bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Siz olan bitenin farkında mısınız? Desteliyor musunuz bu pandomim i yoksa artık uyanan kesimden misiniz? inşallah uyanmışsınızdır... Bu topikte ne kadar çok stresli kaygılı insan var yazık etmeyin kendinize ortada bu kadar korkacak kadar bir salgın yok. TV nizi, telefonunuzu, bilgisayarınızı kapatın ve dışarı bakın, bu kadar öldürücü öcü bir hastalık olsa kendiniz anlardınız biri size haber bültenlerinde tv programlarında söylemeden anlardınız... ama etrafta böyle bir durum yok!!

Size uymayan fikirlere bu kadar takılmayın bence.Hepimizin kendimize göre fikirleri var.Ve bunun tersi şeyler hergün defalarca bu forumda yazılıyor.Ama ben şahsen takılmıyorum bile.Tabiki de benden farklı fikirler,yaşantılar olacak.Ayrıca hiç bir şey olmadığı için bu kadar televizyon kanalı,gazete,internet sitesi kıyamet koparıyor olamaz değil mi?

Bir şey soracağım. Cidden tek bir allahın kulu gelmedi, sizde tek bir adım bile atmadınız mı dışarı? Yüzeyden bulaşmaz diyorlar kargodan mı bulaştı size gerçekten? Eşinizde mi hep evdeydi?

İçimizi açan resimler için teşekkürler :)

Eeee bu kadar insan nasıl ölüyor o zaman bi anlatsanız

Bir şey soracağım. Cidden tek bir allahın kulu gelmedi, sizde tek bir adım bile atmadınız mı dışarı? Yüzeyden bulaşmaz diyorlar kargodan mı bulaştı size gerçekten? Eşinizde mi hep evdeydi?
Kargodan bulaşsa bana 100 kez bulaşırdı bence

Eve kapandık biz. Sürekli kargo veya online market geliyor. Endişelendim açıkcası
Karantinanın birinci günü eve tam bir günde 5 kargo 2 market alışverişi geldi .Biz zaten herşeyi netten alıyoruz eşim geçen bir kere avm den kendine alışveriş yapmıştı . Bebeğin bezi herşeyi netten geliyor

ben hafif anlama özürlüyüm bana söyleneni anlamadım...

yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim...

tarot açıp açıklama bekleyen birine ben ne yazayım kullandığım kelimelere yazık, astroloji olsa hadi bir derece de tarot ne la !

Son düzenleme:
Turizm bakanı açıklama yapmış, "tahminimiz doğru çıkarsa 17 mayıs itibarıyla vaka sayıları 5 binin altına inecek. Hedefimiz, 1 Haziran itibarıyla turist trafiğini açmak"
Ülkemde kendimi değersiz hissettim..

Annem 112 aramış ne yapacağız diye açmamışlar . Şehirdeki fillasyon ekinini aramış . Onlar da kaptığınız kişi sizi temaslı gösterseydi eve gelip test alacaktık şuan gelemeyiz demiş .jandarmayı aramışlar onlar da yola çıkacaksınız ceza yiyeceksiniz elinizdeki belge ile itiraz edeceksiniz demişler . Neticede test filan olmuyor yani

Ay çok doğru olmaz ama mecburen yazıyorum. Dahiliye veya enfeksiyon bölümünden randevu alsınlar bari. O randevu ile gitsinler. İnsanı mecbur bırakıyorlar. Bu insanlar test olmalı ki hemen tedaviye başlasınlar. En azından covid ciğerleri tutmadan.

Ya da sağlık paradan daha önemli deyip çıkacaklar

Mutlaka randevu alıp gitsinler gittiklerinde acilden girip durumu izah etsinler. Buna mecbur bırakılıyor insanlar ama diğer türlü de Pcr testine gidiyorum diyip keyfi dışarı çıkacak bir sürü sorumsuz insan olacaktır serbest olsaydı. Nasıl böyle bir toplum haline geldik biz.. atalarımız daha komşum siftah yapmadı diğer alacaklarını ondan al diyip dükkanından uğurlarmış müşteriyi, biz hep bana hep bana, hangi açığı bulsam ne yapsam da kuralları çiğnesem. Evde kurallara harfiyen uyanları katmıyorum olması gereken bu ama işini hakkıyla yapan sağlık çalışanlarının vebali çok ağır binecek omuzlarımıza...

Pandomim ne Ya Hu!
15-20 gün önce atlattık covidi.
Ne yaşadığımızı bir biz, bir Allah bilir ki ben hafif atlattım.
Geçen hafta arkadaşımın kayınpederi vefat etti covidden, daha 62 yaşındaydı.
Görümcem yakalandı bizden sonra memlekette,
kadıncağız 12 gün boyunca resmen süründü.
Birileri de kalkmış komplo, pandomim vs deyip yaşananları hafife alıyor.
Anlamakta zorlanıyorum bu bakış açısını.
Umarım bizzat deneyimlemek zorunda kalmazsınız bu hastalığı...

Sizin çevrenizde 10günde entübe olup, hiç hastalığı yokken birden akciğer başta olmak üzere çoklu organ yetmezliğinden ölen olmadı sanırım?
En önemlisi de kendiniz bu virüsü kapıp hastalığı yaşamadınız.

Bu hastalığa inanmayanlar hastalanıp ortalıkta gezdiği için vaka sayıları artıyor! Sayelerinde 17gün evlere kapanıyoruz!

Ben kaptim siz kapmayın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…