- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
35 yas ve üstüne aşı açıldı bende hu gruptayim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bide şey var fosur fosur sigara icenler aşının icinde ne var bilmiyoruz diyor diye
Çok geçmiş olsun....Annem mesela 2 aydır belki daha fazla 22 yıl onceki olduğu ameliyat yeri iltihaplandı ha geçer ha biter dedik bekledi niye hastaneye gitmek istemediginden dün dr gördü sorununda tedaylı ult. Yaptırıcaz belkide yeniden ameliyat olacak yapay damar takılmıstı dr tikanmış dedi damarlarıncovid olmasa hiç bekler miydi niye kimseye bir sey anlatamiyoruz ya bir kisi pıhti atmıs herkes ona yöneliyor e bu covid zaten damarları daraltıp pıhtiya neden oluyor oldürüyor kimse ondan bahsetmiyor
Bi tanıdık ası olmuş uyanamamış biliyon muyeminle buradaki aşı savaşından yıpranmışım, forumu kapatınca uyuyakalmışım :) yoksa bu da yan etki mi
jfklsdjfsdl
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun....
Günlük aşılanma o. İzmirin yüzde 50si aşılanmış. Canım İzmir ❤Dün 1 milyon diye tweet attı ama bilemiyorum.
O 24 saat icinde yapılan aşıDr. Fahrettin Koca on Instagram: "1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?"
218K likes, 4,449 comments - drfahrettinkoca on June 15, 2021: "1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?".www.instagram.com
1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?
(23 saat önce)
Sağlık bakanlıgindan atiyorum ama inanmiyor began ne yapayımO 24 saat icinde yapılan aşı
Yok Bibi inandım. Ben günlük olduğunun farkında değildim :)Sağlık bakanlıgindan atiyorum ama inanmiyor began ne yapayım
Sanmam birsey olsun ama riske girmeye gerek var mi sonraki günde tavsiye etmem kol ağrisi halsizlik olabiliyorSpordan 1-1.5 saat sonra aşı olsam zararı olur mu bilginiz var mı ? Sporda kaslar şişiyor ya acaba bir zararı olur mu ?
35 39 yaş aralığımı açıldı acaba göremedim de bir yerde35 yas ve üstüne aşı açıldı bende hu gruptayim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende haftasonu için düşündüm. cuma gece aşı olup cumartesi pazar dinlenirim ağrı olursada sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.Sanmam birsey olsun ama riske girmeye gerek var mi sonraki günde tavsiye etmem kol ağrisi halsizlik olabiliyor
Gunluk asimi bu rakam ?Dr. Fahrettin Koca on Instagram: "1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?"
218K likes, 4,449 comments - drfahrettinkoca on June 15, 2021: "1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?".www.instagram.com
1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?
(23 saat önce)
tühh gecelere akmakta yasak galiba halaaa.evde dök kurtlarıı barii aşıyı kutla bir iyice.Aşı bende enerji yaptı galiba clup modundayım
Kulaklıkla geziyorum evdetühh gecelere akmakta yasak galiba halaaa.evde dök kurtlarıı barii aşıyı kutla bir iyice.
Evet sağlık bakanı açıkladı twitter hesabından gördüm. Yarından itibaren başlanacak35 39 yaş aralığımı açıldı acaba göremedim de bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?