bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ağrı yaptığı için ve de sağ el, kol çok kullanıldığı için soldan yapılıyor zaten aşı. Şifa olsun inşallah.

Kizlar aranizda Biontech asisi olup ozellikle ikinci dozdan sonra carpinti yasayan var mi?
Eltim onceki gun 2.doz asisini olmus carpinti ve kalp agrisi yasiyor. Gecici bir sey midir bu?
Ben asi olmadim ama kalp deyince acile git dedim. Yasayan oldu mu?

Ben benzer durumu yaşıyorum, dahiliye doktoruna gittim durumu izah ettim kanım 13 ten 11 e düşmüş. Ona bağladı. Aşı olduğum taraf sol koltuk altıma doğru kaşıntı ve ağrı oluyor. Bunların aşıyla mı başka şeyle mi alakası var bilmiyorum. İmkan varsa doktora gitmesini tavsiye ederim. Kardiyolog görsün yine de. Yoğun bir işim var ben gidemedim doktorum da kansızlığa bağladığı için de gitmedim..

Eşim 2.doza gitti bugün randevulu. Biontech yok suan hic bir yerde demisler. Izmirdeyiz.
Bu nedir ya
Yok artık oha Yanlız salı günü arkadaşım randevusuz gitmiş ve yapmamışlar . Dün randevulu gitmiş bu seferde randevusuzlara da yapıyorlarmış

Eşim 2.doza gitti bugün randevulu. Biontech yok suan hic bir yerde demisler. Izmirdeyiz.
Bu nedir ya
Dün aradilar iptal ettiler rand. Mü yeni cumartesiye vermişlerdi. Bugun aradilar onuda iptal ettiler ben o ara suat seren göğüs hastanesindeyd baktim nettem aşı var aldım gittim oldum hemen tepecik suat seren eşrefpaşa hastanesi oralarda bugune bile rand. Vardı bakın

Tesekkurler ikk dozumu ben suat serende olmustum simdi 2.dozlari da oraya aldik

Yazının bir yerinde adı geçiyor, yoksa ben Onu savunuyor değilim. Aksine devamında O kişinin tezinin doğru olmadığı, olamayacağı yazıyor devamında.

Merhaba
Ilk doz asida ne kdr yoruldugumu topigi takip edenler bilir.
Aksam 2. Dozu yaptirdim sure biraz gecti ama doktor onerisiydi.
Herhangi bir etkisi olmadi kolum daha fazla agriyor ve aksam biraz kasinti tuttu ama gecti.
Esim tansiyon hastasi doktoru ile gorusmedi fakat yapan doktor kan sulandirici baslatmis biontech yaptirdi yan etki yok kolu kotuymus sizde tansiyon ilaci kullaniyorsaniz doktorunuz ile gorusun

Yazının bir yerinde adı geçiyor, yoksa ben Onu savunuyor değilim. Aksine devamında O kişinin tezinin doğru olmadığı, olamayacağı yazıyor devamında.
Size gönderdiğim Pfizer kaynağında aşıların faz 3 aşamasının 3-4 yıl sürdüğü yazıyor. Bu durumda kim yanlış

Size gönderdiğim Pfizer kaynağında aşıların faz 3 aşamasının 3-4 yıl sürdüğü yazıyor. Bu durumda kim yanlış
Cevabı linkte vardı. Attığım linktede Pfizer in resmi internet sitesinde yer alan bilgi yazıyordu.
Ne yapalım, aşı olmasın mı kimse, sizin çözümünüz nedir?
Ölümlerin büyük çoğunluğunun aşı olmayan kişiler olduğu belirtiliyor. Herkes rahat atlatamıyor maalesef koronayı.Özellikle daha önce geçirip, o acıyı yaşayanlar hiç düşünmeden oluyor aşısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…