- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Aşı karşıtı değilim bu zaman kdar bütün aşıları olduk bende eşimde çocuklarda ama bu aşı yeni bir teknoloji üreticisi bile hiç bir garanti vermiyor yan etkiler hakkında o yüzden güvenmiyorum , adam bi gün içinde bulunduğunu söylemişti bir röportajında
hastalığı atlattım muhtemelen eşim pozitif çıktı ertesi gün bnm de koku kaybım oldu başka ağrı sızı ateş olmadı çocuklarıma hiç birşey olmadı hiç bir ilaç kullanmadık bal sirke bitki çayları dışında
Sosyal medyada takip ettiğim doktorlar da hep bu yönde konuşuyor Ümit Aktaş , Bilgehan bilge , Neva Çiftçioğlu Banes (ki kendisi 10 yıl NASA da görev yapmış virolog) , canan efendigil Karatay gibi
TV de ki doktorlara gelirsek hiç biri bilimsel veri sunmuyor anca sağa sola saldırıyor kendi çevremdeki sağlık çalışanları da olmazsak işten çıkarılacaktır o yüzden sinovacı seçtik dediler mobbing uygulandığını söylediler .
Snowden bu çipçilere gülüyordur. Zaten kameradan izlenip dinleniyoruz yıllardır.Buna inanıyor musunuz? Bozuk paranın duracağına inanmayın. Çipe ne gerek var elimizde telefon var .takipse takip
Instagram’da takip ettiğim dil üzerine eğitim veren bir kadın dün akşam kendi kolunda deneyip paylaştı.Öyle maytap geçecek bir kadın değil. Çip olduğunu düşünmüyorum tabi ama içinde ağır metal olabilir.Buna inanıyor musunuz? Bozuk paranın duracağına inanmayın. Çipe ne gerek var elimizde telefon var .takipse takip
Dediğim gibi şahin miydi neydi Alman vatandaşı türkmüş ya adam o söyledi ya bir ay dedi ya bir gün dedi bulursam atarım buraya yasak değilsemrna yöntemi kanser aşısı için yıllardır üzerinde çalışılan bir yöntem yalnız. bu pandemi için hızlı bir adaptasyon yapılmış olabilir ama teknoloji 2 günde gelişmemiştir.
Zaten çip değil ağır metal ve civa kullanıldığı için olduğu düşünülüyor ki bunun hakkında biontec e e mail atılabiliyor sizde atabilirsiniz hangi dilde yazarsanız o dilde cevap geliyo arkadaşıma bu konuda kendi sağlık bakanlığınıza danışın Türkiye de acil kullanım onayı alınmamış gibi bir cevap geldi bulursam onu da atarımInstagram’da takip ettiğim dil üzerine eğitim veren bir kadın dün akşam kendi kolunda deneyip paylaştı.Öyle maytap geçecek bir kadın değil. Çip olduğunu düşünmüyorum tabi ama içinde ağır metal olabilir.
Dediğim gibi şahin miydi neydi Alman vatandaşı türkmüş ya adam o söyledi ya bir ay dedi ya bir gün dedi bulursam atarım buraya yasak değilse
Yıllardır çalışılıyor madem neden bulamadılar yıllardır da 9 ayda birden nasıl coronada ortaya çıktı da kullanılmaya başlanıldı neye dayanarak ?
Hayır kimse kimseye yaranmasın zaten pandeminin başında aşı çıksa bile sağlıklı bir aşının en az 5 yıl çalışılması gerekli diyorlardı çalışmalarının tamamlanabilmesi uzun vadede etkilerinin ortaya çıkması için dediler sonra en erken 2 yılda kullanılabilir dediler şimdi 9 ayda okey çok faydalı diyorlar ki buna güvenmiyorum hadi buda çok etkili diyip sonra tedavi protokolünden çıkardıkları ilaçlara dönerse ? Yada domuz gribinden sonraki pardonlarına dönerse ?kanser aşısının aciliyeti ile pandemide kullanılacak aşının aciliyeti bir olabilir mi sizce ?
geçen sene bu virüs çıktığında "aşı nasıl 1 yılda bulunacak o zamana kimse sağ kalmaz" diyordu insanlar.
buradan çıkan sonuç kimseye yaranılamadığı :)
Hayır kimse kimseye yaranmasın zaten pandeminin başında aşı çıksa bile sağlıklı bir aşının en az 5 yıl çalışılması gerekli diyorlardı çalışmalarının tamamlanabilmesi uzun vadede etkilerinin ortaya çıkması için dediler sonra en erken 2 yılda kullanılabilir dediler şimdi 9 ayda okey çok faydalı diyorlar ki buna güvenmiyorum hadi buda çok etkili diyip sonra tedavi protokolünden çıkardıkları ilaçlara dönerse ? Yada domuz gribinden sonraki pardonlarına dönerse ?
E aşı olmasına rağmen covidden ölenler de varpeki öneriniz ?
virüsü birbirimizden kaparak daha şiddetli mi geçirelim hastalığı mesela ?
E aşı olmasına rağmen covidden ölenler de varhepsi bir ihtimal
Sayılardan hiç anlamam ama doktorun biri post yapmış covit olup ölen yüzde bir bile değil diye şimdiki sorun ise aşılardan kaç kişi fayda gördü kaç kişi zarar gördü hiç açıklanmıyor aşılar çok iyi insanlar çok kötükızın biri Twitter da annesinin aşıdan sonra öldüğünü ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi istediğini ama kabul edilmediğini yazmış savcılığa başvurmuş birde
neden covidden yada aşıdan sonra ölenlere otopsi yapılmıyor ? Covidden sonra ölenlere ölüm nedeni covid yazıyorlar ama aşıdan sonra ölenler tesadüfen kalp krizi tesadüfen pıhtı atması ........ Belirsizlik beni ürküten
Valla ben artik kartla da odemiyorum telefondan temazsız ödeme yapiyorum bir temazsız odemesi olmayan yer denk gelince tartısiyorumAynen birde esim kredi kartini siliyor. Kâğıt paralarıda siliyor. Ben zaten hic para kullanmıyorum hep kartla temassiz.
Ama 2 hafta önce şuur kaybı yaşadım sanirim ilk defa magazaya gittim giysi denedim sonra nasil ya ne oldu bana dedim. 5 gün saydim hastalık kaptım mj djye. Karişik hayatlar yaşıyoruz
Ya yapmayın Allah aşkınaBu akşam için randevu aldım. Ben de ilk dozumu olacağım inşallah. Yalnız tırsmıyor değilim. Internette bir kaç video gördüm. Koluna Bozuk para, çatal kaşık yapıştıranlar var. Deneyen oldu mu?
Sen öyle atlattın ama binlerce insan öldü böyle bir mantık olabilir mi arkadasım bitkilerle geçiyordu da hastanelerde neden yer kalmadıAşı karşıtı değilim bu zaman kdar bütün aşıları olduk bende eşimde çocuklarda ama bu aşı yeni bir teknoloji üreticisi bile hiç bir garanti vermiyor yan etkiler hakkında o yüzden güvenmiyorum , adam bi gün içinde bulunduğunu söylemişti bir röportajında
hastalığı atlattım muhtemelen eşim pozitif çıktı ertesi gün bnm de koku kaybım oldu başka ağrı sızı ateş olmadı çocuklarıma hiç birşey olmadı hiç bir ilaç kullanmadık bal sirke bitki çayları dışında
Sosyal medyada takip ettiğim doktorlar da hep bu yönde konuşuyor Ümit Aktaş , Bilgehan bilge , Neva Çiftçioğlu Banes (ki kendisi 10 yıl NASA da görev yapmış virolog) , canan efendigil Karatay gibi
TV de ki doktorlara gelirsek hiç biri bilimsel veri sunmuyor anca sağa sola saldırıyor kendi çevremdeki sağlık çalışanları da olmazsak işten çıkarılacaktır o yüzden sinovacı seçtik dediler mobbing uygulandığını söylediler .
Valla ben su toz geçirmez tercih etmeye calısiyorum yillardan beriBenim bi telefonun içine kolonya kaçtı. Ekranı komple değişti.
Hmm twitterdan biri pekiE aşı olmasına rağmen covidden ölenler de varhepsi bir ihtimal
Sayılardan hiç anlamam ama doktorun biri post yapmış covit olup ölen yüzde bir bile değil diye şimdiki sorun ise aşılardan kaç kişi fayda gördü kaç kişi zarar gördü hiç açıklanmıyor aşılar çok iyi insanlar çok kötükızın biri Twitter da annesinin aşıdan sonra öldüğünü ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi istediğini ama kabul edilmediğini yazmış savcılığa başvurmuş birde
neden covidden yada aşıdan sonra ölenlere otopsi yapılmıyor ? Covidden sonra ölenlere ölüm nedeni covid yazıyorlar ama aşıdan sonra ölenler tesadüfen kalp krizi tesadüfen pıhtı atması ........ Belirsizlik beni ürküten
Yok doktorlar yalanci twitter çok saglam kaynak yemin ediyorum ayni havayi solumaktan bile bıkkınlık geldi bana inş. aşı olmayanlar bunu acı bir biçimde öğrenmezbenim muhtelif hastanelerde çalışan bir sürü doktor arkadaşım aşılanmadan sonra yoğun bakım ve ölüm oranının düştüğünü söylüyor aksine.
25 senedir arkadaşlarım, hepsine kendimi de ailemi de emanet ettim yıllarca.
sosyal medyada aşı için iyi birşey yazanlar numaracı oluyor da kötü yazanlar neden haklı oluyor ?
Sen öyle atlattın ama binlerce insan öldü böyle bir mantık olabilir mi arkadasım bitkilerle geçiyordu da hastanelerde neden yer kalmadı
Ayrıca dunde paylasındı asının yıllardır üstunde çalışıldıgı bir çok virüse karşı olan bir aşı
Hmm twitterdan biri peki
Yok doktorlar yalanci twitter çok saglam kaynak yemin ediyorum ayni havayi solumaktan bile bıkkınlık geldi bana inş. aşı olmayanlar bunu acı bir biçimde öğrenmez
Mesela yılda kac kişi saç boyasindan öluyor haberleri var mı yok alerjik reaksiyondan herkes hala sacinı boyatıyor o kadar kimyasal süruyoruz beynimizin en yakın yerine aşı olunca yoooo bizi öldürecekler
Benim bugun 2. Günüm biontech oldum ki olmasaydı bekleyecektim koruyuculuğu yüksek diye kolumun ağrısi hariç hiç birsey yasamadım eşimden benden bir hafta önce oldu o 2 gun halsiz oldu bi ara üsüme titreme geldi gecti herkes başka etkiler gosteriyor ki esim benden daha dirençli diye düsünüyorduk ben mide ameliyatı gecirdigimdenbenim sinovac olan da biontech olan da arkadaşlarım var. bazıları sonrasında covid oldu ama hepsi evde hafif geçirdi. hiç de aşıya rağmen kötü olan duydmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?