Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
Geçmiş olsun canım.Herkese merhaba
Dün 2.kez covid testim pozitif çıktı.
Aralık ayında covid geçirdim.
Haziran ayında sinovac aşısının 1.dozunu oldum.Temmuz ayında ikinci dozu oldum.Hiçbir yan etki yaşamadım.
4 aydır sağlık problemleri yaşıyorum.O sebeple aslında pek bir yere gitmiyorum.
Sadece hastaneye gidip geliyorum.
2.doz aşıdan 10 gün sonra hastaneye gittim.Bazı testler verdim.Tabi hastane kalabalık.3-4gün sonra hafif boğaz ağrısı,daha sonra gıcık şeklinde gece uykudan uyandıran 1 seferlik öksürük,2 gün rahatsız etmeyecek düzeyde ses kısıklığı,1 gün kulak ağrısı yaşadım. Ama ben daha önce covid geçirdiğim için bu çok hafif geldi.Malum yaz ayındayız .Her yer açık, kapı pencereCereyanda kaldığım için olduğunu düşündüm.Bu kadar hafif covid olacağını düşünmediğim için test yapmadım.
Bugün ameliyatım vardı. Ameliyat öncesi dün covid testi yaptırdım ve sonuç pozitif.
İşin özü aşının koruduğuna artık inanıyorum..En azından hafif geçiriliyor.
Bunun dışında 1 haftadır covidli olduğumu düşünüyorum.Buna rağmen ev ahalisine bulaştırmadım.Eşim test yaptırdı.Sonuç negatif.
Bunlar benim yaşadıklarım.
Umarım bu hastalığı en yakın zamanda tamamen bitiririz.Sevdiklerimizden ayrı kalmak zorunda kalmayız.
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım.Aynı evde olduğu halde eşine de bulaşmamış.Bazılarında da duyuyorum aynı evde olup herkeste olmaması, neye göre bulaşıyor acaba Önceki hastalığında çok çekmiştin.İnşallah bu sefer nasıl rahat geçtiyse ameliyatın da aynen rahat geçip eski sağlığına kavuşursun
Aşı sadece bizi değil sevdiklerimizi de koruyor demek ki.Sağ ol canım
Aynen canım evdekilere bulaşmamasına şaşırdık.Temaslı olduklarında çok şükür sıkıntı yok.
Aslında yeni değil 9 -10 gündür hafif belirtiler vardı.Ameliyat olmasa test bile yaptırmazdım.
İnşaallah teşekkür ederim
Geçmiş olsun ablacımHerkese merhaba
Haziran ayında sinovac aşısının 1.dozunu oldum.Temmuz ayında ikinci dozu oldum.Hiçbir yan etki yaşamadım.
2.doz aşıdan 10 gün sonra hastaneye gittim.Bazı testler verdim.Tabi hastane kalabalık.3-4gün sonra hafif boğaz ağrısı,daha sonra gıcık şeklinde gece uykudan uyandıran 1 seferlik öksürük,2 gün rahatsız etmeyecek düzeyde ses kısıklığı,1 gün kulak ağrısı yaşadım. Ama ben daha önce covid geçirdiğim için bu çok hafif geldi.Malum yaz ayındayız .Her yer açık, kapı pencereCereyanda kaldığım için olduğunu düşündüm.Bu kadar hafif covid olacağını düşünmediğim için test yapmadım.
Bugün ameliyatım vardı. Ameliyat öncesi dün covid testi yaptırdım ve sonuç pozitif.
Bunun dışında 1 haftadır covidli olduğumu düşünüyorum.Buna rağmen ev ahalisine bulaştırmadım.Eşim test yaptırdı.Sonuç negatif.
Umarım bu hastalığı en yakın zamanda tamamen bitiririz.Sevdiklerimizden ayrı kalmak zorunda kalmayız.
Bende merak ediyordumAşı sadece bizi değil sevdiklerimizi de koruyor demek ki.Böyle güzel örnekleri birebir ağızdan dinlemek, okumak daha da umut verici.
Sağ ol canımGeçmiş olsun ablacım
Hafif atlatmana çok sevindim. Bende sinovac oldum ve koruyuculuğunun az olduğunu okuyunca korkmuştum. İçime su serptin
Geçmişler olsun.Herkese merhaba
Çok teşekkür ederimGeçmişler olsun.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım.Aynı evde olduğu halde eşine de bulaşmamış.Bazılarında da duyuyorum aynı evde olup herkeste olmaması, neye göre bulaşıyor acaba Önceki hastalığında çok çekmiştin.İnşallah bu sefer nasıl rahat geçtiyse ameliyatın da aynen rahat geçip eski sağlığına kavuşursun
İnşaallah canım çok sağ olRica ederim.
Ameliyatın için de geçmiş olsun.
Allahım hayırlısıyla iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Evet öyleymiş.eğer evdekiler aşı yaptırmış ise bulaşmama durumu sık görülüyor. bu tarz bilgileri çok okudum.
Sinovac aşısının itibarını da sağladın.Mutasyonda işe yaramıyor deniyordu.Benim virüs mutasyonlu virüsmüş
Onu bilmiyorumS
Sinovac aşısının itibarını da sağladın.Sinovac aşısını olanlara hep öyle söylenip psikolojik şiddet uygulanmış oluyordu . Sen daha önce hastalığı atlattığın için bu kadar etkili olmuştur belki. Belki daha önce hastalığı atlamadan Sinovac olsaydın yine bu kadar etkili olur muydu acaba?
Onu bilmiyorumKeşke herkes benim gibi yazsa bizde rahatlasak
Evet buda bir anket olabilir
Ya ailesinden, ya komşusundan çıkar, kafalar iyice karışır bu seferEvet buda bir anket olabilirAma çok yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?