- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Bende de halsizlik ve yüksek bulantı var. Ama önceden de yazmıştım midem hep ilk etkilenen yerimdir diye. Tam 2 gün oldu şu an ve kolum hiç ağrımıyor.Benim bugun 2. Günüm biontech oldum ki olmasaydı bekleyecektim koruyuculuğu yüksek diye kolumun ağrısi hariç hiç birsey yasamadım eşimden benden bir hafta önce oldu o 2 gun halsiz oldu bi ara üsüme titreme geldi gecti herkes başka etkiler gosteriyor ki esim benden daha dirençli diye düsünüyorduk ben mide ameliyatı gecirdigimden
O zaman keşke her aşı yaptırmak istemeyen sizin gibi olsa. Burda bazıları hem aşı yaptırmıyolar hem de aşı karalayıcı yazı paylaşıyolar.Cip takilacak falan inanmiyorum boyle soylentilere
Burada anlamadigim
Isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz
Ben yaptirmak istesem gozumu kapatir yaparim kimse kararima karisamaz
Ben suan yaptirmiyorum ama yaptiranlarada saygi duyarim niye yaptirdin diye muhalefet olmam
Herkesin kendi vucudu kendi karari
Bu aşıların da yan etkisinde ölüm yazmıyor! Biontechte pıhtı atma oranı 1 milyonda 4 kişiymiş. Aşı vurulma sayısı arttıkça bu oran 2lere kadar düşmüş bile hatta. Yahu normal doğumda bile ölüm oranı aşıdan yüksektir.Kullanmıyorum onları da hiç birinin yan etkisinde ölüm okumadım ben
İşte bizde bunu kimseye anlatamiyoruz maalesefYani bakın ben sezaryen olurken spinal anesteziden beynime pıhtı attı. Kimin aklına gelirdi? Ege üniversitesi araştırma hastanesinde doğumum gerçekleşti üstelik. Doktorum her muayeneye para ödediğim tavsiye üzerine zor randevu aldığımız bi doçent doktordu. Yani diyeceğim o ki hayat zaten çok riskli ve zor. Hiç umulmayan yerden umulmayan şeyler oluyor.
Kendini yorma bence anlatamazsın. Seni cahillikle suçlarlar. Sanki kendilerinin veya doktorların ilerde ki yan etkileri ile ilgili kesin kanıtları varmış gibi.Sağlık bakanlığı yerli aşı için denek arıyor ama GÖNÜLLÜ. Burada sayfa sayfa yazdılar parka, bahçeye, sahile, markete vs gidenleri eleştirdiler, hatta şikayet ettiler. Ama aşı kuyruğunu eleştiren tek kişi olmadı. Millet birbiriyle dibdibe orada virüs tatile çıkıyor herhalde. Ne kadar samimiler değil mi? Birde aşı olmazsanız izole olmak zorundasınız diyenler var sanki anayasa mahkemesi başkanı. Onların amacı hastalık değil farklı zaten. Şimdi beğenmedime çökerler umrumda değil cevap vermem zatenAşı karşıtı değilim bu zaman kdar bütün aşıları olduk bende eşimde çocuklarda ama bu aşı yeni bir teknoloji üreticisi bile hiç bir garanti vermiyor yan etkiler hakkında o yüzden güvenmiyorum , adam bi gün içinde bulunduğunu söylemişti bir röportajında
hastalığı atlattım muhtemelen eşim pozitif çıktı ertesi gün bnm de koku kaybım oldu başka ağrı sızı ateş olmadı çocuklarıma hiç birşey olmadı hiç bir ilaç kullanmadık bal sirke bitki çayları dışında
Sosyal medyada takip ettiğim doktorlar da hep bu yönde konuşuyor Ümit Aktaş , Bilgehan bilge , Neva Çiftçioğlu Banes (ki kendisi 10 yıl NASA da görev yapmış virolog) , canan efendigil Karatay gibi
TV de ki doktorlara gelirsek hiç biri bilimsel veri sunmuyor anca sağa sola saldırıyor kendi çevremdeki sağlık çalışanları da olmazsak işten çıkarılacaktır o yüzden sinovacı seçtik dediler mobbing uygulandığını söylediler .
Neymiş mesela amacımız cok merak ettim ası olmuyorsan benim etrafımda yakınımda olmiyacaksin oturacaksın evindeKendini yorma bence anlatamazsın. Seni cahillikle suçlarlar. Sanki kendilerinin veya doktorların ilerde ki yan etkileri ile ilgili kesin kanıtları varmış gibi.Sağlık bakanlığı yerli aşı için denek arıyor ama GÖNÜLLÜ. Burada sayfa sayfa yazdılar parka, bahçeye, sahile, markete vs gidenleri eleştirdiler, hatta şikayet ettiler. Ama aşı kuyruğunu eleştiren tek kişi olmadı. Millet birbiriyle dibdibe orada virüs tatile çıkıyor herhalde. Ne kadar samimiler değil mi? Birde aşı olmazsanız izole olmak zorundasınız diyenler var sanki anayasa mahkemesi başkanı. Onların amacı hastalık değil farklı zaten. Şimdi beğenmedime çökerler umrumda değil cevap vermem zaten
Ben yaptirmiyorum babam yaptirdi annem bekliyoO zaman keşke her aşı yaptırmak istemeyen sizin gibi olsa. Burda bazıları hem aşı yaptırmıyolar hem de aşı karalayıcı yazı paylaşıyolar.
Bu şekilde yazanlara sonsuz saygım var. Ama burada aşı karşıtlığı propagandası yapmak insanlara yalan yanlış bilgi vermek doğru değil.Ben yaptirmiyorum babam yaptirdi annem bekliyo
Suan icin yaptirmiyorum bu hic yaptirmiyacagim anlaminada gelmez
Farzedelimki hic yaptirmicam kalkipda yaptiranlara ne diyebilirim, sadece dusuncelerimi soylerim ama kalkipda yok cipti yok domuz yagiydi laga luga yapmam.
Bu ayni sey gibi, kanser olan bazi insanlar kemoterapi gormek istemiyo, ne dersen de istemiyo. Napabiliriz ? Hic bise, kendi seçimi sonucta
Aynısını düşünüyorum adam yerli aşının faz 3 çalışmalarına gönüllü olur musunuz demiş gelin birlikte yapalım felan demiş ama biontec in aşısını dayatmayla yapıyor kısıtlamaya kalkıyorKendini yorma bence anlatamazsın. Seni cahillikle suçlarlar. Sanki kendilerinin veya doktorların ilerde ki yan etkileri ile ilgili kesin kanıtları varmış gibi.Sağlık bakanlığı yerli aşı için denek arıyor ama GÖNÜLLÜ. Burada sayfa sayfa yazdılar parka, bahçeye, sahile, markete vs gidenleri eleştirdiler, hatta şikayet ettiler. Ama aşı kuyruğunu eleştiren tek kişi olmadı. Millet birbiriyle dibdibe orada virüs tatile çıkıyor herhalde. Ne kadar samimiler değil mi? Birde aşı olmazsanız izole olmak zorundasınız diyenler var sanki anayasa mahkemesi başkanı. Onların amacı hastalık değil farklı zaten. Şimdi beğenmedime çökerler umrumda değil cevap vermem zaten
E sizde aşı yararlı propagandası yapıyorsunuz üretici siz kdar net konuşmuyor diyorum bndeBu şekilde yazanlara sonsuz saygım var. Ama burada aşı karşıtlığı propagandası yapmak insanlara yalan yanlış bilgi vermek doğru değil.
Burada kimse aşı olmayın demiyor zaten. Ama aşı olmak istemeyenlere TV de, sosyal medya da köpek gibi aşılanacaksınız, kız bile vermeyeceğiz, aşı olmayanların çocukları okula gelmesin, işten çıkarırsın, toplu taşımaya binemezsin, evlere işyerlerine gidip aşılayın olmadı hapse atın. Bunlar hukukçu, prof güya ne kadar bilimsel konuşmalar değil mi? E ne oluyor diyorsun doğal olarak.Cip takilacak falan inanmiyorum boyle soylentilere
Burada anlamadigim
Isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz
Ben yaptirmak istesem gozumu kapatir yaparim kimse kararima karisamaz
Ben suan yaptirmiyorum ama yaptiranlarada saygi duyarim niye yaptirdin diye muhalefet olmam
Herkesin kendi vucudu kendi karari
Amacımız neymiş kibarca sorayım da öğrenelim hep beraberrr?Kendini yorma bence anlatamazsın. Seni cahillikle suçlarlar. Sanki kendilerinin veya doktorların ilerde ki yan etkileri ile ilgili kesin kanıtları varmış gibi.Sağlık bakanlığı yerli aşı için denek arıyor ama GÖNÜLLÜ. Burada sayfa sayfa yazdılar parka, bahçeye, sahile, markete vs gidenleri eleştirdiler, hatta şikayet ettiler. Ama aşı kuyruğunu eleştiren tek kişi olmadı. Millet birbiriyle dibdibe orada virüs tatile çıkıyor herhalde. Ne kadar samimiler değil mi? Birde aşı olmazsanız izole olmak zorundasınız diyenler var sanki anayasa mahkemesi başkanı. Onların amacı hastalık değil farklı zaten. Şimdi beğenmedime çökerler umrumda değil cevap vermem zaten
Aşınız sizi koruyorsa biz neden eve tıklıyoruz?Neymiş mesela amacımız cok merak ettim ası olmuyorsan benim etrafımda yakınımda olmiyacaksin oturacaksın evinde
Bende bazen paylasimlar yapiyorum ama kaynaklarim var.Bu şekilde yazanlara sonsuz saygım var. Ama burada aşı karşıtlığı propagandası yapmak insanlara yalan yanlış bilgi vermek doğru değil.
Ha bide soyle bise varBu şekilde yazanlara sonsuz saygım var. Ama burada aşı karşıtlığı propagandası yapmak insanlara yalan yanlış bilgi vermek doğru değil.
Bence gerek yok görmezden gelelim birbimiziAmacımız neymiş kibarca sorayım da öğrenelim hep beraberrr?
Siz mantıklıca sorguluyorsunuz araştırıyorsunuz fikrinizi belirtiyorsunuz.buna herkes saygı duymalı. SevgilerHa bide soyle bise var
Ben asi olmuyosam yasadigim devletin kurallarina uyarim, bana maske takacaksin diyosa takarim. Bana yurtdisina cikiyosan test yap karantinaya kal diyosa yaparim. Emir buyuk yerden yapacak bise yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?