Ben gayet saygılıyım gördüğümü söylüyorum bir doktorla karşı karşıya geldiği zaman iyi de konuşsa kötü de konuşsa asla saygımı bozmam bu bizde bir alışkanlıktır hocalar öğretmenler doktorlar değerlidir bnm gözümde dışrdan gördüğümü söyledim ben yanlarındaki davranışını söylemedim ne yazık ki bazı işini düzgün yapmayanlar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyorTamam asi yaptirmayin izole de olmayin ama biraz saygi
O kdr yetismis degerli doktor vefat etti
Bebekler annelerinden ayrildi sutten kesildi insanlar aylarca izinsiz calisti gercekten cani yanan cok insan var yapmayin
Desteklemesemde bu asiyi yillik olarak mecbur tutacaklar ne kamu hizmeti ne yurt disina cikis ne yurt ici ne yurt disi yasam asla normal olmayacak kimsede bu gercegi degistiremeyecek tablo gayet net bence sebepleri ayri tartisabiliriz cani cok yananlar ayri, ama sonuc net.
Benim 6 tane doktor arkadasim yurt disina cikiyor 5 yil icinde ulkede doktor kalmayacak cerrah olmak isteyen neredeyse yok doktorlar bitti siz hala ne diyorsunuz
Hatııyorsun ceyceyim bi akrabası öyle öldü ne diyeyim Allah göstermesin bu acıyı 3 gün o ahriya zor dayandim onlar nasıl ağrı acı çekmiştir kim bilirdirek ölsen neyse resmen işkence kendi oksürügunden nefes alamama boğula boğula ölmek
Doktorlarin 2ye ayrildigi soylentileri dolasiyor evet. Her asiya ikna edilen hasta uzerinden prim alindigi soyleniyor. Asiya karsi olan doktorlarda engel olduklari takdirde veya olumsuz yorum yapildiklari takdirde islerinden olmakla kalmayip diplômalari gecersiz sayilacak deniliyorTeşekkür ederim.
Twitter'da 3 farklı Doktor takip ediyorum.
Biri nasa'da çalışan Neva Hanım Diğer ikisi kardiyolog.
Ve bu insanlar aşının güvenli olmadığını savunuyorlar.
Yani duruma baktığımızda doktorlar da ikiye ayrılmış durumda.
Ben gayet saygılıyım gördüğümü söylüyorum bir doktorla karşı karşıya geldiği zaman iyi de konuşsa kötü de konuşsa asla saygımı bozmam bu bizde bir alışkanlıktır hocalar öğretmenler doktorlar değerlidir bnm gözümde dışrdan gördüğümü söyledim ben yanlarındaki davranışını söylemedim ne yazık ki bazı işini düzgün yapmayanlar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor
Off google dan sosyal platformlardan okuyup okuyup yazıyorsunuz. Ailemde mikrobiyoloji prof dr u var. O niye farklı anlatıyor ve hepimize aşıyı öneriyor acaba? Olmayın aşı ama başkalarını da yanlış yönlendirmeyinAşı karşıtı değilim bu zaman kdar bütün aşıları olduk bende eşimde çocuklarda ama bu aşı yeni bir teknoloji üreticisi bile hiç bir garanti vermiyor yan etkiler hakkında o yüzden güvenmiyorum , adam bi gün içinde bulunduğunu söylemişti bir röportajında
hastalığı atlattım muhtemelen eşim pozitif çıktı ertesi gün bnm de koku kaybım oldu başka ağrı sızı ateş olmadı çocuklarıma hiç birşey olmadı hiç bir ilaç kullanmadık bal sirke bitki çayları dışında
Sosyal medyada takip ettiğim doktorlar da hep bu yönde konuşuyor Ümit Aktaş , Bilgehan bilge , Neva Çiftçioğlu Banes (ki kendisi 10 yıl NASA da görev yapmış virolog) , canan efendigil Karatay gibi
TV de ki doktorlara gelirsek hiç biri bilimsel veri sunmuyor anca sağa sola saldırıyor kendi çevremdeki sağlık çalışanları da olmazsak işten çıkarılacaktır o yüzden sinovacı seçtik dediler mobbing uygulandığını söylediler .
Kanserin tedavisi ilacı aşısı çoktan bulundu ama ilaç lobileri ve bazı ülkeler kullanıma geçmesine izin vermiyor halaa. Ama covid sadece insan öldürmedi ekonomileri çökertti çin hariç. Mecbur tüm ülkeler aşıya geçti . Hayat durmuştu daha ne kadar beklenecekti. Yok ağır metal varmış. Olsa ne olacak? Sanki ağır metal aldığımız onlarca kalem şey yok. Aşı şu durumda tek çaredir. Netbenim muhtelif hastanelerde çalışan bir sürü doktor arkadaşım aşılanmadan sonra yoğun bakım ve ölüm oranının düştüğünü söylüyor aksine.
25 senedir arkadaşlarım, hepsine kendimi de ailemi de emanet ettim yıllarca.
sosyal medyada aşı için iyi birşey yazanlar numaracı oluyor da kötü yazanlar neden haklı oluyor ?
Bende böyle düşünüyorum kendimiz karar verelim dayatma yapılmasınBende bunu anlayamiyorum siz anlamak istediginiz pencereden bakiyorsunuz ama ztn bosa tartisiyoruz dunya degisti uyum saglamaktan baska care yok bari secenek varken kendimiz karar verelim.
Kim kimi yanlış yönlendiriyor ilerleyen yıllarda görcezOff google dan sosyal platformlardan okuyup okuyup yazıyorsunuz. Ailemde mikrobiyoloji prof dr u var. O niye farklı anlatıyor ve hepimize aşıyı öneriyor acaba? Olmayın aşı ama başkalarını da yanlış yönlendirmeyin
Hepsini biliyorum benim dediğim bir ilacın birden fazla muadili vardır a ilacı için x y z muadili var bu x y z den hangi firma en güzel hediye verirse o hastaya verilirdi anlatabildim mi ?
hele 'ay ben çok titizim, her sabah tuvaleti çamaşır suyuyla yıkarım' diye övünen bir milletin böyle konuşması çok komik.
Geleneksel Türk kadını figürünün çamaşır suyunu, cifi, porçözü bir icmedigi kalıyor. Bulaşık deterjanımiz, çamaşır deterjanımiz hep kimyasal. Adetken taktiğimiz pedler petro kimya ürünü. İndirimden aldığımız rujlarin, nemlendiricilerin,fondotenlerin Allah bilir içinde ne var. Fastfoodlar, mahalle arası yediğimiz dönerler, her akşam sofraya koyduğumuz kolalar, çocuklara aldığımız jelibon boyalı şekerler...
Yani neler neler var bize zarar veren. Ama onlara asla laf yok:)
Bende bunu söylüyorum araştırıldı mı etkisi kaç kişiye zararı oldu bakıldı mı ? Hayır
Sigarayi unutmayalim lütfen.hele 'ay ben çok titizim, her sabah tuvaleti çamaşır suyuyla yıkarım' diye övünen bir milletin böyle konuşması çok komik.
Geleneksel Türk kadını figürünün çamaşır suyunu, cifi, porçözü bir icmedigi kalıyor. Bulaşık deterjanımiz, çamaşır deterjanımiz hep kimyasal. Adetken taktiğimiz pedler petro kimya ürünü. İndirimden aldığımız rujlarin, nemlendiricilerin,fondotenlerin Allah bilir içinde ne var. Fastfoodlar, mahalle arası yediğimiz dönerler, her akşam sofraya koyduğumuz kolalar, çocuklara aldığımız jelibon boyalı şekerler...
Yani neler neler var bize zarar veren. Ama onlara asla laf yok:)
Ayyy bırakın şu aşı karşıtlarını…
Olmasınlar aşılarını.
Olmak isteyen çok insan var, onlara kalsın.
O onu demiş, bu bunu demiş, miş miş miş.
Referansları da akapunkturcu Dr. Ümit Aktaş ve Twitter yorumları.
Bir de otopsi yapılamayan aile büyüğü var arada bir gündeme geliyor.
‘Aşı olanlara cip takılıp izlenecek’, hııı hıı evet,
‘Aşı olanlar kısır olacak’, yaaa evet.
‘Aşı olanlar yan etkisini üç-beş yıl sonra görecek’, ayyy sorma yaa görecekler günlerini deyip geçin.
En azından aşı olanların virüs bulaşsa bile üç-beş yıl sonrasını görme ihtimalleri olmayanlara göre daha yüksek.
Yaşım olmuş 48 menapoza kalmış 3-5 yıl, kısırlaşsam ne gam?
Kaldı ki hayatımda duyduğum en saçma senaryolardan biri de bu.
Uğur Şahin ve Özlem Türeci çifti de zaten
aylardır insanlara zarar verecek bir aşı/ilaç bulmak için kapandılar laboratuvara.
Hipokrat yemini değil de insan ırkının kökünü kazıma yemini etmişler.
Yıllardır tıp fakültesinde okuyan, laboratuvarda çalışan bilim insanlarından daha bilgili bazılarımız.
Twitter üniversitesinde okuyor çünkü onlar.
La havle…
Onu ,antibiyotiği bir üstteki mesajımda yazmistim. Tekrara düşmeyeyim dedimSigarayi unutmayalim lütfen.
Yaaa ben 91liyim. Zamanında Okula asicilar gelirdi, ne aileden izin kagidi, ne bu çocuğun alerjisi-astimi var mı sorgusu,ne aşının ne asisi olduğu bilgisi... Ailemizin haberi bile olmadan açardık kolumuzu,vurulur eve giderdik.
Yani böyle bir nesiliz,bunca naz bunca niyaz neden???
Gören de vücudumuza hiç bilmediğimiz şey değmedi zanneder. Bu ülkede dişin Ağrısa antibiyotik veriyorlar, k*çın Ağrısa antibiyotik veriyorlar. Vücudunun bütün güzle floralari antibiyotik ile ölmüş, adet olsa peşpeşe üç hap atıyor sancisina, sevgilisinden ayrılip rakı içiyor , günde bir paket sigara içiyor, korunmasız ilişkiden sonra ellayi şeker niyetine atıyor,beyaz undan ekmek vazgeçilmezi... Ama 'asi zararlı,yaptırmayacagim'
Neden??
İnsan ırkına zarar için verilen aşılar, Dış güçler, dünyayı yöneten üç buyuk aile, oynanan büyük oyun, kimsenin göremediği ama ne hikmetse asi olmayanın bildiği o gizli sır ...
*Sıram gelidi, vuruluyom alamaniendişelerim var ama toplum için - virüsün defolup gitmesi için elimden gelen tek bir şey var, onu yapmak da vatandaş olarak boynumuzun borcu bence
Bogula bogula öluyorsunda etrafindaki kimse mudahale edemiyor.Hatııyorsun ceyceyim bi akrabası öyle öldü ne diyeyim Allah göstermesin bu acıyı 3 gün o ahriya zor dayandim onlar nasıl ağrı acı çekmiştir kim bilirdirek ölsen neyse resmen işkence kendi oksürügunden nefes alamama boğula boğula ölmek
korona olmuşsunuz geçmiş olsun.Aşı karşıtı değilim bu zaman kdar bütün aşıları olduk bende eşimde çocuklarda ama bu aşı yeni bir teknoloji üreticisi bile hiç bir garanti vermiyor yan etkiler hakkında o yüzden güvenmiyorum , adam bi gün içinde bulunduğunu söylemişti bir röportajında
hastalığı atlattım muhtemelen eşim pozitif çıktı ertesi gün bnm de koku kaybım oldu başka ağrı sızı ateş olmadı çocuklarıma hiç birşey olmadı hiç bir ilaç kullanmadık bal sirke bitki çayları dışında
Sosyal medyada takip ettiğim doktorlar da hep bu yönde konuşuyor Ümit Aktaş , Bilgehan bilge , Neva Çiftçioğlu Banes (ki kendisi 10 yıl NASA da görev yapmış virolog) , canan efendigil Karatay gibi
TV de ki doktorlara gelirsek hiç biri bilimsel veri sunmuyor anca sağa sola saldırıyor kendi çevremdeki sağlık çalışanları da olmazsak işten çıkarılacaktır o yüzden sinovacı seçtik dediler mobbing uygulandığını söylediler .
Bogulmak ne demek cok iyi biliyorum 3 sene kadar once boğaz kaslarimda bir sıkıntı oldu uyirken tükürügum nefes boruma kacıp sürekli boğuluyordum nasıl kötü birsey ne nefes alabiliyorsun ne oksürebiliyorsunBogula bogula öluyorsunda etrafindaki kimse mudahale edemiyor.
Eşim bir ara gripti covitten suphelendik adam birden odadan ogure ogure nefes alamayarak firladi, elim ayagim titredi bu ölmeye olecek bari ben kalayim cocuk tek kalmasin dusunceleriyle, onumde bir insan boguluyo suni teneffus yapmam lazim vicdaniyla baş başa sanirim bir dakika bana sorsan 1 saat gecirdim.
Ter bosaliyor insanin sirtindan.
İnsanlara bunlar çok geliyor.
1 dk nefesimizi tutalim bakalim neler oluyor o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?