bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dğn biri telde konuşuyor:Seyahat etmek en doğal hakkın. Benden bir ters bakış. Lafı izin alalım vs ye değişti.

Geçmiş olsun canım ya diğer topikte konuşuyoruz haberim yoktu bundan inşallah aşı etkili olur hafif atlatır kardeşinin sonucu çıktı mı?

Elif sinovac şuan bulabilecek misiniz acaba Kv kp için bulmadıkta o yüzden .
Bizim buradaki sağlık ocağındaki hemşiremize sordum sinovac vuruyoruz şuan ama bir günde çok az sayı geliyor dedi kendisi de atlatmış korona aşı oldum hafif atlattım ben dedi şuan aşı olma yaşı 50 ye düşmüş

Geçmiş olsun canım ya diğer topikte konuşuyoruz haberim yoktu bundan inşallah aşı etkili olur hafif atlatır kardeşinin sonucu çıktı mı?
Teşekkür ediyorum niloya evet çıktı o negatif. Yanlız annemde negatif çıkmış ama boğazı ağrıyormuş ben dün pozitif çıktı diye anlamışım

Benim ilaç korkum var. Birde yan etkilerini anlatıyorlar bazen. Ondan ürküyorum
Korkmayın, ben özellikle biontech olmak istemiştim. Kol agrisi muhtemel. Endiselenmeyin, aşı bizi korur.

Valla şu an kafam kopuk vaziyette millet dinlemiyor, geziyor ben fizik tedaviye korkarak gidip geliyorum.Dolmuş denetime takılmış içinde bir alay kaçak çıkası.

Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Bizim dışımızda herkes sokakta gibi geliyor. Apartmandaki bir teyze istisnasız her gün torununu yakınlardaki bir parka götürüyor. (Gidip gelirken görüyorum.) Bizim sitenin oyun parkının etrafını kapattıkları halde çocuklar üstünden atlayarak oynuyorlar. Küçük çocuklu anneler çocuklarıyla birlikte sitenin bahçesinde dolaşıyorlar. Az önce yine karşı apartmandan birileri çocuğu bisiklete bindirmiş (karı koca) bir yerlere gidiyorlardı. Yanımızdaki sitenin oyun parkı zaten sürekli çocuk dolu.
İnstagram’da milletin iftara gidiş gelişlerini, arada doğum günü kutlamalarını izliyorum.
Benim çocuklarımın günahı ne?!? Ben de mi market bahanesiyle biraz çıkarıp yürütsem. (Markete girmem. Maksat çocuklar hava alsın.) Büyük kızım 6 yaşında. Çocukları gördükçe mutsuz oluyor. Üzülüyor. Küçüğü beni kapıya götürüp ayakkabılarını gösteriyor. Geçen Perşembeden beri dışarıya adım atmadık. Anneler bir akıl verin. Bu durumlara üzülmekten artık başıma ağrılar giriyor.

Bu neye göre değişiyor çok merak ediyorum.
Biz aşı bitti dendikten sonra babama yaptırdık. 2.doz randevusunu bilr aldık.
Aynı şehirde aşı bulan da var bulamayan da var.
Çok ilginç

Başım ağrıyor biraz uzanayım dedim ama uyuyamadım. Sebep? Dışarıdan gelen çocuk oyun sesleri. Çardak vs var site içinde. Şu an tıklım tıklım. Bir mangal eksik.

Başım ağrıyor biraz uzanayım dedim ama uyuyamadım. Sebep? Dışarıdan gelen çocuk oyun sesleri. Çardak vs var site içinde. Şu an tıklım tıklım. Bir mangal eksik.
Bizim siteden farkı yokmuş. Oturup ağlayasım var. Benim evde durmam sorun değil. Ama çocuk olunca işler değişiyor. Sanki benimkiler cezalı. Diğer çocuklar hep dışarıda. Bir şeyler değişecek diye umudumu kaybediyorum artık.

Bu neye göre değişiyor çok merak ediyorum.
Biz aşı bitti dendikten sonra babama yaptırdık. 2.doz randevusunu bilr aldık.
Aynı şehirde aşı bulan da var bulamayan da var.
Çok ilginç
Evet bu bana da çok ilginç geliyor cidden

Biz enayiyiz gibi geliyor aynen eşim dün dedi zaten dışarı çıkmıyorsun ne oluyor bilmiyorsun diye . 1 hafta sonra oğlumla birlikte apartmanın kapısına indiler el kadar çocuğu evde oyalayamıyorum . Balkondan bakıyoruz insanları gördükçe iyice çırpınıp deliriyor .

Biontech 1. Doz muydu kac gün geçmişti üstünden. 1. Dozdan sonra 2 haftada koruyuculuk başlıyormuş. Eşimde dün 2. Dozu oldu. Babamda 1 ayi geçti 2.Dozu olalı hic belirti vermedi.

Apartmanda bahce varsa indirin çocuğu biz herşeye uyuyoruz cocuk bahcede dursa acik alanda ne olacak. Bende oğlumla iki defa ciktim, biz yine basında duruyoruz , 3 yaşındaki cocuk tek basina geziyor.

Gelmezse yeniden biontech e alırım napim
Banada öle oldu ilk aldığım randevu sinovac dı
Bizim buradaki deterjan sattığı için bir züccaciye de açık nasıl kapanma ben anlamadım gitti birinden de duydum halıcı açıktı dedi
İşte kafamın tasını attıran o

Gelmezse yeniden biontech e alırım napim

Banada öle oldu ilk aldığım randevu sinovac dı

İşte kafamın tasını attıran o
Bizim kafamızın tası atıyor abla da dışarıda hiç tam kapanma gibi değil bence adını kısmi kapanma koymaları lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…