- 8 Kasım 2018
- 5.932
- 14.656
- 248
Ben emzirmeyi yakin zamanda kesmistim. Hemen sonrasinda asi hakkim dogdu. Emziriyor olsaydim yine de olacaktim. Takip ettigim cocuk doktoru antikorun sutle bebege de gectigi ile ilgili paylasimlar yapmisti. Ama sanirim yine de cok net veriler yok bu konuda henuz.Emziren anneler aşı olabiliyor mu? (Biontech)
Daha önce doktoruna soran veya emzirip aşı olan var mı?
Merhaba
Sinovac aşısı işaretledim ve dün vurundum kolum sabaha kadar ağrıdı hala etkisi var ağrıyor kolum sizce normalmi daha çok alman aşısı için duymuştum yan etkileri
18 yaşa randevular açılmış.
Cumayı beklemeyin boşuna
Kardeşim randevu aldı bile
Benim biyontech de aynı oldu sabaha kadar uyutmadi ilk gece.Merhaba
Sinovac aşısı işaretledim ve dün vurundum kolum sabaha kadar ağrıdı hala etkisi var ağrıyor kolum sizce normalmi daha çok alman aşısı için duymuştum yan etkileri
etiketini gördüm ama ben gelene kadar konu kapanmış
off neler neler yazardım yaa kaçırdım
Evet o kdr sarsildimki anlatamam simdi daha iyiyim ablacim, bana seker icin yaban mersini onerdiler ara ogunlerde 3 5 tuketiyorum ztn eksi cok lezzetli belki sifa olurUmarım, annem tereddütlüydü 70 yaşında bir sürü de kronik hastalığı var, sonra herkes biontech oluyor diye bir cesaret biontech oldu ama epey sarsıldı, yaş, hastalıkları olması gibi şeylerde etken oldu sanırım, diyetini sıkı tut dedik, herkese tekrar geçmiş olsun
Diyabet riskin varsa dikkat etmelisin ablacım, Allah başka dert vermesin dermansız dertlere düşürmesin ama şeker de yediğin içtiğine dikkat etmeyince zorlayan bir hastalık, hayatta en büyük zenginlik sağlık valla, sağlık bozulunca hiçbir şeyin tadı tuzu olmuyor
Çok da randıman alamadım ben de üzülme
gene bilime aykırı iddialar olmuş yaa çok güldüm ama okurken :)
Ben de gülüyorum ama sonra üzüldüm, özellikle 50 bin meselesine
benim akrabam da, arkadaşım da, tanıdıklarım da oldu covidi çok ağır geçiren ve hatta ölen. şu an 2 aydır bir iş arkadaşımız hastanede. covidden sonra kalp kapakçığında iltihaplanma oldu ve odaya çıktıktan 2 gün sonra entübe oldu.
en son ailesini çağırdılar gelip görsünler diye.
bunlar çok ağır şeyler.
virüsün kendisi çok tehlikeli. bunu anlamazsak bir gıdım yol alamayız.
Kimsenin canının yandığını istemem ama bu inanmayanlara acık dokunsa.Millet neler çekiyorKısın isyerimde tek tedbir yoktu
Amirim acik kalp ameliyati olmustu, korkuyordu eside nakil bobrekli
Emekli personel geldi oturdu,maske fln yok salgin patlamis mutasyon diyorlar..
Maskeni kapatsan fln dedik ne salgini yeaaa yapti gevrek gevrek guldu 1 saat konustu konustu gitti
Ramazanda duydukki entube. 40 gun fln kaldi 10 gun entube kalmis.
Eve cikarmislar ama hala ayaga kalkamiyormus tansiyonu fln dusmus.
Ne kdr buyuk tecrube yasadi ya..
Bize muhabbet etmeye gelmisti.
Cay ocagi fln kapaliydi ikram yasakti ama actilar cay muhabbet oturdu oturdu gitti. Bilse evden cikarmiydi acaba
Bak aklima geldi yasak kalkti yazisi geldimi acaba ya
Kısın isyerimde tek tedbir yoktu
Amirim acik kalp ameliyati olmustu, korkuyordu eside nakil bobrekli
Emekli personel geldi oturdu,maske fln yok salgin patlamis mutasyon diyorlar..
Maskeni kapatsan fln dedik ne salgini yeaaa yapti gevrek gevrek guldu 1 saat konustu konustu gitti
Ramazanda duydukki entube. 40 gun fln kaldi 10 gun entube kalmis.
Eve cikarmislar ama hala ayaga kalkamiyormus tansiyonu fln dusmus.
Ne kdr buyuk tecrube yasadi ya..
Bize muhabbet etmeye gelmisti.
Cay ocagi fln kapaliydi ikram yasakti ama actilar cay muhabbet oturdu oturdu gitti. Bilse evden cikarmiydi acaba
Bak aklima geldi yasak kalkti yazisi geldimi acaba ya
Koruyuculuk farki var benim bildigimAnlayan biri bana anlatabilir mi iki aşı arasindaki farkıdoktorum sinovac önerdi çevremde herkes biontech oldu ..sinovac a randevu bulmak çok zor
3. hakkında bilgim yok ne zaman yapılacak
2 Sinovac + 1 Biontech ya da 2 Biontech + 1 Sinovac şeklinde olacak 3. doz aşılar diye duydum ben. Yanılmıyorsam 2.dozdan 6 ay sonra 3. doz. 6 aydan eminim de ilk dozdan mı ikinci dozdan mı sonra, onu bilemedim. Mantıklı olan 2. dozdan sonra gibiSinovac olanlar 3. Aşı olacakmıs ya ne zaman bende bilmiyorum açikçası
3.dozu olacakmıyız şimdi2 Sinovac + 1 Biontech ya da 2 Biontech + 1 Sinovac şeklinde olacak 3. doz aşılar diye duydum ben. Yanılmıyorsam 2.dozdan 6 ay sonra 3. doz. 6 aydan eminim de ilk dozdan mı ikinci dozdan mı sonra, onu bilemedim. Mantıklı olan 2. dozdan sonra gibi.
Ahretlik çok geçmiş olsun anneciğin nasıl şimdi aşısınıda olmuş bu arada.Umarım, annem tereddütlüydü 70 yaşında bir sürü de kronik hastalığı var, sonra herkes biontech oluyor diye bir cesaret biontech oldu ama epey sarsıldı, yaş, hastalıkları olması gibi şeylerde etken oldu sanırım, diyetini sıkı tut dedik, herkese tekrar geçmiş olsun
Diyabet riskin varsa dikkat etmelisin ablacım, Allah başka dert vermesin dermansız dertlere düşürmesin ama şeker de yediğin içtiğine dikkat etmeyince zorlayan bir hastalık, hayatta en büyük zenginlik sağlık valla, sağlık bozulunca hiçbir şeyin tadı tuzu olmuyor
İsteğe bağlıymış3.dozu olacakmıyız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?