bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun canım. Aynı evde olduğu halde eşine de bulaşmamış.Bazılarında da duyuyorum aynı evde olup herkeste olmaması, neye göre bulaşıyor acaba Önceki hastalığında çok çekmiştin.İnşallah bu sefer nasıl rahat geçtiyse ameliyatın da aynen rahat geçip eski sağlığına kavuşursun

Sağ ol canım
Aynen canım evdekilere bulaşmamasına şaşırdık.Temaslı olduklarında çok şükür sıkıntı yok.
Aslında yeni değil 9 -10 gündür hafif belirtiler vardı.Ameliyat olmasa test bile yaptırmazdım.
İnşaallah teşekkür ederim

Aşı sadece bizi değil sevdiklerimizi de koruyor demek ki. Böyle güzel örnekleri birebir ağızdan dinlemek, okumak daha da umut verici.

Geçmiş olsun ablacım
Hafif atlatmana çok sevindim. Bende sinovac oldum ve koruyuculuğunun az olduğunu okuyunca korkmuştum. İçime su serptin

Geçmiş olsun ablacım
Hafif atlatmana çok sevindim. Bende sinovac oldum ve koruyuculuğunun az olduğunu okuyunca korkmuştum. İçime su serptin
Sağ ol canım
Bende senin gibi tereddüt ediyordum.
Birde şu var.2.dozdan 15 gün sonra tam korumaya geçiyor.Ben 2.fozdan 10 gün sonra aldım hastalığıBelki 2 hafta geçse hiç anlamayacaktım

Geçmişler olsun.

eğer evdekiler aşı yaptırmış ise bulaşmama durumu sık görülüyor. bu tarz bilgileri çok okudum.

aynen. buradaki başlıklarda da hep bunları anlatmaya çalıştık aslında.
olay aşılılara bulaşmıyor, neden karışıyorlar değil işte.
aşı olmak bulaşı azaltıyor, yükü azaltıyor.
daha az yüke maruz olmak demek virüsü çok hafif atlatmak demek.
aşı olmamak ise yükü çok fazla taşımak demek.
dolayısıyla fazla yük bulaşması daha ağır hastalık, yoğun bakımın dolması ve ölüm anlamına geliyor.

S
Mutasyonda işe yaramıyor deniyordu.Benim virüs mutasyonlu virüsmüş
Sinovac aşısının itibarını da sağladın. Sinovac aşısını olanlara hep öyle söylenip psikolojik şiddet uygulanmış oluyordu. Sen daha önce hastalığı atlattığın için bu kadar etkili olmuştur belki. Belki daha önce hastalığı atlamadan Sinovac olsaydın yine bu kadar etkili olur muydu acaba?

Onu bilmiyorumKeşke herkes benim gibi yazsa bizde rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…