bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bu kadar yabancı madde takıntısı olup aşıdan korkanlar umarım ağızlarınq tek bir tane çikolata, paket ürün sokmayıp; deterjanlarını evde kendileri yapıyorlardır.
He kesin öyledir kendisi astim hastasi neden ilaclarını kullaniyor mesela bitkilerle halletsin ama nefessiz kalmak çok zor dimi covidde insanları boğarak öldürdü hala utanmadan konuşuyorlar ne diyeyim

İyi yazanada kötü yazanada numaracı demiyorum aşıya iyi diyinler aşı olmak istemeyenlere hakaret ediyor ona sinir oluyorum herkesin kendi tercihi sonuçta
ne demişti Dr Ceyhan aşılmanın hemen yapılması lazım yoksa zamanlar salgın biter zaten iki yıldan sonra insanlar bağışıklık geliştirdi bence belki de sürü bağışıklığı dedikleri olay oldu bilemeyiz ki

Bende aynı şeyi aşı olanlar için diliyorum sonuçta o yediğimiz içtiğimiz den zehirlenip yada başka şekilde zarar görürsek dava açma sorgulama hakkımız var ama bu aşılarda üreticiler sorumluluk almıyor astım hastasıyım hava dahil hiç bir ilaç kullanmıyorum ki kullansam onlardan zarar görsem ondada dava hakkım var bu aşılarda yok milleti aşagılayarak konuşan kişilere güvenmiyorum aşagılamak bilimsel veri değil !

Bağısiklik geliştirdi mi siz haber falanda mı izlemiyorsunuz yahu 10 kere mutasyona uğradı bu virüs hindistanda baska bir hastalığa sebep olup gözlerini kaybetmeye kadar gitti insanlar her sene grip aşısı değisiyor o zaman ki virüse göre her sene aynı asıyı olduğumuzu düsünmuyorsun galiba inş.

İşte hiç bir kanıt veri yok aynı testten hangi ara varyant tesbit etmeye başladılar virüs izole bile edilememişken ?

Dava aç bakalım kazanabiliyor musun içeriginde hepsi yazıyor biz yazdık diyecekler yani boşa dava ile falan uğrasmayın ağrı kesiciden bile ölebilirsin ama hala herkes kullanıyor

Neden sadece hastaneye yatanlar öldü evde tedavi görenler sağ kaldı ?
Hastanelerde yer kalmadı aşırı öldürücü virüs vardı her gittiğimde maskesiz mesafesizdi doktorlar hatta kafeteryada sigara içiyorlardı birbirlerine üfleyerek çok öldürücü virüs olsa kim böyle bişey cesaret edebilir?

Dava aç bakalım kazanabiliyor musun içeriginde hepsi yazıyor biz yazdık diyecekler yani boşa dava ile falan uğrasmayın ağrı kesiciden bile ölebilirsin ama hala herkes kullanıyor
Kullanmıyorum onları da hiç birinin yan etkisinde ölüm okumadım ben

ya zaten istatistik diye birşey var hatta bu gibi durumlara özel bioistatstik diye birşey var. bunun bir sürü uzmanı tvlerde de açıklama yapıyor. öyle twitterda duydum bir kızın şusu ölmüş demek kesinlik değil.
bu işin ilmini yapanlar çıkıp yazarsa elimizde şöyle istatistiki veri var diye o zaman hak veririm.

İşte hiç bir kanıt veri yok aynı testten hangi ara varyant tesbit etmeye başladılar virüs izole bile edilememişken ?

tabi canım insanlar boşuna laboratuvarlara kapanıp, o astronot kıyafetleriyle virüsü inceliyor. nasıl tespit edebilirler ki zaten. bilim diye birşey de yok, külliyen yalan.

doktorlar mı maskesiz ve mesafesizdi ?
yazık günah bu yoruma, kaç doktor öldü hiç baktınız mı ?

sürü bağışıklığı olurken ölen ölsün kalan sağlar bizimdir deniyor yalnız. bunu duydunuz mu hiç ?
o bağışıklığı öyle şıp diye kazanmak mümkün değil.
o bağışıklık sürü mantığıyla olursa yoğun bakımda yer kalmıyor, insanlar çatır çatır ölüyor.
bu şekilde mi kurtulalım.

doktorlar mı maskesiz ve mesafesizdi ?
yazık günah bu yoruma, kaç doktor öldü hiç baktınız mı ?
Haberlerde bi dr vardı gecen izledim kac saat sonra çikiyor botlarindan ter döküyor su gibi nasıl ter o kadar birikebilir botlarin icinde düsünsene tişortünü sıkiyor aynı yıkanmış gibi

Ben artık bu düsuncelere diyecek laf bulamiyorum ya çok ilginç

hayır bir de kim kimi aşağılıyor. bilimsel ve mantıklı verilerle cevap vermek ne zamandır aşağılamak anlamadım.
aşı olmak istemeyen olmaz. isteyen olur. ama herkes sonucuna katlanır. ben o virüsü kapıp entübe olma riskindense aşının yan etkisine seve seve varım.
bunun anlatmanın nesi aşağılamak ?

Haberlerde bi dr vardı gecen izledim kac saat sonra çikiyor botlarindan ter döküyor su gibi nasıl ter o kadar birikebilir botlarin icinde düsünsene tişortünü sıkiyor aynı yıkanmış gibi

benim ailem de çevrem de doktor dolu. ne çektiklerini çok yakından gördüm. keza bu topictede nice sağlık görevlisi arkadaş kendileri yazdı yaşadıkları zorlukları.

Ben gördüğümü söylüyorum maalesef ölüm insan hayatında bir gerçek

biz yalan mı dedik acaba ?
doktorlar ve nice sağlık çalışanları bu pandemi ortamında en riskli yerde çalışarak can verdi. sizin lafınız hiçbirine birşey olmadı'ya çıkıyor.
gerçekten böyle düşünen birinin olmasına üzüldüm.
belli ki farklı dünyaların insanlarıyız

Ben sağlikçi değilim bunlari anlayacak kafayada sahip değilim olsaydım dr olurdum insanlar yillarca okuyor kafa patlatiyor aylarca uykusuz aşi çikarmak için uğrastilar onlara inanmayıp twitterda yazanlara mı inanacağım anlamadim ki.
Aşı çikmasa neden çıkmadi çiktı niye bu kadar erken cıktı 50 yıl onceki aşilarla bir tutuyorlar teknoloji hersey gelişmedi mi hiç ne kadar erken çiktı diye düsunmedim çunkü zaten bilim insanları salginlara karşı zaten yıllarca sürekli çalışıyorlar işleri o diyorlar ki bigüne ciktı he öyle he bigüne çıktı aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…