bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende yemeğe eksik malzemeleri almayo unutmuşum. Sabahtan beri düşünüyordum ne yapsam başka diye. Sonra online marketlere baktım açık
Bende cuma günü evin altındaki A101 e inmeyip ( oğlum olduğu için ) online A101 den sipariş verdim . Bulaşık deterjanı çok az kalmış fark etmemişim strese girdim ki pazar günü her yer kapalı diye . Eşim nöbet dönüşü orduevinden aile kantininden aldı stresim geçti

Binanın altında market var açık karşıda manav açık güya kapalıyız güya
Zincir marketler kapali olacak diye biliyorum. Benim süt aldığım yer var, adam küçük market perşembe günü sordum , o pazarda açığiz 5 e kadar dedi.

Zincir marketler kapali olacak diye biliyorum. Benim süt aldığım yer var, adam küçük market perşembe günü sordum , o pazarda açığiz 5 e kadar dedi.
İşte bu bir saçmalık yani tüm market manav heryerin kapanması lazımdı illa bir sebeple dışarı çıkacak millet illa 1 gün evde duramıyorlar

Şehirde yerel bir market var 2 tane de şubesi şimdi bu zincir olmuş olmuyor mu ama açık
Bilemiyorum valla şaka gibi kimsenin yasak dinledigi yok az önce önümdeki parka polis geldi yaşlısı genci parktaydi istese ceza yazar polis ama hadi arkadaşlar yasak devam ediyor lütfen evinize gidin diye rica ediyor

Bilemiyorum valla şaka gibi kimsenin yasak dinledigi yok az önce önümdeki parka polis geldi yaşlısı genci parktaydi istese ceza yazar polis ama hadi arkadaşlar yasak devam ediyor lütfen evinize gidin diye rica ediyor
rezillik diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…