bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben maske el yıkama vs ile normal yaşantıma döneceğim.15 aydır başıma gelmeyen kalmadı.Kardeşim burnundan ameliyat oldu 3 gün hastanede kaldık.Belim tutuldu geçen ay gittim fizik tedavide yattım sedyelere fizik tedavi gördüm.Ve bişi olmadı.Halbuki salgın ilk çıktığında çöp dökmeye çıksam bana bulaştı gibi gelirdi

ilk aylarda çift maske üstüne siperlik takıyordum elime de eldiven.dışardan aldıım herşeyi dezenfekte ediyordum markete 10 günde bir diğer yerlere hiç uğramıyordum evde kimse işe gitmedi çocuk asla okula gitmedi ama sonunda olan oldu psikoloji bozuldu devreler yandı çocuk dün okula gitti aylar sonra okulu unutmuş.ben de avm ye gittim bir tuhaf geldi herhafta yıllardır gittiğim avm.yürümeyi bile unutanlar var aramızda

Ya ben hala dışardan aldığımız her seyi yikiyorum. Dışarı cikip eve gelince telefonu kolonyayla siliyorum. Eşimde isten gelince balkona bi kutu yaptık disardan gelen kisidel eşyaları koyuyor. Telefon , cüzdan, gözlük anahtar. Sonra elini yüzünü yıkayıp, onları tek tek siliyor. Market eşyaları hic mutfaga girmeden balkona koyuyoruz . Disi yıkanacak yıkanıyor, diğerlerinin poşetlerini degistiryoruzm. Küçük boy çöp poşetlerine koyuyorum. Market poşetlerini hiç kullanamiyorum direk çöpe. Sürekli küçük boy poşet aliyorum.

telefonları sile sile parmak izimizi tanımaz oldular

telefonları sile sile parmak izimizi tanımaz oldular
Aynen birde esim kredi kartini siliyor. Kâğıt paralarıda siliyor. Ben zaten hic para kullanmıyorum hep kartla temassiz.
Ama 2 hafta önce şuur kaybı yaşadım sanirim ilk defa magazaya gittim giysi denedim sonra nasil ya ne oldu bana dedim. 5 gün saydim hastalık kaptım mj djye. Karişik hayatlar yaşıyoruz

Ben kredi kartı sildim sildim temassızı bozuldu

Geç yazmış olabilirim. Aşıdan önce soruyorlar, alerjiniz var mı, düzenli kullandığınız ilaçlar ve kan sulandirici kullanıyor musunuz diye. Mesela ben 1 ay önce kürtaj oldum, hamilelik durumunda kullanmıştım. 1 ay geçmiş sıkıntı olmaz dediler. Hatta doktor geldi yan odadan, ben tedirgin olunca.

Dünden bu yana okuyorum, gerçekten sabrınıza ve azminize hayran kaldım. Defalarca, bıkmadan anlatmaniza.

Dünden bu yana okuyorum, gerçekten sabrınıza ve azminize hayran kaldım. Defalarca, bıkmadan anlatmaniza.

utandım :) böyle aşı propagandisti gibi olmak da istemiyorum ama belli olan bir çözüm için direnmeyi yanlış buluyorum. madem bağışık olmak için bu yapılmak zorunda hepimiz sorumluluk almalıyız.

Bu akşam için randevu aldım. Ben de ilk dozumu olacağım inşallah. Yalnız tırsmıyor değilim. Internette bir kaç video gördüm. Koluna Bozuk para, çatal kaşık yapıştıranlar var. Deneyen oldu mu?
Buna inanıyor musunuz? Bozuk paranın duracağına inanmayın. Çipe ne gerek var elimizde telefon var .takipse takip

ben de paralara fısfıs kolonya sıkıyorum hep. su vs kartla almıyoruz. kartı da başkası alırsa, temassız pos yoksa fıslıyorum

Aşı karşıtı değilim bu zaman kdar bütün aşıları olduk bende eşimde çocuklarda ama bu aşı yeni bir teknoloji üreticisi bile hiç bir garanti vermiyor yan etkiler hakkında o yüzden güvenmiyorum , adam bi gün içinde bulunduğunu söylemişti bir röportajında
hastalığı atlattım muhtemelen eşim pozitif çıktı ertesi gün bnm de koku kaybım oldu başka ağrı sızı ateş olmadı çocuklarıma hiç birşey olmadı hiç bir ilaç kullanmadık bal sirke bitki çayları dışında
Sosyal medyada takip ettiğim doktorlar da hep bu yönde konuşuyor Ümit Aktaş , Bilgehan bilge , Neva Çiftçioğlu Banes (ki kendisi 10 yıl NASA da görev yapmış virolog) , canan efendigil Karatay gibi
TV de ki doktorlara gelirsek hiç biri bilimsel veri sunmuyor anca sağa sola saldırıyor kendi çevremdeki sağlık çalışanları da olmazsak işten çıkarılacaktır o yüzden sinovacı seçtik dediler mobbing uygulandığını söylediler .

Aynıyız. Virüs 1000lere inmedikçe halen devam ederiz. Alıştık çünkü çok zorlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…