Babam aşıyı olduğu gün virüs kapmıştı . Annemin aşı sırası gelmemişti dahaGeçmiş olsun üzüldüm
Aşı olmuslarmiydi
Çok geçmiş olsunAnnemi de babamı da hastaneye yatırdılarikisinin de ciğerine inmiş
Tuçecim geçmiş olsun düzelirler inş.ÜzülmeAnnemi de babamı da hastaneye yatırdılarikisinin de ciğerine inmiş
Çok geçmiş olsun
Gözetim altinda olacaklar en azindan olumlu düşünmeye calışın
Allah şifalar versin
İnş kızlar inş iyi olurlarTuçecim geçmiş olsun düzelirler inş.Üzülme
İlaçlar kişinin kendi kararıdır ister içer ister içmez ama duydunuz mu bilmiyorum 1 yıldır kullandıkları sıtma ilacı tedaviden kaldırıldı sizce neden? Yurt dışında uzun zamandır kalbe zararı var diye yayınlar yapılıyordu kaç tane haber çıktı koronayı yendi kalbine yenildi. Ayrıca Aşıdan sonra covid olan çok insan var etrafımda. Bir yıldır covid olmayan insanlar Aşıdan sonra covid oluyor bunlar hep tesadüf mü? Aşı da virüs sonuçta bundan dolayı mı hastalanıyor olabilir mi bilemiyorum. Hasta olanları duydukça bunu sorguluyorum. Sonuçta onay alınmamış aşılar ne gibi yan etkileri olacak bilinmiyor.Babam ayın 27 sinde aşı olup o gün muhasebecisi kadında para almaya gitmiş ve o gün virüsü kapmıştı kadın bir gün sonra pozitif çıkmış . Babam ilk kez ayın 1 inde ateşlenmiş Yanlız ondan 2 gün önce filan bahçeye gitmiş ve yağmurda kalmış ateşlenince de acaba yağmur yüzünden mi böyle oldu demiştik . Annem filasyon ekibini aramış durumu anlatmış yasak var gelip test yapar mısınız demiş . Onlar da temaslı bildirilmemişsiniz gelemeyiz demişler . 155 i aradık bölge jandarmaya bağlı olduğu için onlara yönlendirildi onlar da izin vermediler . Yola çıkın ceza yerseniz ve pozitifseniz belge ile itiraz edersiniz demişler . Bir gün sonra babamın ateşi daha çok yükseldi aile hekimi ile görüştük oda babamın ortağı olduğu iş yerinden çalışıyor gibi size kağıt yollasınlar işe gidiyor gibi buraya gelin demiş . Öylelikle 5 Mayıs öğlen annemde babam da test verdiler . Akşama zaten sonuç çıkmış babam pozitif annem negatif . Filasyon ekibi eve ilaç getirip kardeşimden örnek aldı ayın 6 sında sonuç çıktı negatif . Babam 5 mayısta ilaçları içmeye başladı . 2 gün sonra annemle kardeşimin ateşi çıktı filasyon ekibi şimdi gelemeyiz negatif çıkarsınız 2 gün bekleyin sonra kendiniz gelin demişler . Annem de biz nasıl gelelim pozitifiz demiş birilerine bulaştırırız demiş . Hafta sonu ekibe ulaşmaya çalıştık açan olmadı . Bu arada babamın ateşi geceleri sürekli yükseldi 39.5 filan konuştuğum zaman klozetin kapattığını titremekten açamıyorum demişti . Dün annem ambulansı arayacaktı babam ilaç içip uyumuş sonra ateşi düşmüş oh dedik artık iyi oluyor . Gece yine aynı şeyler olmuş . Bu sabah 112 aradılar Ambulans gelirse sadece şehir hastanesine gidebilirsiniz demiş . Babam da oraya gitmek istememiş o yüzden iptal ettirmişler. İzinle özel bir hastahane dahiliye uzmanına gittiler tomografi çekildi ciğerlerine inmiş babamın çok kötüymüş . Annemin 2 gün filan olmuş daha yeni . Sonuçta doktor demiş ki eğer şimdi yatırmasam ömür boyu hasta kalırsınız hasar bırakacak 5 gün yatıracağım demiş geceliği 700 TL . Doktor eğer ilacı içmeseydin yoğun bakıma girerdin demiş .Şimdi diyorum ki neden test alındığı gün tomografi çekilmedi ? Belki baştan bir müdahale yapılmalıydı . 2 gün test verilmesine izin verilmedi o ara ilaca başlasaydı belki ciğere inmeyecekti . Annemden test alınmadı ona da indi böyle . Ne yazıkki ihmal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca buraya gelipte yok 8 ilacı içmeyin yok grip gibi geçiyor şöyle böyle kimse demesin . Cahillikten başka hiç birşey değil çünkü. Kamu spotu filan yapılması lazım ilaçla ilgili vs vs ayrıca hasta olan insandan gelip test almamak veya çıkmasına izin vermemek nedir ? Bu nasıl bir rezillik anlayamıyorum yazık çok yazık . Bugün Milet sokaklarda Kudüs için bu kadar zaman evde durduk durduk yine çöp ettiler geçen zamanı herşeyi .
Ben herşeyi sorguluyorum bilmiyorumİlaçlar kişinin kendi kararıdır ister içer ister içmez ama duydunuz mu bilmiyorum 1 yıldır kullandıkları sıtma ilacı tedaviden kaldırıldı sizce neden? Yurt dışında uzun zamandır kalbe zararı var diye yayınlar yapılıyordu kaç tane haber çıktı koronayı yendi kalbine yenildi. Ayrıca Aşıdan sonra covid olan çok insan var etrafımda. Bir yıldır covid olmayan insanlar Aşıdan sonra covid oluyor bunlar hep tesadüf mü? Aşı da virüs sonuçta bundan dolayı mı hastalanıyor olabilir mi bilemiyorum. Hasta olanları duydukça bunu sorguluyorum. Sonuçta onay alınmamış aşılar ne gibi yan etkileri olacak bilinmiyor.
Bildirmemiş olmasında babamın suçu ne ki yani ? Dimi ne alakası var durumla herşey ihmal oldu benim gözümdeBaştan popoya haber yok.Ne demek bildirmemişsiniz.Bildirmediyse bildirmedi.Ciddi şikayeti var işde
Geçmiş olsun yaaatuce_tuce geçmiş olsun 2 gündür tam bakamıyordum buraya, hastaneye yatmaları iyi olmuş. Benim halamda 6 günden sonra baya kötü oldu o yatmak istemedi korktu , eşi sağlıkçı olduğu için evde serum vs verdiler ama ilerleme olunca yattı 4 gün sonra cıktı iyu oldu Şükür. Inşallah senin ailende sağ salim evine dönecek.
Geçmiş olsun tuce Allah şifa versin .Babam ayın 27 sinde aşı olup o gün muhasebecisi kadında para almaya gitmiş ve o gün virüsü kapmıştı kadın bir gün sonra pozitif çıkmış . Babam ilk kez ayın 1 inde ateşlenmiş Yanlız ondan 2 gün önce filan bahçeye gitmiş ve yağmurda kalmış ateşlenince de acaba yağmur yüzünden mi böyle oldu demiştik . Annem filasyon ekibini aramış durumu anlatmış yasak var gelip test yapar mısınız demiş . Onlar da temaslı bildirilmemişsiniz gelemeyiz demişler . 155 i aradık bölge jandarmaya bağlı olduğu için onlara yönlendirildi onlar da izin vermediler . Yola çıkın ceza yerseniz ve pozitifseniz belge ile itiraz edersiniz demişler . Bir gün sonra babamın ateşi daha çok yükseldi aile hekimi ile görüştük oda babamın ortağı olduğu iş yerinden çalışıyor gibi size kağıt yollasınlar işe gidiyor gibi buraya gelin demiş . Öylelikle 5 Mayıs öğlen annemde babam da test verdiler . Akşama zaten sonuç çıkmış babam pozitif annem negatif . Filasyon ekibi eve ilaç getirip kardeşimden örnek aldı ayın 6 sında sonuç çıktı negatif . Babam 5 mayısta ilaçları içmeye başladı . 2 gün sonra annemle kardeşimin ateşi çıktı filasyon ekibi şimdi gelemeyiz negatif çıkarsınız 2 gün bekleyin sonra kendiniz gelin demişler . Annem de biz nasıl gelelim pozitifiz demiş birilerine bulaştırırız demiş . Hafta sonu ekibe ulaşmaya çalıştık açan olmadı . Bu arada babamın ateşi geceleri sürekli yükseldi 39.5 filan konuştuğum zaman klozetin kapattığını titremekten açamıyorum demişti . Dün annem ambulansı arayacaktı babam ilaç içip uyumuş sonra ateşi düşmüş oh dedik artık iyi oluyor . Gece yine aynı şeyler olmuş . Bu sabah 112 aradılar Ambulans gelirse sadece şehir hastanesine gidebilirsiniz demiş . Babam da oraya gitmek istememiş o yüzden iptal ettirmişler. İzinle özel bir hastahane dahiliye uzmanına gittiler tomografi çekildi ciğerlerine inmiş babamın çok kötüymüş . Annemin 2 gün filan olmuş daha yeni . Sonuçta doktor demiş ki eğer şimdi yatırmasam ömür boyu hasta kalırsınız hasar bırakacak 5 gün yatıracağım demiş geceliği 700 TL . Doktor eğer ilacı içmeseydin yoğun bakıma girerdin demiş .Şimdi diyorum ki neden test alındığı gün tomografi çekilmedi ? Belki baştan bir müdahale yapılmalıydı . 2 gün test verilmesine izin verilmedi o ara ilaca başlasaydı belki ciğere inmeyecekti . Annemden test alınmadı ona da indi böyle . Ne yazıkki ihmal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca buraya gelipte yok 8 ilacı içmeyin yok grip gibi geçiyor şöyle böyle kimse demesin . Cahillikten başka hiç birşey değil çünkü. Kamu spotu filan yapılması lazım ilaçla ilgili vs vs ayrıca hasta olan insandan gelip test almamak veya çıkmasına izin vermemek nedir ? Bu nasıl bir rezillik anlayamıyorum yazık çok yazık . Bugün Milet sokaklarda Kudüs için bu kadar zaman evde durduk durduk yine çöp ettiler geçen zamanı herşeyi .
Çok çok geçmiş olsun, hastaneye yatmaları inşallah iyileşmeleri için iyi bir haber, Allah şifalar versin..Babam ayın 27 sinde aşı olup o gün muhasebecisi kadında para almaya gitmiş ve o gün virüsü kapmıştı kadın bir gün sonra pozitif çıkmış . Babam ilk kez ayın 1 inde ateşlenmiş Yanlız ondan 2 gün önce filan bahçeye gitmiş ve yağmurda kalmış ateşlenince de acaba yağmur yüzünden mi böyle oldu demiştik . Annem filasyon ekibini aramış durumu anlatmış yasak var gelip test yapar mısınız demiş . Onlar da temaslı bildirilmemişsiniz gelemeyiz demişler . 155 i aradık bölge jandarmaya bağlı olduğu için onlara yönlendirildi onlar da izin vermediler . Yola çıkın ceza yerseniz ve pozitifseniz belge ile itiraz edersiniz demişler . Bir gün sonra babamın ateşi daha çok yükseldi aile hekimi ile görüştük oda babamın ortağı olduğu iş yerinden çalışıyor gibi size kağıt yollasınlar işe gidiyor gibi buraya gelin demiş . Öylelikle 5 Mayıs öğlen annemde babam da test verdiler . Akşama zaten sonuç çıkmış babam pozitif annem negatif . Filasyon ekibi eve ilaç getirip kardeşimden örnek aldı ayın 6 sında sonuç çıktı negatif . Babam 5 mayısta ilaçları içmeye başladı . 2 gün sonra annemle kardeşimin ateşi çıktı filasyon ekibi şimdi gelemeyiz negatif çıkarsınız 2 gün bekleyin sonra kendiniz gelin demişler . Annem de biz nasıl gelelim pozitifiz demiş birilerine bulaştırırız demiş . Hafta sonu ekibe ulaşmaya çalıştık açan olmadı . Bu arada babamın ateşi geceleri sürekli yükseldi 39.5 filan konuştuğum zaman klozetin kapattığını titremekten açamıyorum demişti . Dün annem ambulansı arayacaktı babam ilaç içip uyumuş sonra ateşi düşmüş oh dedik artık iyi oluyor . Gece yine aynı şeyler olmuş . Bu sabah 112 aradılar Ambulans gelirse sadece şehir hastanesine gidebilirsiniz demiş . Babam da oraya gitmek istememiş o yüzden iptal ettirmişler. İzinle özel bir hastahane dahiliye uzmanına gittiler tomografi çekildi ciğerlerine inmiş babamın çok kötüymüş . Annemin 2 gün filan olmuş daha yeni . Sonuçta doktor demiş ki eğer şimdi yatırmasam ömür boyu hasta kalırsınız hasar bırakacak 5 gün yatıracağım demiş geceliği 700 TL . Doktor eğer ilacı içmeseydin yoğun bakıma girerdin demiş .Şimdi diyorum ki neden test alındığı gün tomografi çekilmedi ? Belki baştan bir müdahale yapılmalıydı . 2 gün test verilmesine izin verilmedi o ara ilaca başlasaydı belki ciğere inmeyecekti . Annemden test alınmadı ona da indi böyle . Ne yazıkki ihmal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca buraya gelipte yok 8 ilacı içmeyin yok grip gibi geçiyor şöyle böyle kimse demesin . Cahillikten başka hiç birşey değil çünkü. Kamu spotu filan yapılması lazım ilaçla ilgili vs vs ayrıca hasta olan insandan gelip test almamak veya çıkmasına izin vermemek nedir ? Bu nasıl bir rezillik anlayamıyorum yazık çok yazık . Bugün Milet sokaklarda Kudüs için bu kadar zaman evde durduk durduk yine çöp ettiler geçen zamanı herşeyi .
Covid pıhtılaşma yaptığı ve akciğer tutulumu dışında diğer iç organları (kalp, böbrek, karaciğer vs) etkilediği için covid testi negatife dönse bile etkileri ve vücuda verdiği hasar geçmiyor. Yani hastalığı atlattım sansanız bile malesef kalbe verdiği hasar büyükse dönüşü olmayabiliyor. Ben hastalığı geçireli 6ay oldu, hala şiddetli öksürüğü devam ediyor. Kronik hastalığım var ve covid olduğumda hastanede kalp ilacı, serumlar sayesinde kalp krizi geçirmenin kıyısından döndüm (ilk gündü, henüz ilaçlar elime bile ulaşmamış içme imkanım olmamıştı)İlaçlar kişinin kendi kararıdır ister içer ister içmez ama duydunuz mu bilmiyorum 1 yıldır kullandıkları sıtma ilacı tedaviden kaldırıldı sizce neden? Yurt dışında uzun zamandır kalbe zararı var diye yayınlar yapılıyordu kaç tane haber çıktı koronayı yendi kalbine yenildi. Ayrıca Aşıdan sonra covid olan çok insan var etrafımda. Bir yıldır covid olmayan insanlar Aşıdan sonra covid oluyor bunlar hep tesadüf mü? Aşı da virüs sonuçta bundan dolayı mı hastalanıyor olabilir mi bilemiyorum. Hasta olanları duydukça bunu sorguluyorum. Sonuçta onay alınmamış aşılar ne gibi yan etkileri olacak bilinmiyor.
Teşekkür ediyorum minikGeçmiş olsun tuce Allah şifa versin .
Anneannemin iltihaplı romatizması var 1984 yıkından beri annem o ilacı kullandığını söyledi . Size çok geçmiş olsunİnsanların komplo teorileri yüzünden kulaktan kulağa yayıp korktuğu "sıtma ilacı" hidroksiklorokin e rapor çıkarıp ulaşabilirmek için aylardır uğraşıyorum... Hastalığım daha çok başta, ilerleme belirtilerini görüyorum kendimde ve korkuyorum. İnşallah bir an evvel yeni ilacıma başlarım da sağlıkla içerim hayatımın geri kalanı boyunca...
Burada o hastane randevu olayını konuşmuştuk aynen . Bende annemlere söyledim devlet hastanesi zaten öyle randevu vermiyordu. Özel hastaneleri de aradık hepsi 2 gün sonrasına ancak veriyorlardı çok garipti . Bende bir gün sonra aile hekimini yeniden arayın dedim . Babamın iş yeri olayı hiç aklımıza gelmemişti . Aile hekimi de evet yanlış ama böyle birşey yapın buraya gelin dedi zaten iş yeri ile aynı güzergahta oldukları için sorun olmazmış . Sabah konuştular öğlene kağıt geldi hemen gittiler . Allahtan sonuç babam için akşama çıktı da ilaca hemen başladı bir de onu bekleseydiler daha kötü olacakmış demek ki . Ben sistemi eleştiriyorum açıkçası insanlar temaslıyız hastayız lütfen biz çıkamıyoruz gelin diyorlar gelen yok izin verin diyorlar veren yok ölsünler mi bu insanlar ? Benim gözümde herşey zıvanadan çıktı artıkÇok çok geçmiş olsun, hastaneye yatmaları inşallah iyileşmeleri için iyi bir haber, Allah şifalar versin..
Ben bir kere covid geçirdim, sonrasında da covid olduğumdan şüphelendiğim için bu kapatmada da öncesinde de özel hastanede dahiliyeden randevu alıp gittim hastaneye, telefonla hastaneye de önce bilgilendirmede bulundum şüphem var test vermeye geliyorum diyerek. Beni direkt test alacakları bölgeye aldılar, özel kıyafetler giyen doktor beni muayene etti, sonra testim alındı. Telefonuma randevu bilgi smsi geldiği için çevirmede de sorun yaşamadık. İlk sonucum pozitif çıktığında (ekim 2020) kronik hastalığım olduğu için riskli durum olabilir denilip tomografi çektirmemi söylediler, özel hastaneden yine randevu alıp çektirdim. Aileniz de keşke o şekilde yapsaydı... Covid çok hızlı ilerleyebiliyor, pozitifi görünce hızlı hareket etmek, ilaçları da hemen içmek çok önemli... Allah herkese şifalar versin
Cok gecmis olsunBabam ayın 27 sinde aşı olup o gün muhasebecisi kadında para almaya gitmiş ve o gün virüsü kapmıştı kadın bir gün sonra pozitif çıkmış . Babam ilk kez ayın 1 inde ateşlenmiş Yanlız ondan 2 gün önce filan bahçeye gitmiş ve yağmurda kalmış ateşlenince de acaba yağmur yüzünden mi böyle oldu demiştik . Annem filasyon ekibini aramış durumu anlatmış yasak var gelip test yapar mısınız demiş . Onlar da temaslı bildirilmemişsiniz gelemeyiz demişler . 155 i aradık bölge jandarmaya bağlı olduğu için onlara yönlendirildi onlar da izin vermediler . Yola çıkın ceza yerseniz ve pozitifseniz belge ile itiraz edersiniz demişler . Bir gün sonra babamın ateşi daha çok yükseldi aile hekimi ile görüştük oda babamın ortağı olduğu iş yerinden çalışıyor gibi size kağıt yollasınlar işe gidiyor gibi buraya gelin demiş . Öylelikle 5 Mayıs öğlen annemde babam da test verdiler . Akşama zaten sonuç çıkmış babam pozitif annem negatif . Filasyon ekibi eve ilaç getirip kardeşimden örnek aldı ayın 6 sında sonuç çıktı negatif . Babam 5 mayısta ilaçları içmeye başladı . 2 gün sonra annemle kardeşimin ateşi çıktı filasyon ekibi şimdi gelemeyiz negatif çıkarsınız 2 gün bekleyin sonra kendiniz gelin demişler . Annem de biz nasıl gelelim pozitifiz demiş birilerine bulaştırırız demiş . Hafta sonu ekibe ulaşmaya çalıştık açan olmadı . Bu arada babamın ateşi geceleri sürekli yükseldi 39.5 filan konuştuğum zaman klozetin kapattığını titremekten açamıyorum demişti . Dün annem ambulansı arayacaktı babam ilaç içip uyumuş sonra ateşi düşmüş oh dedik artık iyi oluyor . Gece yine aynı şeyler olmuş . Bu sabah 112 aradılar Ambulans gelirse sadece şehir hastanesine gidebilirsiniz demiş . Babam da oraya gitmek istememiş o yüzden iptal ettirmişler. İzinle özel bir hastahane dahiliye uzmanına gittiler tomografi çekildi ciğerlerine inmiş babamın çok kötüymüş . Annemin 2 gün filan olmuş daha yeni . Sonuçta doktor demiş ki eğer şimdi yatırmasam ömür boyu hasta kalırsınız hasar bırakacak 5 gün yatıracağım demiş geceliği 700 TL . Doktor eğer ilacı içmeseydin yoğun bakıma girerdin demiş .Şimdi diyorum ki neden test alındığı gün tomografi çekilmedi ? Belki baştan bir müdahale yapılmalıydı . 2 gün test verilmesine izin verilmedi o ara ilaca başlasaydı belki ciğere inmeyecekti . Annemden test alınmadı ona da indi böyle . Ne yazıkki ihmal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca buraya gelipte yok 8 ilacı içmeyin yok grip gibi geçiyor şöyle böyle kimse demesin . Cahillikten başka hiç birşey değil çünkü. Kamu spotu filan yapılması lazım ilaçla ilgili vs vs ayrıca hasta olan insandan gelip test almamak veya çıkmasına izin vermemek nedir ? Bu nasıl bir rezillik anlayamıyorum yazık çok yazık . Bugün Milet sokaklarda Kudüs için bu kadar zaman evde durduk durduk yine çöp ettiler geçen zamanı herşeyi .
hiç değil. Köyde bir kişide olması yeter, bütün köye yayılıyor.Pandemi suresince en guvenli yer koy saniyodum
Kv koydeler hic biyere gitmiyolar kimsedd gelmiyo
Hayvanlarla tarlayla ugrasiyolar
Hatta kv panik atak bile oldu bu surecten dolayi
Demekki koyde saglam yer degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?