışarı ciktigimda da çift maske+siperlikle maskesi olmayan insanlarla aynı havayı soluyorum. Bunlara çözüm öneriniz var mı?

Evet çünkü dediğim gibi bukadar panik havası oluşturamadılar.
Şuan ne kadar gerekliyse ozaman da o kadar gerekliydi keşke olsaydınız.belki birilerine zarar verdiniz.nasıl yaşanır bununla

Hata ettiyseniz mesajı zaten göndermemişken silseydiniz

Hanımefendi virüs mutasyonla biter diyor bilim adamları.hatta önceleri hasta değilseniz maske takmayın diyorladı.sonra konuşamıyoruz istediğimiz gibi dediler ve maskeyi savunmaya başladılar.

Tezatları önce görmeniz lazım.
Neden hiç karşıt görüşte kimse konuşmuyor ekranlarda.hep aynı cümleleri kullanıyorlar.emin olun bütün bilim adamları aynı görüşleri savunmuyor.

Tabii ki kendinizi koruyun ama uzun süreli maske takmak bağışıklığı düşürür.ben evden hiç çıkmıyorum diyebilirim.bu olay cıktıgından beri sayılıdır keyfi bir yere gitmem.kendi aracımla gidiyorum sadece.

Virüs yok demiyorum tabii ki var.Ama bircok tezatlıkta var.

Geçmiş olsun bağışıklığınızı güçlendirmeye çalışın

Bagisiklik baskilayici ilac kullaniyorum bağışiklik sistemim ozellikle zayiflatiliyor
Arabam.yok sosyal hayatım sıfır aracim.olsa belki arada gezer stres atardim ben evde tikili kaldim.ustune is stresi inanin kafayı siyirmak uzereyim
Sizin dediğinizi de anladim illa ki bir tez varsa antitez de vardir

Sadece fiziksel değil mental olarak psikolojik olarak da kendinizi rahatlatmanız lazım.

inanın bu, insanı hastalıga daha cok itiyor sadece covid için demiyorum. Bir şekilde stresinizi azaltmanın yollarını bulun derim.

Birçogumuzun psikolojisi berbat halde..Her gün insanların moralini bozacak haber türüyor.hep bir tehlike çanı çalıyor.Bazen psikolojik deneyde oldugumuzu düşünmüyor değilim.

Yakın olsak full tedbirle sizi biraz gezdirmek isterdim istanbuldayım ben düşünürseniz burdayım

Sagolun valla cok naziksiniz beni evde durmaktan cok is stresi mahvediyor
Hem evde dur hem de nasilsa evdesin bos durma mantalitesi mahvetti
Yoksa ben isten aranmadigimda kitaplarimla, el islerimle oyalaniyorum
Millet boş oturmaktan dertli ben bos birakilmamaktan :)
Psikolojik olarak sakinlesemiyorum işler soz konusu olduğunda ama is yerinden aranmazsam cok rahatım kendi kendimi mutlu edebiliyorum bir şekilde
Ve stres herkes icin zararlıyken benim icin ekstra zarar zaten bağışıklıgim zayif stres de baltalayan bir faktör
Gerçekten hepimizin sağlam durmasi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…