20 gün önce saat 7 ye çekildi yasak saati çoğu insanlar istisnalar hariç iftar yemeğine gidemedi büyük ihtimalle vaka azalisini buna bağlıyorumbu kadar çok gezen takmayan insana ragmen vaka sayıları düşüyor hayretle izliyorum bayram sonrası yine serbest heryer yaşayıp görücez
Ben nedense göstermelik düştüğünü düşünüyorum artıkbu kadar çok gezen takmayan insana ragmen vaka sayıları düşüyor hayretle izliyorum bayram sonrası yine serbest heryer yaşayıp görücez
Bunu bende düşünüyorumBen nedense göstermelik düştüğünü düşünüyorum artık
Malesef öle.Son derece haklısınArkadaşlar artik herkes kendini kendine kapanacak bu süreçte çıkan çıksın. Biz elimizden geleni yapalım nasil olsa yasak bitince , esneklik hatta normal yaşama dönülecek geçen yaz ne olduysa aynisi olacak. Artik ben kim çikmış, kim çıkmamış düşünmüyorum. Ben üstüme düşeni simdiye kadar yaptığımı yapacağım. Bahar ayında okullar açılacak gerçek vakalar çıkacak yeniden kapanmalar vs olacak. Biz şimdi neden böyle yaptik anlamadım. Mehmet ceyhan bu tam kapanma değil dediğinde kızmışlardı aynende öyle, küçük esnaf dükkanı kapatacak. Ama tatil yerleri vur patlasin çal oynasin. Oğlum bu sene okula gitmedi ama seneye virüs bu seneki gibi olursa mecbur gönderecem 2. Sınıfa geçecek , şuanda bir şekilde hallettik, ama artık olmaz. Okul kültürü yok, yazmayi hic sevmiyor o kadar hizli okumasina rağmen, matamatik vs cok iyi olmasına rağmen yazisi çok kötü ,eksik yazıyor , düzgün bir yazimi yok. Ben bu çocuğu ne kadar fanusta tutabilirim. Herkes kendi başının çaresine bakacak diyorum ama virüs yok diye ortada dolananlari, inanmayanlari ve üstüne bile bile zevk icin hasta hasta etrafta gezip yayanlara hakkimi helal etmiyorum. Insanlar ramazanda evine misafir cağirmazsa ölmez ama yapamıyorlar. O kadar müslümanlar, dini görev diyorlar ama alakası yok ramazanın ruhu binbir cesit yemek değil ,o kadar müslümanlar peygamberimiz salgında bir arada olmayin, uzaklasin diyor onu dinlemiyorlar 10 cesit yemeklerini sergilemeye misafir çağırıyorlar, bu insanlar gerçekten hasta
Aynen öyle altina imzami atarim.Arkadaşlar artik herkes kendini kendine kapanacak bu süreçte çıkan çıksın. Biz elimizden geleni yapalım nasil olsa yasak bitince , esneklik hatta normal yaşama dönülecek geçen yaz ne olduysa aynisi olacak. Artik ben kim çikmış, kim çıkmamış düşünmüyorum. Ben üstüme düşeni simdiye kadar yaptığımı yapacağım. Bahar ayında okullar açılacak gerçek vakalar çıkacak yeniden kapanmalar vs olacak. Biz şimdi neden böyle yaptik anlamadım. Mehmet ceyhan bu tam kapanma değil dediğinde kızmışlardı aynende öyle, küçük esnaf dükkanı kapatacak. Ama tatil yerleri vur patlasin çal oynasin. Oğlum bu sene okula gitmedi ama seneye virüs bu seneki gibi olursa mecbur gönderecem 2. Sınıfa geçecek , şuanda bir şekilde hallettik, ama artık olmaz. Okul kültürü yok, yazmayi hic sevmiyor o kadar hizli okumasina rağmen, matamatik vs cok iyi olmasına rağmen yazisi çok kötü ,eksik yazıyor , düzgün bir yazimi yok. Ben bu çocuğu ne kadar fanusta tutabilirim. Herkes kendi başının çaresine bakacak diyorum ama virüs yok diye ortada dolananlari, inanmayanlari ve üstüne bile bile zevk icin hasta hasta etrafta gezip yayanlara hakkimi helal etmiyorum. Insanlar ramazanda evine misafir cağirmazsa ölmez ama yapamıyorlar. O kadar müslümanlar, dini görev diyorlar ama alakası yok ramazanın ruhu binbir cesit yemek değil ,o kadar müslümanlar peygamberimiz salgında bir arada olmayin, uzaklasin diyor onu dinlemiyorlar 10 cesit yemeklerini sergilemeye misafir çağırıyorlar, bu insanlar gerçekten hasta
Face de yazmışlar yasaklara uyulmadığına dair bir konuda.İnş öledirMali müsavirimizin dedigi pazartesi sonrası kimsenin gozunun yasina bakmayacaklar ama sistemleri patladigi icin bugun polisler yok ortada. Bugun yaklasik 2 saat ic isleri bakanliginda telefonda bekledim ama sonuc yok sistem cökmüş durumda gelen genelgede 3 gun gecerli olan yazili izin kullanilabilir vs diye. Pazartesi sonrasi degisecekler isler. Trendyol vb her uygulama bugun ilk kez izin belgesi istedi firmalardan.
Ablacım vAlla artik kafa patlatmaktan bıktık. Ben artkk kendime bakacağımFace de yazmışlar yasaklara uyulmadığına dair bir konuda.İnş öledir
14 aydır biz kendi karantinamızı yaşadık.Şükür ki kapmadık biz.Ama çıkanların yüzünden 1 kere markete gitmiş kapmış vs duyunca üzülüyorumAblacım vAlla artik kafa patlatmaktan bıktık. Ben artkk kendime bakacağımsinir ettiler beni ordan burdan foto görünce deliriyorum . Sonrada banane diyorum. Artik gitsin su illet gerçekten ruhen cok yoruldum.
7. Mayıs’a kadar uzattılar eski belgeleri. Ben e-devletten yenisini aldım. Bugün mesai arkadaşımj polis çevirmiş. Sigorta giril kağıdınızı da eklemelisiniz diye uyarmış. Tam bir kaos! Hiç kimse doğru dürüst bilmiyor. Neyse yarın bir açıklama yaparlar heralde.Face de yazmışlar yasaklara uyulmadığına dair bir konuda.İnş öledir
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum biz butik bir sitedeyiz tek apartman. Giriş kattayız bahçeye bakan tarafta havuz mevcut. evimizin camımızın tam önü. Biri konuşsa yürüse her şey ev içinde sanki. 1 2 haftadır Apartmandaki bazı gençler havuz başına inip içki içip şarkı dinliyorlardı bunu yöneticiye bildirdik bir yazı astı akşam 22’den sonra havuz başında oturulması yasak diye fakat dün farklı dairelerdeki kişiler aşağı inip masa koyup tam evimizin camımızın önünde iftar yaptılar
Açıkçası çok rahatsızım tam evimin önünde perdelerimi açamıyorum ev basık Çok güneş alan bir daire değil önünde ağaçlar olduğu için ve biz zeminle bitişik olduğumuz için içeri güneş ışığı çok fazla girmiyor perdeleri açarken karşı taraf evin içini olduğu gibi görüyor sanki karşı karşıyayız ve ben insanların burada havuz başında sandalye masa indirip oturmalarını istemiyorum size sorum şu Pandemi süresince yani bu karantina içinde sitede oturulması havuz başına inip oturulması yasak ise polis çağıracağım
Şuan yasak evet . Ama E Esila09 dediği gibi başka çözüm lazım . Site yönetimi ile ayrıntılı şekilde konuşsanızKızlar size bir şey danışmak istiyorum biz butik bir sitedeyiz tek apartman. Giriş kattayız bahçeye bakan tarafta havuz mevcut. evimizin camımızın tam önü. Biri konuşsa yürüse her şey ev içinde sanki. 1 2 haftadır Apartmandaki bazı gençler havuz başına inip içki içip şarkı dinliyorlardı bunu yöneticiye bildirdik bir yazı astı akşam 22’den sonra havuz başında oturulması yasak diye fakat dün farklı dairelerdeki kişiler aşağı inip masa koyup tam evimizin camımızın önünde iftar yaptılar
Açıkçası çok rahatsızım tam evimin önünde perdelerimi açamıyorum ev basık Çok güneş alan bir daire değil önünde ağaçlar olduğu için ve biz zeminle bitişik olduğumuz için içeri güneş ışığı çok fazla girmiyor perdeleri açarken karşı taraf evin içini olduğu gibi görüyor sanki karşı karşıyayız ve ben insanların burada havuz başında sandalye masa indirip oturmalarını istemiyorum size sorum şu Pandemi süresince yani bu karantina içinde sitede oturulması havuz başına inip oturulması yasak ise polis çağıracağım
Geçmiş olsun.Yasağı dinlemeyin bu durumda.Aşı randevum vardı.Hastanede olun,alerji geçmişiniz var dediler.Hastanede yeniden randevu al diyor.Yani dışardaydım benKızlar babam geçen hafta bıontech olmuştu . Birkaç gün önce de personellerinden birisi ile görüşmüş hesapları kontrol etmişler . O olaydan sonra kadın pozitif çıkmış . Bugün babamın ateşi çıkmış 38.5 halsizlik boğaz ağrısı öksürük başlamış . Anneminde boğazı ağrıyormuş . Annem bu yaz 1 kez alışveriş merkezine gitmişti sonra çok feci hastalanmıştı bilincini yitirecek seviyede . Testi negatif gelmişti ama doktor şuan sana negatifsin diyemiyorum demişti . Yani ne olduğu belli olmamıştı . Şimdi aile hekimini aramışlar test verin hemen demişama yasak var annem 112 yi arayacak şimdi belki evde test alırlar diye .
eve gelen kargoda poşetten kapmak imkansızi en basta oglum henuz 4 aylikti oyle bir kapattim ki kendimizi inan gören manyak diyordu kimseyle gorusmedim adimimi atmadim gel görki eve gelen kargodan kaptım yada migros poseti vs .. tum ailemde gecirdi o yuzden acik ve net ilk gün hic cikmadim ama baktim ki bir biz cikmiyoruz oglum oldu 17 aylik tam gelisim aylari onlari balkondan gordukce tepem atti aldim parka goturdum her gun de goturucem park 5ten sonra bile ana baba gunuydu bu arada. Bi saf bizmisiz meger.
Gercekten yiprandim ama artik tavrim bu sekilde benim
bu kadar çok gezen takmayan insana ragmen vaka sayıları düşüyor hayretle izliyorum bayram sonrası yine serbest heryer yaşayıp görücez
20 gün önce saat 7 ye çekildi yasak saati çoğu insanlar istisnalar hariç iftar yemeğine gidemedi büyük ihtimalle vaka azalisini buna bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?