bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba sevgili dostlarım, tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun, ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve harika bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere çiçek açmış vişne dalları arasından bu sabahki gün doğumunu, dalında bir kayısı çiçeği, kırmızı ve beyaz güller, bir gelincik çiçeği ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Evet bnm kızımda fmf var o tetikliyor stresten atak geçiriyor CRP ye kandaki iltihabın yükselmesi demişti nefroloji uzmanı yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır yükselmiyor şükür unuttuk isimlerini
Çocukların temiz havaya güneşe sakin stresten uzak ortama ihtiyacı var

12 yas alti maske zorunlulugu yok yasadigim ulkede
Kizim 11yasinda hic takmiyo

12 yas alti maske zorunlulugu yok yasadigim ulkede
Kizim 11yasinda hic takmiyo
Yani çocuk 3 yaşında olur aklı yeter takarsın ama zaten benim yüzümdeki maskeyi bile istemiyor çekiyor nasıl takalım ki

Yani çocuk 3 yaşında olur aklı yeter takarsın ama zaten benim yüzümdeki maskeyi bile istemiyor çekiyor nasıl takalım ki
Hanimefendi
Ya Turkiyede alinan kararlar dogru burasi yanlis
Yada Turkiyede sacma sapan aklimiza ne gelirse uygulayalim dusuncesi var
Ben cozemedim inanin

Hanimefendi
Ya Turkiyede alinan kararlar dogru burasi yanlis
Yada Turkiyede sacma sapan aklimiza ne gelirse uygulayalim dusuncesi var
Ben cozemedim inanin
Gayet açık aslında çözülemeyecek birşey yok sizin orada sıkıntılı bence . 12 yaş altı da hasta olur ve virüs taşır . 0-2 yaştan sonraki herkes maske takmalı .

Kurtuldunuz mu eğer kurtulduysanız nasıl
Tam anlamiyla bitti diyemem

Vakalar oluyor tabiki ama sunu soyleyebilirim hastaneye giren insanlar ciddi anlamda hasta veya yasli olanlar ben etrafimda toplam 2 kisi duydum hastaneye yatis yapilan

Bizde korona olduk, ama turkiyede cok farkli ilerliyo iste bende ondan soyluyorum acaba orami dogru yapiyo bizmi

Okullar eylulun 1inde acildi bende ilk baslarda karsiydim ama boyle boyle bagisiklik sistemi guclendi insanlarda
Sanirim kizimin sinifnda olmayanlarin sayisi 3 5 kisi

Burda insanlar kendiliginden bilincli davraniyo
Bugune kadar asla polis kontrolu veya covid olanlara saglik bakanligindan arayan biri olmadi

Covid olan kisi otomatik olarak 7gun karantinada kaliyo, benim hic bir seyim yoktu koku haric ama kafami kapidan disari cikarmadim ve herkes boyle. Ilac verilmiyo

7gun sonrasi normal hayata devam

Ha oyle evlere gidip gelme misafirlik falan yok ama yakin derece insanlarla gorusebilirsin (4 kisiyle) ben basindan beri anneme gittim geldim mesela

Herkes maskesini takiyo, mesafeye dikkat ediyo ama nebilim oyle insanlarin arkasindan polis kosmuyo maske tak yok positifsin eve gir yok yurda git.

Asi isteyen oluyo istemeyen olmuyo. Anneme babama asi davetiyesi geldi babam oldu annem bekliyo biontech sirasini.
Benim gibi genclere davetiye gelmiyo ama doktoruma olmak istiyorum dersem olabilirim

Bende beklemeyi tercih ediyorum. 1.si astrazeneca bitsin biontech yada pfizer sirasi gelsin diye 2.hangi asi kime iyi gelir kime iyi gelmez bi veri olsun elimde olurum.

Haa devlet yarin derseki hayir olacaksin mecbursun, tabiki olurum. Ama suan hur irademle secebilirim

Biraz uzun oldu sanirim :)

Burada Millet doğum günü altın günü yasaktan 1 gün önce Kv gidip yasağı orada geçirmeler mesafe yok maske sıkıntılı

Burada Millet doğum günü altın günü yasaktan 1 gün önce Kv gidip yasağı orada geçirmeler mesafe yok maske sıkıntılı
Keşke kısıtlama öncesi olsa bu olaylar, çevremdeki bilinçli sandığım insanlar o iftar snein bu iftar benim misafirlikteler biriside ailecek korona sırf bu yüzden. Asla akıllanmaz bir milletiz

Mesela 12 yas alti burada maske mecburi degil ama 12 yas ustu otomatik takar

Yani yasadigimiz ulke kurallara uymayi ogretmis bize

Sey gibi ayni, mesela kirmizi isiktayim hic kimsecikler yok araba yok ama yinede gecmem ama Turkiyede bunu yaptigim zaman afedersiniz mal surucu oluyorum.
Kurallar illaki cezasi oldugu icin uyulmazki.

Umarim Turk halki olarak bu surecin uzerinden geliriz ama kurallara uymayi ogrenmemiz gerek once

Ha evet sunuda belirtim covidin ilk basinda yasaklar geldiginde, buradada turkler toplanip manti yapti, stoklamak icin falan
Ne sacma sanki mantisiz karantina olmuyo
1300 euro ceza yiyince millet tobe billah bidaha biraraya gelmediler

Evet çok haklısınız sorun kurallara uymakta

Evet çok haklısınız sorun kurallara uymakta

İşte bazı kesimler bunu böyle lanse etmiyor
Belçika da yasak yokken bizde neden var? Bu plandemidir, oyundur vs diye yırtıyorlar kendilerini
Kimse de demiyor ki Belçika kurallara otomatik uyuyor.
Sen ne yapıyorsun peki? Şu kk bile eşim asker onun izniyle tatile gidebilir miyiz, yok iftara misafirim var yemeğim pişmedi, arkadaşıma doğum günü kutlamaya gittik(daha bugün açılmış) vb konularla dolu.

Bende burada çocuğu biraz dışarı çıkarttım diye vicdan azabı yaşayayım mall gibi

Keşke kısıtlama öncesi olsa bu olaylar, çevremdeki bilinçli sandığım insanlar o iftar snein bu iftar benim misafirlikteler biriside ailecek korona sırf bu yüzden. Asla akıllanmaz bir milletiz
Bunun en büyük örneklerinden birisini yaşadım öyle haklısınız ya karşı komşum taşındığı zaman ben daha hamileydim pandemi filan yoktu. Tanıştık ayyyy dedim ne kadar özenliler kurallara vs ne kadar güzel çocuk yetiştiriyorlar maşallah . Pandemi başladı sadece kapılarımızı açıp öyle konuştuk birkaç kez . Bu arada kadında kocası da aşırı titizler güya . Bir gün kapıdayız çocuk kapının eşiğindeki mermere basıp içeri girdi diye annesi çocuğa Vurdu neymiş içeri mikrop taşıyormuş orası sokakmış halılar kirleniyormuş. Ayağından çorabını çekti çocuk düştü öyle şaşırmıştım ki . Başka bir gün zile bastı çocuğu birkaç saat alır mısın dışarıda işim var diye . Bende allamam kusura bakmayın onun şuan pozitif veya bizim pozitif olup olmadığımızın garantisi yok netice de eve kimseyi almıyorum dedim eşim riskli grupta çalışıyor zaten . Sonradan bana dedi ki sen çok haklıydın ben kendimi çok bırakmıştım toparladım . Şuan evinde allahın her günü misafir ağırlıyor hiç abartmıyorum Çocuğa eşiğe bastı diye vuran kadın gözümde bittiler resmen asla muhattap olmaz oldum hayal kırıklığı oldu ne çok büyütmüşüm gözümde diyorum .

Her gün pazar günleri dahil açık bizim burada artik marketler kapilarina yazmislar hemde 22.00 ye kadar. Isyanlardalar izmir karsiyakadayim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…