bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Cok iyiydim hic eskisi gibi degilim
Cok hafif ve ilacsiz atlatmistim
Bu tat koku kaybı çok garip herkeste farklı farklı. Bende tat-koku tamamen gitmişti, sarımsak çiğneyip tat alamıyordum o derece. Ama 10-15 gün içinde tamamen düzeldi. İş arkadaşım benden hemen sonra geçirdi, tamamen tat-koku kaybı yaşamadı kısmen alıyordu ama ekim ayından beri yeni yeni düzelmeye başladı. Aylardır burnumda kötü bir koku var deyip duruyor, önceden sevdiği çoğu yemeği yiyemiyor.

Arilikta gecirdim bende kaldı ya hala tanimlayamadigim bir koku var burnumda rahatsiz edici sekilde
Birde tirnaklarim ve dislerim co gucsuzlesti
Aile doktorumuz bagisikligimin cok fazla dustugunu soyledi
Tanımlayamadığınız koku soğanımsı bir koku olabilir mi Bizde kasımda atlattık kardeşim o zamandan beri her şeyde soğan gibi koku aldığını iddia ediyor çocuk yemeden içmeden kesildi resmen... Bir şey de yapamıyoruz..

Evet benimde 5.gün gitti 1 haftada geri geldi
Sonra yaklasik 1.5 ay gibi bjr sure eskisi gibiydi
Simdi böyle
Gercekten garip

Benim annem de sali gunu ilk aşisini oldu bugun burnum akiyo, belim cok agridi dedi
Acaba oluyor mu aşilarda boyle belirtiler.
Aşi olan tanidiklarimizda pek bir sey olmadi aslinda

Benim annem de sali gunu ilk aşisini oldu bugun burnum akiyo, belim cok agridi dedi
Acaba oluyor mu aşilarda boyle belirtiler.
Aşi olan tanidiklarimizda pek bir sey olmadi aslinda
4 gün geçmiş anneniz aşı olalı
Benim annem aşı oldugu ilk gece rahatsızlandı
Belli olmaz gerçi aşının yan etkisi ne zaman çıkar ortaya
Umarım iyi olur anneniz

4 gün geçmiş anneniz aşı olalı
Benim annem aşı oldugu ilk gece rahatsızlandı
Belli olmaz gerçi aşının yan etkisi ne zaman çıkar ortaya
Umarım iyi olur anneniz
Tesekkur ederim, umarim aşındandır

Merhaba arkadaşlar, daha önce corona geçirenler tat koku kaybı yaşamayan oldu mu? Şöyle ki 6 gündür hastayım, burun akıntısı ve halsizlik dışında bir şikayetim yok, iki gündür burun akıntısı da yok gibi ama halsizlik devam ediyor, sürekli uzanma dinlenme isteği var. Tat ve koku alıyorum, koku biraz azalmıştı ama düzeldi. Hastaneler doluymuş, test yaptırmak bile riskli. Pozitifsem 6 günden sonra ağırlaşır mı durumum? Ateş öksürük, ağrı yok. Ama daha önce çok kez soğuk algınlığı geçiren biri olarak, ilk kez halsizlik yaşıyorum.

Geçmiş olsun.. Artık yeni vakalarda soğuk algınlığı belirtileri olabiliyormuş.. Tabi herkeste farklılık gösterebiliyor. Bence tam iyi hissedene kadar karantinadan çıkmayın

Geçmiş olsun.. Artık yeni vakalarda soğuk algınlığı belirtileri olabiliyormuş.. Tabi herkeste farklılık gösterebiliyor. Bence tam iyi hissedene kadar karantinadan çıkmayın
Evdeyim zaten. Ki eşimin ailesi hariç başka kimse ile görüşmüyorduk. Onlarla da çok nadir. Özel hastaneler eve test kiti getiriyormuş. Yarın arayıp fiyat almayı düşünüyorum uygun olursa yaptırırım.

Eşim 7.- 8. Günden sonra tat koku kaybı yaşadı 2 gün sürdü
Ve 7.günden sonra ateşlenip ağırlaşmışti

Sizi korkutmak istemem tabi herkeste aynı olmaz
Bol bol dinlenin geçmiş olsun

Özellerde epey pahalı diye biliyorum. Hafif atlatıyorsanız verilen ilaçlara da çok ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. En önemlisi bol c vitamini ve su tüketerek direncinizi arttırmaya çalışın.
Benim kardeşim de test yaptırmadı. Zaten ailede hepimiz pozitif çıkmıştık onda da belirtiler vardı, test yaptırmak istemedi. Bir arkadaşım da yine o şekilde testsiz kendini karantinaya alarak atlattı.

Eşim 7.- 8. Günden sonra tat koku kaybı yaşadı 2 gün sürdü
Ve 7.günden sonra ateşlenip ağırlaşmışti

Sizi korkutmak istemem tabi herkeste aynı olmaz
Bol bol dinlenin geçmiş olsun
Korktum şimdi. Görümcemin eşinin akrabası şuanda covid ve ağır geçiriyor, biz bizzat görüşmüyoruz ama oğlum görümcemin çocukları ile ve onlarların çocukları ile geçen hafta görüştü. Eşiniz nasıl oldu, iyileşti mi?

Az önce arkadaşım söyledi
Eltisi hastalanmış evde yatiyormus kemiklerim kiriliyo büyük ihtimalle koronayim demiş arkadaşımda teste git demiş
Eltisi
(EŞİM İZİN VERMİYOR EVDE ÇEK AĞRINİ SANCİNİ DOKTORA GİTMEK YOK BENİM İŞLERİME ENGEL OLURLAR KARANTİNA VERİP) demiş kendisi galeri sahibi adı altında ne yaptığı belli değil
Biz boşuna evlere tıkılıp kalıyoruz herkes her haltı yapıyor yasak falanda dinlemiyor nasıl aldıysa izin kağıdı almış ve nasıl oluyorsa tam kapanma deniyor ismine
Çok sinirlerim bozuk artık bende yasak falan dinlemiycem bir buçuk yıl evde otur otur kilo aldım vâris oldum doktor yürü diyo çıkıp çok güzel yuruycem kim ne derse desin artık yeter
Ha polis zaten varmı yokmu belli değil sadece göstermelik parka gelip rica ediyo evlerinize gidin diye

3-4 ay oldu iyileşeli
Şuan da iyi
Çocuklar taşıyıcı olabiliyor ama eşim günden güne kötü oldu en son 7.gün ağırlaştı
Sizde öyle değil sanırım

Ben bu kocayi sikayet ederdim her yere ama
Benim sagligim onun gozunde bu adar degrsiz ise onun hic biseyi umrumda olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…