bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Antikora ozelde mi baktiriyorsun? Devlette bakılıyor mu? Bilgisi olan var mı

Burda universteye bagli bir saglik merkezinde bakildigini biliyordum ama arastiracagim ek birsey duyarsam yazarim

Burda universteye bagli bir saglik merkezinde bakildigini biliyordum ama arastiracagim ek birsey duyarsam yazarim
Tesekkur ederim
Benim bulunduğum ilcede devlet hastanesi yok yakin ilcelere gidiyoruz ama yine de uzak oluyor o yuzden merak ettim

Eşiniz maskesini çıkarmamış, mesafesine de dikkat etmiştir. Hiçbir şey olmaz, içiniz rahat olsun.

Eşim ilk aşıda da rahatsızlanmıstı gene ateslendi dün oldu sabah ateşlendi parol verdim düstü

Annem ve ananemin yarinki ucuncu doz biontech randevulari iptal edildi.. umarim asilar bir an once gelir..
İnşaallah. Benim annem ve babamın da 3.doz aşıları olacak. Benim 2.doz gündüz iyiydim gece ateş yaptı. Ertesi gün de halsizim bayağı. Annem durumumu görünce biraz korktuAma ben o gün klima önünde uyuyakalmışım 1 saat ona bağladım, cesaret verdim. Büyüklerimiz sorunsuz atlatır inşallah

Teşekkür ederim kan şekerimi düşürdü herhalde çünkü tatlı yediğimde ve azcik aciktigimda elim ayağım tutmuyor şimdi yemek yedim tatlı yedim biraz daha iyiyim şükürler olsun
Benim şekerim düştüğünde 1 kesme şeker atıyorum ağzıma.65 e düşsün ellerim titremeye başlıyor hemen

Merhaba arkadaşlar, 3 temmuzda adet oldum, adetim pihtili şeklinde cok geldiği icin 5 temmuzds kadin doğuma gittin polip vardi ve sapli myom. Bunun icin ilacli mr çekindim, sonra polip alindi uyutularak , 10 gün antibiyotik kullandım 16 temmuzda 2. Doz aşımı oldum. 29 temmuzda wc gidince affederseniz silince leke geldi adet başlangıci gibi ama hala bu şekilde silince geliyor adet başlamadı. 2. doz aşısını olup boyle adette sorun yaşayan oldu mu? Yoksa bu sürede kullandigim antibiyotik, ilacli mr icin verilen ilaçların etkisi olabilir mi?

Benim direk dibe vurdu şekerim çok felaket oldum. Ertesi gün halsizdim biraz , tatlı yedim meyve yedim falan geçti. Sıkıntı sorun olmadı hiç. Cuma günü 2. doza künefe yiyip gideceğim ama
Demek ki normalmiş ben bugün daha iyiyim ama gece 12 de hala tıkınıyodum hatta gündüz olani hiç anlamadım şekerinin düştüğünü ölüyorum herhalde dedim yemek yeyince duzeldim o zaman anladım künefe iyi fikirmis ama 3. Doz gelirse bende tatlı yeyip gideyim

Aşının relg dongusunu bozduğu ya da farklı etkiler gösterdiğine dair hic bir sey bulamamıştım. Ama annem sizin dediginiz gibi bir islemden gecti onada olmustu lekelenme bence bi doktorunuza danışın çünkü ası oldugunuz gun degil sonrasinda olmuş bu durum.Asıdansa geçirdiğiniz islemle alakali olabilir.

Adetim bugün başladı 5.gün , aşıyla ilgili gecikme olduğunu bikac kişi twitterda yazmis ondan şüphelenmiştim ama onlar gecikme olarak yazmış. Bu ay bekleyim gelecek aya döngüye göre gideyim doktora dedim. Cok teşekkür ederim cevabınız için.

Sevgili arkadaşlar, acil bir sorum var. Biz pandeminin başından beri ilk defa dışarıdan peynirli pide aldık. Paket yaptırdık. Ancak keserken de kutuya koyarken de pideyi çıplak elleriyle koydu, bunu gördüm. Pideyi 200derece fırına atsam kaç dakikada virüsü ölür? Pide de tamamen kurusun yansın istemiyorum.

Ya genelde öyle yapiyorlar.bizim görmediğimiz neler oyle çıplak elle yapılıyor. Iciniz rahat etsin diye ısınmış firina koyup bir süre sonra alabilirsiniz. Ama yemekten birşey olmaz sanırım

Ya genelde öyle yapiyorlar.bizim görmediğimiz neler oyle çıplak elle yapılıyor. Iciniz rahat etsin diye ısınmış firina koyup bir süre sonra alabilirsiniz. Ama yemekten birşey olmaz sanırım
teşekkür ederim. nette biraz araştırdım 92 derecede 15dakika yaşıyor sonra ölüyormuş. Fırına attım şimdi. Bir de ayrı kaplarda salata koymuşlar ya oranın salataları da çok güzel oluyor; acaba bekletsem de bir kaç saat sonra yenir mi? diye şöyle bir aklımdan geçmedi değil ama cesaret edemiyeceğim onları çöpe atacağım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…