bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba, benim maalesef şeker problemim var ben de ortaokuldayim, 7. Siniflarim var. Bu yüzden öncelikli gruptaydim. Sağlıkla okullarımıza tam anlamıyla kavuşmayı diliyorum.

Bu arada benim.bildiğim su an ilkokul öğretmenlerinde sıra. Anaokulu öğretmenleri de aşılanıyordur diye düşünüyorum. Ortaokullar ve lise öğretmenleri de bu gruptan sonradır sanirim.

Çin aşısının mutasyona etkisi olmadığı Alman aşısının mutasyona etkili olduğunu söylüyor bazı kişiler sıra bize geldiğinde muhtemelen Çin asısı kalmaz Alman Rus arasında seçim yaparız

Merhaba, benim maalesef şeker problemim var ben de ortaokuldayim, 7. Siniflarim var. Bu yüzden öncelikli gruptaydim. Sağlıkla okullarımıza tam anlamıyla kavuşmayı diliyorum.
Şeker için raporunuz vardır o halde, ben de ındulın direnci ıcın 2 yıldır seker ılacı kullanıyorum ama rapor yok maalesef
Bu arada benim.bildiğim su an ilkokul öğretmenlerinde sıra. Anaokulu öğretmenleri de aşılanıyordur diye düşünüyorum. Ortaokullar ve lise öğretmenleri de bu gruptan sonradır sanirim.
Yaşa göre hazirandan sonra diyorlar ama, pek inanamıyorum, cunku 8leri ve 12 lerı acarken oncelıgımız onlar dedıler.. Ama maalesef..

Almanyada geçirenler ve aşı olanlar yasaklardan muafmış
Bu haber beni biraz iyi hissettirdi acikcasi

Yanlissam duzeltsin/düzeltsinler ama aşı olunca hemen test yaptirilmaz, yapılınca zaten pozitif çıkar. Öyle biliyorum ama yaniliyor da olabilirim.

Evet idari izin raporum vardi

Ve her şeye rağmen vaka ve ölüm sayıları düşüşte. Ben artık hiç birşeye inanmıyorum. Çocuklarıma da daha fazla eziyet etmeyeceğim. Ben onları zaten elimden geldiğince koruyorum. Kalabalığa, markete sokmuyorum. Ama mevsim bahar. Tenleri güneş, gözleri çiçek böcek görsün. Dışarıda koşturup enerji atsınlar.
Bu arada bizim site yönetimi de mesaj atmaktan vazgeçti. Oyun parkını da kullanıma açtılar dün akşam. Ya millete laf anlatamamaktan bıktılar ya da bu “kapanmanın” büyük bir saçmalık olduğunu anladılar.

Size Avrupada yasayan insanlarin yaklasimini yazim mi:

Turkiye gercektende abartti!
Bu hastalik heryerde var ama turkiyede abartildigi gibi abartilmiyo
Komik olanida su
Abartiliyo ama degisen bise yok demekki milletin agzi bos laf yapiyo
Cunku bukadar kapanmaya onleme uyulsaydi virus falan kalmazdi demekki uyulmuyo!

Her turisti görecek olan insanı aşılayacağız diye açıklama yapılıyor. Öğrenciyi kucağında taşıyan öğretmene? Öğrencisi maske takamayan öğretmene? Veli teste gitmeden bir kaç saat önce çocuğu derse getiren öğretmene? Yok yok ben iyice ümidi kestim, bunlarla olmaz, bu şekilde gitmez...

Arilikta gecirdim bende kaldı ya hala tanimlayamadigim bir koku var burnumda rahatsiz edici sekilde
Birde tirnaklarim ve dislerim co gucsuzlesti
Aile doktorumuz bagisikligimin cok fazla dustugunu soyledi
Normalde bağışıklığınız düşük müdür kuvvetli mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…