bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Teşekkür ediyorum niloya evet çıktı o negatif. Yanlız annemde negatif çıkmış ama boğazı ağrıyormuş ben dün pozitif çıktı diye anlamışım
Negatif çıkmış atlatırlar inşallah canım korkma kaç tane hastalığı olan insanlar atlattı çevremde gönlünü ferah tut

Biontech 1. Doz muydu kac gün geçmişti üstünden. 1. Dozdan sonra 2 haftada koruyuculuk başlıyormuş. Eşimde dün 2. Dozu oldu. Babamda 1 ayi geçti 2.Dozu olalı hic belirti vermedi.
Babam 27 sinde aşı oldu 1 . Doz oradan iş yerine gidip hesap almış muhasebe kadından . Ertesi gün o kadın pozitif çıkmış bugün babamın 4. Günü . Şimdi annem ateşlenmiş

Apartmanda bahce varsa indirin çocuğu biz herşeye uyuyoruz cocuk bahcede dursa acik alanda ne olacak. Bende oğlumla iki defa ciktim, biz yine basında duruyoruz , 3 yaşındaki cocuk tek basina geziyor.
Bahçe yok direk cadde. Eşim orduevine götüreyim arabayla 3 km hava alsın dedi kavga ettim yasak anlasana diye

Annem ateşlenmiş biraz önce konuştum da inş iyi olurlar
Baban nasıl peki şuanda
Olurlar canım inşallah korkma tamam mı bizim burda komşumuz kaç tane hastalığı var kadının atlattı şeker hastası insülin kullanıyor ayrıca kalp hastası atlattı bak şimdi iyi korkma

Babam 27 sinde aşı oldu 1 . Doz oradan iş yerine gidip hesap almış muhasebe kadından . Ertesi gün o kadın pozitif çıkmış bugün babamın 4. Günü . Şimdi annem ateşlenmiş
Oy canım geçmiş olsun annene.Tez zamanda şifa inş

Babam iyi bacakları ağrıyormuş görüntülü konuştum annenin de yeni ateşi çıkmaya başladı dedi . Babamın 4. Günü annemin ateşinin çıkması normal sanki tarih olarak bakıyorum da
Oy canım geçmiş olsun annene.Tez zamanda şifa inş
Ay çok teşekkür ediyorum inşallah

Eve satırasyon cihazı almalarini oneririm
Bunu burda sanirim 6. Soyleyisim.falan ama inanin onemi buýük eczanede 20 30 tl bi komsuya rica etseler kapiya biraksa ve günde 2 3 defa olcseler

Vücut ağrıları ateş olanlar arasında inşallah kısa zamanda atlatırlar canım

Vücut ağrısı yani bacak bel sırt ağrıları olanlar arasında korkma canım atlatacaklar inşallah
Evet evet biliyorum genel durumları iyi o yüzden rahatım beklediğimden kolay atlatıyorlar hiç bir kronik vs rahatsızlıkları da yok Oda etkili bence

Komşumuz ilk doz aşılarını oldular ikinci doz aşı günü geldiginde öksürdükleri için test yapilmiş pozitif çiktilar
6 ay sonra yeniden ilk doz aşı olacaklarmis.
Babaannem 85+ iki doz çin aşısı oldu tansiyon hastasi hiç şikayeti olmadı
Annem 60+ iki doz çin aşısı oldu kronik bir hastaligi yok ikinci aşıda ateş terleme / üşüme titreme gibi şikayetleri oldu

Herkeste farkli sonuç veriyor aşının etkisi veya koruyuculugu galiba

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bir gün doğumu, kırmızı ve turuncu gül goncaları, dalında bir şeftali çiçeği ve pembe sardunya çiçekleriyle poz veren kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Bizim yan sitede komşular toplanmış hıdrellez kutlamışlar geçen gece, fotoğrafları paylaşmışlar facebookta. Ateş yakamadık diyorlar, yere mum yakmışlar, hiç birinde maske yok, el ele tutuşup mumun üstünden atlıyorlar. Şaka mısınız? 60 küsur yaşında koskocaman kadınlar bunu yapan.
Cumartesi günü de burada semt pazarı kurulacakmış. Arabayla gitmek yasakmış, yürüyüş mesafesinde olmayanlar "nasıl gideceğiz telaşını düşmüşler. Nasıl bir kapanma bu? semt pazarı niye kuruluyor?

Merhaba, ben de ögretmenim ve aşı sırasının gelmesini dört gözle bekliyorum, 8lerin dersine giriyorum, yüzyüze derslerimiz oluyor, okulumuzda cok fazla temaslı pozıtıf vaka cıkıyor.. Acaba yaşa göre mı duzenlme yapılıyor diyoruz 52 yasındaki arkadasımıza da sıra gelmedı, size hangi şartlarda oldugunuz ıcın sıra geldi, merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…