bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kafayı sıyırmışlar resmen,virüs görese dediğin gibi anında topuklar kaçar oradan.

Ne yapalım canımız sıkılıyor diyor bir de. Yapacak bir sürü şey var halbuki. Neyse ki kaynanamın taptığı kadın yayına devam ediyor. Var olsun Müge anlı.

Arkadaşlar aranızda görme engelliler için gönüllü kitap okuyuculuğu yapan oldu mu?

Bence hiç ses çıkarmayın. Adam sizi monoton hayattan kurtarıyor. Hayatınıza renk katıyor daha ne olsun :)

Kolonya şişesi mi o?
harika olmuş bu arada eline sağlık.

Kız bu ne yok mu böyle gerizekalıların da anlayacagı basit şeyler
Ne bileyim cin ali çizimi falan

Ben resim ödevlerimi hep babama yaptırırdım
Yarışmaya bile katıldık dkdkdkddk
Benım hobim ne olsa ya

Moralim bozuldu pofff ama sen iyisin maşallah

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Yurt Dışında 32 Vatandaşımızın Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybettiğini Açıkladı

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 32 vatandaşımızın koronavirüs sebebiyle yurt dışında hayatını kaybettiğini ve cenazelerin getirilmesi için çalışmaların yapıldığını söyledi.

Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yurt dışından getirilen Türklerle ilgili son durum hakkında bilgi verdi. Bakan Çavuşoğlu, son olarak 11 seferle 8 ülkeden 2 bin 721 öğrencinin yurda getirilip karantina altına alındığını açıkladı.

"Cenazelerin gelmesi için gereken yardımı yapıyoruz"

Çavuşoğlu açıklamasında yurt dışında bulan 32 vatandaşın hayatını kaybettiğini söyleyerek şöyle devam etti:
"69 ülkeden tıbbi malzeme talebi geldi"

Koronavirüsle mücadele kapsamında 69 ülkeden tıbbi malzeme geldiğini söyleyen Çavuşoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

Elinize sağlık ^_^ Ben hala market ekmeğine devam.

Ben de zevkine yapıyorum. Mesela normalde evde oturup makarna yoğuran insanım. Şu koşullarda elimi hamura sürmüyorum amaaan diye Asıl şimdi yapmam lazım.

Güzel oldu tadıda,isabel'lin tarifiyle yaptım patronun eşin yani.

Ne yapalım canımız sıkılıyor diyor bir de. Yapacak bir sürü şey var halbuki. Neyse ki kaynanamın taptığı kadın yayına devam ediyor. Var olsun Müge anlı.

Hayat kurtarmaya devam etsin mügecikte,hiç değilse ara veriyorlar temizliğe:))

İzlediğim bi videoyu anlatmak istiyorum gözyaşları ile.. evli yaşlı çifti ziyarete giden jandarmayı teyzemiz kapıda karşılıyor. Bi isteğiniz var mı sorusuna siz iyi olun yeter kuzum diyor teyze. Ve ekliyor, ohh kuzum üzümler olunca da gelin gelmezseniz darılırım kuzum... ve o an bi hadis gözlerimin önünde beliriverdi...

Beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı, belalar üzerinize sel gibi dökülecekti...

Ooo süper evet biraz daha istediğim böyle.
Benimkinde ince ince tarayarak boyama yapıyoruz.
Karakalem den sonra fırçayla ve renkli mürekkep le taramalarda sıra.
Benim sizinkiler gibi kabaca karakalem çizimlerine, obje çizimlerine ihtiyacım var.:)

Eklentiler

• IMG_20200325_143918.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200325_143850.webp
    32 KB · Görüntüleme: 39
Ben Google dan baktım canım yalanmış böyle bir yazar yok diyor kitapta böyle bişey yazmiyomus tarih kitabı gibi biseymis bu

Bunlar baya ince, sabırlı işler çok güzel.
Hoca ardından sulu boya teknik dedi, resim yerleştirmeden sonra işte. Onda da ben "Sevmem" demiştim, es geçecekti sıkmamak için. Yağlı boya başlıyorduk bir yandan. Bu taramaların ardından işte 1 hafta sonra, tablo üzerinde resim yerleştirmeyi gösterecekti yağlı boyada sıkılmayayım diye. Perspektifi hem kara kalem, hem de uygulamasını yağlı boya üzeri verecekti.

Hafiften anlatmaya başlamıştı filan "Manzara ön planda resimler dikey tutulmaz, yataydır manzara resimleri, insanlardaki huzur hissini tetiklemek için, eski saray ressamları bu tekniği bulmuşlardır" filan anlatıyor filan ölçü ölçü. Ben çok iyi denk getirmiştim bu hocayı, yurt dışı sergileri olan, burada inzivaya çekilmiş bir ressam... İnşallah şu günleri atlatırız da, yeniden başlarım. Özledim bildiğin. :/

Ben unuturum nickleri, sen bana arada yazarsan, devam edeceğim sıralarda, ben sana bilgi akışı yaparım hocadan kaptıklarımdan. Senden de ben alırım güzel olur, gelişiriz.

O videoyu aynı gözyaşları ile izledim, teyzenin ellerine kapanasım geldi.
Böyle sıcaklık ve içtenlik yok dünyada.
Rahmetli annemi dünya gözüyle bir daha görmüş gibi hissettirdi bana.

Alt solunum yolu enfeksiyonu geçiren ( zatürre ) doktora evine gönderip test yapmamışlar. Doktor sosyal medyadan duyurdu. Ayrıntısı ile anlatmış. Test yapılmasını istiyor. Şu testlerin yaygınlaşması lazım. O doktor bize hizmet vermek için hastalandı.

Bir gün burada annem, babam, eşim, teyzem, amcam, dayım yoğun bakımda solunum cihazına bağlı dua edin diye yazılar yazılmasından korkuyorum, yeri geliyor, gülüyor şakalar yapabiliyoruz hala biraz moral bulmak için...

O videoyu aynı gözyaşları ile izledim, teyzenin ellerine kapanasım geldi.
Böyle sıcaklık ve içtenlik yok dünyada.
Rahmetli annemi dünya gözüyle bir daha görmüş gibi hissettirdi bana.
Allah anneciğinize rahmet eylesin, sizlere de sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…