bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende de halsizlik ve yüksek bulantı var. Ama önceden de yazmıştım midem hep ilk etkilenen yerimdir diye. Tam 2 gün oldu şu an ve kolum hiç ağrımıyor.

O zaman keşke her aşı yaptırmak istemeyen sizin gibi olsa. Burda bazıları hem aşı yaptırmıyolar hem de aşı karalayıcı yazı paylaşıyolar.

Kullanmıyorum onları da hiç birinin yan etkisinde ölüm okumadım ben
Bu aşıların da yan etkisinde ölüm yazmıyor! Biontechte pıhtı atma oranı 1 milyonda 4 kişiymiş. Aşı vurulma sayısı arttıkça bu oran 2lere kadar düşmüş bile hatta. Yahu normal doğumda bile ölüm oranı aşıdan yüksektir.

Bakın düşmüş halinin ekran görüntüsünü attım. 1 milyonda 150 kişi demek bu.

Eklentiler

• Screenshot_20210617-163515_Chrome.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 33
İşte bizde bunu kimseye anlatamiyoruz maalesef

Kendini yorma bence anlatamazsın. Seni cahillikle suçlarlar. Sanki kendilerinin veya doktorların ilerde ki yan etkileri ile ilgili kesin kanıtları varmış gibi.Sağlık bakanlığı yerli aşı için denek arıyor ama GÖNÜLLÜ. Burada sayfa sayfa yazdılar parka, bahçeye, sahile, markete vs gidenleri eleştirdiler, hatta şikayet ettiler. Ama aşı kuyruğunu eleştiren tek kişi olmadı. Millet birbiriyle dibdibe orada virüs tatile çıkıyor herhalde. Ne kadar samimiler değil mi? Birde aşı olmazsanız izole olmak zorundasınız diyenler var sanki anayasa mahkemesi başkanı. Onların amacı hastalık değil farklı zaten. Şimdi beğenmedime çökerler umrumda değil cevap vermem zaten

Neymiş mesela amacımız cok merak ettim ası olmuyorsan benim etrafımda yakınımda olmiyacaksin oturacaksın evinde

Dur o zaman bende şöyle diyelim amaç virus degil bizi eve tikmak ne hikemetse aksam 10dan sonra bulasiyor pazar bulasiyor icki satin alırsan bulasiyor ama bilmeme ne kutlamaları yaparken bupaşmıyor mesela dimi bi siz uyaniksiniz cunkü

O zaman keşke her aşı yaptırmak istemeyen sizin gibi olsa. Burda bazıları hem aşı yaptırmıyolar hem de aşı karalayıcı yazı paylaşıyolar.
Ben yaptirmiyorum babam yaptirdi annem bekliyo
Suan icin yaptirmiyorum bu hic yaptirmiyacagim anlaminada gelmez
Farzedelimki hic yaptirmicam kalkipda yaptiranlara ne diyebilirim, sadece dusuncelerimi soylerim ama kalkipda yok cipti yok domuz yagiydi laga luga yapmam.
Bu ayni sey gibi, kanser olan bazi insanlar kemoterapi gormek istemiyo, ne dersen de istemiyo. Napabiliriz ? Hic bise, kendi seçimi sonucta

Bu şekilde yazanlara sonsuz saygım var. Ama burada aşı karşıtlığı propagandası yapmak insanlara yalan yanlış bilgi vermek doğru değil.

Aynısını düşünüyorum adam yerli aşının faz 3 çalışmalarına gönüllü olur musunuz demiş gelin birlikte yapalım felan demiş ama biontec in aşısını dayatmayla yapıyor kısıtlamaya kalkıyor şurada aşıyı savunanlar kadar savunmuyor ona şaşıyorum

Burada kimse aşı olmayın demiyor zaten. Ama aşı olmak istemeyenlere TV de, sosyal medya da köpek gibi aşılanacaksınız, kız bile vermeyeceğiz, aşı olmayanların çocukları okula gelmesin, işten çıkarırsın, toplu taşımaya binemezsin, evlere işyerlerine gidip aşılayın olmadı hapse atın. Bunlar hukukçu, prof güya ne kadar bilimsel konuşmalar değil mi? E ne oluyor diyorsun doğal olarak.

Amacımız neymiş kibarca sorayım da öğrenelim hep beraberrr?

Bu şekilde yazanlara sonsuz saygım var. Ama burada aşı karşıtlığı propagandası yapmak insanlara yalan yanlış bilgi vermek doğru değil.
Bende bazen paylasimlar yapiyorum ama kaynaklarim var.
Ve tarafsizim, cunku kendi adima karar vermedim henuz. Yaptirimmi yaptirmayimmi ?! Kendi adima veremedim karar icin baskalarina bise diyememki

Ha bide soyle bise var
Ben asi olmuyosam yasadigim devletin kurallarina uyarim, bana maske takacaksin diyosa takarim. Bana yurtdisina cikiyosan test yap karantinaya kal diyosa yaparim. Emir buyuk yerden yapacak bise yok yani

Ha bide soyle bise var
Ben asi olmuyosam yasadigim devletin kurallarina uyarim, bana maske takacaksin diyosa takarim. Bana yurtdisina cikiyosan test yap karantinaya kal diyosa yaparim. Emir buyuk yerden yapacak bise yok yani
Siz mantıklıca sorguluyorsunuz araştırıyorsunuz fikrinizi belirtiyorsunuz.buna herkes saygı duymalı. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…