Tahta çıkamadan gidecek adamİngiltere prensi Charles, merhum Diana'nin eşinin testi pozitif kendisi 71 yaşında ve içki,sigara gırla.... Diana seni bekliyor
Öyle güzel yazmışsın ki sana misafir olasım geldi
Ben yeni evlenip, evime hayırlı olsuna gelen misafirleri 12 çeşitli bir ikram tabağı, içinde içli köfte, mantı falan olan bir konseptle ağırladım.
Manyak mıyım neyim kime ne ispatlıyorsam!
Hadi birine yaptın, gelen 60 tur misafire niye yapıyorsun?
Evlendiğimden beri mutfaktayım, daha çıkamadım.
Başıma bir yemeni, elime bir oklava, yere bir örtü serip foto çeksem, tam halim o yani hiç yadırgamaz kimse
KOAH imişİstanbul'da 33 yaşında bir sağlık çalışani ölmüş çok korkuyorum haberi de var duyum değil off cildiricam gençlerde risk altında
Küçük grup dediğimiz 24-36 ay grubuna makas/kalem kullanılan etkinliklere hiç gerek yok.Ne kadar doğru bilmiyorum ama Ben küçüklere evde kesme yapıştırma çok yaptırmıyorum.
Oğluma çok yaptırmıştım ve kreşte cok sıkılmışti.. netten bakıp bakıp yaptırıyordum..
Küçüklerle şimdi daha çok oyun oynuyorum, dans, emekleme yarışı, yastık savaşı, minder ve örtülerle çadırlar, araba yarışı, sandalyeden trenler, basketbol, halka atmaca, alışveriş oyunu( genelde oyuncakçı dükkanı oluyor ve her şeyi 3 TL oluyor:)), taklit oyunu, eşya saklamaca sıcak soğuk oyunu var ya onun daha basiti gibi..
Bu sorunun cevabını da hep merak etmişimdirderin sularda etkinlik yapılmalı mı? Ne kadar makas yapıştırıcı verilmeli kreş öncesi çocuklara 3 yaş grubu için soruyorum
Kafayi yemeye dogru gidiyoruz. Dun gece aynaya bir baktim iki gozum birden kan canagi. Hemen aklima bir grupta okudugum yorum geldi. Kadinin ve esinin coronavirus testi pozitif cikmis. Esim hafif atlatiyor gozleri kirmizi ve sulu yazmisti kadin. Dedim aha benim de gozlerim kirmiziBen de kendi kendime aha burası virüslü diyorum mesela çamaşır suyu ile siliyorum sonra aynı vileda ve kova ile yan tarafnı silersem oraya da virüs bulaştırır mıyım endişe ediyorum, suyu mu değiştircem şimdi her metre karede bir? Eşim evi timarhaneye çevirdin diyo, şakasına yani :)
İstanbul Aile Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kutbettin Demir, farklı ilçelerde toplam 24 aile hekimi ve sağlık çalışanında corona virüsü tespit edildiğini söyledi.
Milliyet’ten Mert İnan’ın haberine göre doktor Demir, “Birkaç arkadaşımız yatarak tedavi görürken, diğer meslektaşlarımız evlerinde tedaviye devam ediyor. Arkadaşlarımızın sağlık durumlarında endişe edecek bir durum yok” dedi.
Demir şöyle devam etti: “Martın ilk haftasına kadar toplumsal olarak maalesef yanlışlarımız oldu. Şubat sonundan itibaren martın başına kadar yurt dışından gelen vatandaşlar rapor almak için aile hekimliğine müracaat ettiler. Bu sırada merkezde muayene için bekleyen yaşlılar ile temas edenler oldu. Aile hekimleri olarak en büyük eksiğimiz tulum ve gözlük.”
Küçük grup dediğimiz 24-36 ay grubuna makas/kalem kullanılan etkinliklere hiç gerek yok.
Bu yaş grubunda bol bol oyun/hareket/duyuşsal etkinlikler uygulamak lazım.
36-48 ayda ufaktan kalın-üçgen kalem tutma/resim yapma çalışmalarına başlanabilir.
Makasa geçmeden yapılması gereken çalışmalar uygulanabilir en kolayı ve masrafsızı gazete yırtmaktır.
Evi anaokuluna çevirmemek gerektiği yönündeki düşüncenize ben de katılıyorum Hocam.
Bizi anaokulunda en çok zorlayan öğrenci grubu; aşırı ilgilenilmiş, faaliyete boğulmuş,
her anlamda fazla doyurulmuş çocuklar.
Güvenli bağlanmada sorunu olup ayrılık kaygısı yaşayan çocuğu en geç 1-2 ayda adapte edebiliyoruz bununla birlikte yukarda bahsettiğim grupla daha fazla ve yoğun sorunlar yaşıyoruz.
Küçük grup dediğimiz 24-36 ay grubuna makas/kalem kullanılan etkinliklere hiç gerek yok.
36-48 ayda ufaktan kalın-üçgen kalem tutma/resim yapma çalışmalarına başlanabilir.
Makasa geçmeden yapılması gereken çalışmalar uygulanabilir en kolayı ve masrafsızı gazete yırtmaktır.
Evi anaokuluna çevirmemek gerektiği yönündeki düşüncenize ben de katılıyorum Hocam.
Bizi anaokulunda en çok zorlayan öğrenci grubu; aşırı ilgilenilmiş, faaliyete boğulmuş,
Güvenli bağlanmada sorunu olup ayrılık kaygısı yaşayan çocuğu en geç 1-2 ayda adapte edebiliyoruz bununla birlikte yukarda bahsettiğim grupla daha fazla ve yoğun sorunlar yaşıyoruz.
KOAH imiş
Koah değil, ailesel akdeniz ateşi ve kronik romatizması varmış. Suna Pekuysal'ın hastalığından olduğu söyleniyor. ölüm belgesi vs. var fakat koymak istemiyorum buraya. 87 doğumlu. Twitter hesabından 7 martta ateşi ve öksürüğü olduğuna dair tivitler atmış. Hastanenin kronik rahatsızlıklarına rağmen izin vermediği söyleniyor maalesef. Umarım doğru değildir. Allah rahmet eylesin.
Siz yazınca farkettim anneannem yazacaktım tlf klavyesi düzeltmiş.Allah anneciğinize rahmet eylesin, sizlere de sağlıklı uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?