36 yaşında hiç bir kronik hastalığı olmayan arkadaşım öldü 2 küçük çocuk annesiz kaldı aile hekimimiz öldü 3 aylık bebeği kaldı kimler öldü kimlerrİnsanların aşı olmak istemeyişini anlıyorum. Kişisel hakkınız ve bunu tercih ediyorsunuz. Ancak sosyal medya üzerinden topluma korku salanlara açıkçası çok sinirleniyorum. Bu hastalıktan ölenler, ağır geçirip sağlığından olanlar, işsiz kalanlar, eğitimsiz kalan çocuklar, ruh sağlığını kaybedenler var. Lütfen kendi tercihlerinizi sessiz sedasız uygulayın ve toplumun bağışıklık kazanmasına engel olmayın.
Akıllı insanlar çok iyi yapıyorlar keşke burda da herkese zorla yapsalar adamlar bizle mi uğrasacak bize çip takacaklar diye geziyorlar süper çözümmüşBelcika
Evet çip takıp nasıl dolma sardığımızı börek açtığımızı ve hangi saçma dizileri izlediğimizi tespit edecekler ha ha haAkıllı insanlar çok iyi yapıyorlar keşke burda da herkese zorla yapsalar adamlar bizle mi uğrasacak bize çip takacaklar diye geziyorlar süper çözümmüş
Yoksa benim efsane sex hayatımı mı merak ediyorlarEvet çip takıp nasıl dolma sardığımızı börek açtığımızı ve hangi saçma dizileri izlediğimizi tespit edecekler ha ha ha
Ben doğum yapalı 22 ay oldu o zaman bende de sıkıntı olmaz inşallah.Geç yazmış olabilirim. Aşıdan önce soruyorlar, alerjiniz var mı, düzenli kullandığınız ilaçlar ve kan sulandirici kullanıyor musunuz diye. Mesela ben 1 ay önce kürtaj oldum, hamilelik durumunda kullanmıştım. 1 ay geçmiş sıkıntı olmaz dediler. Hatta doktor geldi yan odadan, ben tedirgin olunca.
İşte o yüzden biontec aşısının da acil kullanım onayı yok ülkemizde
İyi bir gelirim vardı pandemi öncesi bilenler bilir sitede. Ama tam 3 dükkan kiracımızdan 5 kuruş alamıyoru biri de boşalttı bu ay iflas etti. Kazanamıyorlar neyle ödeyecekler. Senetlerini avukata verip alsak hadi intihar edeni olsa cinnet geçireni aç kalanı bunun vebalini nasıl alalım? Bir maaşa kaldık geçinemiyoruz avans çeke çeke tükendik birikimlerden yiyoruz ha bire psikolojimiz bozuk çocuk dahil. Şükür aç açıkta değiliz bizden beterleri var tonla. Halaaa tutturmuşlar aşı şöyle aşı böyle. Sıkıysa bunları evine ekmek götüremeyenlere anlatsınlar da görelim. Aç kaldı pandemide insanlar aç. Daha ne kadar dayanacaklar. Normale dönülmesi için aşı tek yol. New york ta yüzde 70 aşılandı diye kutlamalar yapıldı yasakların çoğu kalkacak. Biz de aynını istiyoruz kimse kusura bakmasın
Ben birkaç mesaj once yazmıştım bunu muhtemelen her sene yapılan aşıyı aynı sanıyorlar o kadar bilgililerher sene grip aşısı da yapılıyor. ve her sene o aşının içeriği yeni mutasyona göre değişiyor. o zaman ondan da korksunlar.
ama insanların çoğu grip olup zatüreye dönüşmesin diye grip aşısı olabiliyor. arada fark yok.
insanların psikolojisi allak bullak oldu. zaten ekonomisi zayıf bir ülkeyiz, daha da mı batalım.
bir sürü sektör aylarca çalışamadı. yazık günah değil mi ?
Ben birkaç mesaj once yazmıştım bunu muhtemelen her sene yapılan aşıyı aynı sanıyorlar o kadar bilgililer
Aynen öyle kafalarımız öyle gidik ki bu ay önce eşimin arabasına çarptım parktan çıkarken ki olmayak kazaydı dünde eşim alışverişte kapının altını vurdu betona. Niye? Kafa da borçlar var ödeyemediği için ilk defa hayatında.çoğu insam bu durumda. Eskiden yardım yapardık devamlı çocuk okutuyorduk. Tam 1 yıldır o aileyi arayamıyorum yok ki para ne vereyimher sene grip aşısı da yapılıyor. ve her sene o aşının içeriği yeni mutasyona göre değişiyor. o zaman ondan da korksunlar.
ama insanların çoğu grip olup zatüreye dönüşmesin diye grip aşısı olabiliyor. arada fark yok.
insanların psikolojisi allak bullak oldu. zaten ekonomisi zayıf bir ülkeyiz, daha da mı batalım.
bir sürü sektör aylarca çalışamadı. yazık günah değil mi ?
Aynen öyle kafalarımız öyle gidik ki bu ay önce eşimin arabasına çarptım parktan çıkarken ki olmayak kazaydı dünde eşim alışverişte kapının altını vurdu betona. Niye? Kafa da borçlar var ödeyemediği için ilk defa hayatında.çoğu insam bu durumda. Eskiden yardım yapardık devamlı çocuk okutuyorduk. Tam 1 yıldır o aileyi arayamıyorum yok ki para ne vereyim
Evet çip takıp nasıl dolma sardığımızı börek açtığımızı ve hangi saçma dizileri izlediğimizi tespit edecekler ha ha ha
Yani bakın ben sezaryen olurken spinal anesteziden beynime pıhtı attı. Kimin aklına gelirdi? Ege üniversitesi araştırma hastanesinde doğumum gerçekleşti üstelik. Doktorum her muayeneye para ödediğim tavsiye üzerine zor randevu aldığımız bi doçent doktordu. Yani diyeceğim o ki hayat zaten çok riskli ve zor. Hiç umulmayan yerden umulmayan şeyler oluyor.Yok doktorlar yalanci twitter çok saglam kaynak yemin ediyorum ayni havayi solumaktan bile bıkkınlık geldi bana inş. aşı olmayanlar bunu acı bir biçimde öğrenmez
Mesela yılda kac kişi saç boyasindan öluyor haberleri var mı yok alerjik reaksiyondan herkes hala sacinı boyatıyor o kadar kimyasal süruyoruz beynimizin en yakın yerine aşı olunca yoooo bizi öldürecekler
Benim çipim nerde? Kim aldı benim çipimi!!! Yazıklar olsun ben takip edilmeyecek insanmıydımInstagram’da takip ettiğim dil üzerine eğitim veren bir kadın dün akşam kendi kolunda deneyip paylaştı.Öyle maytap geçecek bir kadın değil. Çip olduğunu düşünmüyorum tabi ama içinde ağır metal olabilir.
Parayı tutacak kadar ağır metal vurulduğun an seni öldürür.Zaten çip değil ağır metal ve civa kullanıldığı için olduğu düşünülüyor ki bunun hakkında biontec e e mail atılabiliyor sizde atabilirsiniz hangi dilde yazarsanız o dilde cevap geliyo arkadaşıma bu konuda kendi sağlık bakanlığınıza danışın Türkiye de acil kullanım onayı alınmamış gibi bir cevap geldi bulursam onu da atarım
Yalnız o kızın annesi SİNOVAC olmuştu. Onu da okudum aşı olmadan. Ve o sinovac eşimin sülalesinin hayatını kurtardı.E aşı olmasına rağmen covidden ölenler de varhepsi bir ihtimal
Sayılardan hiç anlamam ama doktorun biri post yapmış covit olup ölen yüzde bir bile değil diye şimdiki sorun ise aşılardan kaç kişi fayda gördü kaç kişi zarar gördü hiç açıklanmıyor aşılar çok iyi insanlar çok kötükızın biri Twitter da annesinin aşıdan sonra öldüğünü ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi istediğini ama kabul edilmediğini yazmış savcılığa başvurmuş birde
neden covidden yada aşıdan sonra ölenlere otopsi yapılmıyor ? Covidden sonra ölenlere ölüm nedeni covid yazıyorlar ama aşıdan sonra ölenler tesadüfen kalp krizi tesadüfen pıhtı atması ........ Belirsizlik beni ürküten
Uzman öyle dedii şişşişşşş biz ne bilelimmm değil mi?Parayı tutacak kadar ağır metal vurulduğun an seni öldürür.
Ki twitterdan o çok inandıkları doktorlar bile covide 5. Nesil grip diyor nasıl hala 0 model bi hastalık olduğunu düşünüyolar anlamıyorum.Sen öyle atlattın ama binlerce insan öldü böyle bir mantık olabilir mi arkadasım bitkilerle geçiyordu da hastanelerde neden yer kalmadı
Ayrıca dunde paylasındı asının yıllardır üstunde çalışıldıgı bir çok virüse karşı olan bir aşı
Cip takilacak falan inanmiyorum boyle soylentilereAkıllı insanlar çok iyi yapıyorlar keşke burda da herkese zorla yapsalar adamlar bizle mi uğrasacak bize çip takacaklar diye geziyorlar süper çözümmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?