bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bogulmak ne demek cok iyi biliyorum 3 sene kadar once boğaz kaslarimda bir sıkıntı oldu uyirken tükürügum nefes boruma kacıp sürekli boğuluyordum nasıl kötü birsey ne nefes alabiliyorsun ne oksürebiliyorsun
Ben pek bogulma atlatmadim ama kizimida annemide kurtarmisligim çok, gozunun onunde moraran tuhaf tuhaf sesler cikaran insana aklindaki kurtulacakmi, ölüyormu kac dk oldu kac saniye nefessiz kaldi, ne yapacaktim ne yapacaktim diye dusunmek cok zor ve bu dr lar hemsireler buna defalarca maruz kaldilar piskolojilerini dusunmek bile istemiyorum.
Zararli olan herseyi cok guzel tuketen biz hepimiz o dr larida dusunmek zorundayiz bence.

söylediklerinde bilimsel gerçekler, kanıtlanmış şeyler olsa eyvallah. hak vereceğim. öne sürülenlerin dayanağı yok. sıkıntı orada zaten.

söylediklerinde bilimsel gerçekler, kanıtlanmış şeyler olsa eyvallah. hak vereceğim. öne sürülenlerin dayanağı yok. sıkıntı orada zaten.
Ya valla anlayamıyorum. Ben sürekli arkadaşima soruyordum. Dedi artik karışık kafan ben kimseye bisey demiyorum ya ne desin 1 sene oldu okul kapandı ya var mi ötesi,benim çocuğum evde okuma yazma öğrendi, anaokulundan çıkmadan ilkokula başladı oraya da gidemedi bitiremedi kafasında anaokulunu yazik değil mi çocuğa

ben artık tuzu kuru insanların aşı istemediğini düşünüyorum.
doktorlar önemli değil, sağlık çalışanları önemli değil, hastalığı olup hastanede oda bekleyenler önemli değil, esnafın teker teker dükkan kapaması önemli değil, insanların eve tıkılı kalması önemli değil, çocukların eğitim hayatlarının rezil olması önemli değil, ekonominin batması önemli değil.
yeter ki aşı lobisine direnelim.

Bide hastaneye yatanların hepsi neden ölmüş müş bu nasıl düsünce ya ben anlamadim ne yani bilerek mi oldürdüler virüs var kabul edel diye valla artık kelimelerim tükendi

Bide hastaneye yatanların hepsi neden ölmüş müş bu nasıl düsünce ya ben anlamadim ne yani bilerek mi oldürdüler virüs var kabul edel diye valla artık kelimelerim tükendi

yahu ilk yakalananlardan hem de yaşlı bir adam aylar sonra hatta 1 milyon küsür tl lik hastane masrafı ile taburcu oldu :) öldürmek isteseler onu öldürürlerdi heralde.
bazı şeyler şaka gibi :)

Yüz yaşinda bir kadında çiktı haberlere hatta çok gezenti nin sunucusu oldu adam ölumlerden dondü eridi bitti nasıl zayıflamıstı adam görünce taniyamadım kurtuldu neyseki karısıda gecirdi ama o evde geçirdi

Neeee?
Hangi ülkede oluyor bu?

Onun eski programlarini izlerken cok kotu oluyorum eski hayatin bittiginin en buyuk kaniti o.
Birde Ilkbal Gurpinar var, annesi ve bir akrabasi öldü ya anneanne ya baba
Ilk hafta dahil gezmeye devam etmis ben abdest aliyorum Allah korur yorumlari var
Sonra yogun bakimda kaldi sonraki aciklamalari nasil bir okuyun
Cemil hoca var, ilk hastaya bakmisti. Adi sehir hastahanesine verildi. Arkasindan milyonlar agladi..

Bu akşam için randevu aldım. Ben de ilk dozumu olacağım inşallah. Yalnız tırsmıyor değilim. Internette bir kaç video gördüm. Koluna Bozuk para, çatal kaşık yapıştıranlar var. Deneyen oldu mu?
tüh keşke deneseydim ya, şimdi denesem olur mu acaba?

İşte o yüzden biontec aşısının da acil kullanım onayı yok ülkemizde

Herkesin düşüncesi kendine burda bir konu hakkında tartışıyoruz sadece

Başka doktor olarak da Neva Çiftçioğlu Banes i tavsiye ettim videolarına bakın isterseniz

İyi bir gelirim vardı pandemi öncesi bilenler bilir sitede. Ama tam 3 dükkan kiracımızdan 5 kuruş alamıyoru biri de boşalttı bu ay iflas etti. Kazanamıyorlar neyle ödeyecekler. Senetlerini avukata verip alsak hadi intihar edeni olsa cinnet geçireni aç kalanı bunun vebalini nasıl alalım? Bir maaşa kaldık geçinemiyoruz avans çeke çeke tükendik birikimlerden yiyoruz ha bire psikolojimiz bozuk çocuk dahil. Şükür aç açıkta değiliz bizden beterleri var tonla. Halaaa tutturmuşlar aşı şöyle aşı böyle. Sıkıysa bunları evine ekmek götüremeyenlere anlatsınlar da görelim. Aç kaldı pandemide insanlar aç. Daha ne kadar dayanacaklar. Normale dönülmesi için aşı tek yol. New york ta yüzde 70 aşılandı diye kutlamalar yapıldı yasakların çoğu kalkacak. Biz de aynını istiyoruz kimse kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…