- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Kafayı sıyırmışlar resmen,virüs görese dediğin gibi anında topuklar kaçar oradan.
Sabah saat 8 gibi
Nefes almıyorum biri sıkıştırıyor
Yanımda 18 yaşında olan büyük sıpa ayak ucumda 16 yaşındaki küçük sıpa 4 kişiyiz
Bizim adam düştü düşecek yataktan
Tek gözümü açtım yavrum gidin yatağınıza
Yukardakilerden adam fülüt çalıyor kadın temizlik yapıyor
Anne ne olurrrr
Adam yastığını aldı salona bende kızların odasına
Tabi uyku mini mini bir kuşla bitti
Kolonya şişesi mi o?Onlara gelemeden daha Corona geldi ya :/
Tam başladım, bak göstereyim sana da bunlar 3 günlük derste aldıklarım:
Eki Görüntüle 2608892
Eki Görüntüle 2608894
Eki Görüntüle 2608893
5 obje çizimi yaptırdı hoca, durumuma baktı "Sen çabuk kaparsın" dedi yığdı sağ olsun.
Bunu da 3. günde yaptırdı:
Eki Görüntüle 2608896
İşte ara vermeyeydik eyiydi... Bunlara sağlam 1 hafta devam edip, ardından resim yerleştirmeyi gösterecekti sanırım. 9 kareye bölüyoruz, orta ölü alan filan yavaştan anlatacaktı.
Resim dersi de döndürelim cidden gerilemeyiz, ilerletiriz evde, meraklıları da ilerler. Hobi alanı oluşturmak iyi olacak.
Ben bilemedim nere açabiliriz. "Corona günlüğü" diye herkesin görüp yazacağı. :/
Kız bu ne yok mu böyle gerizekalıların da anlayacagı basit şeylerOnlara gelemeden daha Corona geldi ya :/
Eki Görüntüle 2608892
Eki Görüntüle 2608894
Eki Görüntüle 2608893
5 obje çizimi yaptırdı hoca, durumuma baktı "Sen çabuk kaparsın" dedi yığdı sağ olsun.
Eki Görüntüle 2608896
İşte ara vermeyeydik eyiydi... Bunlara sağlam 1 hafta devam edip, ardından resim yerleştirmeyi gösterecekti sanırım. 9 kareye bölüyoruz, orta ölü alan filan yavaştan anlatacaktı.
Resim dersi de döndürelim cidden gerilemeyiz, ilerletiriz evde, meraklıları da ilerler. Hobi alanı oluşturmak iyi olacak.
Ben bilemedim nere açabiliriz. "Corona günlüğü" diye herkesin görüp yazacağı. :/
"69 ülkeden tıbbi malzeme talebi geldi""Maalesef yurtdışında da 32 vatandaşımız koronavirüs sebebiyle vefat etti. Cenazelerin gelmesi için gereken yardımı yapıyoruz. Özellikle yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, bizlerin ve elçiliklerimizin çağrılarını dikkate almalarını istiyoruz. Bu bir küresel salgındır. Yurtdışındaki vatandaşlarımızın canları bizim için kıymetlidir. Lütfen mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın. Bir ihtiyacınız olursa da misyonlarımızı arayın. Bizler size hizmet etmek için bu misyonları açıyoruz. "
"Bugüne kadar 69 ülkeden tıbbi malzeme talebi geldi, 17 ülkeye tıbbi malzeme gönderdik. G20 ülkeleriyle yaptığımız görüşmede böyle bir fonun oluşturulmasını teklif ettik. Sağlık Bakanlığımızla bir anlaşma imzaladı bu üretici firmalar. Devletimiz bu ürünleri parasıyla alacak. Bu adımlardan sonra üretim kapasitemiz ne kadar, ihtiyacımız ne kadar buna bakacağız. Daha sonra talep eden ülkelerle görüşebiliriz. Dün İspanya Dışişleri Bakanı ile bir görüşmemiz oldu. Kendilerinin de bizden maske talebi oldu. Oluşturulacak fonla hangi ülkenin neye ihtiyacı var, hangi ülke bunu sağlayabilir organize edebiliriz. Oluşturulacak bir koordinasyon merkezi veya fona gereken katkıyı sağlarız. İnsani konularda birinci sırada olan bir ülkeyiz. Dünyanın en zengin değil ama en cömert ülkesiyiz. Uluslararası toplumun işbirliği içinde olması gereken bir dönemdeyiz."
Elinize sağlık ^_^ Ben hala market ekmeğine devam.
Ben de zevkine yapıyorum. Mesela normalde evde oturup makarna yoğuran insanım. Şu koşullarda elimi hamura sürmüyorum amaaan diye Asıl şimdi yapmam lazım.
Ne yapalım canımız sıkılıyor diyor bir de. Yapacak bir sürü şey var halbuki. Neyse ki kaynanamın taptığı kadın yayına devam ediyor. Var olsun Müge anlı.
Ahh canımm ahh nerde. Keşke olaydık. Ne yazık ki yüksek bile biteli yıllar oluyor. Yaşlıyız bizÜniversite de okuyan arkadaşlar varmı acaba?
Bu setten ben de dun siparis verdim. Insallah yarin gelecek. Memnun musunuz?
Ooo süper evet biraz daha istediğim böyle.Onlara gelemeden daha Corona geldi ya :/
Eki Görüntüle 2608892
Eki Görüntüle 2608894
Eki Görüntüle 2608893
Eki Görüntüle 2608896
Ben Google dan baktım canım yalanmış böyle bir yazar yok diyor kitapta böyle bişey yazmiyomus tarih kitabı gibi biseymis buBunu bende gördüm kitabın yazarı falan doğru ama youtu.be da bir adam yalan diyordu. Çok fazla irdelemedim. Kitap ismi falan doğru yalnız böyle bir kitap var. Ya içindeki de doğru ya oynanmış. Onuda kitabın orijinalı bulmak lazım anlamak için
Ooo süper evet biraz daha istediğim böyle.
Benimkinde ince ince tarayarak boyama yapıyoruz.
Karakalem den sonra fırçayla ve renkli mürekkep le taramalarda sıra.
Benim sizinkiler gibi kabaca karakalem çizimlerine, obje çizimlerine ihtiyacım var.:)
O videoyu aynı gözyaşları ile izledim, teyzenin ellerine kapanasım geldi.İzlediğim bi videoyu anlatmak istiyorum gözyaşları ile.. evli yaşlı çifti ziyarete giden jandarmayı teyzemiz kapıda karşılıyor. Bi isteğiniz var mı sorusuna siz iyi olun yeter kuzum diyor teyze. Ve ekliyor, ohh kuzum üzümler olunca da gelin gelmezseniz darılırım kuzum... ve o an bi hadis gözlerimin önünde beliriverdi...
Beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı, belalar üzerinize sel gibi dökülecekti...
O videoyu aynı gözyaşları ile izledim, teyzenin ellerine kapanasım geldi.
Böyle sıcaklık ve içtenlik yok dünyada.
Rahmetli annemi dünya gözüyle bir daha görmüş gibi hissettirdi bana.
Allah anneciğinize rahmet eylesin, sizlere de sağlıklı uzun ömürler versinO videoyu aynı gözyaşları ile izledim, teyzenin ellerine kapanasım geldi.
Böyle sıcaklık ve içtenlik yok dünyada.
Rahmetli annemi dünya gözüyle bir daha görmüş gibi hissettirdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?