- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Mutasyonlu mu?? Asi olmamış mıydı??Allah acil şifalar versin. Benim de eşimin arkadaşının karısı hemşire aşı olmasına rağmen çok ağır geçiriyormuş hastaneye yatmış malesef
Mutasyonlu olup olmadğını bilmiyorum ama aşı olmuştu.Mutasyonlu mu?? Asi olmamış mıydı??
Yeni olanlar hep mutasyonlu oluyomuş ondan sordum. Eskiden olanlar öle olmuo normal olanı oluo yeniyse diye düşündüm.Mutasyonlu olup olmadğını bilmiyorum ama aşı olmuştu.
Merhaba, benim maalesef şeker problemim var ben de ortaokuldayim, 7. Siniflarim var. Bu yüzden öncelikli gruptaydim. Sağlıkla okullarımıza tam anlamıyla kavuşmayı diliyorum.Merhaba, ben de ögretmenim ve aşı sırasının gelmesini dört gözle bekliyorum, 8lerin dersine giriyorum, yüzyüze derslerimiz oluyor, okulumuzda cok fazla temaslı pozıtıf vaka cıkıyor.. Acaba yaşa göre mı duzenlme yapılıyor diyoruz 52 yasındaki arkadasımıza da sıra gelmedı, size hangi şartlarda oldugunuz ıcın sıra geldi, merak ettım
Bu arada benim.bildiğim su an ilkokul öğretmenlerinde sıra. Anaokulu öğretmenleri de aşılanıyordur diye düşünüyorum. Ortaokullar ve lise öğretmenleri de bu gruptan sonradır sanirim.Merhaba, ben de ögretmenim ve aşı sırasının gelmesini dört gözle bekliyorum, 8lerin dersine giriyorum, yüzyüze derslerimiz oluyor, okulumuzda cok fazla temaslı pozıtıf vaka cıkıyor.. Acaba yaşa göre mı duzenlme yapılıyor diyoruz 52 yasındaki arkadasımıza da sıra gelmedı, size hangi şartlarda oldugunuz ıcın sıra geldi, merak ettım
Şeker için raporunuz vardır o halde, ben de ındulın direnci ıcın 2 yıldır seker ılacı kullanıyorum ama rapor yok maalesefMerhaba, benim maalesef şeker problemim var ben de ortaokuldayim, 7. Siniflarim var. Bu yüzden öncelikli gruptaydim. Sağlıkla okullarımıza tam anlamıyla kavuşmayı diliyorum.
Yaşa göre hazirandan sonra diyorlar ama, pek inanamıyorum, cunku 8leri ve 12 lerı acarken oncelıgımız onlar dedıler.. Ama maalesef..Bu arada benim.bildiğim su an ilkokul öğretmenlerinde sıra. Anaokulu öğretmenleri de aşılanıyordur diye düşünüyorum. Ortaokullar ve lise öğretmenleri de bu gruptan sonradır sanirim.
Yanlissam duzeltsin/düzeltsinler ama aşı olunca hemen test yaptirilmaz, yapılınca zaten pozitif çıkar. Öyle biliyorum ama yaniliyor da olabilirim.Sorunuzun cevabini bilmiyorum ama ben öğretmenim ben de biontech oldum. Yazin acaba korona mıyım dedigim zamanlardaki eklem agrilarim aşı sonrası kendini tekrar gösterdi. Çevremde öğretmen arkadaslarimdan biontech olduktan 3 5 gün sonra testi pozitif çıkanlar oldu.. neye dayandirmaliyiz bilemiyorum..
Evet idari izin raporum vardiŞeker için raporunuz vardır o halde, ben de ındulın direnci ıcın 2 yıldır seker ılacı kullanıyorum ama rapor yok maalesef
Yaşa göre hazirandan sonra diyorlar ama, pek inanamıyorum, cunku 8leri ve 12 lerı acarken oncelıgımız onlar dedıler.. Ama maalesef..
Bu dogru hele biontech ise cok daha dogru canli asi cunku oYanlissam duzeltsin/düzeltsinler ama aşı olunca hemen test yaptirilmaz, yapılınca zaten pozitif çıkar. Öyle biliyorum ama yaniliyor da olabilirim.
Ve her şeye rağmen vaka ve ölüm sayıları düşüşte. Ben artık hiç birşeye inanmıyorum. Çocuklarıma da daha fazla eziyet etmeyeceğim. Ben onları zaten elimden geldiğince koruyorum. Kalabalığa, markete sokmuyorum. Ama mevsim bahar. Tenleri güneş, gözleri çiçek böcek görsün. Dışarıda koşturup enerji atsınlar.Bizim yan sitede komşular toplanmış hıdrellez kutlamışlar geçen gece, fotoğrafları paylaşmışlar facebookta. Ateş yakamadık diyorlar, yere mum yakmışlar, hiç birinde maske yok, el ele tutuşup mumun üstünden atlıyorlar. Şaka mısınız? 60 küsur yaşında koskocaman kadınlar bunu yapan.
Cumartesi günü de burada semt pazarı kurulacakmış. Arabayla gitmek yasakmış, yürüyüş mesafesinde olmayanlar "nasıl gideceğiz telaşını düşmüşler. Nasıl bir kapanma bu? semt pazarı niye kuruluyor?
Size Avrupada yasayan insanlarin yaklasimini yazim mi:Ve her şeye rağmen vaka ve ölüm sayıları düşüşte. Ben artık hiç birşeye inanmıyorum. Çocuklarıma da daha fazla eziyet etmeyeceğim. Ben onları zaten elimden geldiğince koruyorum. Kalabalığa, markete sokmuyorum. Ama mevsim bahar. Tenleri güneş, gözleri çiçek böcek görsün. Dışarıda koşturup enerji atsınlar.
Bu arada bizim site yönetimi de mesaj atmaktan vazgeçti. Oyun parkını da kullanıma açtılar dün akşam. Ya millete laf anlatamamaktan bıktılar ya da bu “kapanmanın” büyük bir saçmalık olduğunu anladılar.
Pıhtılasmasi olan bi arkadasımıza da idari ızın verıldıEvet idari izin raporum vardi
Evet bendeVe her şeye rağmen vaka ve ölüm sayıları düşüşte. Ben artık hiç birşeye inanmıyorum.
Arilikta gecirdim bende kaldı ya hala tanimlayamadigim bir koku var burnumda rahatsiz edici sekildeIlk korona olanlar mutasyonlu olmayanlar atlattıktan sonra hasar kaldı mı??
Normalde bağışıklığınız düşük müdür kuvvetli mı??Arilikta gecirdim bende kaldı ya hala tanimlayamadigim bir koku var burnumda rahatsiz edici sekilde
Birde tirnaklarim ve dislerim co gucsuzlesti
Aile doktorumuz bagisikligimin cok fazla dustugunu soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?