bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Teşekkürler bilgilendirmeniz için demek ki bünyeden bunyeye farklılık gösteriyor bazı bünyeye ağır geliyor asıl yan etkiler ikinci dozdan sonra oluyormuş ateş vs.diye duymuştum ben de.

Paikolojik muhtemelen inş. İkinciyi sorunsuz atlatırsın canım dinleme kendini

Ben cok etkilendim ya ilk anda birsey olmadi diye sevinmistim ama
Benim tum gripler ishal kusmayla biter atip kurtulurum ztn
Benim buraya yazmadigim kendimde 1 etrafimda 2 ciddi yan etki oldu kesinlikle olagan buluyorum ama etkilendim hastaliktan gozum korkuyor etkileri bilinmiyor cok zor zamanlardayiz Allah iyi gunler versin

Canım esilam sorun olmaz inş:)

Günaydın.
Şu veriyi merak ediyorum, bilen duyan var mı?
Aşı hakkı olduğu halde insanların %kaçı aşı oldu? %kaç ilk dozu olup ikinci dozu yaptırmadı?
Yani misal 50 yaş üstünde aşılanmamış kişiler % kaç gibi?

Kac milyonsak yuvarlak bi hesap yapilabilir

Bu haber doğru
Ama yapılan milyonlarca aşı içerisinde 300 küsür vaka bildirildi.
Covid sonrası aynı vaka görüşünde ise oran daha yüksek
Yani evet risk var. Ama bu risk covid hastalığı sonrası kat kat kat daha da yüksek.
Bu bilgiyi de iliştireyim de okuyanlar mrna aşısı yüzde yüz kalp problemine sebep oluyor zannetmesin

Hocam bu mesajınızı başja konuda alıntılamışlar. Orada gördüm.
Çok güzel bir örnek vermişsiniz.
Aşı karşıtları aslında dışlanmıyor. Kimseye aşı yaptır demem, zorlamam. Ama işletmem olsa aşı yaptırmayan kişiyle ben de çalışmak istemezdim. Bu da benim özgürlüğüm. Zırt pırt karantinaya sokamam okulumu.

Bi konu acildı ortalik karışicek

Bu hesaba göre 25 yaş altı 32 milyon kişi varmış ülkede. (ne çokmuş ya)

90 milyon desek ülke nüfüsü, 30 milyon çıkarsam düz hesap (pi olsa 3 alırdım) 60 milyon kişiden 30 milyon ilk doz aşısı yapılan, 15 milyon çift doz aşılı kimseler var. Bu 30+15 mi yoksa 15+15 mi çok emin olamıyorum tablodan.

Yani istatistiki anlamda mükemmel değil ama yine de iyi diye düşünüyorum.

Geçen bir yerde gördüm çünkü aşı hakkı olup aşı olan sayısı %1,5 gibi bir oran vermişti. Çok üzülmüştüm. O sebeple net veri görmek istedim, benimki de net değil tabi ama daha iyi bir tablo olduğu kesin.

Kız bana düz yüzde bilmem kac yaz bu ne hiç birsey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…