bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Her gün pazar günleri dahil açık bizim burada artik marketler kapilarina yazmislar hemde 22.00 ye kadar. Isyanlardalar izmir karsiyakadayim bu arada
Bunlar hangi kafada acaba

Iste maalesef biz Turk halki olarak kurallara uymaya alismamisiz

Pandemiden beri tam 5 kez test yaptirdim
Neden ? Olursa pozitifsem anneme babama bulastirmayim diye

Yani 1dk bile surmeyen bi aciyi 5kez yasamis olmam bazi insanlarin alay konusu oldu.
Ben tedbir amacli yaptiriyorum

Teyzeme (turkiyede yasayan) test yaptirmasi icin yalvardik olume gelme dedi annemde oyle yaptirdi
Tabiki o arada vizir vizir geziyodu, ogluna nisan yapti konvoy yapti mahallede eglence yapti
Bizimle alay ediyo siz aptallasmisiniz orada iyice diye dusunun
Kisir gününe katildi, dusunebiliyomusunuz, benim testi negatif dedi kisir gunu yapti

Komsusu pozitifken evden cikmis sigara almaya polis gelmis onu gulerek anlatiyo bize

Bence polis tuttuguna soyle tuzlu bi ceza yazacak bak bakalim cesaret edebiliyomu millet

Böylelerin tanıdık polis arkadaşı komşusu oluyor, cezadan da yırtıyorlar sonra evde süt bekleyen 6 aylık bebeği olan kağıt toplayıcısı bir babaya basıyorlar cezayı..

Böylelerin tanıdık polis arkadaşı komşusu oluyor, cezadan da yırtıyorlar sonra evde süt bekleyen 6 aylık bebeği olan kağıt toplayıcısı bir babaya basıyorlar cezayı..
Ozaman uzulerek soyluyorum o polisde hain yani

Ya cok uzuluyorum boyle durumlara gercektende
Bu bahsettigim teyzemin oglu disarda polise yakalandi yurda koydular ceza yemedi ama yegeninin sikayet ettigini iddia etti kizi rezil etti, ki ben yuzde yuz eminim o etmedi

Valla ben olsam kimsenin gozunun yasina bakmam sikayet ederdim heralde.
Sen kurala uyarsin ben uyarim ama karsi komsun uymuyosa yan binada iftar daveti varsa bu isi asida cozmez

Bizim ülkede herhangi bi çözüm olabileceğini düşünmüyorum zaten. Ben kendi aileme karşı koyamıyorum. Eşim tutturdu köye annem babama gideceğiz diye, arefe günü gideceğiz. 24 saatten fazla kalıp döneceğiz. Köyde gelen giden de çok oluyor. 1 seneyi geçti kendimi bi şekilde korudum ama böyle de olmaz diye ağladım ama dinletemedim. Maskemi takar otururum.. bunlara da hakkımı helal etmem.. bu zihniyetle aşı bize ne etsin ki

Pandemi suresince en guvenli yer koy saniyodum
Kv koydeler hic biyere gitmiyolar kimsedd gelmiyo
Hayvanlarla tarlayla ugrasiyolar
Hatta kv panik atak bile oldu bu surecten dolayi
Demekki koyde saglam yer degilmis

Pandemi suresince en guvenli yer koy saniyodum
Kv koydeler hic biyere gitmiyolar kimsedd gelmiyo
Hayvanlarla tarlayla ugrasiyolar
Hatta kv panik atak bile oldu bu surecten dolayi
Demekki koyde saglam yer degilmis
Köyünden köyüne değişir. O kadar yakında çok akraba var ki sürekli bi aradalar. KV de dahil atlattılar zaten. Tekrar yakalanırsınız bu ne rahatlık diyorum dinleyen yok.. cahillik en tehlikeli virüs

Almanyada yaşayan bir hanım anlatıyordu burda:Sokakda kimse olmasın kırmızı ışıkda geçmiyoruz diye
Evet aynen
Mesela arabada kemersiz asla asla asla araba kullanmam ve arabama binen herkes kemerini takar, bebek koltugum vardir yani Bunlar temel seyler. Ya cezasindada degilim. Yani kural kuraldir

Her gün pazar günleri dahil açık bizim burada artik marketler kapilarina yazmislar hemde 22.00 ye kadar. Isyanlardalar izmir karsiyakadayim bu arada

Burdada firin market bakkal kasap 7ye kdr acik
Sonrasini bilmiyorum.

Kızlar babamın ateşi 8. Gün olmasına rağmen sürekli yükseliyor annemin de öyle . E devletten filasyon ekininden izin almışlar hastaneye gidiyorlar

Kızlar babamın ateşi 8. Gün olmasına rağmen sürekli yükseliyor annemin de öyle . E devletten filasyon ekininden izin almışlar hastaneye gidiyorlar
Gecmis olsun.korkma hastanede olmalari daha iyi takip edilir sakin kalmaya calis bisey olursa destege hazirim

Gecmis olsun.korkma hastanede olmalari daha iyi takip edilir sakin kalmaya calis bisey olursa destege hazirim
Teşekkür ediyorum ya nefes sorunları yok annemde biraz öksürük var . Ama babamın ateşi sürekli düşüp çıkıyor 39.5 filan bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…