bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar aranızda görme engelliler için gönüllü kitap okuyuculuğu yapan oldu mu?

Merhaba,
Boğaziçi Üniversitesi' ne deneme kaydı göndererek gönüllülük başvurusu yapabilirsiniz. Aşağıda linki paylaşıyorum. Ses kaydı yapmak için telefonunuzu kullanacaksanız "kitaplara ses" uygulamasını indirmelisiniz. Uygulamayı nasıl kullanacağınızı anlatan bir YouTube videosu da var. Onu da paylaşıyorum. Sevgiler:)

İngiltere prensi Charles, merhum Diana'nin eşinin testi pozitif kendisi 71 yaşında ve içki,sigara gırla.... Diana seni bekliyor

65 yaş üstüdür belki. Bizim de arkadaşlarımıza misafir geldi Uşaktan, dönmek için emniyetten izin aldılar 65 yaş üstüymüş adam.

Ayy virüs hapşırıkla ya da öksürükle saça yapışır diyor yaa.
doğrudur. Hapşırandan aksırandan uzak durmak gerek. Eve gelince de saçları da yıkayarak komple duş almak gerek. Bunun neticesinde sık yıkamaktan saçlar benimki gibi sıhhı tesisatçıların tellerine benzemeye başlıyor, dolayısıyla evde kalmak gerek :)

Eğer okullar acilmazsa özel okullar madur olmaz mı? Bildiğiniz bişey vsr mi bakanlığın düşündüğü bisey
Elbette belli bir oranda mağdur olacağız.
Çalışanların ücretlerinin belli bir kısmının,
kısa süreli çalışma ödeneği ile ödenmesi sözkonusu.
İŞKUR'a yaptığımız başvuru kabul edildi.
Bu öğretmen ve personeli kısmen rahatlatır.
Bununla birlikte sektörün küçülmeye gideceğini, süreç uzarsa küçük çaplı kreş ve anaokullarının dayanamayacağını ve kapanacağını düşünüyorum.
Sonuçta tek gelir kaynağımız veliden aldığımız aidatlar.
Hizmet satın alamayan veli de ücret ödemeyeceğine göre sıkıntılı günler bekliyor özel eğitim kurumlarını.
Yine de duamız Allah devlete,
millete zeval vermesin.

Ben de kendi kendime aha burası virüslü diyorum mesela çamaşır suyu ile siliyorum sonra aynı vileda ve kova ile yan tarafnı silersem oraya da virüs bulaştırır mıyım endişe ediyorum, suyu mu değiştircem şimdi her metre karede bir? Eşim evi timarhaneye çevirdin diyo, şakasına yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…