Haziran diyorlarmış. Dr öle dediSinovac’ı ara ki bulasın.
Aşı geldi, geliyor, gelecek, az kaldı, anlaşma imzalandı...
Sonuç?
Aşı yok.
Allah sonumuzu hayretsin.
Ya tşk ederim bugün 4. Gün bakalım inş olmazGecmis olsun
Koku yada tat kaybi veya ikisi birden 5.günden sonra gidiyor
Bizim buradaki deterjan sattığı için bir züccaciye de açık nasıl kapanma ben anlamadım gitti birinden de duydum halıcı açıktı dediBugun acik gordugum yerler nalbur, oto galeri deterjan sattigi icin zuccaciye, sigortacida acikmis galiba oyle dediler.
Geçmiş olsun canım ya diğer topikte konuşuyoruz haberim yoktu bundan inşallah aşı etkili olur hafif atlatır kardeşinin sonucu çıktı mı?Merhabalar belki hatırlarsınız babam hastaydı acaba pozitif mi diyorduk ama teste gitmesi için izin alamamıştık bugün yine ateşlendi . Annem aile hekimini aramış durumu yeniden anlatmış . Babamın ortağı olduğu bir iş yerimiz var fakat babam orada şuan çalışmıyor doktorumuz oradan çalışma belgesi getirsinler sizde buraya gelin demiş . Aynen öyle yaptılar ve öğlen test verdi akşama hemen sonuç çıktı pozitif annem negatif çıktı şuan . 5 dk sonra eve ilaç getirmişler ve kardeşimden de örnek almışlar sonuç yarın çıkar . Babam 27 sinde bıontech aşının 1. Dozunu olmuştu . Belirtin vermeye başlayalı 3. Gündü . Temas ettiği kişi ile iletişim olalı 5. Günmüş . Annem bizce pozitif ama teste düşmedi galiba çünkü boğazı kapalıymış . Babamın da ateş boğaz ağrısı ve aşırı kas ağrısı var birde öksürük . Tat ve koku alma kaybı olur mu acaba bu günden sonra ?
Bizim buradaki sağlık ocağındaki hemşiremize sordum sinovac vuruyoruz şuan ama bir günde çok az sayı geliyor dedi kendisi de atlatmış korona aşı oldum hafif atlattım ben dedi şuan aşı olma yaşı 50 ye düşmüşElif sinovac şuan bulabilecek misiniz acaba Kv kp için bulmadıkta o yüzden .
Teşekkür ediyorum niloya evet çıktı o negatif. Yanlız annemde negatif çıkmış ama boğazı ağrıyormuş ben dün pozitif çıktı diye anlamışımGeçmiş olsun canım ya diğer topikte konuşuyoruz haberim yoktu bundan inşallah aşı etkili olur hafif atlatır kardeşinin sonucu çıktı mı?
Korkmayın, ben özellikle biontech olmak istemiştim. Kol agrisi muhtemel. Endiselenmeyin, aşı bizi korur.Benim ilaç korkum var. Birde yan etkilerini anlatıyorlar bazen. Ondan ürküyorum
Elif sinovac şuan bulabilecek misiniz acaba Kv kp için bulmadıkta o yüzden .
Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Bizim dışımızda herkes sokakta gibi geliyor. Apartmandaki bir teyze istisnasız her gün torununu yakınlardaki bir parka götürüyor. (Gidip gelirken görüyorum.) Bizim sitenin oyun parkının etrafını kapattıkları halde çocuklar üstünden atlayarak oynuyorlar. Küçük çocuklu anneler çocuklarıyla birlikte sitenin bahçesinde dolaşıyorlar. Az önce yine karşı apartmandan birileri çocuğu bisiklete bindirmiş (karı koca) bir yerlere gidiyorlardı. Yanımızdaki sitenin oyun parkı zaten sürekli çocuk dolu.
İnstagram’da milletin iftara gidiş gelişlerini, arada doğum günü kutlamalarını izliyorum.
Benim çocuklarımın günahı ne?!? Ben de mi market bahanesiyle biraz çıkarıp yürütsem. (Markete girmem. Maksat çocuklar hava alsın.) Büyük kızım 6 yaşında. Çocukları gördükçe mutsuz oluyor. Üzülüyor. Küçüğü beni kapıya götürüp ayakkabılarını gösteriyor. Geçen Perşembeden beri dışarıya adım atmadık. Anneler bir akıl verin. Bu durumlara üzülmekten artık başıma ağrılar giriyor.
Bizim siteden farkı yokmuş. Oturup ağlayasım var. Benim evde durmam sorun değil. Ama çocuk olunca işler değişiyor. Sanki benimkiler cezalı. Diğer çocuklar hep dışarıda. Bir şeyler değişecek diye umudumu kaybediyorum artık.Başım ağrıyor biraz uzanayım dedim ama uyuyamadım. Sebep? Dışarıdan gelen çocuk oyun sesleri. Çardak vs var site içinde. Şu an tıklım tıklım. Bir mangal eksik.
Evet bu bana da çok ilginç geliyor ciddenBu neye göre değişiyor çok merak ediyorum.
Biz aşı bitti dendikten sonra babama yaptırdık. 2.doz randevusunu bilr aldık.
Aynı şehirde aşı bulan da var bulamayan da var.
Çok ilginç
Biz enayiyiz gibi geliyor aynen eşim dün dedi zaten dışarı çıkmıyorsun ne oluyor bilmiyorsun diye . 1 hafta sonra oğlumla birlikte apartmanın kapısına indiler el kadar çocuğu evde oyalayamıyorum . Balkondan bakıyoruz insanları gördükçe iyice çırpınıp deliriyor .Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Bizim dışımızda herkes sokakta gibi geliyor. Apartmandaki bir teyze istisnasız her gün torununu yakınlardaki bir parka götürüyor. (Gidip gelirken görüyorum.) Bizim sitenin oyun parkının etrafını kapattıkları halde çocuklar üstünden atlayarak oynuyorlar. Küçük çocuklu anneler çocuklarıyla birlikte sitenin bahçesinde dolaşıyorlar. Az önce yine karşı apartmandan birileri çocuğu bisiklete bindirmiş (karı koca) bir yerlere gidiyorlardı. Yanımızdaki sitenin oyun parkı zaten sürekli çocuk dolu.
İnstagram’da milletin iftara gidiş gelişlerini, arada doğum günü kutlamalarını izliyorum.
Benim çocuklarımın günahı ne?!? Ben de mi market bahanesiyle biraz çıkarıp yürütsem. (Markete girmem. Maksat çocuklar hava alsın.) Büyük kızım 6 yaşında. Çocukları gördükçe mutsuz oluyor. Üzülüyor. Küçüğü beni kapıya götürüp ayakkabılarını gösteriyor. Geçen Perşembeden beri dışarıya adım atmadık. Anneler bir akıl verin. Bu durumlara üzülmekten artık başıma ağrılar giriyor.
Biontech 1. Doz muydu kac gün geçmişti üstünden. 1. Dozdan sonra 2 haftada koruyuculuk başlıyormuş. Eşimde dün 2. Dozu oldu. Babamda 1 ayi geçti 2.Dozu olalı hic belirti vermedi.Merhabalar belki hatırlarsınız babam hastaydı acaba pozitif mi diyorduk ama teste gitmesi için izin alamamıştık bugün yine ateşlendi . Annem aile hekimini aramış durumu yeniden anlatmış . Babamın ortağı olduğu bir iş yerimiz var fakat babam orada şuan çalışmıyor doktorumuz oradan çalışma belgesi getirsinler sizde buraya gelin demiş . Aynen öyle yaptılar ve öğlen test verdi akşama hemen sonuç çıktı pozitif annem negatif çıktı şuan . 5 dk sonra eve ilaç getirmişler ve kardeşimden de örnek almışlar sonuç yarın çıkar . Babam 27 sinde bıontech aşının 1. Dozunu olmuştu . Belirtin vermeye başlayalı 3. Gündü . Temas ettiği kişi ile iletişim olalı 5. Günmüş . Annem bizce pozitif ama teste düşmedi galiba çünkü boğazı kapalıymış . Babamın da ateş boğaz ağrısı ve aşırı kas ağrısı var birde öksürük . Tat ve koku alma kaybı olur mu acaba bu günden sonra ?
Apartmanda bahce varsa indirin çocuğu biz herşeye uyuyoruz cocuk bahcede dursa acik alanda ne olacak. Bende oğlumla iki defa ciktim, biz yine basında duruyoruz , 3 yaşındaki cocuk tek basina geziyor.Biz enayiyiz gibi geliyor aynen eşim dün dedi zaten dışarı çıkmıyorsun ne oluyor bilmiyorsun diye . 1 hafta sonra oğlumla birlikte apartmanın kapısına indiler el kadar çocuğu evde oyalayamıyorum . Balkondan bakıyoruz insanları gördükçe iyice çırpınıp deliriyor .
Gelmezse yeniden biontech e alırım napimElif sinovac şuan bulabilecek misiniz acaba Kv kp için bulmadıkta o yüzden .
Banada öle oldu ilk aldığım randevu sinovac dıBu arada anneanneme sınovac için aile hekiminden randevu almışlardı . Gitmişler alerji geçmişi olduğu için daha doğrusu arıya alerjisi var diye aşıyı orada yapmamışlar özel hastaneye yönlendirmişler en yakın orası diye .
İşte kafamın tasını attıran oBizim buradaki deterjan sattığı için bir züccaciye de açık nasıl kapanma ben anlamadım gitti birinden de duydum halıcı açıktı dedi
Hazirana gelecek diyorlarSinovac tedarik edilemeyebilir ama ne dediler yeniden randevu verdiler mi?
Bizim kafamızın tası atıyor abla da dışarıda hiç tam kapanma gibi değil bence adını kısmi kapanma koymaları lazımdıGelmezse yeniden biontech e alırım napim
Banada öle oldu ilk aldığım randevu sinovac dı
İşte kafamın tasını attıran o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?