bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bi de diyor kanı süzeyim mi nabıyım??? Keşke o gece anasının başı ağrısaydı diyorum böylelerini görünce yemin ederim sinirim zıpladı

Kim neler yazmış çok okuyamadım ama bende paylaşmak istedim bugün 11.30 da biontech aşısı oldum ve çok iyiyim aşıyı zaten hissetmedim ama sonrasindada hiç sıkıntı olmadi

Kızlar şöyle bir durum var . Annem kasım ayında çok feci hastalanmıştı bilincini kaybedecek seviyede 10 gün devam etti testi negatif çıktı ciğerde benzer bulgular vardı ama doktor covid diyemem sen Yine de karantinaya gir demişti . Alışverişe gitmişler 5. Gün annem böyle hasta olmuştu . Babamda boğaz ağrısı ateş filan Temmuz ayında böyle yapmıştı . İkisininde ortak söylediği şey vücudumuzda birşey yürüyor sankiydi o zaman . Şimdi babamın 6. Günü test pozitif çıkmıştı annemde de belirtiler başlamıştı ateş vs filasyon ekibi 2 gün sonra test yapalım negatif çıkar yoksa demişlerdi . Kardeşimde ateşli 38 miş ateşi . Annemle babam diyor ki biz 2. Kere atlatıyoruz bu hisleri bir kere daha yaşamıştık babam bugün hiç kalkmadan uyumuş ateşi 39 ilaçlarını da içiyor ama bence iyi değil bana söylemiyorlar annem kendi ve kardeşim için test alınması adına filasyon ekibini aramış fakat tüm gün açan kimse olmamış

3-4 ay oldu iyileşeli
Şuan da iyi
Çocuklar taşıyıcı olabiliyor ama eşim günden güne kötü oldu en son 7.gün ağırlaştı
Sizde öyle değil sanırım
Çok geçmiş olsun. Ben bugün daha iyiyim halsizliğim geçti, burun akıntım da geçmişti. Test yaptırmadım o yüzden.

Çok geçmiş olsun. Bizim bir yakınımız da şuanda covid, çok kötüymüş. Allah bütün hastalara şifa versin.

Kötü değil aslında, romatolojik sebeplerle ihtiyaç duyanlar için hayati önem taşıyan bir ilaç aslında. Yalnızca ilk başta sanılanın aksine covide karşı bir etkinliği yok
Evet anneannem 10 senedir o ilacı içiyor . Sanırım ağrıları azaltması için verilmiş

Size yazmistim.cok gecmis olsun babanizin gidisi anneminkine benziyor bakin allah rizasi icin su parmaktan oksijen olcerden alin ve 95 altina dustigi an 112 yi arayin.
Bakin ben bu illeti o zamanlar 12 aylik olan oglumdan baslayip 86 yasindaki anneanneme kadar yasadim kendimde dahil. Size rica ediyorum bilgilendirin ailenizi.

Parol içtiği zaman ateşi düşüyormuş sonra yine başlıyor galiba . Dün gece titremekten uyuyamamış . Biz uzaktayız o yüzden bana bası şeyleri anlatmadıklarını düşünüyorum annemin crp 300 olmuştu . Kardeşim 10 senelik bardağımızla su götürmüş annem bu kimin bardağı demiş o zaman .

Iyi degiller iste sizin yasadiklarinizi yasadim 112 yi aramaniz lazim bence. Bakin korkutmak istemem ama babam banyoda kayip dustu kasini yardi ayni gün annem kendinin saturasyonunu olctu paemaktan 82 cikti hemen 112 yi aradilar annem 28 babam 17 gün yatti.

Strese girdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…