bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnsanların aşı olmak istemeyişini anlıyorum. Kişisel hakkınız ve bunu tercih ediyorsunuz. Ancak sosyal medya üzerinden topluma korku salanlara açıkçası çok sinirleniyorum. Bu hastalıktan ölenler, ağır geçirip sağlığından olanlar, işsiz kalanlar, eğitimsiz kalan çocuklar, ruh sağlığını kaybedenler var. Lütfen kendi tercihlerinizi sessiz sedasız uygulayın ve toplumun bağışıklık kazanmasına engel olmayın.

36 yaşında hiç bir kronik hastalığı olmayan arkadaşım öldü 2 küçük çocuk annesiz kaldı aile hekimimiz öldü 3 aylık bebeği kaldı kimler öldü kimlerrkeşke o zamanlar aşı olsaydı da grip gibi geçirebilseydiler

Akıllı insanlar çok iyi yapıyorlar keşke burda da herkese zorla yapsalar adamlar bizle mi uğrasacak bize çip takacaklar diye geziyorlar süper çözümmüş
Evet çip takıp nasıl dolma sardığımızı börek açtığımızı ve hangi saçma dizileri izlediğimizi tespit edecekler ha ha ha

Ben doğum yapalı 22 ay oldu o zaman bende de sıkıntı olmaz inşallah.
Çok teşekkür ediyorum,birçok yere danışıyor fikir alıyorum, tedirginim ama bakalım.

İşte o yüzden biontec aşısının da acil kullanım onayı yok ülkemizde

aşı FDA ve EMA onaylı. FDA dediğimiz tüm dünyanın tir tir titrediği bir amerikan denetleme kurumu. EMA'da avrupa ülkelerinin tümü için denetleme yapıp ilaç onayı veren bir kurumç bizim sağlık bakanlığı denetçilerimiz de onlardan eğitim alırlar hatta.
FDA ve EMA onayı almış bir ilacı kabul etmeleri zaten onayladıkları anlamına gelir.

her sene grip aşısı da yapılıyor. ve her sene o aşının içeriği yeni mutasyona göre değişiyor. o zaman ondan da korksunlar.
ama insanların çoğu grip olup zatüreye dönüşmesin diye grip aşısı olabiliyor. arada fark yok.

insanların psikolojisi allak bullak oldu. zaten ekonomisi zayıf bir ülkeyiz, daha da mı batalım.
bir sürü sektör aylarca çalışamadı. yazık günah değil mi ?

Ben birkaç mesaj once yazmıştım bunu muhtemelen her sene yapılan aşıyı aynı sanıyorlar o kadar bilgililer

Aynen öyle kafalarımız öyle gidik ki bu ay önce eşimin arabasına çarptım parktan çıkarken ki olmayak kazaydı dünde eşim alışverişte kapının altını vurdu betona. Niye? Kafa da borçlar var ödeyemediği için ilk defa hayatında.çoğu insam bu durumda. Eskiden yardım yapardık devamlı çocuk okutuyorduk. Tam 1 yıldır o aileyi arayamıyorum yok ki para ne vereyim

benim kuzenimin spor okulu vardı. trilyonluk evde oturuyordu. hayat kaliteleri baya yüksekti. şimdi evlerini satıp küçük bir şehirden uyguna ev alıyorlar. kalanıyla borçlarını kapatacak. sonra sıfırdan tekrar başlayacak.
bunlar kolay mı ?

Evet çip takıp nasıl dolma sardığımızı börek açtığımızı ve hangi saçma dizileri izlediğimizi tespit edecekler ha ha ha

çpe gerek var mı :)
hepimizin elinde akıllı telefon, aklımızdan geçen karşımıza reklam olarak çıkıyor. azıcık kafa yoran çip takılıp takip edilme olayının zaten aşı ile değil akıllı telefonla olduğunu anlar yahu
ve hepimiz gönüllü veriyoruz kendimizi ele
ssdece telefonumuzda duran paylaşmadığımız fotolar bile uzayın topolojik boşluklarında bir gün biri ile karşılaşabilir

Yani bakın ben sezaryen olurken spinal anesteziden beynime pıhtı attı. Kimin aklına gelirdi? Ege üniversitesi araştırma hastanesinde doğumum gerçekleşti üstelik. Doktorum her muayeneye para ödediğim tavsiye üzerine zor randevu aldığımız bi doçent doktordu. Yani diyeceğim o ki hayat zaten çok riskli ve zor. Hiç umulmayan yerden umulmayan şeyler oluyor.

Benim çipim nerde? Kim aldı benim çipimi!!! Yazıklar olsun ben takip edilmeyecek insanmıydım

Parayı tutacak kadar ağır metal vurulduğun an seni öldürür.

Yalnız o kızın annesi SİNOVAC olmuştu. Onu da okudum aşı olmadan. Ve o sinovac eşimin sülalesinin hayatını kurtardı.

Ki twitterdan o çok inandıkları doktorlar bile covide 5. Nesil grip diyor nasıl hala 0 model bi hastalık olduğunu düşünüyolar anlamıyorum.

Akıllı insanlar çok iyi yapıyorlar keşke burda da herkese zorla yapsalar adamlar bizle mi uğrasacak bize çip takacaklar diye geziyorlar süper çözümmüş
Cip takilacak falan inanmiyorum boyle soylentilere
Burada anlamadigim
Isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz
Ben yaptirmak istesem gozumu kapatir yaparim kimse kararima karisamaz
Ben suan yaptirmiyorum ama yaptiranlarada saygi duyarim niye yaptirdin diye muhalefet olmam
Herkesin kendi vucudu kendi karari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…