- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
Yok artık yani yok artıkpcr testi istememek nedir allah aşkına yalandır kesin ( yani umarım )
Yok ya yalandır böyle birşey yapmak için gerizekalı olmak lazım sonuçtaAy inşallah. Haberi okudum üzüldüm cidden.
Binanın altında market var açık karşıda manav açık güya kapalıyız güya
Bende cuma günü evin altındaki A101 e inmeyip ( oğlum olduğu içinBende yemeğe eksik malzemeleri almayo unutmuşum. Sabahtan beri düşünüyordum ne yapsam başka diye. Sonra online marketlere baktım açık
Zincir marketler kapali olacak diye biliyorum. Benim süt aldığım yer var, adam küçük market perşembe günü sordum , o pazarda açığiz 5 e kadar dedi.Binanın altında market var açık karşıda manav açık güya kapalıyız güya
O zaman niye ne olduğu belli olmayan aşılar vuruluyor yaaAllah acil şifalar versin. Benim de eşimin arkadaşının karısı hemşire aşı olmasına rağmen çok ağır geçiriyormuş hastaneye yatmış malesef
İşte bu bir saçmalık yani tüm market manav heryerin kapanması lazımdıZincir marketler kapali olacak diye biliyorum. Benim süt aldığım yer var, adam küçük market perşembe günü sordum , o pazarda açığiz 5 e kadar dedi.
Şimdi şuraya birşey yazacağım valla ban yerim küfür günah
Şehirde yerel bir market var 2 tane de şubesi şimdi bu zincir olmuş olmuyor mu ama açıkZincir marketler haric sokağındaki bakkal ve manav açık
Şehirde yerel bir market var 2 tane de şubesi şimdi bu zincir olmuş olmuyor mu ama açık
Bilemiyorum valla şaka gibi kimsenin yasak dinledigi yok az önce önümdeki parka polis geldi yaşlısı genci parktaydi istese ceza yazar polis ama hadi arkadaşlar yasak devam ediyor lütfen evinize gidin diye rica ediyor
O zaman niye ne olduğu belli olmayan aşılar vuruluyor yaa
Hangi aşıyı oldu Çin mi alman mıBirde bir akrabamız 1. Dozu olduktan sonra aradaki dönemde İngiliz mutasyonunu geçirdi vefat etti
Onu tam bilmiyorumHangi aşıyı oldu Çin mi alman mı
ben şikayet ettim kaç kez top oynuyorlar sokakta oturuyorlar polis geliyor kornaya basıyor dat dat tamam herkes eve gidince hop dısarı bir uyarı falan yok yasak uyanlar için yasak ..Lütfen şikayet edin hatta tekrar tekrar şikayet edin gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?