- 23 Ocak 2016
- 35.158
- 51.095
- 598
Negatif çıkmış atlatırlar inşallah canım korkma kaç tane hastalığı olan insanlar atlattı çevremde gönlünü ferah tutTeşekkür ediyorum niloya evet çıktı o negatif. Yanlız annemde negatif çıkmış ama boğazı ağrıyormuş ben dün pozitif çıktı diye anlamışım
Babam 27 sinde aşı oldu 1 . Doz oradan iş yerine gidip hesap almış muhasebe kadından . Ertesi gün o kadın pozitif çıkmışBiontech 1. Doz muydu kac gün geçmişti üstünden. 1. Dozdan sonra 2 haftada koruyuculuk başlıyormuş. Eşimde dün 2. Dozu oldu. Babamda 1 ayi geçti 2.Dozu olalı hic belirti vermedi.
Annem ateşlenmiş biraz önce konuştum daNegatif çıkmış atlatırlar inşallah canım korkma kaç tane hastalığı olan insanlar atlattı çevremde gönlünü ferah tut
Bahçe yok direk cadde. Eşim orduevine götüreyim arabayla 3 km hava alsın dedi kavga ettim yasak anlasana diyeApartmanda bahce varsa indirin çocuğu biz herşeye uyuyoruz cocuk bahcede dursa acik alanda ne olacak. Bende oğlumla iki defa ciktim, biz yine basında duruyoruz , 3 yaşındaki cocuk tek basina geziyor.
Baban nasıl peki şuandaAnnem ateşlenmiş biraz önce konuştum dainş iyi olurlar
Oy canım geçmiş olsun annene.Tez zamanda şifa inşBabam 27 sinde aşı oldu 1 . Doz oradan iş yerine gidip hesap almış muhasebe kadından . Ertesi gün o kadın pozitif çıkmışbugün babamın 4. Günü . Şimdi annem ateşlenmiş
Başım ağrıyor biraz uzanayım dedim ama uyuyamadım. Sebep? Dışarıdan gelen çocuk oyun sesleri. Çardak vs var site içinde. Şu an tıklım tıklım. Bir mangal eksik.
Babam iyi bacakları ağrıyormuş görüntülü konuştum annenin de yeni ateşi çıkmaya başladı dedi . Babamın 4. Günü annemin ateşinin çıkması normal sanki tarih olarak bakıyorum daBaban nasıl peki şuanda
Olurlar canım inşallah korkma tamam mı bizim burda komşumuz kaç tane hastalığı var kadının atlattı şeker hastası insülin kullanıyor ayrıca kalp hastası atlattı bak şimdi iyi korkma
Ay çok teşekkür ediyorumOy canım geçmiş olsun annene.Tez zamanda şifa inş
İnat ediyor millet.52 kişi birden düşmüş vefat sayısı.Nasıl iş bu kimse uymuyor kiBizim siteye gelin o var bizde.
İnat ediyor millet.52 kişi birden düşmüş vefat sayısı.Nasıl iş bu kimse uymuyor ki
Eve satırasyon cihazı almalarini oneririmBabam iyi bacakları ağrıyormuş görüntülü konuştum annenin de yeni ateşi çıkmaya başladı dedi . Babamın 4. Günü annemin ateşinin çıkması normal sanki tarih olarak bakıyorum da
Ay çok teşekkür ediyoruminşallah
Vücut ağrıları ateş olanlar arasında inşallah kısa zamanda atlatırlar canımBabam iyi bacakları ağrıyormuş görüntülü konuştum annenin de yeni ateşi çıkmaya başladı dedi . Babamın 4. Günü annemin ateşinin çıkması normal sanki tarih olarak bakıyorum da
Ay çok teşekkür ediyoruminşallah
İnşallah canım babam bacaklarım çok ağrıyor diyorduVücut ağrıları ateş olanlar arasında inşallah kısa zamanda atlatırlar canım
Vücut ağrısı yani bacak bel sırt ağrıları olanlar arasında korkma canım atlatacaklar inşallahİnşallah canım babam bacaklarım çok ağrıyor diyordu
Evet evet biliyorum genel durumları iyi o yüzden rahatım beklediğimden kolay atlatıyorlar hiç bir kronik vs rahatsızlıkları da yok Oda etkili benceVücut ağrısı yani bacak bel sırt ağrıları olanlar arasında korkma canım atlatacaklar inşallah
Bizim yan sitede komşular toplanmış hıdrellez kutlamışlar geçen gece, fotoğrafları paylaşmışlar facebookta. Ateş yakamadık diyorlar, yere mum yakmışlar, hiç birinde maske yok, el ele tutuşup mumun üstünden atlıyorlar. Şaka mısınız? 60 küsur yaşında koskocaman kadınlar bunu yapan.Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Bizim dışımızda herkes sokakta gibi geliyor. Apartmandaki bir teyze istisnasız her gün torununu yakınlardaki bir parka götürüyor. (Gidip gelirken görüyorum.) Bizim sitenin oyun parkının etrafını kapattıkları halde çocuklar üstünden atlayarak oynuyorlar. Küçük çocuklu anneler çocuklarıyla birlikte sitenin bahçesinde dolaşıyorlar. Az önce yine karşı apartmandan birileri çocuğu bisiklete bindirmiş (karı koca) bir yerlere gidiyorlardı. Yanımızdaki sitenin oyun parkı zaten sürekli çocuk dolu.
İnstagram’da milletin iftara gidiş gelişlerini, arada doğum günü kutlamalarını izliyorum.
Benim çocuklarımın günahı ne?!? Ben de mi market bahanesiyle biraz çıkarıp yürütsem. (Markete girmem. Maksat çocuklar hava alsın.) Büyük kızım 6 yaşında. Çocukları gördükçe mutsuz oluyor. Üzülüyor. Küçüğü beni kapıya götürüp ayakkabılarını gösteriyor. Geçen Perşembeden beri dışarıya adım atmadık. Anneler bir akıl verin. Bu durumlara üzülmekten artık başıma ağrılar giriyor.
Merhaba, ben de ögretmenim ve aşı sırasının gelmesini dört gözle bekliyorum, 8lerin dersine giriyorum, yüzyüze derslerimiz oluyor, okulumuzda cok fazla temaslı pozıtıf vaka cıkıyor.. Acaba yaşa göre mı duzenlme yapılıyor diyoruz 52 yasındaki arkadasımıza da sıra gelmedı, size hangi şartlarda oldugunuz ıcın sıra geldi, merak ettımSorunuzun cevabini bilmiyorum ama ben öğretmenim ben de biontech oldum. Yazin acaba korona mıyım dedigim zamanlardaki eklem agrilarim aşı sonrası kendini tekrar gösterdi. Çevremde öğretmen arkadaslarimdan biontech olduktan 3 5 gün sonra testi pozitif çıkanlar oldu.. neye dayandirmaliyiz bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?