Ağrı yaptığı için ve de sağ el, kol çok kullanıldığı için soldan yapılıyor zaten aşı. Şifa olsun inşallah.Benimde aynen dediğiniz gibiydi . Birde oğlum sol taraf göğsümden emiyor geceleri bende gidip hiç dikkat etmeden o koluma yaptırmışım . 2 gün çok zorlandım . Birde kaldıramadım da . Markette 20 Li soda şişesini poşete koyamadım . Normalde ağrı eşiğim yüksek . Durduk yere çok ağrıdı
Teşekkür ediyorum hepimizeAğrı yaptığı için ve de sağ el, kol çok kullanıldığı için soldan yapılıyor zaten aşı. Şifa olsun inşallah.
Ben benzer durumu yaşıyorum, dahiliye doktoruna gittim durumu izah ettim kanım 13 ten 11 e düşmüş. Ona bağladı. Aşı olduğum taraf sol koltuk altıma doğru kaşıntı ve ağrı oluyor. Bunların aşıyla mı başka şeyle mi alakası var bilmiyorum. İmkan varsa doktora gitmesini tavsiye ederim. Kardiyolog görsün yine de. Yoğun bir işim var ben gidemedim doktorum da kansızlığa bağladığı için de gitmedim..Kizlar aranizda Biontech asisi olup ozellikle ikinci dozdan sonra carpinti yasayan var mi?
Eltim onceki gun 2.doz asisini olmus carpinti ve kalp agrisi yasiyor. Gecici bir sey midir bu?
Ben asi olmadim ama kalp deyince acile git dedim. Yasayan oldu mu?
farklı bir s,itedede 2023 ten önce faz 3 bitemez o baslanma tezi diye sunuyıorlar ama ki zaten bi asınında yan etkileri en az 3 sene sonra cıkıcakPfizer sitesinde aşıların faz 3 çalışmalarının 3-4 yıl sürdüğü yazıyor.
Yok artık ohaEşim 2.doza gitti bugün randevulu. Biontech yok suan hic bir yerde demisler. Izmirdeyiz.
Bu nedir ya
Dün aradilar iptal ettiler rand. Mü yeni cumartesiye vermişlerdi. Bugun aradilar onuda iptal ettilerEşim 2.doza gitti bugün randevulu. Biontech yok suan hic bir yerde demisler. Izmirdeyiz.
Bu nedir ya
Tesekkurler ikk dozumu ben suat serende olmustum simdi 2.dozlari da oraya aldikDün aradilar iptal ettiler rand. Mü yeni cumartesiye vermişlerdi. Bugun aradilar onuda iptal ettilerben o ara suat seren göğüs hastanesindeyd baktim nettem aşı var aldım gittim oldum hemen tepecik suat seren eşrefpaşa hastanesi oralarda bugune bile rand. Vardı bakın
Şu ümit aktaşı kaynak göstermeyin artık. Adam size 400 tl’lik zerdeçal kapsülünü satmak için insanların sağlığını hiçe sayan birisi. Kanser hastalarına kemoterapi yaptırmayın ben sizi kliniğimde bitkilerle tedavi edicem diyor. Böyle biri kaynak olabilecek birisi değil.
Yazının bir yerinde adı geçiyor, yoksa ben Onu savunuyor değilim. Aksine devamında O kişinin tezinin doğru olmadığı, olamayacağı yazıyor devamında.Şu ümit aktaşı kaynak göstermeyin artık. Adam size 400 tl’lik zerdeçal kapsülünü satmak için insanların sağlığını hiçe sayan birisi. Kanser hastalarına kemoterapi yaptırmayın ben sizi kliniğimde bitkilerle tedavi edicem diyor. Böyle biri kaynak olabilecek birisi değil.
Size gönderdiğim Pfizer kaynağında aşıların faz 3 aşamasının 3-4 yıl sürdüğü yazıyor. Bu durumda kim yanlışYazının bir yerinde adı geçiyor, yoksa ben Onu savunuyor değilim. Aksine devamında O kişinin tezinin doğru olmadığı, olamayacağı yazıyor devamında.
Cevabı linkte vardı. Attığım linktede Pfizer in resmi internet sitesinde yer alan bilgi yazıyordu.Size gönderdiğim Pfizer kaynağında aşıların faz 3 aşamasının 3-4 yıl sürdüğü yazıyor. Bu durumda kim yanlış
Üç gün sonrası belirtiler başlıyor diyorlar ama net bilgi olmayabilir. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Covid olmuş biriyle mi görüştünüz bilmeden?Şu an oturmuş sinirimden ağlıyorum
Bir kişi covid kaparsa belirtiler kaç günde çıkar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?