bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben anlamıyorum ya biz yerli aşıyı ne zaman kullanacağız salgın bitince mi ?

Babamda 5 günde çıktı annem ve kardeşimde de ne oldu ? Sakin ol da anlat

Ya annemler tatilden döndü
Ben erken doğum riski sebebiyle yatıyorum
Bu sebeple annem yemek yapıyor, eşim evden alıyor
Artık basireti mi bağlandı bilmiyorum ama gitti gelmedi. Aradım neredesin dedim. Oturuyoruz dedi. Ailem maskesiz, bir eşim maskeli. Salonda oturup sohbet ediyorlarmış.
Kapsa kaç gündr belli olur

Sakin olur musun 5 günde illa birşey olacak değil sakinleş

Maskeliymiş eşin birşey olmaz endişelenme

Ben koronayı hiç korunmadan esime 1 haftaya anca bulaştırdım eşin zaten maskeliymiş

Bunları düşünürken erken doğum yapma riskiniz var . Çok fazla endişe strese bebeğe zarar verir . Bence fazla extra kötü şeyler düşünmeyin , bebeğinize odaklanın .

Bunları düşünürken erken doğum yapma riskiniz var . Çok fazla endişe strese bebeğe zarar verir . Bence fazla extra kötü şeyler düşünmeyin , bebeğinize odaklanın .

Sakinleştim teşekkür ederim
Düşünmemeye çalışacağım
Bir haber düştü önüme geçen gün yine hamile bir kadın ve covid ile ilgili
O beni çok etkilemişti
Ondam hassas tepki verdim sanırım
Eşimle de hallettik
Allah a emanet artık :)

Bakin artik , cok fazla dusunmemeye calismamiz lazim . Her turlu taraftan yuzlerce kotu haber geliyor . Bende bunlara eskiden kulak veriyordum .cok fazla ben de arastirdim dibine kadar , cok endiselendim . Ama hic biri care olmadi . Cok endise negatif dusunmeyin , olacagin onune gecilmez . Hamilelik surecinizi en iyi sekilde yasayin . Hic bir sey olmayacak size ve bebeginize Allahin izniyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…