bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Siz bence yorumlarımı okumadan alıntılamışsınız.
Neyse....

1 yıldan önce çıkarıldı galiba demiştim.Geçen yıl kardeşim olduğunda yoktu.
Ben önceki mesajlarımda belirttim bunu

Siz bence yorumlarımı okumadan alıntılamışsınız.
Neyse....
Hayir mayis 2021de cikartildi tedaviden. Rehberleri siz de kontrol edebilirsiniz.

Bakanlik araliklarla tedavi rehberi guncelliyor. Ekim 2020deki rehberde hidroksiklorokin yer alıyor. Ekim 2020 ile mayis 2021 arasinda baska tedavi rehberi yayinlanmamis. Mayis 2021de çıkarılmış. Dolayisiyla mayisa kadar ilac tedavi icin yururlukteymis.

her ilacın yan etkisi vardır o yüzden lütfen aşı olmam diyenler ağrı kesici de almasınlar. :) olmak istememek başka insanlara yalan yanlış bilgiler vermek başka. bir sürü arkadaş oranları paylaştı burada. sizin dünyanızda veriler başkaysa bir süre misafir edin de paralel evreni görelim.

bir de ağlarken mendil kullanın :)

Bize o ilaç hiç verilmedi diyorum bende

Kaynanamın amcasının teyzesinin torunu ilk doz aşıyı oldu inanılmaz bir biçimde hafif geçirdi asla yan etki yaşamadı. Hatta 3. Kez korona oldu resmen halay çekti takla bile attı evde kadar iyi geldi ki aşı ona. Hepiniz aşı olun bilim yanılmaz mantığınızı çalıştırın onca bilim insanı boşa mı kürek çekiyor milyonları kimin için kazandırlar sonuna kadar hak ettiler helalı hoş olsun. Ben basit bir ev hanımı olarak hiç
Birşeyden bilgim yok neden sorgulim bizi neden hasta etmeye çalışsınlar. Dedemlerde oldu temaslı oldukları halde bulaşmadı.
Böyle yazayımda inanın tersini
Yazınca YALANCI oluyoruz bizim Aşı olup ağır geçiren akrabamız yok yalancıyız biz yalan söylüyoruz okumamış cahil insanlarız. Duymak istediklerinizi söyleyelim aşıdan sonra babam öldü annem öldü diyen insanlara ölüleri göstermedikleri sürece inanmayın sakın yalancı diyin . Hepsi yalancı ortada verler istatistikler var.

Bize o ilaç hiç verilmedi diyorum bende
size verilmemisse tedavide yer almiyor mu ya gerçekten cok ilginc.
Doktorunuz gerek görmemiştir size vermemistir.
Zaten gönderdiğim rehbere bakarsaniz VEYA diyor.
Size hic verilmemis olmasi ilac kullanılmadi mi demek acaba??

Saglik bakanligi ilaci mayisa kadar yururlukte tutmus ama size hic ilac verilmedigi icin daha once kaldirildi yani. Peki oyledir.

Aldım aldım merak etmeyin mendilimide aldım ağrı kesicimide aldım siz biliyorsunuz çünkü evimin içindesiniz evimde bir sürü ilaç var. Yalancıyım ben. Sizler aşı olmazsanız ÖLÜRSÜNÜZ diye korkuttuğunuzda bişey olmaz ama bizler aşı olunca ya bişey OLURSA diyince insanları endişeye sürüklemiş olalım. Mantığınızın karşısında saygıyla eğiliyorum .

Konuyla minnacık alakası olabilir ama CDC sitesinde olası bir zombi kiyametinde alınması gereken önlemleri de paylaşmış. Buradaki yorumları okur dururum öyle, görünce yazmak istedim.

Sen misin işini garantiye alayım aşımı olayım diyen.
aa lütfen aşı olmayan da aynı şekilde geçiriyormuş olan da.
bilim adamları yasta. boşuna mı çalıştılar onca zaman.
Ya doktorlar, gece demeden gündüz demeden özellikle pandemi bölümünde su gibi kalan. Ne gerek vardı evlerinde iyileşseydiler kendi kendilerine.
Aşılı olan aşısını olup saldım çayıra mevlam kayıra yapmıştır belki. Aşısını olup daha zaman geçmeden aşıya güvenip gezmelere dalmış, dikkati elden bırakmış olabilir mi?

Asla daha bişey demem şimdi aşısını olup çift maske takan akrabam derim mazallah yalancıyım zaten inanmayın ki zaten inanmıyorsunuz cevabından hoşlanmadığınız sorular sormayın bence. Doktorlar bizden iyi biliyor geceleri gündüzlerine karıştı. Nankörlüğe MANTIKSIZLIĞA sorgulamaya ne gerek var hazır önümüze koyulan bilgiler felan varken

Padişah fermanı gibi prospektüs var çoğu ilacım da. En basitinden tiroit ilacım. Kullanmayı kessem, düzenli kullanmasam hemen değerler değişiyor. Bırakma lüksün yok diyor doktor. Şimdi ne yapayım bir sürü yan etkisi var diye bırakayım mı kullanmayı.

Eklentiler

• IMG_20210820_212219.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34

o detaylara giriyorsun ama konu daha dünya toz bulutuydu aşamasında :)
kimse aşılı olup yayanları desteklemiyor ama aşı karşıtları sanıyorlar ki biz herkesi şakşaklayıp bir tek olmayanlara tepki gösteriyoruz.

Çaresiz bırakıyor işte. Kast ettğimi anlatabildim mi bilmiyorum. Sürekli müşteriden kastım bu. Amaç iyileştirmek değil bağlamak. Şimdi sülük tedavisi trioiti yok ediyor diyecem yalancı cahil doktor değilsin ne biliyorsun diyeceksiniz yine. O yüzden ilacı için yan etki görünce onun için verilen ilacıda için . Herkesin kendi vücudu. Kimse karışamaz.

Ben farklı bir ilaç verildiğini duymadım.Yakınım 1 yıl önce geçirdi.Bana 13 gün önce gelen ilaç ile aynı ilacı aldı.
O dediğiniz ilaç bizim ülkede değil galiba.
Favipiravirdir Nevreste. Bende ondan kullandım, ailemden olan herkes kullandı.

Biraz önce çok yakın ailemden birinin corona virüs testinin pozitif olduğunu öğrendim . Eve iki sağlık ekibi gelmiş Favicovir 200 ml ilaç vermişler . İlk gün sabah 8 akşam 8 adet içilecekmiş .
Covid olup bu ilaçları kullananlar var mı aranızda acaba ? Ya da kullanmadan atlatanlar ? Kullanırken kan sulandırıcı aldınız mı ? İlk gün ateş ve yorgunluk kas agrısı varmış . Su an 4. Gün bugün test yapmış öksürük yok . Burun tıkanıklığı ve kas agrısı yorgunluk var .

2020 eylül de olduk korona bize sadece Favipiravir verildi, diğer yasaklanan ilaç hiç verilmedi. Eşim filyasyonda görevliydi o zamanlar, favipiravir veriyorlardı. Bu artık verilmeyen ilaç herkese verilmedi sanırım.

Şimdi burada ilaç kaldırıldı deniyor.
İlaç kaldırılmadı sadece içinde bulunan yardımcı bir madde çıkarıldı.
Ben onu diyorum.Yani.ilaç tamamen kalmış gibi konuşuluyor.

İki ilaçta elimde mevcut şu an ilaç kaldırılmadı sadece içinde bulunan yardımcı bir madde çıkarıldı.
O kaldırılan favipiravir değil, sıtma ilacı dedikleri ilaç hidroksiklorokin di

2020 eylül de olduk korona bize sadece Favipiravir verildi, diğer yasaklanan ilaç hiç verilmedi. Eşim filyasyonda görevliydi o zamanlar, favipiravir veriyorlardı. Bu artık verilmeyen ilaç herkese verilmedi sanırım.
Evet zaten rehberde de "veya" olarak belirtilmis. Birinden biri veriliyordu mayistan once.

Geçmiş olsun. Favipiravir, favicovir evet bu ilacı bizzat kullandım. 8 tane yakınım da kullandı, ayrıca kullanan arkadaşlarım var.
İlaç virüsün ciğerlere inmesini önlemek için, lütfen ihmal etmesinler.
İlaç öldürüyor söylentilerine kulak asmasınlar.
Kan sulandırıcı kullandım evet ayrıca d vitamini ve c vitamini takviyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…