He kesin öyledirbu kadar yabancı madde takıntısı olup aşıdan korkanlar umarım ağızlarınq tek bir tane çikolata, paket ürün sokmayıp; deterjanlarını evde kendileri yapıyorlardır.
İyi yazanada kötü yazanada numaracı demiyorum aşıya iyi diyinler aşı olmak istemeyenlere hakaret ediyor ona sinir oluyorum herkesin kendi tercihi sonuçtabenim muhtelif hastanelerde çalışan bir sürü doktor arkadaşım aşılanmadan sonra yoğun bakım ve ölüm oranının düştüğünü söylüyor aksine.
25 senedir arkadaşlarım, hepsine kendimi de ailemi de emanet ettim yıllarca.
sosyal medyada aşı için iyi birşey yazanlar numaracı oluyor da kötü yazanlar neden haklı oluyor ?
Bende aynı şeyi aşı olanlar için diliyorumYok doktorlar yalanci twitter çok saglam kaynak yemin ediyorum ayni havayi solumaktan bile bıkkınlık geldi bana inş. aşı olmayanlar bunu acı bir biçimde öğrenmez
Mesela yılda kac kişi saç boyasindan öluyor haberleri var mı yok alerjik reaksiyondan herkes hala sacinı boyatıyor o kadar kimyasal süruyoruz beynimizin en yakın yerine aşı olunca yoooo bizi öldürecekler
Bağısiklik geliştirdi mi siz haber falanda mı izlemiyorsunuz yahu 10 kere mutasyona uğradı bu virüs hindistanda baska bir hastalığa sebep olup gözlerini kaybetmeye kadar gitti insanlar her sene grip aşısı değisiyor o zaman ki virüse göre her sene aynı asıyı olduğumuzu düsünmuyorsun galiba inş.İyi yazanada kötü yazanada numaracı demiyorum aşıya iyi diyinler aşı olmak istemeyenlere hakaret ediyor ona sinir oluyorum herkesin kendi tercihi sonuçta
ne demişti Dr Ceyhan aşılmanın hemen yapılması lazım yoksa zamanlar salgın biter zaten iki yıldan sonra insanlar bağışıklık geliştirdi bence belki de sürü bağışıklığı dedikleri olay oldu bilemeyiz ki
İşte hiç bir kanıt veri yok aynı testten hangi ara varyant tesbit etmeye başladılar virüs izole bile edilememişken ?Bağısiklik geliştirdi mi siz haber falanda mı izlemiyorsunuz yahu 10 kere mutasyona uğradı bu virüs hindistanda baska bir hastalığa sebep olup gözlerini kaybetmeye kadar gitti insanlar her sene grip aşısı değisiyor o zaman ki virüse göre her sene aynı asıyı olduğumuzu düsünmuyorsun galiba inş.
Dava aç bakalım kazanabiliyor musun içeriginde hepsi yazıyor biz yazdık diyecekler yani boşa dava ile falan uğrasmayınBende aynı şeyi aşı olanlar için diliyorumsonuçta o yediğimiz içtiğimiz den zehirlenip yada başka şekilde zarar görürsek dava açma sorgulama hakkımız var ama bu aşılarda üreticiler sorumluluk almıyor astım hastasıyım hava dahil hiç bir ilaç kullanmıyorum ki kullansam onlardan zarar görsem ondada dava hakkım var bu aşılarda yok milleti aşagılayarak konuşan kişilere güvenmiyorum aşagılamak bilimsel veri değil !
Neden sadece hastaneye yatanlar öldü evde tedavi görenler sağ kaldı ?Sen öyle atlattın ama binlerce insan öldü böyle bir mantık olabilir mi arkadasım bitkilerle geçiyordu da hastanelerde neden yer kalmadı
Ayrıca dunde paylasındı asının yıllardır üstunde çalışıldıgı bir çok virüse karşı olan bir aşı
Kullanmıyorum onları da hiç birinin yan etkisinde ölüm okumadım benDava aç bakalım kazanabiliyor musun içeriginde hepsi yazıyor biz yazdık diyecekler yani boşa dava ile falan uğrasmayınağrı kesiciden bile ölebilirsin ama hala herkes kullanıyor
Benim bugun 2. Günüm biontech oldum ki olmasaydı bekleyecektim koruyuculuğu yüksek diye kolumun ağrısi hariç hiç birsey yasamadım eşimden benden bir hafta önce oldu o 2 gun halsiz oldu bi ara üsüme titreme geldi gecti herkes başka etkiler gosteriyor ki esim benden daha dirençli diye düsünüyorduk ben mide ameliyatı gecirdigimden
İşte hiç bir kanıt veri yok aynı testten hangi ara varyant tesbit etmeye başladılar virüs izole bile edilememişken ?
Neden sadece hastaneye yatanlar öldü evde tedavi görenler sağ kaldı ?
Hastanelerde yer kalmadı aşırı öldürücü virüs vardı her gittiğimde maskesiz mesafesizdi doktorlar hatta kafeteryada sigara içiyorlardı birbirlerine üfleyerekçok öldürücü virüs olsa kim böyle bişey cesaret edebilir?
Ben artık bu düsuncelere diyecek laf bulamiyorum ya çok ilginçtabi canım insanlar boşuna laboratuvarlara kapanıp, o astronot kıyafetleriyle virüsü inceliyor. nasıl tespit edebilirler ki zaten. bilim diye birşey de yok, külliyen yalan.
İyi yazanada kötü yazanada numaracı demiyorum aşıya iyi diyinler aşı olmak istemeyenlere hakaret ediyor ona sinir oluyorum herkesin kendi tercihi sonuçta
ne demişti Dr Ceyhan aşılmanın hemen yapılması lazım yoksa zamanlar salgın biter zaten iki yıldan sonra insanlar bağışıklık geliştirdi bence belki de sürü bağışıklığı dedikleri olay oldu bilemeyiz ki
Haberlerde bi dr vardı gecen izledim kac saat sonra çikiyor botlarindan ter döküyor su gibi nasıl ter o kadar birikebilir botlarin icinde düsünsene tişortünü sıkiyor aynı yıkanmış gibidoktorlar mı maskesiz ve mesafesizdi ?
yazık günah bu yoruma, kaç doktor öldü hiç baktınız mı ?
Ben artık bu düsuncelere diyecek laf bulamiyorum ya çok ilginç
Haberlerde bi dr vardı gecen izledim kac saat sonra çikiyor botlarindan ter döküyor su gibi nasıl ter o kadar birikebilir botlarin icinde düsünsene tişortünü sıkiyor aynı yıkanmış gibi
Ben gördüğümü söylüyorum maalesef ölüm insan hayatında bir gerçekdoktorlar mı maskesiz ve mesafesizdi ?
yazık günah bu yoruma, kaç doktor öldü hiç baktınız mı ?
Ben gördüğümü söylüyorum maalesef ölüm insan hayatında bir gerçek
Ben sağlikçi değilim bunlari anlayacak kafayada sahip değilim olsaydım dr olurdum insanlar yillarca okuyor kafa patlatiyor aylarca uykusuz aşi çikarmak için uğrastilar onlara inanmayıp twitterda yazanlara mı inanacağım anlamadim ki.hayır bir de kim kimi aşağılıyor. bilimsek ve mantıklı verilerle cevap vermek ne zamandır aşağılamak anlamadım.
aşı olmak istemeyen olmaz. isteyen olur. ama herkes sonucuna katlanır. ben o virüsü kapıp entübe olma riskindense aşının yan etkisine seve seve varım.
bunun anlatmanın nesi aşağılamak ?
Ölüm hayatın bir gerçeği napalım salalım gitsin miBen gördüğümü söylüyorum maalesef ölüm insan hayatında bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?