Dünyada hiç bir ilaç kutusundan çıkartılıp 8 tanesi bir seferde hastaya verilir mi bilmiyorum? Madem 8 tanesi bir seferde verilmesi uygun bu ilacı yapan karışım reçetesini ona göre yapmadı? Yani 1 hap yutup 8 haplık karışımı alamazmıydık?
Covid hastalarının böbreklerinin içine sıçtınız...
Televizyonlarda kanal kanal gezip reklamınızı, pr çalışmanızı yapacağınıza biraz bilimsel çalışmalar yapsaydınız. Tv kanallarından gezmekten ne ara fırsat buldunuzda bilimsel araştırmalar yaptınız?
Bizde sizi ayakta alkışladık, sizi alkışlayan ellerime yazıklar olsun.
İşini hakkı ile yapan sağlık çalışanlarını tenzih ederim sadece onların önünde saygıyla eğilirim, ayakta alkışlarım.
Size uymayan fikirlere bu kadar takılmayın bence.Hepimizin kendimize göre fikirleri var.Ve bunun tersi şeyler hergün defalarca bu forumda yazılıyor.Ama ben şahsen takılmıyorum bile.Tabiki de benden farklı fikirler,yaşantılar olacak.Ayrıca hiç bir şey olmadığı için bu kadar televizyon kanalı,gazete,internet sitesi kıyamet koparıyor olamaz değil mi?Siz olan bitenin farkında mısınız? Desteliyor musunuz bu pandomim i yoksa artık uyanan kesimden misiniz? inşallah uyanmışsınızdır... Bu topikte ne kadar çok stresli kaygılı insan var yazık etmeyin kendinize ortada bu kadar korkacak kadar bir salgın yok. TV nizi, telefonunuzu, bilgisayarınızı kapatın ve dışarı bakın, bu kadar öldürücü öcü bir hastalık olsa kendiniz anlardınız biri size haber bültenlerinde tv programlarında söylemeden anlardınız... ama etrafta böyle bir durum yok!!
Aynen öyle altina imzami atarim.
Acikcasi en basta oglum henuz 4 aylikti oyle bir kapattim ki kendimizi inan gören manyak diyordu kimseyle gorusmedim adimimi atmadim gel görki eve gelen kargodan kaptım yada migros poseti vs .. tum ailemde gecirdi o yuzden acik ve net ilk gün hic cikmadim ama baktim ki bir biz cikmiyoruz oglum oldu 17 aylik tam gelisim aylari onlari balkondan gordukce tepem atti aldim parka goturdum her gun de goturucem park 5ten sonra bile ana baba gunuydu bu arada. Bi saf bizmisiz meger.
Gercekten yiprandim ama artik tavrim bu sekilde benim
Tünaydın sevgili dostlarım, kapanmanın 4. gününde de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, bir alacalı mor yer minesi çiçeği, yanında tomurcukları ile beraber bir kırmızı sarmaşık gülü ve denizin üzerinden uçan bir martı gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere sağlıklı günler diliyor, sevgiler
Eki Görüntüle 2840182 Eki Görüntüle 2840183 Eki Görüntüle 2840184 Eki Görüntüle 2840185 Eki Görüntüle 2840186
Eeee bu kadar insan nasıl ölüyor o zaman bi anlatsanızSiz olan bitenin farkında mısınız? Desteliyor musunuz bu pandomim i yoksa artık uyanan kesimden misiniz? inşallah uyanmışsınızdır... Bu topikte ne kadar çok stresli kaygılı insan var yazık etmeyin kendinize ortada bu kadar korkacak kadar bir salgın yok. TV nizi, telefonunuzu, bilgisayarınızı kapatın ve dışarı bakın, bu kadar öldürücü öcü bir hastalık olsa kendiniz anlardınız biri size haber bültenlerinde tv programlarında söylemeden anlardınız... ama etrafta böyle bir durum yok!!
Kargodan bulaşsa bana 100 kez bulaşırdı benceBir şey soracağım. Cidden tek bir allahın kulu gelmedi, sizde tek bir adım bile atmadınız mı dışarı? Yüzeyden bulaşmaz diyorlar kargodan mı bulaştı size gerçekten? Eşinizde mi hep evdeydi?
Kargodan bulaşsa bana 100 kez bulaşırdı bence
Karantinanın birinci günü eve tam bir günde 5 kargo 2 market alışverişi geldi .Biz zaten herşeyi netten alıyoruz eşim geçen bir kere avm den kendine alışveriş yapmıştı . Bebeğin bezi herşeyi netten geliyorEve kapandık biz. Sürekli kargo veya online market geliyor. Endişelendim açıkcası
Turizm kapalımı da?Turizm bakanı açıklama yapmış, "tahminimiz doğru çıkarsa 17 mayıs itibarıyla vaka sayıları 5 binin altına inecek. Hedefimiz, 1 Haziran itibarıyla turist trafiğini açmak"
Ülkemde kendimi değersiz hissettim..
Turist 'trafiğinden' kasıt ne bilemiyorum..Turizm kapalımı da?
Annem 112 aramış ne yapacağız diye açmamışlar . Şehirdeki fillasyon ekinini aramış . Onlar da kaptığınız kişi sizi temaslı gösterseydi eve gelip test alacaktık şuan gelemeyiz demiş .jandarmayı aramışlar onlar da yola çıkacaksınız ceza yiyeceksiniz elinizdeki belge ile itiraz edeceksiniz demişler . Neticede test filan olmuyor yani
Mutlaka randevu alıp gitsinler gittiklerinde acilden girip durumu izah etsinler. Buna mecbur bırakılıyor insanlar ama diğer türlü de Pcr testine gidiyorum diyip keyfi dışarı çıkacak bir sürü sorumsuz insan olacaktır serbest olsaydı. Nasıl böyle bir toplum haline geldik biz.. atalarımız daha komşum siftah yapmadı diğer alacaklarını ondan al diyip dükkanından uğurlarmış müşteriyi, biz hep bana hep bana, hangi açığı bulsam ne yapsam da kuralları çiğnesem. Evde kurallara harfiyen uyanları katmıyorum olması gereken bu ama işini hakkıyla yapan sağlık çalışanlarının vebali çok ağır binecek omuzlarımıza...Annem 112 aramış ne yapacağız diye açmamışlar . Şehirdeki fillasyon ekinini aramış . Onlar da kaptığınız kişi sizi temaslı gösterseydi eve gelip test alacaktık şuan gelemeyiz demiş .jandarmayı aramışlar onlar da yola çıkacaksınız ceza yiyeceksiniz elinizdeki belge ile itiraz edeceksiniz demişler . Neticede test filan olmuyor yani
Sizin çevrenizde 10günde entübe olup, hiç hastalığı yokken birden akciğer başta olmak üzere çoklu organ yetmezliğinden ölen olmadı sanırım?Siz olan bitenin farkında mısınız? Desteliyor musunuz bu pandomim i yoksa artık uyanan kesimden misiniz? inşallah uyanmışsınızdır... Bu topikte ne kadar çok stresli kaygılı insan var yazık etmeyin kendinize ortada bu kadar korkacak kadar bir salgın yok. TV nizi, telefonunuzu, bilgisayarınızı kapatın ve dışarı bakın, bu kadar öldürücü öcü bir hastalık olsa kendiniz anlardınız biri size haber bültenlerinde tv programlarında söylemeden anlardınız... ama etrafta böyle bir durum yok!!
Aynen oyle.Bir şey soracağım. Cidden tek bir allahın kulu gelmedi, sizde tek bir adım bile atmadınız mı dışarı? Yüzeyden bulaşmaz diyorlar kargodan mı bulaştı size gerçekten? Eşinizde mi hep evdeydi?
Ben kaptim siz kapmayın ne diyimeve gelen kargoda poşetten kapmak imkansız
Arkadaşlar ultraviyole ışınları dik gelmeye başlayınca koronavirusler yaşayamıyor öyle kapanmayla görüşmemeyle ilgisi yok ha zaten TR de ki kapanmaların virusle hiç ilgisi yok ekonomi iyice batana kadar devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?