Bunlar hangi kafada acabaHer gün pazar günleri dahil açık bizim burada artik marketler kapilarina yazmislar hemde 22.00 ye kadar. Isyanlardalarizmir karsiyakadayim bu arada
Iste maalesef biz Turk halki olarak kurallara uymaya alismamisizİşte bazı kesimler bunu böyle lanse etmiyor
Belçika da yasak yokken bizde neden var? Bu plandemidir, oyundur vs diye yırtıyorlar kendilerini
Kimse de demiyor ki Belçika kurallara otomatik uyuyor.
Sen ne yapıyorsun peki? Şu kk bile eşim asker onun izniyle tatile gidebilir miyiz, yok iftara misafirim var yemeğim pişmedi, arkadaşıma doğum günü kutlamaya gittik(daha bugün açılmış) vb konularla dolu.
Valla ban fotoda cektim ama market adi ayan beyan ortada paylasmiyim simdiBunlar hangi kafada acaba
Böylelerin tanıdık polis arkadaşı komşusu oluyor, cezadan da yırtıyorlarIste maalesef biz Turk halki olarak kurallara uymaya alismamisiz
Pandemiden beri tam 5 kez test yaptirdim
Neden ? Olursa pozitifsem anneme babama bulastirmayim diye
Yani 1dk bile surmeyen bi aciyi 5kez yasamis olmam bazi insanlarin alay konusu oldu.
Ben tedbir amacli yaptiriyorum
Teyzeme (turkiyede yasayan) test yaptirmasi icin yalvardik olume gelme dedi annemde oyle yaptirdi
Tabiki o arada vizir vizir geziyodu, ogluna nisan yapti konvoy yapti mahallede eglence yapti
Bizimle alay ediyo siz aptallasmisiniz orada iyice diye dusunun
Kisir gününe katildi, dusunebiliyomusunuz, benim testi negatif dedi kisir gunu yapti
Komsusu pozitifken evden cikmis sigara almaya polis gelmis onu gulerek anlatiyo bize
Bence polis tuttuguna soyle tuzlu bi ceza yazacak bak bakalim cesaret edebiliyomu millet
Ozaman uzulerek soyluyorum o polisde hain yaniBöylelerin tanıdık polis arkadaşı komşusu oluyor, cezadan da yırtıyorlarsonra evde süt bekleyen 6 aylık bebeği olan kağıt toplayıcısı bir babaya basıyorlar cezayı..
Almanya damısınızSey gibi ayni, mesela kirmizi isiktayim hic kimsecikler yok araba yok ama yinede gecmem ama Turkiyede bunu yaptigim zaman afedersiniz mal surucu oluyorum.
Bunlar mankafaBunlar hangi kafada acaba
Bizim ülkede herhangi bi çözüm olabileceğini düşünmüyorum zaten. Ben kendi aileme karşı koyamıyorum. Eşim tutturdu köye annem babama gideceğiz diye, arefe günü gideceğiz. 24 saatten fazla kalıp döneceğiz. Köyde gelen giden de çok oluyor. 1 seneyi geçti kendimi bi şekilde korudum ama böyle de olmaz diye ağladım ama dinletemedim. Maskemi takar otururum.. bunlara da hakkımı helal etmem.. bu zihniyetle aşı bize ne etsin kiOzaman uzulerek soyluyorum o polisde hain yani
Ya cok uzuluyorum boyle durumlara gercektende
Bu bahsettigim teyzemin oglu disarda polise yakalandi yurda koydular ceza yemedi ama yegeninin sikayet ettigini iddia etti kizi rezil etti, ki ben yuzde yuz eminim o etmedi
Valla ben olsam kimsenin gozunun yasina bakmam sikayet ederdim heralde.
Sen kurala uyarsin ben uyarim ama karsi komsun uymuyosa yan binada iftar daveti varsa bu isi asida cozmez
BelcikaAlmanya damısınız
Bunlar mankafa
Pandemi suresince en guvenli yer koy saniyodumBizim ülkede herhangi bi çözüm olabileceğini düşünmüyorum zaten. Ben kendi aileme karşı koyamıyorum. Eşim tutturdu köye annem babama gideceğiz diye, arefe günü gideceğiz. 24 saatten fazla kalıp döneceğiz. Köyde gelen giden de çok oluyor. 1 seneyi geçti kendimi bi şekilde korudum ama böyle de olmaz diye ağladım ama dinletemedim. Maskemi takar otururum.. bunlara da hakkımı helal etmem.. bu zihniyetle aşı bize ne etsin ki
Almanyada yaşayan bir hanım anlatıyordu burda:Sokakda kimse olmasın kırmızı ışıkda geçmiyoruz diyeBelcika
Köyünden köyüne değişir. O kadar yakında çok akraba var ki sürekli bi aradalar. KV de dahil atlattılar zaten. Tekrar yakalanırsınız bu ne rahatlık diyorum dinleyen yok.. cahillik en tehlikeli virüsPandemi suresince en guvenli yer koy saniyodum
Kv koydeler hic biyere gitmiyolar kimsedd gelmiyo
Hayvanlarla tarlayla ugrasiyolar
Hatta kv panik atak bile oldu bu surecten dolayi
Demekki koyde saglam yer degilmis
Evet aynenAlmanyada yaşayan bir hanım anlatıyordu burda:Sokakda kimse olmasın kırmızı ışıkda geçmiyoruz diye
Hih bu iste asil silahcahillik en tehlikeli virüs
HahahhaAlmanya damısınız
Bunlar mankafa
Her gün pazar günleri dahil açık bizim burada artik marketler kapilarina yazmislar hemde 22.00 ye kadar. Isyanlardalarizmir karsiyakadayim bu arada
Gecmis olsun.korkma hastanede olmalari daha iyi takip edilir sakin kalmaya calis bisey olursa destege hazirimKızlar babamın ateşi 8. Gün olmasına rağmen sürekli yükseliyor annemin de öyle . E devletten filasyon ekininden izin almışlar hastaneye gidiyorlar
Teşekkür ediyorum ya nefes sorunları yok annemde biraz öksürük var . Ama babamın ateşi sürekli düşüp çıkıyor 39.5 filan bakalım doktor ne diyecekGecmis olsun.korkma hastanede olmalari daha iyi takip edilir sakin kalmaya calis bisey olursa destege hazirim
Geçmiş olsun üzüldümAnnemi de babamı da hastaneye yatırdılarikisinin de ciğerine inmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?