Arkadaşlar aranızda görme engelliler için gönüllü kitap okuyuculuğu yapan oldu mu?
Keşke diğer yaşlılarımızda örnek alsalar.
Videonun linki varmı sende seyretmekm isterim.
Benden daha dirençli vallahi
65 yaş üstüdür belki. Bizim de arkadaşlarımıza misafir geldi Uşaktan, dönmek için emniyetten izin aldılar 65 yaş üstüymüş adam.Bizim bi akraba istanbuldan gelmişler bu tarafa köye. Bikaç gün de diğer köydeki aileye gideceklermiş jandarma durdurmuş geri göndermiş ilk geldikleri köye. 14 gun karantinada kalacaklarmış ceza keseriz bi daha çıkarsanız demişler
İngiltere prensi Charles, merhum Diana'nin eşinin testi pozitif kendisi 71 yaşında ve içki,sigara gırla.... Diana seni bekliyor
Benden daha dirençli vallahi
Bükemediğin bileği öpeceksin arkadaş
Valla linç yemekten korktum yazamadım ama oghhhh canıma değsin.Dianaya yaptıklarının cezası işte.
doğrudur. Hapşırandan aksırandan uzak durmak gerek. Eve gelince de saçları da yıkayarak komple duş almak gerek. Bunun neticesinde sık yıkamaktan saçlar benimki gibi sıhhı tesisatçıların tellerine benzemeye başlıyor, dolayısıyla evde kalmak gerek :)Ayy virüs hapşırıkla ya da öksürükle saça yapışır diyor yaa.
Valla linç yemekten korktum yazamadım ama oghhhh canıma değsin.
Aslında kraliça daha suçlu ama nasip ona da hantavirus bekliyorumSenin yerine ben yerim o linci merak etme.
Aslında kraliça daha suçlu ama nasip ona da hantavirus bekliyorum
Acaba bir saglik problemi mi vardiİstanbul'da 33 yaşında bir sağlık çalışani ölmüş çok korkuyorum haberi de var duyum değil off cildiricam gençlerde risk altında
İnsanlar acaba bunu değiştirirken ne düşünüyor nasıl bir kafa var onlardaBen Google dan baktım canım yalanmış böyle bir yazar yok diyor kitapta böyle bişey yazmiyomus tarih kitabı gibi biseymis bu
Elbette belli bir oranda mağdur olacağız.Eğer okullar acilmazsa özel okullar madur olmaz mı? Bildiğiniz bişey vsr mi bakanlığın düşündüğü bisey
Ben de kendi kendime aha burası virüslü diyorum mesela çamaşır suyu ile siliyorum sonra aynı vileda ve kova ile yan tarafnı silersem oraya da virüs bulaştırır mıyım endişe ediyorum, suyu mu değiştircem şimdi her metre karede bir? Eşim evi timarhaneye çevirdin diyo, şakasına yani :)Benim komşular da halıyı çamaşır suyuyla silip, her gün temizlik yapıyorlar. Eltim, kayınvalidem ve görümcem olur kendileri. "silinecek eşya kalmadı daha neyi siliyorsun merak ettim" dedim görümceme, tekrar siliyorum aynılarını dedi. Bu arada anne kız yaşıyorlar ve eve giren çıkan yok. Virüs gelse bile çamaşır suyu kokusundan "ben rahatsızlık vermeyeyim abla" deyip gidecek. Delirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?